Jump to content

Sofia Rocks, powered by Sonisphere Festival22-23.06.2010, ст. "Васил Левски"

592 replies to this topic

#561 Satyr

Администратор

• Велики Магистри
  • PipPipPipPipPip
  • 7532 posts

Posted 19 август 2010 - 08:03

View Postdidogun, on Aug 18 2010, 11:18, said:

Продажбите казваш... Не си падам по статистиките кой колко продал, обаче чух със собствените си уши Улрих да дава определението "the foundators of trash metal", което ме навежда на мисълта, че не визират продажбите.
Че има мениджърска схема е ясно, едва ли музикантите са се събрали да цакат карти и изведнъж са решили, аве я дай да си направим едно "big 4".
На мен ми хареса и факта, че никой не възропта пред това "big 4", дори и хора с основание. Добре, че не се бяха нарекли "big 4" на метъла щото лошо им се пишеше, Демайо шамари щеше да раздава вече...
"Голямата четворка" е по-комплексно определение. Винаги съм го приемал не по отделно като основателите на траша или най-комерсиално успешните американски траш банди, а като съвкупност от тези два критерия. Т. е. - трябва групата да е от основателите (по-относителен критерий), както и да е една от четирите постигнали най-голям комерсиален успех такива банди. И тогава всичко си идва на мястото - няма друг вариант за формация на "The Big Four". Много хора се чудеха как Мъстейн е преодолял егото си и Megadeth излязоха не само преди Metallica, но и преди Slayer. Ами, много просто - седнали са с мениджърите си на масата (или по-вероятно само мениджърите им), извадили са си ги и са си ги премерили (продажбите). Така тук също няма друг вариант на реда на излизане.
Толкова е просто B)
WeRock.bg - сайт за Праведна музика

#562 didogun

кюре

• Енориаши
  • PipPip
  • 133 posts

Posted 19 август 2010 - 09:46

View PostSatyr, on Aug 19 2010, 09:03, said:

Много хора се чудеха как Мъстейн е преодолял егото си...

Аз имах придвид музиканти извън big 4 групите. Никой не каза "Тия не заслужават да са там, ний по-заслужаваме", което всъщност е много хубаво. Не забелязах да се е разразила полемика в траш-средите по повода, както тук наште пръдлювци вдигат джангъра за куцата евровизия примерно.

То е ясно, че в съзнанието на много малко хора точно това е The big 4, обаче както казваш business is business...

#563 Satyr

Администратор

• Велики Магистри
  • PipPipPipPipPip
  • 7532 posts

Posted 19 август 2010 - 17:43

Е представяш ли си, които и да е четири групи да си направят "Big Four" и да няма останали отстрани, които да казват "А ние?".

#564 BeerMe

бирена фея

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 863 posts

Posted 26 август 2010 - 06:44

Ето и обложката на ДВД-то. Определено гърба ми харесва повече :rolleyes:

Attached Files

#565 Depositus Cordis

I might be a dog

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 593 posts

Posted 26 август 2010 - 10:38

Много зле отпред, хич не ме радва... Не че това е най-важното, но все пак можеше да се постараят малко поне, което не личи от тази обложка.

#566 Тракторист-камикадзе

послушник

• Енориаши
  • Pip
  • 44 posts

Posted 26 август 2010 - 14:04

Нали му търсеха българско заглавие, кво стана ? :rolleyes:

#567 BeerMe

бирена фея

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 863 posts

Posted 27 август 2010 - 07:02

Вече знаем и колко ще струва - $99.99 за делукс изданието :)

#568 Javor

кардинал

• Тамплиeри
  • PipPipPipPipPip
  • 1411 posts

Posted 27 август 2010 - 08:19

Лошото е че това е цена за САЩ. Всички американски неща имат навика да им слагат цени за Европа в съотношение 1 долар за 1 евро, така че очаквам по-висока цена при нас. :)

#569 Envy

Not Telling

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 2409 posts

Posted 27 август 2010 - 08:25

Не е цена за САЩ, а базова цена за предварителна поръчка на бокса, без значение от коя точка на света.
С доставката до БГ излиза общо около 135 долара.

#570 Svil

кардинал

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 3368 posts

Posted 27 август 2010 - 08:28

View PostBeerMe, on Aug 27 2010, 08:02, said:

Вече знаем и колко ще струва - $99.99 за делукс изданието :)
Е, ще се ограничим с по-малко лукс. От благинките на блу-рея засега не мога да се възползвам, тъй като нямам подходящата техника. Та и него ще си го спестя.

