Sonisphere Festival 2011 - ОТМЕНЕН!21.06.2011г. - Хиподрум "Банкя"
Started by Satyr, дек 02 2010 08:52
1563 replies to this topic
Posted 18 февруари 2011 - 16:17
Според мен съществува огромна вероятност този т. нар. "Elevation Festival" или както беше там да е измама. Просто... Почти непосредствено след Iron Maiden/"Сонисфиър", на безумно висока цена, без наистина ОГРОМНА група, която да я оправдае, в град, който няма никаква истинска концертна история... Нещо не ми вдъхва доверие.
Бтв, на мен вече наистина ми се ще някой концерт да се провали заради цената на билетите, преди подобни цени да са застигнали някоя група, на която държа. Цената на последните няколко концерта, на които обърнах внимание, е абсолютно безобразие. Но за това вече се изприказва достатъчно.
Бтв, на мен вече наистина ми се ще някой концерт да се провали заради цената на билетите, преди подобни цени да са застигнали някоя група, на която държа. Цената на последните няколко концерта, на които обърнах внимание, е абсолютно безобразие. Но за това вече се изприказва достатъчно.
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
Срещнах милиони хора
Блог
The Painting
Posted 18 февруари 2011 - 16:29
А според мен вашите представи за огромна и мега група е доста неясна

What am i supposed to do when the sky begins to fall ?
Posted 18 февруари 2011 - 16:33
Scardust, on Feb 18 2011, 16:29, said:
А според мен вашите представи за огромна и мега група е доста неясна 

А какво означава "голяма група"? Всеки сам си тълкува подобни понятия. Според мен такова определение трябва да се слага на групите, които не събират по-малко от 5-10 хилади човека, независимо къде се провежда техния концерт.
I don't know how I managed it...
Posted 18 февруари 2011 - 17:06
А, аз само цитирах. Не бих си позволил иначе да го използвам

What am i supposed to do when the sky begins to fall ?
Posted 18 февруари 2011 - 17:17
Не съм се изразил добре. Под ОГРОМНА група имам предвид такава, която може на самостоятелен концерт да напълни стадион тук.
Света аз цял обходих
Срещнах милиони хора
Блог
The Painting
Срещнах милиони хора
Блог
The Painting
Posted 18 февруари 2011 - 17:25
Такива са 4-5 в света, две от които вече са идвали. Пък и все пак е важно какво се има предвид под стадион... "Академик" ли? "Васил Левски" ли?
I don't know how I managed it...
Posted 20 февруари 2011 - 10:17
Тамън прочетох уникалната новина: "Iron Maiden и ACDC на летище София" и се събудих

Posted 21 февруари 2011 - 10:22
Тази година гърците ще имат 2 дни Sonisphere за разлика от миналата година. Iron Maiden на 17.06, Rob Zombie на 18.06 са засега групите, които са сложили дати на сайтовете или на тениските си 
edit: Rob Zombie нас няма да ни огреят, защото нямат дупка около 21.06

Edited by Javor, 21 февруари 2011 - 10:44 .
Posted 21 февруари 2011 - 12:23
Javor, on Feb 21 2011, 10:22, said:
Тази година гърците ще имат 2 дни Sonisphere за разлика от миналата година. Iron Maiden на 17.06, Rob Zombie на 18.06 са засега групите, които са сложили дати на сайтовете или на тениските си 

Значи ли това, че при нас ще е само 1 ден. Пфууу, съвсем се обърках вече с този фест. Дано скоро да го обявят, защото ще изхарча бюджета

When a Man Lies He Murders
Some Part of the World
These Are the Pale Deaths Which
Men Miscall Their Lives
All this I Cannot Bear
to Witness Any Longer
Cannot the Kingdom of Salvation
Take Me Home
Some Part of the World
These Are the Pale Deaths Which
Men Miscall Their Lives
All this I Cannot Bear
to Witness Any Longer
Cannot the Kingdom of Salvation
Take Me Home
Posted 21 февруари 2011 - 12:34
Най-отговорно заявявам на БЕК, че утре взимам заплата и ако не обявят нищо ще я изхарча за друго!

Posted 23 февруари 2011 - 22:19
Iron Maiden, Alice Cooper, Apocaliptica, Slipknot

Posted 24 февруари 2011 - 10:23
Ще поачакме и ще видим,но кой знае каква голяма изненада няма да има с останалите дати на фестивала.Явно нашите се чудят на подбора на групи

Posted 24 февруари 2011 - 18:47
Javor, on Feb 21 2011, 10:22, said:

Днес излезе списъка с групите за Гърция и феста е само 1 ден,на 17-ти.Датата в сайта на Роб Зомби също е премахната,което е логично след като няма да има нищо на 18-и за съжаление.
Съмнява ме,че нашите групи ще са почти същите като като Гърция,евентуално Gojira и Virus може да бъдат сменени.И не мисля,че феста ще е 2 дни.То не виждам кой ще поканят за втория ден хедлайнер,при положение,че в БГ липсва много публика за младите банди.5-6 ГРУПИ В ЕДИН ДЕН И ТОЛКОВА.
Edited by jasta, 24 февруари 2011 - 19:09 .
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users