Sonisphere Festival 2011 - ОТМЕНЕН!21.06.2011г. - Хиподрум "Банкя"
Started by Satyr, дек 02 2010 08:52
1563 replies to this topic
Posted 10 юни 2011 - 09:35
Официално, вече може да закупите билет за Слипнот на 21ви юни в Берлин - цък
Posted 10 юни 2011 - 09:43
BeerMe, on Jun 10 2011, 10:40, said:
Бълха го ухапала германеца
Даже няма разделение на никакви зони, цената е еднаква за навсякъде и сам си избираш къде да се позиционираш. 

Е то е ясно, че на германеца не му дреме за цената.Ама сметни какъв хонорар ше изкарат от там...как да ти свирят у БГ после.
"Be the one to give them nightmares when they sleep
Never back down from anyone" - Jeremy McKinnon
Posted 10 юни 2011 - 09:48
Възможно е..не ми разбира главата от такива работи
Но, както и да е...П.П. да вземе да прави т'ва изявление, че ми писна да чакам.

"Be the one to give them nightmares when they sleep
Posted 10 юни 2011 - 09:53
BeerMe, on Jun 10 2011, 10:45, said:
Според мен хонора и за Тамбукту е същият като за Германия и България.
It's in your heart, it's in my soul, in your own reality
Vanquish the pain
Don't want to see it fail!
Vanquish the pain
Don't want to see it fail!
Posted 10 юни 2011 - 10:02
Metal Heart, on Jun 10 2011, 10:53, said:
Хонорарът, доколкото знам, е различен за фестивал и самостоятелно участие, като последното е по-скъпия вариант.
Ахх, този момент съвсем ми убягна, че едното е самостоятелен концерт, а другото е фестивален сет....Хмм, може все пак да се окаже, че ПП не е най-виновен

Posted 10 юни 2011 - 10:14
Невъзможно ми е да повярвам, че, първо, Slipknot са получили предложението от Германия едва преди няколко дни, и, второ, че не биха намерили никакъв начин да вместят и двете участия в програмата си.
Don't mistake lack of talent for genius.
Posted 10 юни 2011 - 10:15
Да ве, а аз току-що паднах от Марс
Аз по-виновен фактор от цените на билетите, определени от организаторите и респективно слабите продажби не виждам, пък ако ще ПП да съзре световна конспирация и да набеди самата група...

Аз по-виновен фактор от цените на билетите, определени от организаторите и респективно слабите продажби не виждам, пък ако ще ПП да съзре световна конспирация и да набеди самата група...
When a Man Lies He Murders
Some Part of the World
These Are the Pale Deaths Which
Men Miscall Their Lives
All this I Cannot Bear
to Witness Any Longer
Cannot the Kingdom of Salvation
Take Me Home
Some Part of the World
Men Miscall Their Lives
All this I Cannot Bear
to Witness Any Longer
Take Me Home
Posted 10 юни 2011 - 10:20
Mor-Rioghain, on Jun 10 2011, 11:14, said:
Невъзможно ми е да повярвам, че, първо, Slipknot са получили предложението от Германия едва преди няколко дни, и, второ, че не биха намерили никакъв начин да вместят и двете участия в програмата си.
Най-вероятно мениджърът им просто се е разтърсил за алтернатива и е успял да уреди този концерт в Берлин на мястото на отменения в Банкя, това е.
Posted 10 юни 2011 - 10:24
^ Точно така смятам и аз. Единствената вероятна причина да обявят концерта в Берлин само две седмици преди датата, са нашите български неуредици.
Don't mistake lack of talent for genius.
Posted 10 юни 2011 - 10:37
Просто Слипнот са първата банда,която си е уредила участие и то точно да 21-ви и затова стана целия филм.Мениджърите им веднага са им намерили къде да свирят в очертаващата се празна дата.Пък и в Германия фенове колкото искаш.Кинти също,56 евро за тях е нищо,а и доста хора сигурно искат да ги гледат,без да се налага да чакат 10 групи преди това,като на големите фестивали!!
Edited by jasta, 10 юни 2011 - 10:38 .
Posted 10 юни 2011 - 11:50
Интересна статия във вестник "Стандарт" тук.
По интересната част от нея обаче е:
Междувременно източник на "Стандарт" разбра, че втората част на фестивала "София рокс" с Judas Priest на 8 юли ще се премести от Банкя на стадион "Българска армия". Пред вестника президентът на ЦСКА Димитър Борисов не отрече информацията, но не пожела да сподели подробности.
Междувременно източник на "Стандарт" разбра, че втората част на фестивала "София рокс" с Judas Priest на 8 юли ще се премести от Банкя на стадион "Българска армия". Пред вестника президентът на ЦСКА Димитър Борисов не отрече информацията, но не пожела да сподели подробности.
Opeth (3), TSO (2), Roger Waters (4)
Posted 10 юни 2011 - 11:52
antubis, on Jun 10 2011, 12:50, said:
Интересна статия във вестник "Стандарт" тук.
Тази информация е от сутринта....сложихме я вече

Posted 10 юни 2011 - 12:25
Нещо ме кара да си мисля, че е твърде вероятно един и същ промоутър да направи издънката и концерта на годината в класацията на форума в края на годината.

\m/
Posted 10 юни 2011 - 12:35
Такааа....Една "къртица" доложи: Сфера няма да има...ВЕС просто печелят време в момента...Ще се опитат да направят концерт само на Мейдън, а с разликата в парите - който иска да може да влиза на София Рокс, който пък ще е на Армията...Това е положението, който не му харесва - да се оплаче...на арменския поп! На мене от самото начало ми миришеше и го отсвирих....
Това мнение намерих в един конкурентен форум.....и първата част от изказването е интересната - има ли някакъв шанс Мейдън да изнесат самостоятелен концерт на тази дата?

Posted 10 юни 2011 - 12:53
Dart Marty Rocks!!!, on Jun 10 2011, 13:35, said:
Това мнение намерих в един конкурентен форум
Апропо, току що по ЗиРок Розберг каза, че SofiaRocks се мести на Армията. Повече подробности малко по-късон по радиото, както и на сайта ни, разбира се.
I don't know how I managed it...
Posted 10 юни 2011 - 14:39
По отношение на Sonisphere Bulgaria в момента се водят преговори и се търси най-доброто решение за българската публика. Болкън Ентъртейнмънт благодари на феновете за търпението и ги уверява, че най-късно до вторник 14 юни 2011 ще бъде оповестена окончателната информация за фестивала.
Posted 10 юни 2011 - 14:43
Браво, чудесно решение, пестящо време и нерви
Ей го къде е вторник

When a Man Lies He Murders
Some Part of the World
Men Miscall Their Lives
All this I Cannot Bear
to Witness Any Longer
Take Me Home
Some Part of the World