Cesare Borgia, on Aug 25 2010, 10:56, said:
Просто (поне за мен) едно ревю, трябва да бъде до някаква степен обективен прочит или по-скоро анализ на албума.
Когато се впускате в подробности, детайли, често се стига до много спорни заключения и противоречиви твърдения.
Предполагам, ще се съгласите с мен, че фрази като "еди-кое си показва, че Мейдън нямат усет за преход", са доста смели
и имам право да не се съглася с Вас.
Мисълта ми е, че когато в такова ревю се натрапят твърде детайлни и задълбочени лични предпочитания и виждания, ревюто не бива вече ревю,
а споделяне на личните вкусове, което го има в задачата на пишещия, но не така натрапчиво.
Нищо лично нямам към Вас и пак казвам, че написаното от Вас е хубаво, просто е твърде противоречиво и мисля, че такива компетентни анализи за групи като Мейдън не трябва просто да се правят. Това са хора, които от 30 години са на върха на метъл музиката и някак не върви аз ,или Вие, или който и да е друг, да им прави разрез на музикалните способности и принципи.
Нямам предвид, дали пишещият е музикант или не. Просто не мисля, че такива коментари, написани дори и от преподавател в Консерватория, имат място в музикално ревю.
Мое мнение, не искам да го натрапвам.
Edited by Кико, 25 август 2010 - 11:25 .