Jump to content

Портной напуска Dream Theater?!

• You cannot reply to this topic
220 replies to this topic

#161 Jurisprudent

Joydivisionist.

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 2374 posts
  • Interests:- progressive rock, hardrock, heavy metal, thrash&death metal, alternative, wave/darkwave, gothic, post-punk, industrial, jazz, jazz rock, fusion, blues

Posted 26 април 2011 - 16:32

View PostДамаджан Петров, on Apr 26 2011, 16:00, said:

Jurisprudent, Тиътър може и да се оливат, както казваш, но и ти с подобни, леко противоречащи си, изказвания от типа "Портной не е кой знае какво", "паленце" vs. "никой не оспорва качествата му", "не обичам крайни изказвания" и други, май се пооливаш. Простено ти е, на 22 години ли беше... :harhar:

Иначе и аз съм въодушевен от промяната. В изкуството и в живота, като цяло, промяната е задължителна, щото прекаленият навик рано или късно ти такова таковата и обезсмисля смисъла :)
Той Портной се жалваше, че Кевин Мур му обърнал с краката нагоре изсвирените барабани и не можел да си ги познае в първия OSI, но аз съм твърдо 'за' такъв подход и чупене на схемите. Нали уж се водеше прогресивно цялото нещо...

И все пак, винаги съм си задавал въпроса как е възможно песни като - например - "These Walls", "Panic Attack" и "Never Enough" от Octavarium, да бъдат окачествявани като изоглавено стържене и тъпашко циклене. Те Falling Into Infinity също го оплюваха навремето масово.

Това с повторното пропиване на Портной е и стара моя идея, и най ми хареса от всичко, дано се вслуша :D

За годините ми ли ще се захващаш? Нищо не претендирам за годините си, акъл имам за толкова години, на колкото съм. Ако не ги бях написал, нямаше и да ги знаеш да се позоваваш на тях. И щеше да разсъждаваш без да пречупваш през това на колко години съм. И какво значение има това?

Не съм се поолял. Виж какво съм казал аз, ако искаш да видиш, разбира се, другото е заяждане. Портной е много способен барабанист, много над средното ниво за метъл или изобщо рок барабанист, най-малкото като техника. Дали има качества, има качества, каква е кариерата му като барабанист и музикант - не е най-проста и обикновена, друг преди мен беше казал "забележителен". Добре, нека е така. Но Портной е наистина паленце пред големи барабанисти творци като Тони Уилямс, Нийл Пиърт, Били Кобъм, Бил Бръфорд и много други; той сам знае това, сам е говорил на различни места за впечатлението си от такива хора. И затова ти казвам, че претенциите на разни хора, много негови лични и на ДТ фенове, че Портной е безмерно велик, са несъстоятелни, а той не е нищо особено, в сравнение с други, казани от мен. Както е и изключителен, в сравнение с други, които са безкрайно много и няма нужда да се изброяват. Така дали става по-ясно за теб?
Plus Ultra.

"This world is totally fugazi."

"We will always be so much more human than we wish to be."

"From the Stars back to our Cities"

Jazz fusion audio centre

1001 albums online

#162 Stavrogin

епископ

• Енориаши
  • PipPipPip
  • 283 posts

Posted 26 април 2011 - 17:44

Срвнението с джаз барабнистите е неуместно - това са два ралични типа "можене", все едно да сравняваш Моне с Климт, не върви! Колегата преди мен е прав, неуместно е музиканти от класата на Портной да бъдат наричани паленца в какъвто и да било контекст! иначе се връщаме на темата Лабрий дето бил недоразумение и за Пърпъл, които били посредствена група!

#163 Jurisprudent

Joydivisionist.

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 2374 posts
  • Interests:- progressive rock, hardrock, heavy metal, thrash&death metal, alternative, wave/darkwave, gothic, post-punk, industrial, jazz, jazz rock, fusion, blues

Posted 26 април 2011 - 17:52

View PostStavrogin, on Apr 26 2011, 17:44, said:

Срвнението с джаз барабнистите е неуместно - това са два ралични типа "можене", все едно да сравняваш Моне с Климт, не върви! Колегата преди мен е прав, неуместно е музиканти от класата на Портной да бъдат наричани паленца в какъвто и да било контекст! иначе се връщаме на темата Лабрий дето бил недоразумение и за Пърпъл, които били посредствена група!

