Едни System Of A Down няма да са зле!!
Sonisphere Festival 2011 - ОТМЕНЕН!21.06.2011г. - Хиподрум "Банкя"
Started by Satyr, дек 02 2010 08:52
1563 replies to this topic
Posted 28 януари 2011 - 15:01
Да помечтаем, малко 
Posted 29 януари 2011 - 16:35
Мечтаем, мечтаем.......
Да летиш с неподозиран устрем, обхванат от непозната жизнена енергия, към все по-достойни и по-човешки дела, към живот без слабости, страдания и болки, към света на освободения от грубите прояви на високомерие и хегемонизъм човек, на еснафското съществуване и плесента от отживелиците на миналото - това е безценният дар на планината. Съзнаваме ли го?!
Posted 29 януари 2011 - 19:18
В други новини, в интервю за безплатния вестник "Тук" от петък, 28 януари, шефът на "Balkan Entertainment Company" Петър Петров е разкрил, че по предварителен план тазгодишното издание на фестивала "Sofia Rocks" ще се проведе на по-малък стадион, а не на "Васил Левски", както миналата година. При достатъчно голям интерес ще се търси място с по-голям капацитет.
Мнооо' кофти.
Posted 29 януари 2011 - 19:24
Стадиона в Каварна
22.04 - Fury UK
Posted 29 януари 2011 - 19:30
Вероятно ще използват стадион "Георги Аспарухов",който би бил най - удачният вариант.
Posted 29 януари 2011 - 19:53
Vivi, on Jan 29 2011, 19:34, said:
Представих си хиляди метъли на Герена.
Макар че самият стадион изглежда добре отвън.
Макар че самият стадион изглежда добре отвън.
Edited by Metal Heart, 29 януари 2011 - 19:54 .
It's in your heart, it's in my soul, in your own reality
Vanquish the pain
Don't want to see it fail!
Vanquish the pain
Posted 29 януари 2011 - 23:07
"Това няма да е първият рок концерт на този стадион (ако изберат него)"
Аз не си спомням да е имало състоял се рок концерт на този стадион, но може и да съм пропуснал. Отменени концерти или предстоящи не означава, че има проведен концерт.
Иначе опциите не са много към този момент за София, Герена или Славия. Разбира се ако на феста присъстват предимно клубни групи може да се проведе и на стадион Академик (Плиска). Там вече наистина се е провеждал рок концерт
.
Аз не си спомням да е имало състоял се рок концерт на този стадион, но може и да съм пропуснал. Отменени концерти или предстоящи не означава, че има проведен концерт.
Иначе опциите не са много към този момент за София, Герена или Славия. Разбира се ако на феста присъстват предимно клубни групи може да се проведе и на стадион Академик (Плиска). Там вече наистина се е провеждал рок концерт
Posted 30 януари 2011 - 00:26
Ugly, on Jan 29 2011, 23:07, said:
.
Мисля, че няма никакъв шанс да има някога концерт на ст. "Славия", съдейки и съставяйки си впечатление за ръководството на клуба от доста време вече.
Надявам се, че никой организатор няма да повтори недоразумението с "Академик (Плиска)", дори и да е за съвсем дебютиращи банди, камо ли за някое по-известно име.
Edited by Sailing Ships, 30 януари 2011 - 00:27 .
So, take me with you,
Take me far away,
We'll ride the wind across the sky...
Spread your wings and you will see,
You control your destiny,
So Sailing Ships
Don't pass you by ...
Take me far away,
We'll ride the wind across the sky...
Spread your wings and you will see,
You control your destiny,
So Sailing Ships
Don't pass you by ...
Posted 30 януари 2011 - 07:19
Sailing Ships, on Jan 30 2011, 00:26, said:
Мисля, че няма никакъв шанс да има някога концерт на ст. "Славия", съдейки и съставяйки си впечатление за ръководството на клуба от доста време вече.
Надявам се, че никой организатор няма да повтори недоразумението с "Академик (Плиска)", дори и да е за съвсем дебютиращи банди, камо ли за някое по-известно име.
То няма много голям избор, София няма стадиони под път и над път.
Варианта май ще е или "Академик(Плиска)" или ст."Академик"- до зала "Фестивална", който всички много добре познаваме. Поне според мен.
Но, да не гадаем, ще видим какво ще е.
Posted 30 януари 2011 - 09:47
За стадион единствено "Герена" и "Васил Левски" ще поберат хората...
