Аз сакам Айран С Мейденки, щото не съм ги гледал още, а искам да рева 'оооо-ооооооОООооооо-ООоооОООоооо'
Сакам и VOLBEAT, щото са уникална банда и най-доброто, което Дания е пръквала някога

Пожелавам си и MUSTASCH, които просто за супер приятни хеви/стонер/мъсъл рок с много готино излъчване
И DANKO JONES не бих върнал...
Имам и една много древна мечта, да видя NIGHTINGALE наживо...но пък те не са за фестивал баш...още по-малко за опън еър.
ARTILLERY биха добавили приятна твърдина на цялото начинание, да не забравя...
ARMORED SAINT, ако наистина са back online, също бих погледал и послушал наживо.
SAVATAGE ... eх, мечти

Виж, KORPIKLAANI ще смачкат всичко, спор няма, според мен са брилянтна фестивална банда, която да нажежи малко нещата. Не ги харесвам, не ги слушам, но в Каварна ме грабнаха.
Казвам всичко това с ясното съзнание, че бандите са относително малки и не са за фестивал. Но пък са перфектни за 'подгряващи' за някой по-мощен хедлайнер, като Мейдън например...Тези банди биха успяли да наврат в един час почти всичко, което си заслужава от творчеството им, и биха свирили с хъс, без да губят минута. Освен това, мисля, че Сферата няма нужда да е тресня (Опет, Овъркил, Ексъдъс....), а по-скоро хеви/рок начинание. Металургията, както и прогреснята си я обичам в Каварна, където сякаш ме хваща по-друго настроение.
Единственият проблем с тях е, че не са особено комерсиални....

Което ме изпълва с неприятната мисъл за легла от рози и "every time I clap my hands, a child in Afrika dies"
Edited by Blitz, 30 юли 2010 - 01:40 .