Jump to content

Sofia Rocks, powered by Sonisphere Festival22-23.06.2010, ст. "Васил Левски"

592 replies to this topic

#481 Svil

кардинал

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 3368 posts

Posted 28 юни 2010 - 13:20

View PostBlacky, on Jun 28 2010, 13:39, said:

А не е като да нямаше вятър ;)
Трябва да ти кажа, че от този вятър лицето и врата ми изгоряха повече, отколкото ако два дни бях ходил на плаж. Вечерта след Рамщайн лицето ми беше ярко розово и гореше ;)

View PostOverhate, on Jun 28 2010, 13:44, said:

Аз пък, честно казано, не разбирам защо много хора окачествяват чак толкова крайно представянето на Маньовър - "излагация", "провал" и т.н.
Единственото тъпо беше, че свириха кратко и малко странно приключиха. Иначе самото им представяне си беше съвсем нормално.
Пешо, не отпочвай пак същата тема, всеки го е видял по различен начин. Аз лично бях с големи очаквания и за мен излагацията беше тотална. За друг не е било така. Разбрахме се вече.

#482 Mor-Rioghain

bean sídhe

• Енориаши
  • PipPipPip
  • 451 posts

Posted 28 юни 2010 - 13:24

^^ Напълно подкрепям. За първи път ги гледам, а когато бях на 10, страшно им се впечатлявах. ;) Според мен, звукът не беше чак толкова кошмарен (сигурно заради вече изградените ми навици...). Можеха да подберат по-внимателно песните, наистина, но на мен и не ми трябваше повече. Както казах, бяха едва ли не най-радушно приетата група от публиката като цяло.

С изключение на градушката, времето си беше идеално! Такова красиво небе, а щом моят вампирски тен си остана непокътнат, може причината да не е била в слънцето.
Don't mistake lack of talent for genius.

#483 Overhate

архиепископ

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 508 posts

Posted 28 юни 2010 - 13:28

А, не съм имал намерение да почвам темата, чудя си се само, а и немам к'во да правя в момента и спамя всевъзможни форуми ;)
Останал сам, прегърнах здрача
Изгубил се, открих нощта
На твоя гроб не ще да плача
Пред твоя кръст не ще скърбя

#484 foreigner

cream puff

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 1436 posts

Posted 28 юни 2010 - 13:31

View PostOverhate, on Jun 28 2010, 13:44, said:

Единственото тъпо беше, че свириха кратко и малко странно приключиха. Иначе самото им представяне си беше съвсем нормално.
Може би не-феновете на групата, като несвикнали с типа им сценично поведение, подходиха с остарелите си разбирания, че на КОНЦЕРТ трябва да се СВИРИ, и затова се разочароваха. ;) Поне при мен беше така ;)
А това неодобрение стана направо демонстративно, когато кепето започна да говори злорадо за рязане на глави и стъпкването им в калта, нищо че - или по-скоро, още повече поради факта, че са се накичили със сиви цилиндери. Това, доколкото лорд Ходсдън можеше да проследи мисълта му, беше начинът, по който би действал Сталинг в Москва, а което е добро за Сталинг, признаваше си открито кепето, бе добро и за него.

#485 Змей Горянин

стъписващо зъл

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 892 posts

Posted 28 юни 2010 - 13:38

За мен звукът беше много гаден, с изключение на Rammstein, което може би се дължи на по-електронното и изчистено звучене, и донякъде на металика. На Slayer, Megadeth и Manowar беше все едно блек концерт имаше ;)
А от клипчетата, които Сатир пусна виждам, че всичко е звучало добре... някъде. Има ли логика, когато се записва ДВД всичкото звук да се прави качествен за конкретно място от стадиона, и това неизбежно да е за сметка на останалите зони?
... Through dreams I influence mankind...

#486 Svil

кардинал

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 3368 posts

Posted 28 юни 2010 - 13:47

View PostOverhate, on Jun 28 2010, 14:28, said:

А, не съм имал намерение да почвам темата, чудя си се само, а и немам к'во да правя в момента и спамя всевъзможни форуми ;)
Държавен служител да си на днешно време ... ;)

#487 Blacky

Дунавски вълк

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 1005 posts

Posted 28 юни 2010 - 13:51

View PostSvil, on Jun 28 2010, 14:47, said:

Държавен служител да си на днешно време ... ;)
:OFF:
Да бе - свалиха ни бюджетите с 30%, обещават да нямаме заплати в края на годината. Как да ти се доработи ;)
:/OFF:
...I can hear the silence,
see invisible emptiness...
Pasi Koskinen

#488 Svil

кардинал

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 3368 posts

Posted 28 юни 2010 - 13:52

View PostBlacky, on Jun 28 2010, 14:51, said:

:OFF:
Да бе - свалиха ни бюджетите с 30%, обещават да нямаме заплати в края на годината. Как да ти се доработи ;)
:/OFF:
За 13-та заплата ли говориш? Аз такова нещо през последните 7-8 години съм взел само веднъж и то беше половин заплата ;)

#489 Scardust

архиепископ

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 623 posts

Posted 28 юни 2010 - 13:52

Пак да попитам, някой да е мяркал видео от втория ден?

View PostSvil, on Jun 26 2010, 10:16, said:

Абе вие много вътрешни нещо го давате. Откъде се добрахте до такава информация? Честно казано вече няколко пъти чета последните дни такива "клюки" от кухнята и почвам да се нервирам.