"Академик-Плиска" е отлично място за концерти през лятото без седящи места
Примерно едни Deep Purple са си точно за там....
"Академик-Плиска" е отлично място за концерти през лятото без седящи места
Edited by Dart Marty Rocks!!!, 30 януари 2011 - 09:47 .
Posted 30 януари 2011 - 11:22
Ugly, on Jan 29 2011, 23:07, said:
"Това няма да е първият рок концерт на този стадион (ако изберат него)"
Vanquish the pain
Vanquish the pain
Posted 30 януари 2011 - 12:03
Ако бяхте ходили достатъчно на Герена и знаехте каква цигания е, също щеше да ви е смешно. Но пак ще ми се скарат, така че спирам.
Важното е да се осигури място и озвучаването да бъде на ниво.
Edited by Vivi, 30 януари 2011 - 12:04 .
Posted 30 януари 2011 - 12:08
Vivi, on Jan 30 2011, 12:03, said:
Ако бяхте ходили достатъчно на Герена и знаехте каква цигания е, също щеше да ви е смешно. Но пак ще ми се скарат, така че спирам.
Иначе - стадион като стадион.
P.S. В моя личен топ по цигания е стадион "Локомотив". Безапелационен победител
Edited by Metal Heart, 30 януари 2011 - 12:22 .
Vanquish the pain
Vanquish the pain
Posted 01 февруари 2011 - 23:07
Мое мнение, че ще е на Академик. А Змията и Джудас ще са част от фестивала. П. Петров сам казва, че ще е на по-малък стадион. Не съм наясно в момента как стоят нещата, но стадион "Академик" няма лиценз за провеждане на мероприятия. Есента в София бяха само 3 - Герена, Васил Левски и този на Славия. Батков е чувствителен и не знам дали след ремонтите на тревното покритие и т.н ще е съгласен няколко хиляди метъла да му стъпчат тревичката. Концертът на Роксет е там, но освен пластмасовото покритие на терена, хората ще бъдат на столчета. Стадионът на Славия не е подходящ, защото е "вкопан" и това затруднява техниката, необходима за постройката на сцената. А иначе ако беше на Славия би било чудесно. Пеша бих могъл да си ходя.
Предполагам, че ще направят лека козметика на Академик, за да може да приеме Sonisphere. Whitesnake & Judas ще бъдат част от него. Академик-Плиска ми звучи доста несериозно за фестивал от ранга на Sonisphere.
PS Търпение му е майката. Само си чешаме езиците/пръстите/.
Предполагам, че ще направят лека козметика на Академик, за да може да приеме Sonisphere. Whitesnake & Judas ще бъдат част от него. Академик-Плиска ми звучи доста несериозно за фестивал от ранга на Sonisphere.
PS Търпение му е майката. Само си чешаме езиците/пръстите/.
Edited by bleedy, 01 февруари 2011 - 23:10 .
Posted 02 февруари 2011 - 00:06
Ако фестивалът е на стария Академик трябва да се използва целия терен за публиката иначе не виждам как ще се съберем.
Posted 02 февруари 2011 - 00:11
THE DEADMAN, on Feb 2 2011, 00:06, said:
Ако фестивалът е на стария Академик трябва да се използва целия терен за публиката иначе не виждам как ще се съберем.
Предполагам говорите за Академик до зала Фестивална? На него дори и да се използва целия терен + трибуната максималният му капацитет е 25000 души, крайно недостатъчно за група като Maiden например. Ако Slipknot е хедлайнер за другия ден капацитетена на стадиона е идеален. Те + още няколко съвременни групи могат да съберат около 20000 души тълпа. Разбира се това са само хипотези и бля-бля.............
Insane in my brain
Posted 02 февруари 2011 - 00:30
Е,не може да е само 25 000 души.То с трибуната,пистата пред нея и част от терена се събираха към 20 000 - Снейк и Лепард,а ако се използва целия терен трябва да са поне 30 000.
Posted 02 февруари 2011 - 01:48
THE DEADMAN, on Feb 2 2011, 00:30, said:
Е,не може да е само 25 000 души.То с трибуната,пистата пред нея и част от терена се събираха към 20 000 - Снейк и Лепард,а ако се използва целия терен трябва да са поне 30 000.
На Снейк и Лепард, ако помниш сцената беше изнесена максимално назад, така че терена се ползваше.
Insane in my brain
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users