Включвам се във вашия форум, защото тук намерих единствената вериозна дискусия по повод "инцидента" на финала.
Аз бях убеден , че това което се разигра снощи след края на концерта беше своеобразна форма на протест от страна на ФСБ, защото това многократно подпитване от "пратеника" "Ама те не заслужават ли да ги наградим?", "Ама да ги наградим ли или искате още?" и други такива, и въобще абсурдната ситуация ме накараха да си помисля така.
Сега не знам какво да си мисля като не виждам никъде някой да споделя моите впечатления... Може и да съм се объркал, но не мислите ли че беше прекалено странно това награждаване за да е истинско...
На всичкото отгоре още в началото на концерта, на "Най-невероятните неща" (не съм сигурен така ли е заглавието, но се сещате) в клипа между мяркащите се снимки на Хитлер, Сталин, Мао и разни други "благодетели" на човечеството ми се стори че мернах и онази известна снимка на Боко като охранител на пенсионирания Тодор Живков. Леле, може нещо да съм се самосугестирал
Иначе концерта беше невероятен, тука сте по-големи специалисти за да си давам и аз мнението, но тази странна история след края му остави хората доста озадачени...