Разбрах ти мисълта - и има вярно в нея. Да, да кажем, че наистина Портной трябва да бъде сравняван с еднопорядкови музиканти. Сега, не всеки от казаните е джаз барабанист...Но това са детайли. Аз казах защо съм го нарекъл "пале", но ти признавам, че донякъде може да е обидно по отношение на възможностите му.
Но това никак не променя това, че 1) не е незаменим 2) не може да се изкарва по-велик или незаменим, отколкото е

Edited by Jurisprudent, 26 април 2011 - 18:14 .

Plus Ultra.

Jazz fusion audio centre

1001 albums online

#164 Дамаджан Петров

послушник

• Енориаши
  • Pip
  • 47 posts

Posted 26 април 2011 - 18:19

View PostJurisprudent, on Apr 26 2011, 17:32, said:

И щеше да разсъждаваш без да пречупваш през това на колко години съм. И какво значение има това?

Къде видя да "пречупвам" разсъжденията си през информацията за годините ти? И на 122 да беше, пак щях да мисля, че си противоречиш, защото изказваш крайни мнения, каквито твърдиш, че не обичаш. Репликата беше не за "пречупване" на нещо, а с цел "разчупване" на коментара ми (което, смятах, си личи и от емотиконката - сори ако не е така) - и може да означава просто, че 1) съм чел много от другите ти постове и имам мнение за интелигентността ти (която е над стандартното за 22-годишен), и 2) ти завиждам и искам пак да съм на 22 и аз. Нито се заяждам, нито ми пука на колко години си.
Е, годините може да имат значение понякога за реакцията. Особено на реплики от непознати. Ти със сигурност си "пречупил" всичко през моята реплика и то по доста защитен начин, едва ли не "на нож". И с ироничен край. "Така дали става по-ясно за теб?"...

Ето, сега направих това, което и ти - първо каза това

View PostJurisprudent, on Apr 26 2011, 09:46, said:

Портной изобщо не е кой знае какво. Може да е добър бизнесмен, м/удругото. Много му се иска да изглежда, че тропа много сложни неща и е велик, но...истински великите барабанисти нямат нужда от това; само комплексираните такива май.

и после започна да поясняваш какво всъщност си искал да кажеш, след репликите на Ози и Ставрогин. Така че съм видял какво си казал. И надявам се, след написаното в целия ми предишен коментар, няма да ме сметнеш за болен фен на Портной, какъвто и не съм. Да, често ме е дразнил и мен, и като цяло предпочитам да не бях чел и слушал доста от интервютата му. Но все пак, наистина ли няма значение какво мнение имат най-малкото тези седемте от "кастинга" за него, те също ли са незначителни на фона на големите?

А това за паленцето - едно е Портной да плямпа наляво-нядясно колко и кого уважава, друго е "много добре да знае", че не е нищо особено и паленце пред тях. Точно пък той с огромното си его да се изрази така - някой друг път. Единственият вариант е да ти го е казал лично, като сте си пили ракията, в което се съмнявам... с оглед на годините ти :) :harhar:

#165 Stavrogin

епископ

• Енориаши
  • PipPipPip
  • 283 posts

Posted 26 април 2011 - 18:21

View PostJurisprudent, on Apr 26 2011, 18:52, said:

Но това никак не променя това, че 1) не е незаменим 2) не може да се изкарва по-велик или незаменим, отколкото е
с това съм напълно съгласен!

#166 Jurisprudent

Joydivisionist.

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 2374 posts

Posted 26 април 2011 - 18:31

View PostДамаджан Петров, on Apr 26 2011, 18:19, said:

Къде видя да "пречупвам" разсъжденията си през информацията за годините ти? И на 122 да беше, пак щях да мисля, че си противоречиш, защото изказваш крайни мнения, каквито твърдиш, че не обичаш. Репликата беше не за "пречупване" на нещо, а с цел "разчупване" на коментара ми (което, смятах, си личи и от емотиконката - сори ако не е така) - и може да означава просто, че 1) съм чел много от другите ти постове и имам мнение за интелигентността ти (която е над стандартното за 22-годишен), и 2) ти завиждам и искам пак да съм на 22 и аз. Нито се заяждам, нито ми пука на колко години си.
Е, годините може да имат значение понякога за реакцията. Особено на реплики от непознати. Ти със сигурност си "пречупил" всичко през моята реплика и то по доста защитен начин, едва ли не "на нож". И с ироничен край. "Така дали става по-ясно за теб?"...