#571 BeerMe

бирена фея

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 863 posts

Posted 27 август 2010 - 08:31

Абе малко ми се струва, че са се престарали, най-скъпия бокс 2ДВД-та + 2 ЦД-та, който имам е на Paradise Lost и струваше 68 лв. (мисля...).

#572 whiplash159

The Grim Squeaker

• Тамплиери
  • PipPipPipPipPip
  • 2593 posts

Posted 27 август 2010 - 08:49

View PostBeerMe, on Aug 27 2010, 09:31, said:

Абе малко ми се струва, че са се престарали, най-скъпия бокс 2ДВД-та + 2 ЦД-та, който имам е на Paradise Lost и струваше 68 лв. (мисля...).
Най-скъпия бокс-сет, за който съм чувал е този :) ама там цената донякъде е оправдана (не във всеки бокс-сет можеш да намериш истинска китара). Иначе най-скъпият който имам е с всичките албуми на Pink Floyd. Абе ще видим колко ще струва у нас и едва тогава ще реша коя версия ще си взема.
ПИСУК!

#573 Svil

кардинал

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 3368 posts

Posted 27 август 2010 - 09:11

Виждал съм по-скъпи (от този на Металика), на не толкова известни музиканти. Live-a на Liquid Tension Experiment също с DVD и Blue-ray беше 145 долара и бързо ми изпари ентусиазма :)

Edited by Svil, 27 август 2010 - 09:12 .

#574 whiplash159

The Grim Squeaker

• Тамплиери
  • PipPipPipPipPip
  • 2593 posts

Posted 27 август 2010 - 09:16

Свилка, онзи, за който съм дал линк по-горе е на приятната цена от 999$ :) Справка тук.
ПИСУК!

#575 Svil

кардинал

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 3368 posts

Posted 27 август 2010 - 09:27

View Postwhiplash159, on Aug 27 2010, 10:16, said:

Свилка, онзи, за който съм дал линк по-горе е на приятната цена от 999$ :) Справка тук.
Е, с китарата и другите благинки вътре сигурно си струва цената. Друг е въпроса, че за бандата която го предлага, аз лично не бих дал и 1 лев :lol:

#576 whiplash159

The Grim Squeaker

• Тамплиери
  • PipPipPipPipPip
  • 2593 posts

Posted 27 август 2010 - 09:39

Е, то е ясно, че подобни издания не се правят за теб или мен, а за ултрасите на бандата. И е факт, че хората си ги купуват. Ако любима група издаде нещо подобно всеки сам би си преценил дали иска да има съответния бокс-сет и дали може да си го позволи. Аз примерно отдавна се точа на "The Beatles in Stereo" :)
ПИСУК!

#577 Svil

кардинал

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 3368 posts

Posted 27 август 2010 - 09:46

И аз се точа на едно BMW купе, ама още не ме е огряло :)

#578 Satyr

Администратор

• Велики Магистри
  • PipPipPipPipPip
  • 7532 posts

Posted 27 август 2010 - 09:55

Точно пък на Big 4 DVD-то бокс-сета ще го пропусна не просто без да се замислям, но и с голям кеф. Основната разлика е пет CD-та с аудиото от концерта, които хич въобще изобщо не ми трябват :)

#579 foreigner

cream puff

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 1436 posts

Posted 27 август 2010 - 11:53

Нещо не ме блазнят тези бокс-сетове. 50/100/200 долара за картон? Мерси. Ще пропусна и този на четворката.

Edited by foreigner, 27 август 2010 - 11:54 .

А това неодобрение стана направо демонстративно, когато кепето започна да говори злорадо за рязане на глави и стъпкването им в калта, нищо че - или по-скоро, още повече поради факта, че са се накичили със сиви цилиндери. Това, доколкото лорд Ходсдън можеше да проследи мисълта му, беше начинът, по който би действал Сталинг в Москва, а което е добро за Сталинг, признаваше си открито кепето, бе добро и за него.

#580 Digger

епископ

• Енориаши
  • PipPipPip
  • 430 posts

Posted 27 август 2010 - 23:35

View PostCarlsberg, on Aug 19 2010, 00:23, said:

ПП:Леле като го чух това парче "Frigging in the Rigging" се чудех,абре това Антракс ли са?Мале това е лудница!Много забавно парче :harhar:))

...хе-хе-хе....добре дошъл в клуба!!! :harhar:

...а и "Frigging in the Rigging" е преработка на една песньовка на Sex Pistols, която също е преработка... и така до края на света... :harhar:

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users