marillion, on Aug 24 2011, 10:57, said:
Много неприятна новина, още рано сутринта ми съобщиха...
Лично за мен новината е крайно неприятна, най-вече защото няма как да присъствам на концерта в Пловдив и вече бях "създал" организация за пътуване до Бургас. Сега ще трябва да чакаме концерт в София, има такъв вариант, но все още не е потвърден от самата група. Надали в този случай става дума за слаби продажби. Само преди десетина дни, същото място е било пълно по време на концерт на "Сигнал". Не мисля, че бургаската общественост е обърнала гръб на един от символите на българския рок, по-скоро става дума за логистични проблеми...
При ФСБ по традиция нещата стават трудно, защото се опитват да организират сами всичко. Пословичният перфекционизъм и някои черти от характерите на тримата, също оказват негативно влияние. Месец август изтече, а все още очакваме пълното DVD от концерта в НДК. "Орязаната" версия си стои вкъщи не разопакована, но дали някога ще дочакам да видя пълнокръвния документ от това незабравимо събитие?
Проектът с "пълната" версия на концерта е замразен към днешна дата.
Съвсем на скоро, имах разговор с Иван Лечев и го попитах кога се очаква да излезе ДВД - с целия концерт и с обещаните екстри, за които се загатва в "орязаната" версия.
Той отговори, че за момента работата е спряна (или върви с бавни темпове), поради липса на достатъчно финансови средства.
Както си отбелязал по-горе, те се опитват сами да направят всичко.
Към момента не са успели да осигурят достатъчно финансиране, за да продължат работа по ДВД-то.
Иван спомена също, че възнамеряват да издадат и Блу-рей.
Питах го и за концерта в Пловдив, но той беше лаконичен.
Каза, че подготвят "голяма" програма, с много изненади.
BTW, планират и този концерт да заснемат.
Edited by marooned, 24 август 2011 - 12:04 .