Ето, сега направих това, което и ти - първо каза това

и после започна да поясняваш какво всъщност си искал да кажеш, след репликите на Ози и Ставрогин. Така че съм видял какво си казал. И надявам се, след написаното в целия ми предишен коментар, няма да ме сметнеш за болен фен на Портной, какъвто и не съм. Да, често ме е дразнил и мен, и като цяло предпочитам да не бях чел и слушал доста от интервютата му. Но все пак, наистина ли няма значение какво мнение имат най-малкото тези седемте от "кастинга" за него, те също ли са незначителни на фона на големите?

А това за паленцето - едно е Портной да плямпа наляво-нядясно колко и кого уважава, друго е "много добре да знае", че не е нищо особено и паленце пред тях. Точно пък той с огромното си его да се изрази така - някой друг път. Единственият вариант е да ти го е казал лично, като сте си пили ракията, в което се съмнявам... с оглед на годините ти :D :harhar:

Абе в началото ми се стори, че търсиш да се заяждаш, прочетох ти втория пост, предполагам, че не целиш това, ок; ясно ми е какво искаш да ми кажеш, да зарежем годините. За тези от кастинга не съм казал нищо лошо или добро, докато не излезе новото име това си е някаква форма на риалити и не му обръщам внимание. За палето го казах от гледна точка на няколко интервюта отпреди няколко години, които бяха из ютюб, не знам дали още висят, и там той разправяше именно за разни класически хардрок и джаз барабанисти, как никога не вярвал, че може да ги достигне и т.н. Дори май беше председател на фенклуба на Пиърт по едно време. Това е.

От доста време не си пием питието заедно щото ме ядосва тоя Портной. Но пак не бих отказал едно малко с него. :)

Edited by Jurisprudent, 26 април 2011 - 18:32 .

Plus Ultra.

Jazz fusion audio centre

1001 albums online

#167 marillion

I'm a Marquee veteran...

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 6135 posts
  • Interests:Progressive Rock

Posted 27 април 2011 - 08:27

View PostStavrogin, on Apr 26 2011, 18:44, said:

Колегата преди мен е прав, неуместно е музиканти от класата на Портной да бъдат наричани паленца в какъвто и да било контекст!

Съгласен съм с теб, не е коректно да даваме оценки на доказани музиканти. Това твое мнение ме подсети за други подобни твои мнения, нека да ти ги припомня:

Плант в сравнение с Гилън и Хюз е неприлично въобще да бъде наричан певец

.............

Колкото до Бонъм мисля, че за статута му изцяло е "виновен" целия митичен ореол около групата, а не толкова самият той като барабанист!

.............

Едва ли има група която да импровизира по-смислено от ДП, при Зеп често нещата се свеждат до грачене и стържене с проскубан лък по китарата

.............

Пейдж е гениален музикант, но не умее да свири добре на електрическа китара, аз, проумявайки този факт не харесвам Зеп по-малко, и да, Плант е слаб вокал, не владее гласа си, често е фалшив наживо, дори мисля, че и в студио понякога е фалшив, нещо отдало се само на Камен Воденичаров

.............

Е, Робърт Плант едва ли, той е достатъчно глупав да нарича Пърпъл Deep Sabbath, според думите на Лорд, но Плант е известен с недостатъчния си ум!

.............

по-скоро спорим, говорим, защо при слаб певец и технически не особено способен китарист едната група има фамозно предимство в популярността и при положение, че като индивидулни качества, Пърпъл превъзхождат, поне що се отнася до певците и китаристите, които са доминиращият фактор в рок музиката!

.............

Kaто си говорим за смехотворни изказвания, ти как разбра, че тук няма капацитети, които могат да направят адекватна преценка на този или онзи китарист или вокалист, да не говорим пък за изказването, че на планетата нямало даже такъв човек! Че преценка може да се направи - може, и не необходимо да си и кой знае колко музикално компетентен, за да направиш преценка по отношение на техническите способности на Блекмор и Пейдж или вокалните такива на Плант, Хюз или Гилън! Ако не схващаш, че Плант често е фалшиф и че Пейдж с неговото легато "маже" на парцали проблемът си е само и единствено в твоята компетентност, която, ако обичаш, не вменявай априори и на други!

