Jump to content

Sonisphere Festival 2011 - ОТМЕНЕН!21.06.2011г. - Хиподрум "Банкя"

1563 replies to this topic

#1281 Ozzy

All England Lawn Tennis Club Single Handed Champion of the World

• Тамплиери
  • PipPipPipPipPip
  • 9476 posts

Posted 13 юни 2011 - 14:32

View PostMetal Heart, on Jun 13 2011, 15:30, said:

Миналата година по същото време водихме борба с НМА за връщане на билетите за Кататония (която, за щастие, завърши успешно)
За някои може би... За други - не толкова успешно :metal: B)
I don't know how I managed it...

#1282 Metal Heart

silent water(s)

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 1399 posts

Posted 13 юни 2011 - 14:49

View PostOzzy, on Jun 13 2011, 15:32, said:

За някои може би... За други - не толкова успешно :D :metal:
Ужас... Срам ме е да си призная колко есемеса обменихме с г-н организатора, докато стигнем до консенсус :D И колко души ангажирах да го дебнат... А по-миналата година за концерта на Foreigner? Мани, мани B) Вече ме втриса, когато стане дума за връщане на билети и засега само си трая. До утре поне.
It's in your heart, it's in my soul, in your own reality
Vanquish the pain
Don't want to see it fail!

#1283 stormbringer

архиепископ

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 535 posts

Posted 13 юни 2011 - 15:04

И после има обяснения как в чужбина концертите се разпродавали за минути, а в БГ никой не купувал билети до последния момент - ами - от какъв зор да купиш билет от рано, като после вземе да се окаже, че я концерт няма да има, я групата за която отиваш ще отпадне, я някой друг катаклизъм се получил и после дали ще си вземеш парите обратно .. и най-вече КОГА - божа работа
Don't let yourself get attached to anything you are not willing to walk out on in 30 seconds flat if you feel the heat around the corner.

#1284 Guitar

послушник

• Енориаши
  • Pip
  • 22 posts

Posted 13 юни 2011 - 15:11

View Postdani1948, on Jun 13 2011, 15:14, said:

Аз си пописах малко с ПП. Освен, че осъзнах колко напечена му е ситуацията в момента, съдейки от безумните грешки в мейла, си мисля, че работят над спасяването на феста във вид на концерт на Мейдън с подгряващи. Дано съм прав. Иначе каза, че ако евентуално събитието се провали тотално парите от билетите на всички ще бъдат върнати до стотинка. Така че чакаме изявлението утре.

Възможно ли е да post-неш e-mail-a от г-н Петров тук??

#1285 dani1948

епископ

• Енориаши
  • PipPipPip
  • 421 posts

Posted 13 юни 2011 - 15:23

Ами не, не ми е удобно да злепоставям човека. Ако искаш дай твоя мейл на ЛС и ще ти го препратя B)
When a Man Lies He Murders
Some Part of the World
These Are the Pale Deaths Which
Men Miscall Their Lives
All this I Cannot Bear
to Witness Any Longer
Cannot the Kingdom of Salvation
Take Me Home

#1286 jasta

епископ

• Енориаши
  • PipPipPip
  • 260 posts

Posted 13 юни 2011 - 15:53

Той си е злепоставен и без това с тея мизерии,дето ги прави.

Edited by jasta, 13 юни 2011 - 15:53 .

#1287 angel

послушник

• Енориаши
  • Pip
  • 12 posts

Posted 13 юни 2011 - 17:01

http://www.becbg.com/contacts.htm

Там ги има B)

#1288 Shelly Gray

послушник

• Енориаши
  • Pip
  • 5 posts

Posted 13 юни 2011 - 20:36

Ох няма ли най-накрая да казват какво ще става... Омръзна ми да чакам. Хората трябва да знаят дали да излизат в отпуска или не, а също така ако фестивала пропадне има хора, които си искат парите, за да си вземат билети за друго шоу. Как може да ни карат да чакаме толкова... Ясно, че крайния срок да съобщят какво се случва е до 14ти, но нужно ли е да се чака чак до тогава. Плюс това какво толкова му решават, да му се не види... Обсъждат го от колко време вече... :angry2:

#1289 Тигър

кардинал

• Тамплиери
  • PipPipPipPipPip
  • 1998 posts

Posted 13 юни 2011 - 20:51

14 е утре, не е толкова далеч...
Иначе на мен ми беше чудно защо толкова разтакават... В смисъл, струва ми се, че още при отпадането на Slipknot трябваше да кажат нещо повече от "ще си търсим правата", още повече, че стана ясно, че ако има какво да търсят изобщо, то не е от групите - в крайна сметка ми е много трудно да повярвам, че две групи, при това от по-големичките на събитието, биха излъгали по един и същ начин.

@dani1948
Нещо против да ми пратиш писмото на Петров в ЛС? Обещавам да не го разгласявам.
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.

Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”

#1290 bleedy

послушник

• Енориаши
  • Pip
  • 23 posts

Posted 14 юни 2011 - 10:21

Някой знае ли в колко е пресконференцията или ориентировъчен час, в който П. Петров ще излезе с изявление?

