Guano Apes в София09.04.2011г. - зала "Христо Ботев"
Started by BART, ное 29 2010 21:27
28 replies to this topic
Posted 29 ноември 2010 - 21:27
Цък : http://www.eventim.bg/portal/bg/biletna_al...ticket_alarm211
Само да бяха запазили залата от предишното гостуване, щеше да е идеално.
Иначе цената за първите 500 билета поне ще е като тази от гостуването през 2009 година, което е добра новина за феновете на групата на фона на все по-високите цени за концерти в България.
Само да бяха запазили залата от предишното гостуване, щеше да е идеално.
Иначе цената за първите 500 билета поне ще е като тази от гостуването през 2009 година, което е добра новина за феновете на групата на фона на все по-високите цени за концерти в България.
Archie: If a slap don't work, you cut 'em or you pay 'em, but you keep your receipts, cos this ain't the Mafia.
Johnny Quid: Don't worry. He can't defend himself - he's got no head.
Posted 29 ноември 2010 - 21:48
Какво става с този април - три концерта досега и остава почти половин година да обявят още
Добре, че и той е в събота

Добре, че и той е в събота

Edited by Metal Heart, 29 ноември 2010 - 21:50 .
It's in your heart, it's in my soul, in your own reality
Vanquish the pain
Don't want to see it fail!
Vanquish the pain
Don't want to see it fail!
Posted 29 ноември 2010 - 22:15
Е живот и здраве там съм.
Posted 30 ноември 2010 - 09:11
Е има логиката хората да бързат с обявяването на концерти.
Ще вземат да обявят Sonisphere в скоро време и като съпоставиш цената за фестивала спрямо единичен концерт (както беше тази година) народа масово ще се ориентира към стадион Васил Левски.
Аз лично на Guano Apes бях миналата година и останах доволен да видя една от групите, които съм слушал в ученическите си години.
За втори концерт не знам дали ще се мотивирам, по-скоро ще изчакам да видя какви други концерти ще обявят.
Ще вземат да обявят Sonisphere в скоро време и като съпоставиш цената за фестивала спрямо единичен концерт (както беше тази година) народа масово ще се ориентира към стадион Васил Левски.
Аз лично на Guano Apes бях миналата година и останах доволен да видя една от групите, които съм слушал в ученическите си години.
За втори концерт не знам дали ще се мотивирам, по-скоро ще изчакам да видя какви други концерти ще обявят.
Archie: If a slap don't work, you cut 'em or you pay 'em, but you keep your receipts, cos this ain't the Mafia.
Posted 30 ноември 2010 - 09:18
Чак пък да не е било... В началото преди 2009 бяха обявени Napalm Death, Sepultura, Sodom/Grave Digger, Kreator, Hammerfall/Sabaton... а сигурно има и още които не се сещам.
Posted 30 ноември 2010 - 09:50
Satyr, on Nov 30 2010, 09:41, said:
Да, но като включим и декември, който сега още не е започнал. Както върви - в края на тази може да се окажем с 10 и повече обявени за следващата година концерти...
I don't know how I managed it...
Posted 30 ноември 2010 - 10:25
Да, по така зададените критерии, няма как да не призная, че Роксет са голяма група. Или поне са БИЛИ.

Posted 30 ноември 2010 - 11:01
Еми шанс, миналия път бях в Брюксел, тоя път ще съм в Холандия (Роджър)
Но пък ако отида отново на Masters of Rock в Чехско ще ги гледам
Аз само си мрънкам нали.. не ми обръщайте внимание
Но пък ако отида отново на Masters of Rock в Чехско ще ги гледам

Аз само си мрънкам нали.. не ми обръщайте внимание

What am i supposed to do when the sky begins to fall ?
Posted 30 ноември 2010 - 14:23
Ozzy, on Nov 30 2010, 10:25, said:
Да, по така зададените критерии, няма как да не призная, че Роксет са голяма група. Или поне са БИЛИ. 

