Jump to content

Anathema в София20.11.2010г. - клуб "Blue box"

268 replies to this topic

#201 Abadon

приятел на Чубака

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 577 posts

Posted 21 ноември 2010 - 16:15

View Postviolator, on Nov 21 2010, 14:35, said:

Та, така! Това накратко е реалното ми мнение по въпроса за снощния концерт. Ако главите на хората от Тангра Мега Рок не бяха завряни дълбоко в задниците, щях вече да съм написал обзорен материал за сайта. Но той едва ли щеше да бъде толкова искрен. Да живее неформалността! :harhar:
тука изниква въпроса тези акредитации не ви ли поставят в малко зависима позиция. не казвам че репортажите ви не са автентични и достоверни, но понякога са лишени точно от тази неформалност която ви отличава от другите. когато аз искам да прочета репортаж за даден концерт или фестивал ми е интересно и личната гледна точка, пък дори това да са пръдльовците в залата или плескавицата която е голяма колкото дупето на Шакира
Знаете ли че ...

Мириса на пламъка от запалката мирише на изгорели косми от носа.

#202 Satyr

Администратор

• Велики Магистри
  • PipPipPipPipPip
  • 7532 posts

Posted 21 ноември 2010 - 16:17

View Postna_kafevo, on Nov 21 2010, 16:10, said:

Парички за концерти ли нямате?
Пет души от екипа присъстваха на концерта с редовно закупени билети. Ти други тъпи въпроси да имаш? :harhar:
WeRock.bg - сайт за Праведна музика

#203 na_kafevo

послушник

• Отлъчени
  • Pip
  • 5 posts

Posted 21 ноември 2010 - 16:24

Ами, за какво мрънкаш тогава? Некви хора имат проблеми с други хора, но държат да реват пред трети хора. Съжаление ли търсиш? Това е малко...курвенско. Като имаш проблем с някой - отиваш и си го решавате, с който трябва. А не ревеш пред 3-и хора.

"Не ни дадоха акредитаций...мрън, мрън, джаф, джаф"

#204 MESHUGGAH

епископ

• Енориаши
  • PipPipPip
  • 375 posts

Posted 21 ноември 2010 - 16:26

View Postna_kafevo, on Nov 21 2010, 16:10, said:

Парички за концерти ли нямате?
В случая, пич, не става дума кой има и кой няма парички за концерт! Като ползват Катехизис за реклама, ще осигуряват акредитации, като не осигуряват акредитации, ще лапат каиша и готово! :harhar:
METAL RELIGION

#205 Satyr

Администратор

• Велики Магистри
  • PipPipPipPipPip
  • 7532 posts

Posted 21 ноември 2010 - 16:26

View Postna_kafevo, on Nov 21 2010, 16:24, said:

Всички други, писали по темата тук, разбраха за какво "мрънкаме", но ти - не. Вероятно много пъти си си падал на главата като малък, а възможно е и като по-голям :harhar:

#206 Тигър

кардинал

• Тамплиери
  • PipPipPipPipPip
  • 1998 posts

Posted 21 ноември 2010 - 16:28

Акредитаций римски генерал ли е?
/Не се сдържах, сори.../
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.

Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”

#207 Satyr

Администратор

• Велики Магистри
  • PipPipPipPipPip
  • 7532 posts

Posted 21 ноември 2010 - 16:29

Според мен са двама римски генерали, защото се съдържа частицата "ди", което е "две" :harhar:

#208 Overhate

архиепископ

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 508 posts

Posted 21 ноември 2010 - 16:29

Акредитаций римски генерал ли е?

Не, т'ва е скрит елемент от менделеевата таблица :harhar:
Останал сам, прегърнах здрача
Изгубил се, открих нощта
На твоя гроб не ще да плача
Пред твоя кръст не ще скърбя

#209 violator

Malloy

• Тамплиери
  • PipPipPipPipPip
  • 2234 posts

Posted 21 ноември 2010 - 16:34

View PostAbadon, on Nov 21 2010, 16:15, said:

тука изниква въпроса тези акредитации не ви ли поставят в малко зависима позиция. не казвам че репортажите ви не са автентични и достоверни, но понякога са лишени точно от тази неформалност която ви отличава от другите. когато аз искам да прочета репортаж за даден концерт или фестивал ми е интересно и личната гледна точка, пък дори това да са пръдльовците в залата или плескавицата която е голяма колкото дупето на Шакира

Не! "Мнение във форум" и "статия" са две съвършено различни нива на текст. Първото е в свободна форма, списано в първо лице единствено число, а второто е стилистично издържано и трябва да отразява професионалната гледна точка. Не толкова личната, колкото на медиaта.
-----------------------------------------
Слушай силно!