#1291 Satyr

Администратор

• Велики Магистри
  • PipPipPipPipPip
  • 7533 posts

Posted 14 юни 2011 - 10:34

Не, и не е насрочвана пресконференция.
WeRock.bg - сайт за Праведна музика

#1292 ferari359

послушник

• Енориаши
  • Pip
  • 11 posts

Posted 14 юни 2011 - 10:49

БАх мамаму докога ще чакаме ве ,трябва днес да си пусна молба за отпуск :angry2:

#1293 trasholasho

епископ

• Енориаши
  • PipPipPip
  • 193 posts

Posted 14 юни 2011 - 11:15

че феста пада - пада.
каза ми го една лястовичка......
въпроса е че са продали малко билети ,това е проблема.
но въпреки всичко ако това е верно , та нали феновете на мейдън и слипкнот по думи беха най многопройни....????!!!
по думи на фенове ,не мои......,познавам около 50 човека които ми обясняваха че като доидат слипкнот ше си е** мамата.
а за мейдън какво да кажа ,имат много големи фенове само на думи..........
стинг можа да събере 13000 човека на самостоятелен концерт нали,при цени също много дебели,
и не не ми обяснявайте че него го слушали само дебели чичаци с мангизи........

#1294 ferari359

послушник

• Енориаши
  • Pip
  • 11 posts

Posted 14 юни 2011 - 11:23

Уффффффффф дано не сте прави ,а фенове на Мейдън има колкото щеш ,според мен мястото не допадна .Първо трябваше да се направи нещо родно да се пробва че става и тогава .А за Мейдън според мен винаги 20000 човека ще се намерят .Щом за Металика и ДИСИ събрахме повече не подценявайте Мейдън :angry2:

#1295 dani1948

епископ

• Енориаши
  • PipPipPip
  • 421 posts

Posted 14 юни 2011 - 11:23

Аз подкрепям... Срамно е до голяма степен и за феновете ако този фест падне. Продължавам да твърдя, че 90 лева за тези 5 групи си е ОК.
When a Man Lies He Murders
Some Part of the World
These Are the Pale Deaths Which
Men Miscall Their Lives
All this I Cannot Bear
to Witness Any Longer
Cannot the Kingdom of Salvation
Take Me Home

#1296 ferari359

послушник

• Енориаши
  • Pip
  • 11 posts

Posted 14 юни 2011 - 11:27

View Postdani1948, on Jun 14 2011, 12:23, said:

Аз подкрепям... Срамно е до голяма степен и за феновете ако този фест падне. Продължавам да твърдя, че 90 лева за тези 5 групи си е ОК.
Прав си нормално беше !!!!!!!! Мястото не беше аи се заиграха и с други групи ,хората са раздвоени неможе да си позволим повече от 1-2 концерта

#1297 Тигър

кардинал

• Тамплиери
  • PipPipPipPipPip
  • 1998 posts

Posted 14 юни 2011 - 11:36

View Posttrasholasho, on Jun 14 2011, 11:15, said:

стинг можа да събере 13000 човека на самостоятелен концерт нали,при цени също много дебели,
и не не ми обяснявайте че него го слушали само дебели чичаци с мангизи........
Не го слушат само дебели чичаци с мангизи, обаче на него целевата аудитория до голяма степен са хора, които годишно имат шанс да видят средно по-малко от една от любимите си звезди, ако ме разбираш. Все още големите поп-концерти, провели се в България, се броят на пръсти, за разлика от метълските. Да извадиш веднъж двеста лева е за билет е доста по-лесно, отколкото да извадиш десет пъти петдесет лева, отделно са другите разходи.
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.

Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”

#1298 trasholasho

епископ

• Енориаши
  • PipPipPip
  • 193 posts

Posted 14 юни 2011 - 11:38

че са много фестовете много са.
това няма нищо общо с продажбата на билети на една от най великите метъл банди.......
нали са много феновете или са фенове само на думи????
аз не съм си купил билет,нямах и намерение,но поне 15000 човека трябваше да го направят,
нали бандата е айрън мейдън .

#1299 Jurisprudent

Joydivisionist.

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 2374 posts
  • Interests:- progressive rock, hardrock, heavy metal, thrash&death metal, alternative, wave/darkwave, gothic, post-punk, industrial, jazz, jazz rock, fusion, blues

Posted 14 юни 2011 - 11:39

View PostТигър, on Jun 14 2011, 03:36, said:

Не го слушат само дебели чичаци с мангизи, обаче на него целевата аудитория до голяма степен са хора, които годишно имат шанс да видят средно по-малко от една от любимите си звезди, ако ме разбираш. Все още големите поп-концерти, провели се в България, се броят на пръсти, за разлика от метълските. Да извадиш веднъж двеста лева е за билет е доста по-лесно, отколкото да извадиш десет пъти петдесет лева, отделно са другите разходи.

Точно така. Или хора, които отиват на такъв концерт веднъж годишно, може и дори на няколко години, т.е. като има изпълнители като Стинг, Елтън Джон и т.н. Голяма част не са хора, които ще идат за едно лято на Сонисфиър, София Рокс и в Каварна, да кажем.
Plus Ultra.

"This world is totally fugazi."

"We will always be so much more human than we wish to be."

"From the Stars back to our Cities"

Jazz fusion audio centre

1001 albums online

#1300 trasholasho

епископ

• Енориаши
  • PipPipPip
  • 193 posts

Posted 14 юни 2011 - 11:44

View PostJurisprudent, on Jun 14 2011, 12:39, said:

Точно така. Или хора, които отиват на такъв концерт веднъж годишно, може и дори на няколко години, т.е. като има изпълнители като Стинг, Елтън Джон и т.н. Голяма част не са хора, които ще идат за едно лято на Сонисфиър, София Рокс и в Каварна, да кажем.

а ти от каде знаеш тия хора каде ходят?
това за мене са пълни глупости...

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users