Jump to content

Sonisphere Festival 2011 - Somewhere in The Heart Of The SummerКакво да бъде? :)

• This topic is locked This topic is locked
276 replies to this topic

#121 Svil

кардинал

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 3368 posts

Posted 01 юли 2010 - 18:08

View PostТигър, on Jul 1 2010, 18:59, said:

От групите, които биха напълнили стадион в България, са идвали почти всичките вече. Май само Aerosmith и Bon Jovi не са...
Не забравяй Ролинг Стоунс :rolleyes:

#122 Sailing Ships

Soldier Of Fortune

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 1423 posts

Posted 01 юли 2010 - 18:12

[quote name='Velvet Thorns' date='Jul 1 2010, 13:21 ' post='67266']
да, да и ПР-а на промоутърската компания да каже на чалга клубовете отсега да почват да наддават

Разочарование от Rammstein или?

Иначе, от чалгаджийска държава няма какво друго да се очаква. Това е "културата", с която явно можем да се "похвалим". Немците какво са виновни, че сме твърде близо до Сърбия, Турция или Румъния?
So, take me with you,
Take me far away,
We'll ride the wind across the sky...
Spread your wings and you will see,
You control your destiny,
So Sailing Ships
Don't pass you by ...

#123 Velvet Thorns

jedi knight

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 599 posts
  • Interests:paradise lost | doom metal | death metal | stoner metal | sludge metal | progressive metal | black metal | gothic metal | scandinavian metal | drone metal | post metal | industrial metal | cyber erotica | photography | body modification

Posted 01 юли 2010 - 18:28

View PostSailing Ships, on Jul 1 2010, 19:12, said:

Разочарование от Rammstein или?

Иначе, от чалгаджийска държава няма какво друго да се очаква. Това е "културата", с която явно можем да се "похвалим". Немците какво са виновни, че сме твърде близо до Сърбия, Турция или Румъния?

ами аз лично Rammstein не слушам, но съчувствам на феновете им и не мога да проявя абсолютно никаква толерантност към продажниците, които стават част от заговора за идиократизация и чалгаризация на културата...
или пък да обяснят наистина промотърите какво, защо и как е станало!
Немците в случая в нищо не искам да ги обвинявам
in my head this all is in my head this all is in my head this all is in my head this all is in my head...

#124 Sailing Ships

Soldier Of Fortune

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 1423 posts

Posted 01 юли 2010 - 19:35

Напълно те разбирам и подкрепям мнението ти.
So, take me with you,
Take me far away,
We'll ride the wind across the sky...
Spread your wings and you will see,
You control your destiny,
So Sailing Ships
Don't pass you by ...

#125 Тигър

кардинал

• Тамплиери
  • PipPipPipPipPip
  • 1998 posts

Posted 01 юли 2010 - 19:49

View PostSvil, on Jul 1 2010, 19:08, said:

Верно бе... Не че бих се вдигнал до стадиона за тях, де... Иначе бих се изкефил на Van Halen, всъщност, макар че почти не съм ги слушал. Само че от това, което съм видял, наживо са огромни, пък и са нечовешки инструменталисти принципно. Само дето не знам изобщо изнасяли ли са концерти в Европа в последните години.

Прочее, не мога да разбера защо продъжава да се раздухва чалга-простотията около Rammstein. Когато разбрах, че Милко Калайджиев е фен на екстремния метъл, не ми се вдигна в очите. Нито започнах да ценя Анелия повече, когато в един "Мюзик Айдъл" изтресе, че по професия е джаз-певица. Не виждам защо на някого Rammstein биха паднали в очите заради това, което правят в свободното си време. И без това те надали са знаели какво е чалгата за рок-феновете тук - видяли са нещо екзотично и някакви поразголени момичета и това им стига. Нали и Metallica се бяха поинтересували от някаква поп-фолк-певачка?

Edited by Тигър, 01 юли 2010 - 19:54 .

Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.

Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”

#126 Dart Marty Rocks!!!

