Така. Организацията на този концерт беше отвратителна.
О.Т.В.Р.А.Т.И.Т.Е.Л.Н.А!!! В 6 вечерта охранителите и служителите на Ивентим се подпираха по оградки и пейки и обсъждаха на висок глас как аджеба да разпределят хората по входовете, защото - разбира се - нито е имало кой да се сети и да сложи над входовете табелки кой вход за кои блокове и сектори отговаря, нито е бил проведен какъвто и да било инструктаж. Резултатът беше тълпи объркани зрители и километрични опашки за влизане, като в крайна сметка никой не беше сигурен дали, след като е чакал 40 минути на опашката пред входа, който смята за правилен, няма да го върнат да влиза от съвсем друг.
Влизаш на стадиона - още по-зле. Никой не събюдаваше кой с какви билети влиза в секторите със скъпи билети, а когато човек стигне заветните столчета, просто нямаше кой да го упъти до неговото място, защото "разпоредителките", които видях в лявата част на терена бяха две. 2! Теренът беше разделен по някакъв мега странен начин и оркестрината беше само един ред, а блоковете, които в НДК са поне по десет реда всеки, тук бяха по три. Хич не им схванах логиката... За мега неадекватната охрана не ми се отваря дума, но както винаги - бяха тъпи, бяха нагли и арогантни, откраднаха де що можаха от това, което се хвърли от сцената, за да започнат моментално да го предлагат за по 20 лева след концерта едва ли не пред очите на техническия екип на групата. После що в цяла Европа ни вземат за цигани... ми не само циганите са ни виновни.
Знам, че сама съм си виновна да се оставя цялата БГ мърлящина да ми скапе настроението преди концерта, но и просто нямаше как да не направя паралели с концерта на Ръш, който гледах преди два дни в Ротердам пред пак толкова души публика, и който - с по-евтини билети от нашенския на Роксет - беше на десет хиляди светлинни години по отношение на организацията, customer support и каквото още се сетите. Чудно ми е кога в България ще се сетят, че НИЕ сме клиентите и ТЕ са ни длъжни, а не обратното.
...........
Концертът - страшен!!! Прекрасна група музиканти, страшен сетлист, чудесни Мари и Пер, но... не знам дали се опитват да я убият с този тур или какво, но гледайки я от два метра, имах чувството, че пред мен стои човек, който с крак и половина е в гроба. Силно се надявам да греша. Направо й се чудя как успя да отцеди тази сила от себе си, но се справи наистина блестящо.
Edited by foreigner, 30 май 2011 - 00:13 .