#210 na_kafevo

послушник

• Отлъчени
  • Pip
  • 5 posts

Posted 21 ноември 2010 - 16:43

#211 Overhate

архиепископ

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 508 posts

Posted 21 ноември 2010 - 16:45

Абе кафевия още ли не е баннат. Много толерантни сте станали с възрастта :harhar:
Изгубил се, открих нощта

#212 Satyr

Администратор

• Велики Магистри
  • PipPipPipPipPip
  • 7532 posts

Posted 21 ноември 2010 - 16:47

Е вече е баннат. И сега ще ходи, откъдето е дошъл, да тръби, че банваме всеки, който ни опонира. Типично п*ткенско поведение :harhar:

#213 Abadon

приятел на Чубака

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 577 posts

Posted 21 ноември 2010 - 17:13

View Postviolator, on Nov 21 2010, 16:34, said:

Не! "Мнение във форум" и "статия" са две съвършено различни нива на текст. Първото е в свободна форма, списано в първо лице единствено число, а второто е стилистично издържано и трябва да отразява професионалната гледна точка. Не толкова личната, колкото на медиaта.
ясно ми е. просто исках да кажа, че когато отразявате събития които не са обвързани с роден промоутър/рекламодател успявате да вкарате малко повече лични емоции в статията. което на мен лично повече ми харесва. вярно че понякога заприличва на блог или нещо подобно, но пък така усещаш повече какво си пропуснал или пък на какво си присъствал. всичко това съм го усщал само няколко пъти.
Знаете ли че ...

Мириса на пламъка от запалката мирише на изгорели косми от носа.

#214 Envy

Not Telling

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 2409 posts

Posted 21 ноември 2010 - 17:21

View PostSatyr, on Nov 21 2010, 16:47, said:

...банваме всеки, който ни опонира. Типично п*ткенско поведение :harhar:
А бе това ми е познато, да ти кажа... Ама не оттук... От един друг сайт беше, ама кой ли...? Хм... А бе ще се сетя... Нещо "най-яко" ми се върти в главата... Или пък беше "мега"? Не знам, но ще се опитам да си спомня...

#215 Satyr

Администратор

• Велики Магистри
  • PipPipPipPipPip
  • 7532 posts

Posted 21 ноември 2010 - 17:34

Само че - при нас има разлика. Тигър да ти каже колко се карахме за Менъуор. Но без да бъде нарушена разумната граница и - баннат ли е - не. То и онзи неграмотния нямаше да бъде, ако не използваше типични за неграмотните хора изразни средства :harhar:

#216 Envy

Not Telling

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 2409 posts

Posted 21 ноември 2010 - 17:41

View PostSatyr, on Nov 21 2010, 17:34, said:

Само че - при нас има разлика. Тигър да ти каже колко се карахме за Менъуор. Но без да бъде нарушена разумната граница и - баннат ли е - не. То и онзи неграмотния нямаше да бъде, ако не използваше типични за неграмотните хора изразни средства :harhar:
Тук може и да е така, но на някои други места е точно така, както си го написал малко по-горе - банва се всеки, който опонира Нему. Или който не Му ходи по гайдата. Или който си позволи да спре да Му ходи по гайдата, което май е най-сериозният грях... :yes:

#217 Satyr

Администратор

• Велики Магистри
  • PipPipPipPipPip
  • 7532 posts

Posted 21 ноември 2010 - 17:44

Това обяснява защо Evil Trin се скъсва да пише в коментарите им и чинно да отговаря на всеки, на който не му харества нещо ТМР-ско. А това значи много писане :yes:

Което показва, че ТМР има поне едно групи. Ама то пък едно групи..... :harhar:

#218 Dreamskeeper

послушник

• Енориаши
  • Pip
  • 33 posts

Posted 21 ноември 2010 - 17:45

View Postmarillion, on Nov 21 2010, 12:34, said:

А, да, забравих да поздравя разпоредителят в зала "България", чиито енергични призиви към групата да се прибира зад кулисите в края, ни попречиха да получим и съвсем заслужения бис, който със сигурност щеше да се нарича Comfortably Numb - случката ми напомни за онази култова сцена от българския филм "Вчера" и за миг ме върна в онези години на мрак и бездуховност, но това е друга тема...

Да, според мен с точно този бис, който така очаквах, сетлистът от концерта щеше да бъде завършен и определения като перфектен щяха да му отиват още повече. Разбира се съм пристрастен за биса... По мое мнение бяха изпълнени 28 парчета, измежду които и нещо с което българската публика би трябвало да се почувства специална и превилигирована, а именно Release. Доколкото бях разглеждал преди този концерт (отново заради личното си пристрастие към песента), групата не е изпълнявала тази композиция от години.

В сравнение с концерта им в Солун, този пъти забелязах доста по-професионално държание от страна на групата. Спомням си, че тогава казвайки личното си мнение и по този начин отправяйки забележки към изпълненито, си навлякох неодобрението на някои хора. Сега може би много хора ще разберат какво съм имал предвид.

Настрана, бях приятно изненадан от концерта като цяло, а българската публика беше превъзходна. И това можеше да се види чудесно от втория етаж.

Edited by Dreamskeeper, 21 ноември 2010 - 17:47 .

#219 Overhate

архиепископ

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 508 posts

Posted 21 ноември 2010 - 17:53

То некой слуша ли го т'ва "онлайн радио" изобщо? :harhar:
Изгубил се, открих нощта

#220 Тигър

кардинал

• Тамплиери
  • PipPipPipPipPip
  • 1998 posts

Posted 21 ноември 2010 - 17:57

View PostSatyr, on Nov 21 2010, 17:34, said:

Тигър да ти каже колко се карахме за Менъуор.
Десетина страници. Сега ме мързи да търся темата, ама бяха толкова някъде. А именно около тоя скандал, всъщност, ТМР ми се сринаха в очите - просто защото там прочетох толкова откровени лъжи, полуистини, подигравки и какви ли не простотии по отношение на тая група, че... Но това е друга тема на разговор. Дано, все пак, Manowar са единствената група, която отразяват по този начин, че иначе лошо...
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.

Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users