епископ

• Енориаши
  • PipPipPip
  • 293 posts

Posted 01 юли 2010 - 20:13

View PostSvil, on Jul 1 2010, 19:08, said:

Също и Ред Хот Чили пепърс, Роджър Уотърс (ако мине със Стената) и Юту, като шансът последните да дойдат на такъв фест е минимален, защото те не свирят без сцената си...

#127 Ugly

епископ

• Енориаши
  • PipPipPip
  • 295 posts

Posted 01 юли 2010 - 20:48

Роджър Уотърс изнася концерти в зали, което означава, че няма къде да свири в България.

#128 foreigner

cream puff

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 1436 posts

Posted 01 юли 2010 - 21:17

View PostТигър, on Jul 1 2010, 20:49, said:

Прочее, не мога да разбера защо продъжава да се раздухва чалга-простотията около Rammstein. Когато разбрах, че Милко Калайджиев е фен на екстремния метъл, не ми се вдигна в очите. Нито започнах да ценя Анелия повече, когато в един "Мюзик Айдъл" изтресе, че по професия е джаз-певица. Не виждам защо на някого Rammstein биха паднали в очите заради това, което правят в свободното си време. И без това те надали са знаели какво е чалгата за рок-феновете тук - видяли са нещо екзотично и някакви поразголени момичета и това им стига. Нали и Metallica се бяха поинтересували от някаква поп-фолк-певачка?
+1
Алергична съм към чалга, но и аз не разбирам какво толкова... Тил не е казал "закарайте ме в чалга заведение", сигурно просто е казал, че иска да се забавлява на спокойствие (демек без фенове), да има свежа мръвка :rolleyes: , може да се е поинтересувал от местната култура... как са изтълкували организаторите искането му, е друг въпрос. Т.е. - Въпросът. Рамщайн (дори не всички от групата!!!) били на чалга заведение... Всичките ми проблеми се свършиха, че и световните разреших, и единствено за "чалгарите Рамщайн" ми остана да се притеснявам B) Но така ще е, като са ни на такова ниво "медиите" - свестен репортаж за концерта досега прочетох само един, за Рамщайн и чалготеките пише на поне 10 различни места... И това са хора, които гълтат безплатни журналистически акредитации. Това е по за притеснение, според мен.
А това неодобрение стана направо демонстративно, когато кепето започна да говори злорадо за рязане на глави и стъпкването им в калта, нищо че - или по-скоро, още повече поради факта, че са се накичили със сиви цилиндери. Това, доколкото лорд Ходсдън можеше да проследи мисълта му, беше начинът, по който би действал Сталинг в Москва, а което е добро за Сталинг, признаваше си открито кепето, бе добро и за него.

#129 ping_pong_bitches

star sucker

• Енориаши
  • PipPipPip
  • 270 posts

Posted 01 юли 2010 - 21:46

Само Till е бил - не знам какво трябва да се случи, че да стане ясно :rolleyes:

#130 garigazari

кюре

• Енориаши
  • PipPip
  • 138 posts

Posted 01 юли 2010 - 22:13

View PostVelvet Thorns, on Jul 1 2010, 19:28, said:

ами аз лично Rammstein не слушам, но съчувствам на феновете им и не мога да проявя абсолютно никаква толерантност към продажниците, които стават част от заговора за идиократизация и чалгаризация на културата...
или пък да обяснят наистина промотърите какво, защо и как е станало!
Немците в случая в нищо не искам да ги обвинявам
Охх, стига сте раздухвали тая тема. Толкова ли не ви стана ясно, че това е направено с цел PR от страната на клуба. Платили са на Тил да постои малко, после раздухване по новините и готово.

#131 SLASHO

послушник

• Енориаши
  • Pip
  • 1 posts

Posted 01 юли 2010 - 23:02

Отново Megadeth, Metallica и Rammstein. Ще ми се Avenged Sevenfold да дойдат. Както и Judas Priest, Hammerfall и Iron Maiden разбира се.

