К'во ме грее?С каква музика се топля в зимния студ?
Started by Envy, окт 06 2010 10:14
822 replies to this topic
Posted 15 ноември 2010 - 10:35
Смазвам се от кеф на новия албум на Circle II Circle
Opeth (3), TSO (2), Roger Waters (4)
Posted 15 ноември 2010 - 11:33
Alestorm - Black Sails at Midnight
.jpg)
Подготвям се за концерт и се наслаждавам на подписа на Ozzy
.jpg)
Подготвям се за концерт и се наслаждавам на подписа на Ozzy

ПИСУК!
Posted 15 ноември 2010 - 11:44
incarnate, on Oct 22 2010, 12:22, said:

Star One - Victims of the Modern Age. Патетика, патетика и пак патетика

Posted 15 ноември 2010 - 11:54
Solefald - "Norrøn livskunst" (2010)
Чутовен албум на Cornelius и Lazare!
Чутовен албум на Cornelius и Lazare!

Posted 15 ноември 2010 - 13:47
Stavrogin, on Nov 15 2010, 11:44, said:
За мен това е най-непатетичния и най-семпъл албум на Ayreon изобщо, именно поради което и ми харесва много! Много стилен албум, страхотен седемструнен китарен саунд, отлични вокали, дори женските такива, с една дума един от албумите на годината за мен!
Stavrogin, стари мой приятелю

Абсолютно споделям. Ръсел Алън винаги ме е кефил, и тук се справя на висота. Саунда е невероятен, мелодиите - на висота и изобщо много силен албум и според мен.
Posted 15 ноември 2010 - 15:16
Scott, on Nov 15 2010, 13:47, said:
Stavrogin, стари мой приятелю
, което си е вярно, вярно си е.
Абсолютно споделям. Ръсел Алън винаги ме е кефил, и тук се справя на висота. Саунда е невероятен, мелодиите - на висота и изобщо много силен албум и според мен.

Съгласен!!! Само мир да има

...And through the window in the wall
Comes streaming in on sunlight wings
A million bright ambassadors of morning
And no one sings me lullabies
And no one makes me close my eyes
So I throw the windows wide
And call to you across the sky
Comes streaming in on sunlight wings
A million bright ambassadors of morning
And no one sings me lullabies
And no one makes me close my eyes
So I throw the windows wide
And call to you across the sky
Posted 15 ноември 2010 - 22:34
Velvet Thorns, on Nov 11 2010, 13:00, said:
в този слънчев есенен ден за пръв път пуснах на бебето великата класика, недостижимия еталон Mandylion

Когато си на дъното на пъкъла,когато си най-тъжен и най-злочест от парещите въглени на мъката
си направи стълба и излез.
САМО ЛЕВСКИ, ОБИЧАМЕ ТЕ!
САМО ЛЕВСКИ, ОБИЧАМЕ ТЕ!
Posted 16 ноември 2010 - 09:52
Accept - Blood of the nations

Когато си на дъното на пъкъла,когато си най-тъжен и най-злочест от парещите въглени на мъката
САМО ЛЕВСКИ, ОБИЧАМЕ ТЕ!
САМО ЛЕВСКИ, ОБИЧАМЕ ТЕ!
Posted 16 ноември 2010 - 13:30
Amon Amarth - With Oden On Our Side (2006)

Добър избор за Sonisphere-то, тамън с нов албум....

Edited by Fak_yu!, 16 ноември 2010 - 13:34 .
Да летиш с неподозиран устрем, обхванат от непозната жизнена енергия, към все по-достойни и по-човешки дела, към живот без слабости, страдания и болки, към света на освободения от грубите прояви на високомерие и хегемонизъм човек, на еснафското съществуване и плесента от отживелиците на миналото - това е безценният дар на планината. Съзнаваме ли го?!
Posted 16 ноември 2010 - 23:47
Sully Erna - Avalon (2010)
.jpg)
Музика за сърцето
Have you ever sat and thought about what life would be like without music? Actually imagine never hearing a note, melody, or a lyric; never knowing the feeling you get when you tap your foot to a rhythm? It’s unimaginable to me. Music is such an important part of our lives and should never be taken for granted. Every part of our life — past, present and future — had, has and will have a sound track to it. As you hear your favorite melodies and songs, you can surely remember which ones remind you of that place and time, or person that meant something to you, good or bad. That is where the mystery of music begins.
.jpg)
Музика за сърцето

Have you ever sat and thought about what life would be like without music? Actually imagine never hearing a note, melody, or a lyric; never knowing the feeling you get when you tap your foot to a rhythm? It’s unimaginable to me. Music is such an important part of our lives and should never be taken for granted. Every part of our life — past, present and future — had, has and will have a sound track to it. As you hear your favorite melodies and songs, you can surely remember which ones remind you of that place and time, or person that meant something to you, good or bad. That is where the mystery of music begins.
Posted 17 ноември 2010 - 11:06
Motek - "Dragons" (2010)
Неустоима музика...
Неустоима музика...

Posted 17 ноември 2010 - 16:03
без да се замисля пуснах White Darkness на Nightingale и сега трябва да излизам, закъснявам, а не мога да тръгна....
in my head this all is in my head this all is in my head this all is in my head this all is in my head...
Posted 18 ноември 2010 - 13:23
My Chemical Romance - Danger Days: True Lives Of The Fabulous Killjoys

След като преди четири години накараха критиците да зяпнат от изумление, че група като тях може да изкара толкова зрял диск като "The Black Parade", сега My Chemical Romance са изправени пред тежкото предизвикателство да му изкарат наследник. Да чуем какво са сътворили...

След като преди четири години накараха критиците да зяпнат от изумление, че група като тях може да изкара толкова зрял диск като "The Black Parade", сега My Chemical Romance са изправени пред тежкото предизвикателство да му изкарат наследник. Да чуем какво са сътворили...
ПИСУК!
Posted 18 ноември 2010 - 22:00

BON JOVI - Keep The Faith (1992)

Класиката, батко!

A new level reached, where the absence of air lets me breathe...
Posted 18 ноември 2010 - 22:21
Pink Floyd - The Dark Side of the Moon

САМО ЛЕВСКИ, ОБИЧАМЕ ТЕ!
САМО ЛЕВСКИ, ОБИЧАМЕ ТЕ!
Posted 19 ноември 2010 - 11:14
Solefald - "Norrøn livskunst" (2010)
Най-великият untrue блек метъл албум за годината!
Най-великият untrue блек метъл албум за годината!

Posted 19 ноември 2010 - 11:38

Sodom - In War and Pieces (2010)
Днес на диск, другата събота на живо!

Edited by BeerMe, 19 ноември 2010 - 11:38 .
Posted 19 ноември 2010 - 14:16
Samael - "Antigod" (EP 2010)
Зверски съм доволен... особено на фона на миналогодишния албум. Добре, че не продължиха в онази посока.
Зверски съм доволен... особено на фона на миналогодишния албум. Добре, че не продължиха в онази посока.

1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users