Информацията е от всеки друг СОНИСФЕР на който те имат участие и времето което им беше предопределено официално. Няма нужда да се нервираш, провери за Румъния например ;)

View PostRebel, on Jun 25 2010, 18:07, said:

Е и на гръцки е с алфа ;)

Естествено, кажи ми коя е тяхната буква за 'я' и кое е съчетанието, което се произнася като 'иа' и 'я' и после ще си говорим. ;)
What am i supposed to do when the sky begins to fall ?

#490 Тигър

кардинал

• Тамплиери
  • PipPipPipPipPip
  • 1998 posts

Posted 28 юни 2010 - 13:55

View PostScardust, on Jun 28 2010, 14:52, said:

Пак да попитам, някой да е мяркал видео от втория ден?
Има любителски запис на концерта на Rammstein в Замунда. Не знам колко е добър.
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.

Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”

#491 Rebel

Dein Negativ

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 745 posts

Posted 28 юни 2010 - 14:08

View PostScardust, on Jun 28 2010, 14:52, said:

Естествено, кажи ми коя е тяхната буква за 'я' и кое е съчетанието, което се произнася като 'иа' и 'я' и после ще си говорим. ;)

Йота + алфа, ако правилно си спомням. Хайде да не се вкарваме в езиковедски спорове баш там, където не му е мястото, че и тука ще ме вземат за луда, без това вече половината ми приятели смятат, че ми хлопа дъската на тема "езици" ;) Само се шегувах с теб ;)

Edited by Rebel, 28 юни 2010 - 14:08 .

The mind is its own place, and in itself
Can make a Heav'n of Hell, a Hell of Heav'n
What matter where, if I be still the same?

#492 Blacky

Дунавски вълк

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 1005 posts

Posted 28 юни 2010 - 14:21

View PostSvil, on Jun 28 2010, 14:52, said:

За 13-та заплата ли говориш? Аз такова нещо през последните 7-8 години съм взел само веднъж и то беше половин заплата ;)

Даже не смея да мисля за такава последните години, камо ли да говоря. Тъпият факт е, че 11 и 12 вероятно няма да има...че и разни задължителни неплатени отпуски се спелуват... Спирам с offtopic_а, ама беше хубаво да се оплача - олеква. ;)
Pasi Koskinen

#493 Overhate

архиепископ

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 508 posts

Posted 28 юни 2010 - 14:44

На нас в момента 2 месеца поред ни плащат само 30% заплати и чак след 10-тина дена остатъка.
Естествено, в тия 10-тина дена аз работя само 30% и си тръгвам в два. ;)
Ако случайно не ми платят за последните 2 месеца, просто няма да ходя на работа в тях ;)
Останал сам, прегърнах здрача
Изгубил се, открих нощта
На твоя гроб не ще да плача
Пред твоя кръст не ще скърбя

#494 Blacky

Дунавски вълк

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 1005 posts

Posted 28 юни 2010 - 14:48

View PostOverhate, on Jun 28 2010, 15:44, said:

Ако случайно не ми платят за последните 2 месеца, просто няма да ходя на работа в тях ;)
Естествено ;)
Pasi Koskinen

#495 Scardust

архиепископ

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 623 posts

Posted 28 юни 2010 - 14:49

View PostRebel, on Jun 28 2010, 15:08, said:

Само се шегувах с теб :lol:

Сейм хиър ;)

ON: Значи можело да се чуват вокали и китари, а? ;) ;) ;)
What am i supposed to do when the sky begins to fall ?

#496 whiplash159

The Grim Squeaker

• Тамплиери
  • PipPipPipPipPip
  • 2593 posts

Posted 28 юни 2010 - 14:51

YEEEEEES!!!!!!!! - изчетох цялата тема ;)

P.S. От мене малко повече евентуално утре вечер ;) , че тези дни трябва да се подготвяме за концертни участия. Все пак имам да наваксвам бройки концерти и милиони продадени албуми, за да мога да критикувам коя да е от чуждите банди на феста. ;)
ПИСУК!

#497 Svil

кардинал

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 3368 posts

Posted 28 юни 2010 - 14:52

Ти некъв хейтър ли си? ;)

#498 whiplash159

The Grim Squeaker

• Тамплиери
  • PipPipPipPipPip
  • 2593 posts

Posted 28 юни 2010 - 14:55

View PostSvil, on Jun 28 2010, 15:52, said:

Ти некъв хейтър ли си? ;)
Тц - аз съм ловър - цветя, мир и хипи музика. Peace, bro! ;)
ПИСУК!

#499 Svil

кардинал

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 3368 posts

Posted 28 юни 2010 - 14:59

View Postwhiplash159, on Jun 28 2010, 15:55, said:

Тц - аз съм ловър - цветя, мир и хипи музика. Peace, bro! ;)
Ей, добре че Мартин и Гимлито не те набараха, че къвто си ловър, много любов щеше да има на стадиона ;)

#500 satanicart

епископ

• Енориаши
  • PipPipPip
  • 420 posts

Posted 28 юни 2010 - 15:20

View PostЗмей Горянин, on Jun 28 2010, 14:38, said:

А от клипчетата, които Сатир пусна виждам, че всичко е звучало добре... някъде. Има ли логика, когато се записва ДВД всичкото звук да се прави качествен за конкретно място от стадиона, и това неизбежно да е за сметка на останалите зони?

При тези записи звукът се взима директно от пулта и съответно няма абсолютно никаква връзка с това какво е било качеството на звука на което и да е място от стадиона/залата. Само се слагат микрофони за добавяне и на шума от публиката.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users