De/Vision в София16.10.2010, Sofia Live Club
Started by Envy, авг 18 2010 07:17
30 replies to this topic
Posted 18 август 2010 - 07:17
Ако някой от четящите/пишещите във форума се интересува - info.
Posted 19 август 2010 - 08:37
"РОК/МЕТЪЛ"
Тази група има толкова общо с рока и метъла, колкото Джери Лий Люис с техно музиката.
Искате темата да е тук - нека е тук. На мен лично ми е все тая.
Тази група има толкова общо с рока и метъла, колкото Джери Лий Люис с техно музиката.
Искате темата да е тук - нека е тук. На мен лично ми е все тая.
I don't know how I managed it...
Posted 19 август 2010 - 09:25
Не съм посещавал София Лайв Клуб. Колко паплач побира, има ли мегдан да се получава стойностен концерт там? Качеството на звука най-вече ме интересува. De/Vision правят арна музичка, чудесни музиканти, доста по-праволинейни от Депеш мод, но електрониката им е на ниво и в началото са бая зарибяващи.
Posted 19 август 2010 - 09:30
При добро желание може да побере 300 души. Звукът обикновено е ок, а когато решат да пуснат и вентилацията, местенцето става повече от добро.

Posted 19 август 2010 - 17:59
Satyr, on Aug 19 2010, 18:41, said:
А Депешите? 

Все едно, де... Като дойде следващия път у нас Свен Вет ще пуснем и за него тема тук

Posted 19 август 2010 - 18:07
И какво е по-общото с рока на ДМ? Една от основните причини да отразяваме ДМ наравно с рок групите е, че огромна част от рок феновете са и техни фенове. При De/Vision имаме налице същото нещо. Свен Не-знам-си-кой-си, може би освен теб, друг рок-фен не познавам, който го слуша

WeRock.bg - сайт за Праведна музика
Posted 19 август 2010 - 18:17
Satyr, on Aug 19 2010, 19:07, said:
При De/Vision имаме налице същото нещо.
Мадона е 300 пъти повече рок, отколкото Де/Вижън. И на концерта на Мадона имаше ХИЛЯДИ пъти повече хора, които слушат И рок. Но за Мадона тема в този раздел нямаше. Имаше там, където и е мястото.
Posted 19 август 2010 - 18:24
За Мадона тема няма, защото да има и рок фенове, които я слушат, това не е единствен критерий. Бих поспорил за съотношенията, но на първия концерт на De/Vision не бях подготвен да броя кой е рок и кой не е рок фен... Според "Уикипедия" De/Vision са синтпоп. В статията за синтпопа на същото място виждаме:
Ако концертът на Kraftwerk не беше през 2005-а, и за него щяхме да имаме тема тук.
Kraftwerk, one of the first bands to popularize synthpop.
Depeche Mode, one of the most successful synthpop bands of all time.
Posted 19 август 2010 - 18:34
Satyr, on Aug 19 2010, 19:24, said:
В статията за синтпопа на същото място виждаме:
Пусни една анкета на сайта с въпрос: "Фенове ли сте на Де/Вижън", след това пусни и една "Фенове ли сте на Депеш" и накрая като сравниш резултатите, които ще бъдат напълно различни, ще разбереш за какво ти говоря.
Всъщност, докато пишех "пусни анкета" се сетих, че това е пълна глупост, защото тази анкета напълно ще обори............. мен

Posted 19 август 2010 - 18:37
Не, подобна анкета не би била представителна, защото е "обърната". Не трябва да питаме множеството на рок феновете дали са фенове на De/Vision, а колко от множеството фенове на De/Vision са и рок фенове.
В случая със синтпопа продължавам да показвам общи неща м/у споменаваните банди. Те се разглеждат в комплексност, а не самостоятелно.
В случая със синтпопа продължавам да показвам общи неща м/у споменаваните банди. Те се разглеждат в комплексност, а не самостоятелно.
Posted 19 август 2010 - 18:45
ОК.
Всъщност, истината е друга. Причината тази тема да е в този раздел не е кой на кого прилича, на кой феновете са му фенове и на друга музика и т.н. Причината си ТИ
Няма друга причина. Ако не беше ТИ, тази тема нямаше да остане тук. Не защото на мен не ми харесва да е тук, а защото не и е тук мястото
Всъщност, истината е друга. Причината тази тема да е в този раздел не е кой на кого прилича, на кой феновете са му фенове и на друга музика и т.н. Причината си ТИ

Posted 19 август 2010 - 21:24
Envy, on Aug 19 2010, 10:30, said:
когато решат да пуснат и вентилацията

А това неодобрение стана направо демонстративно, когато кепето започна да говори злорадо за рязане на глави и стъпкването им в калта, нищо че - или по-скоро, още повече поради факта, че са се накичили със сиви цилиндери. Това, доколкото лорд Ходсдън можеше да проследи мисълта му, беше начинът, по който би действал Сталинг в Москва, а което е добро за Сталинг, признаваше си открито кепето, бе добро и за него.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users