който съзира нещо повече от посредственост в група като MUSE, съвсем не бих се учидил, че би си е изказал по такъв начин....Ние сме квит по отоношение на гръмките изказвания, но това не изменя факта, че моето изказване, ако и да е гръмко, е вярно, освен акоразбира се слон не ти стъпил на ушите, а твоето се родее единствено с най-елементарно неразбиране на това що е музика!

Както и да е, в началото на 70-те няма рок китарист, който би се конкурирал с Блекмор по отношение на "шреда", доколкото той е съществувал тогава, камо ли пък Пейдж.

Всеки албум на Ролинг Стоунс и Ху в сравнение с който и да е албум на Юрая, кво остава с тези на Пърпъл, от начолото на 70-те може да предизвика само снизходилтелно кикотене!

Виж, за Джагър съм съгласен, за Бауи имам определени резерви и не бих го сложил в един кюп с Джагър! Ама последния е наистина някакво чудо, 50 години фалш и кълчене и някакви смешни рокендролчета и стадиони се пълнят, ама както се знае човешката глупост е безкрайна!

MUSE са една прекрасна комбинация между китарно-вокално невежество плюс претенция за футуристичност, която крайно напомня на инфантилизъм, но за хора, чийто живот е пропит от липса на всякакъв вид трансенденция, тази форма на помпозен брит поп-пънк с клавир, изглежда завладяваща и дълбока

След подобен категоричен анализ на рок сцената от Зеп до Мюз, започвам да си мисля, че:

View PostStavrogin, on Apr 26 2011, 18:44, said:

се връщаме на темата Лабрий дето бил недоразумение и за Пърпъл, които били посредствена група!

С две думи, опитвам се да ти кажа, че всеки има право да изкаже личното си мнение и не бива да бъде упрекван ако неговото мнение не се припокрива с нечие чуждо по същия въпрос. Това е меломански форум, тук са събрани хора с различни музикални вкусове. Всеки от нас "чува" по различен начин една и съща композиция, това е и най-хубавото на подобни места. Колегата Jurisprudent си е позволил да нарече един уважаван барабанист "паленце" в контекста на сравнението му с други барабанисти. Дали това е така или не, дали въпросните "други" барабанисти са по-добри от Портной или не, това ние с теб не можем да определим - твърде малки и незначителни сме, за бъде меродавно нашето мнение. На всичкото отгоре нямаме капацитет да го сторим, или поне аз нямам - за теб не знам, може да си и барабанист, но светът познава Портной, а за теб засега май не е чувал. Затова или приемаме личното мнение на Jurisprudent за негово лично, или го подминаваме с усмивка. Но определяйки го за "неуместно" вече изразяваме категорична увереност, че Jurisprudent не е прав. А, това, както вече стана дума, ние с теб няма как да можем да знаем - много сме малки за подобни твърдения...
18.06.2017 - Phil Collins
19.06.2017 - Phil Collins
15.07.2017 - U2
13.10.2017 - marillion

#168 Davidian

епископ

• Тамплиeри
  • PipPipPip
  • 361 posts

Posted 27 април 2011 - 10:41

Да отбележа нещо съвсем дребно по отношение на горния пост.

Едно е да констатираш факти, относно музикалната грамотност на един изпълнител. Съвсем друго е да изразяваш точно това субективно мнение относно творчеството му и възприятията ни. Има граница между тези неща.

Че Плант няма техника, присъща на голям вокалист, е именно такъв факт. Може много да ни харесва като изпълнител, като творец. Горното не ни пречи да го уважаваме и ценим. Но пък, колкото и да го правим, това не трябва да означава, че е добър изпълнител.

С това само исках да се включа. :D

#169 marillion

I'm a Marquee veteran...

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 6135 posts

Posted 27 април 2011 - 10:50

View PostDavidian, on Apr 27 2011, 11:41, said:

Да отбележа нещо съвсем дребно по отношение на горния пост.

Едно е да констатираш факти, относно музикалната грамотност на един изпълнител. Съвсем друго е да изразяваш точно това субективно мнение относно творчеството му и възприятията ни. Има граница между тези неща.

Че Плант няма техника, присъща на голям вокалист, е именно такъв факт. Може много да ни харесва като изпълнител, като творец. Горното не ни пречи да го уважаваме и ценим. Но пък, колкото и да го правим, това не трябва да означава, че е добър изпълнител.

