Съгласен съм,че Банкя не е най-подходящото място и,че транспортът не е докрай уреден там.
Ще си позволя да попитам обаче: Всяка година стотици фенове от България пътуват до чужди държави,за да гледат концерти на любимите си банди.
Летят със самолети,сменят влакове,пътуват по метрата в чужди страни.Някои от тези фенове не знаят език,имат ограничени парични средства,но се справят.
Имайки предвид гореизброените факти: Как по дяволите не знаете как да се приберете от Банкя???
Сериозно ли има хора,които няма да идат да гледат някое от тези величия,защото НЕ ЗНАЯТ как да се приберат от Банкя,която,подчертавам,е разположена на по-малко от 5 км от София и големи и добре транспортно-уредени квартали като Овча Купел и Люлин са на неголямо разстояние от нея???
Тези,които всяка година пътуват до Донингтън,за да гледат Download с какво се прибират?
Пак казвам без да се заяждам,съгласен съм,че проблемът с транспорта го има,но чак пък да не знаете как да се приберете от Банкя и да ви е невъзможно това да стане,ми се струва крайно-пресилено.
Edited by Кико, 14 юни 2011 - 14:40 .