#132 whiplash159

The Grim Squeaker

• Тамплиери
  • PipPipPipPipPip
  • 2593 posts

Posted 02 юли 2010 - 09:05

Вариант 1
Iron Maiden
Judas Priest
Machine Head
Iced Earth
Children of Bodom
Bullet for my Valentine

Вариант 2
Bon Jovi
Motorhead
Slash
Avenged Sevenfold
Airbourne
Steel Panther

Вариант 3
Rush
Dream Theater
Opeth
Anathema
Pain of Salvation
Katatonia

Вариант 4
Metallica
Trivium
Mastodon
Killswitch Engage
Evile
Warbringer
ПИСУК!

#133 Ozzy

All England Lawn Tennis Club Single Handed Champion of the World

• Тамплиери
  • PipPipPipPipPip
  • 9476 posts

Posted 02 юли 2010 - 09:22

View Postwhiplash159, on Jul 2 2010, 10:05, said:

Ти до тук май си най-близо хем до истината, хем до това, което организаторите търсят. Три от вариантите ти са за Националния стадион, а един е за Зимния дворец :rolleyes:
I don't know how I managed it...

#134 Dart Marty Rocks!!!

епископ

• Енориаши
  • PipPipPip
  • 293 posts

Posted 02 юли 2010 - 09:37

View Postwhiplash159, on Jul 2 2010, 10:05, said:

Искрено бих се радвал на Вариант 1, пък и на Вариант 2, защото групите са интересни като цяло, макар че Бон Джови не ми допадат много...но иначе добър избор B) Само дето Металика почти сигурно догодина няма да дойдат, защото след Япония и Австралия тази година турнето им ще свърши :rolleyes:

#135 Нещото което вие в нощта

Принц

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 689 posts

Posted 02 юли 2010 - 16:54

View PostOzzy, on Jul 2 2010, 10:22, said:

Ти до тук май си най-близо хем до истината, хем до това, което организаторите търсят. Три от вариантите ти са за Националния стадион, а един е за Зимния дворец :rolleyes:

Аз си харесах най-много точно този за Зимния Дворец. B)
Ние ще влезем в забравата
с поредния номер и код.

#136 Svil

кардинал

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 3368 posts

Posted 02 юли 2010 - 17:42

View PostНещото което вие в нощта, on Jul 2 2010, 17:54, said:

Аз си харесах най-много точно този за Зимния Дворец. :rolleyes:
Мене пък ми трябва един за Летня Тятр в Бургас B)

#137 Javor

кардинал

• Тамплиeри
  • PipPipPipPipPip
  • 1411 posts

Posted 02 юли 2010 - 19:31

View PostSvil, on Jul 2 2010, 18:42, said:

Мене пък ми трябва един за Летня Тятр в Бургас :drinks:
Там ще има Бехемотя и Фиър ФакторИ след месец :drinks:

#138 THE DEADMAN

Bultras

• Енориаши
  • PipPipPip
  • 390 posts

Posted 03 юли 2010 - 00:00

Motorhead преди Bon Jovi. :drinks: Motorhead са по - удачни за вариант 1 - с Judas и Maiden ще е нещо велико! :drinks:

Bon Jovi като за втория ден ще е супер.

#139 Ice-9

Леко со секирата како

• Енориаши
  • PipPipPip
  • 190 posts

Posted 03 юли 2010 - 00:21

View PostTHE DEADMAN, on Jul 3 2010, 01:00, said:

Motorhead преди Bon Jovi. :drinks: Motorhead са по - удачни за вариант 1 - с Judas и Maiden ще е нещо велико! :drinks:

Bon Jovi като за втория ден ще е супер.

1. Motorhead
2. Judas
3. Maiden

Не мога да избера хедлайнер. :fans: На такъв концерт със сигурност ще се разкова, обаче как да избереш? :metal:

Озвен това, ако ще е Моторхед, да има и Сабат/Ози. Или само Ози. Или само Сабат. Плюс Блек Лейбъл, ако е възможно. Ужас, искам ги всичките :lol:

:metal:

#140 TEMPOS

кюре

• Енориаши
  • PipPip
  • 59 posts

Posted 03 юли 2010 - 14:23

Не може ли 1-вия ден да пуснем Мейдън за хедлайнер, а втория Моторхед и така всички сме доволни:drinks:

Edited by TEMPOS, 03 юли 2010 - 14:23 .

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users