по темата: концерт, на който с удоволствие няма да отида

А това неодобрение стана направо демонстративно, когато кепето започна да говори злорадо за рязане на глави и стъпкването им в калта, нищо че - или по-скоро, още повече поради факта, че са се накичили със сиви цилиндери. Това, доколкото лорд Ходсдън можеше да проследи мисълта му, беше начинът, по който би действал Сталинг в Москва, а което е добро за Сталинг, признаваше си открито кепето, бе добро и за него.
Posted 30 ноември 2010 - 14:27
foreigner, on Nov 30 2010, 14:23, said:
Цените на билетите за концерта им обаче са като на голяма в момента група
(не, няма да спра
)

Posted 30 ноември 2010 - 14:29
Ozzy, on Nov 30 2010, 14:27, said:
Цените на билетите за концерта им са точно такива, каквито българските фенове са готови да платят за тях. Факт!

А това неодобрение стана направо демонстративно, когато кепето започна да говори злорадо за рязане на глави и стъпкването им в калта, нищо че - или по-скоро, още повече поради факта, че са се накичили със сиви цилиндери. Това, доколкото лорд Ходсдън можеше да проследи мисълта му, беше начинът, по който би действал Сталинг в Москва, а което е добро за Сталинг, признаваше си открито кепето, бе добро и за него.
Posted 30 ноември 2010 - 14:32
foreigner, on Nov 30 2010, 14:29, said:
Хехе, ок 

Posted 30 ноември 2010 - 14:48
Ми най-добрият ми приятел например взе пари назаем, за да си купи билет за Роксет, защото са му много любима група - билетът му е скъп, но меломанщината не пита. Останалите ми приятели, които ще ходят на концерта, постъпиха по сходен начин като всички кълнат втора седмица СМЕ за високите цени. Каквото и да кажеш и каквито и примери да ми дадеш, не можеш да изтриеш впечатлението, че СМЕ се възползват здраво от фенщината на хората и все още ненамалялата жажда за концерти. Но нищо де, и моментът с пренасищането ще настъпи. Лично аз предпочитам да дам тези пари за концерт на Роджър Уотърс например, така и направих
Пък и ти сам каза, че за теб Роксет (вече) не са голяма група - така е. Както и да извърташ нещата, 80-100-150 лева са си интересни пари за неголяма група. 
Край на офтопика ми в тази тема, все пак си говорим за Гуано Ейпс.

Край на офтопика ми в тази тема, все пак си говорим за Гуано Ейпс.

Posted 30 ноември 2010 - 15:02
foreigner, on Nov 30 2010, 14:48, said:
Ми най-добрият ми приятел например взе пари назаем, за да си купи билет за Роксет, защото са му много любима група - билетът му е скъп, но меломанщината не пита.
80-100-150 лева са си интересни пари за неголяма група. 

Posted 30 ноември 2010 - 22:47
Аз тъй като споменах Чехията, а вие заговорихте за цени...до момента това са потвърдилите групи, които ще гледам за 35 Евро. (Групите са околко 60-70 обикновенно):
* Guano Apes
* HammerFall
* Rhapsody of Fire
* Amorphis
* Finntroll
* Oomph!
* Moonspell
* Eluveitie
* Overkill
* Brainstorm
* Alestorm
* Delain
* Ektomorf
* U.D.O.
* Bonfire
* Watain
* Legion of the…
* Virgin Steele
* Powerwolf
* Tři Sestry
* tleskač
* Nil
* Silent Stream of…
* Konflikt
* Harlej
* Fleret
* Ross the Boss
* Jiří Schmitzer
* Dark Gamballe
* Guano Apes
* HammerFall
* Rhapsody of Fire
* Amorphis
* Finntroll
* Oomph!
* Moonspell
* Eluveitie
* Overkill
* Brainstorm
* Alestorm
* Delain
* Ektomorf
* U.D.O.
* Bonfire
* Watain
* Legion of the…
* Virgin Steele
* Powerwolf
* Tři Sestry
* tleskač
* Nil
* Silent Stream of…
* Konflikt
* Harlej
* Fleret
* Ross the Boss
* Jiří Schmitzer
* Dark Gamballe
What am i supposed to do when the sky begins to fall ?
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users