С това само исках да се включа. :rolleyes:

Нищо по-различно от субективно мнение не прочитам тук, а тези "факти" за които говориш всъщност са нищо повече от субективни оценки на хора като теб, но не и факти в истинския смисъл на думата...

Няма смисъл да започваме отново поредната субективна дискусия, целта на моето обръщение към Stavrogin беше съвсем различна, дай да не изместваме темата в друга посока...
15.07.2017 - U2
13.10.2017 - marillion

#170 Тигър

кардинал

• Тамплиери
  • PipPipPipPipPip
  • 1998 posts

Posted 27 април 2011 - 11:02

*хрупаща пуканки емотиконка*
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.

Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”

#171 marillion

I'm a Marquee veteran...

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 6135 posts

Posted 27 април 2011 - 11:08

Трябва да се признае обаче, че менъджмънта на ДТ, а и самите те, притежават уникален търговски нюх. Почти навсякъде чета отзиви и мнения относно първата част от въпросното научно-популярно филмче. Аз продължавам да имам усещането, че става дума за планирана раздяла и само след няколко години ще говорим за реюниън, албум, турне и други нови търговски начинания с марката ДТ. Жалко за истинските фенове на групата, които не заслужават подобно комерсиализиране на идеята, но кой ги пита тях в днешно време...
15.07.2017 - U2
13.10.2017 - marillion

#172 Davidian

епископ

• Тамплиeри
  • PipPipPip
  • 361 posts

Posted 27 април 2011 - 11:13

View Postmarillion, on Apr 27 2011, 11:50, said:

Нищо по-различно от субективно мнение не прочитам тук, а тези "факти" за които говориш всъщност са нищо повече от субективни оценки на хора като теб, но не и факти в истинския смисъл на думата...

Няма смисъл да започваме отново поредната субективна дискусия, целта на моето обръщение към Stavrogin беше съвсем различна, дай да не изместваме темата в друга посока...

Няма нищо субективно в това. Пее ли Плант от гърло? Пее. Може ли да прави нормално вибрато? Не може. Няма нужда да си професор по съответното изкуство или да си продал определена кота албуми, за да прецениш това. Не виждам нищо субективно. :rolleyes:

Но се съгласявам с теб, че няма нужда от подобни неща в тази тема, затова се отдръпвам и се извинявам. :D

#173 Jurisprudent

Joydivisionist.

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 2374 posts

Posted 27 април 2011 - 11:21

View PostТигър, on Apr 27 2011, 11:02, said:

*хрупаща пуканки емотиконка*

Аз седя и чакам ответния удар със затаен дъх.
Plus Ultra.

Jazz fusion audio centre

1001 albums online

#174 Jurisprudent

Joydivisionist.

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 2374 posts

Posted 27 април 2011 - 11:32

Всичко извън природните науки и областите на човешки закономерности (като правото) е субективно. Може да бъде обявено за обективно нещо само когато оценяващият субект, чрез своя авторитет, наложи субективното си виждане и то бива прието за обективно, макар да не става реално такова.

Тоест. Идвам и казвам: никога на таз грешна земя няма да се роди музикант като Моцарт. Друг идва и ми казва: за кво ми е като сме имали Чък Шулдинър! Две равнопоставени, неверифицируеми мнения. Сега, ако вземем това, че аз съм известен музикален познавач и анализатор, с авторитета сред хората, които ме приемат, ставам обективен фактор и наоколо почват да кимат: е да, естествено, Моцарт...

За това говорим. Вибрато-мибрато, няма значение.
Plus Ultra.

Jazz fusion audio centre

1001 albums online

#175 Ozzy

All England Lawn Tennis Club Single Handed Champion of the World

• Тамплиери
  • PipPipPipPipPip
  • 9476 posts

Posted 27 април 2011 - 11:33

View PostJurisprudent, on Apr 27 2011, 12:32, said:

Друг идва и ми казва: за кво ми е като сме имали Чък Шулдинър!
И ще е напълно прав! :rolleyes: :D
I don't know how I managed it...

#176 Davidian

епископ

• Тамплиeри
  • PipPipPip
  • 361 posts

Posted 27 април 2011 - 11:37

View PostJurisprudent, on Apr 27 2011, 12:32, said:

Всичко извън природните науки и областите на човешки закономерности (като правото) е субективно. Може да бъде обявено за обективно нещо само когато оценяващият субект, чрез своя авторитет, наложи субективното си виждане и то бива прието за обективно, макар да не става реално такова.

Тоест. Идвам и казвам: никога на таз грешна земя няма да се роди музикант като Моцарт. Друг идва и ми казва: за кво ми е като сме имали Чък Шулдинър! Две равнопоставени, неверифицируеми мнения. Сега, ако вземем това, че аз съм известен музикален познавач и анализатор, с авторитета сред хората, които ме приемат, ставам обективен фактор и наоколо почват да кимат: е да, естествено, Моцарт...

За това говорим. Вибрато-мибрато, няма значение.

Така е, аз това не го оспорвам. Но умението да правиш нещо не е такова понятие, което да предразполага към различни, и въпреки това правилни мнения, по отношение на личното разбиране. Или имаш умение, или го нямаш. Не говорим за виждане, относно някакъв въпрос.

Плант няма тези неща. Да, прекрасен, харизматичен фронтмен е, неповторим дори, но това не го прави висш изпълнител. Защо? Защото не може да направи най-обикнивено вибрато.

И наистина спирам вече, обещавам :rolleyes:

#177 Jurisprudent

Joydivisionist.

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 2374 posts

Posted 27 април 2011 - 11:38

View PostOzzy, on Apr 27 2011, 11:33, said:

И ще е напълно прав! :D B)

Не отричам. Нарочно дадох Чък щото толкова го обичам тоя човек. А и той самия е голям фен на Моцарт, дори по едно време свири на цигулка в класически оркестър негови творби.

View PostDavidian, on Apr 27 2011, 11:37, said:

Така е, аз това не го оспорвам. Но умението да правиш нещо не е такова понятие, което да предразполага към различни, и въпреки това правилни мнения, по отношение на личното разбиране. Или имаш умение, или го нямаш. Не говорим за виждане, относно някакъв въпрос.

Плант няма тези неща. Да, прекрасен, харизматичен фронтмен е, неповторим дори, но това не го прави висш изпълнител. Защо? Защото не може да направи най-обикнивено вибрато.

И наистина спирам вече, обещавам :rolleyes:

Гарантирам ти, че Плант го боли *уя кво мислим за него и дали може да пее или не.
Plus Ultra.

Jazz fusion audio centre

1001 albums online

#178 Ozzy

All England Lawn Tennis Club Single Handed Champion of the World

• Тамплиери
  • PipPipPipPipPip
  • 9476 posts

Posted 27 април 2011 - 11:40

View PostJurisprudent, on Apr 27 2011, 12:38, said:

Гарантирам ти, че Плант го боли *уя кво мислим за него и дали може да пее или не.
Най-накрая нещо обективно и абсолютно вярно в тази тема :rolleyes: :D B)
I don't know how I managed it...

#179 Davidian

епископ

• Тамплиeри
  • PipPipPip
  • 361 posts

Posted 27 април 2011 - 11:44

View PostJurisprudent, on Apr 27 2011, 12:38, said:

Не отричам. Нарочно дадох Чък щото толкова го обичам тоя човек. А и той самия е голям фен на Моцарт, дори по едно време свири на цигулка в класически оркестър негови творби.

Аз пък мога да ти гарантирам, че мен пък изобщо не ме интересува какво мисли Плант за моето мнение, относно самия него.
Пък и да го интересува, и да не го интересува, това не променя нищо. :rolleyes:

#180 Jurisprudent

Joydivisionist.

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 2374 posts

Posted 27 април 2011 - 11:46

View PostOzzy, on Apr 27 2011, 11:40, said:

Най-накрая нещо обективно и абсолютно вярно в тази тема B) :D :D

Човекът го боли за блуса, кънтрито, мадамката (млада) дето се върти с него и за мароканците, които, той разказва, го приемали много добре и той ходи в пустинята на Мароко и се облича като бедуин и води и Джими Пейдж. Хич не ми е до пеене, току виж се напрегнал и метнал топа за нищо.

View PostDavidian, on Apr 27 2011, 11:44, said:

Аз пък мога да ти гарантирам, че мен пък изобщо не ме интересува какво мисли Плант за моето мнение, относно самия него.
Пък и да го интересува, и да не го интересува, това не променя нищо. :rolleyes:

Разликата е, че Плант го знаят, ама мен не. Само че аз не искам да ме знаят за това, за което Плант го знаят. :D
Plus Ultra.

Jazz fusion audio centre

1001 albums online

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users