Jump to content

Sofia Rocks, powered by Sonisphere Festival22-23.06.2010, ст. "Васил Левски"

592 replies to this topic

#461 foreigner

cream puff

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 1436 posts

Posted 28 юни 2010 - 00:40

Какво общо има това колко са грозни метълките с темата? Хубаво, че не съм метълка, 'щото щях да се обидя...

Edited by foreigner, 28 юни 2010 - 00:44 .

А това неодобрение стана направо демонстративно, когато кепето започна да говори злорадо за рязане на глави и стъпкването им в калта, нищо че - или по-скоро, още повече поради факта, че са се накичили със сиви цилиндери. Това, доколкото лорд Ходсдън можеше да проследи мисълта му, беше начинът, по който би действал Сталинг в Москва, а което е добро за Сталинг, признаваше си открито кепето, бе добро и за него.

#462 Моридин

послушник

• Енориаши
  • Pip
  • 22 posts

Posted 28 юни 2010 - 00:45

Ако не беше грозна, едва ли би имало за какво да се обиждаш. Все тая. Тука говорихме с Wicked Child... Като пуснат DVD-то, звукът по него ще бъде ли пипнат в сравнение с това, което са пускали по кината?

#463 foreigner

cream puff

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 1436 posts

Posted 28 юни 2010 - 00:59

Аз самата не съм обидена, но е факт, че с безумните си генерализации обиждате голяма част от пишещите/четящите тук, без дори това да има някакво реално основание. И другото е, че в тази тема прочетох колко грозни били метълките, как Рамщайн ходели по чалготеки, всякакви видове нападки между фенове на Менуор и други потребители, как Металика не можели да свирят, как Мъстейн не можел да пее, и т.н., и т.н., само не прочетох мнения за самите концерти, или ако ги имаше, то бяха на първите две-три страници. Омръзна ми вече. Баси комплексарщината наистина.
А това неодобрение стана направо демонстративно, когато кепето започна да говори злорадо за рязане на глави и стъпкването им в калта, нищо че - или по-скоро, още повече поради факта, че са се накичили със сиви цилиндери. Това, доколкото лорд Ходсдън можеше да проследи мисълта му, беше начинът, по който би действал Сталинг в Москва, а което е добро за Сталинг, признаваше си открито кепето, бе добро и за него.

#464 Joey

Psychosocial

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 868 posts

Posted 28 юни 2010 - 01:05

Абе много прости новите потребители на форума!!! :harhar: :harhar: То не бяха дебели метълки, то не бяха уориърски глупости, ужаСССССС!!!!!! :) :crying:

Insane in my brain

#465 man on a mission

Sixx

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 963 posts

Posted 28 юни 2010 - 06:08

View Postforeigner, on Jun 28 2010, 01:59, said:

Омръзна ми вече. Баси комплексарщината наистина.
Действително по-голяма простотия от обсъждането на външният вид на хората НЯМА.Той не ги прави такива каквито са.
Foreigner, така е като хората няма какво да правят и се чудят какво да напишат за да убият време :harhar:
What we need right now, is a miracle on earth
Let out hearts cry out, so our voices can be heard
Let us walk away together
From the never ending rain,
'Til the sun will shine for all of us again

#466 antubis

непослушник

• Тамплиери
  • PipPipPipPip
  • 773 posts

Posted 28 юни 2010 - 07:04

Да се обсъждат пъпките и "дебелият гъз" на някого е присъщо за средното образование и по-скоро teen годините. Както някой отбеляза - ние сме "рок общество" и такива "fashion" мнения и съвети не са ни от първа грижа.

Till за мен олицетворява истинският метъл - идва за концерт, чука на поразия, изпънява сета си и изчезва към нова порция "чукане и бягане". Евала на такива изпълнители! Бях започнал да губя вяра в това какво точно е рока, особенно след като видях белите кърпички на Dimmu Borgir :harhar:
Opeth (3), TSO (2), Roger Waters (4)

#467 Svil

кардинал

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 3368 posts

Posted 28 юни 2010 - 07:05

Посоката, в която е поела дискусията е още по-зле от предишната, която беше изтрита.
Смея да твърдя, че наднорменото тегло, както и това колко си лицеприятен няма нищо общо с музикалните предпочитания. Да не говорим, че понякога наднорменото тегло (напоследък все по-често) се дължи на здравословни проблеми и хормонални смущения, а не на прекаляване с храна, така че подигравката с това е повече от неуместна.

#468 ping_pong_bitches

star sucker

• Енориаши
  • PipPipPip
  • 270 posts

Posted 28 юни 2010 - 07:50

View PostMor-Rioghain, on Jun 28 2010, 00:43, said:

Онзи на снимките наистина ужасно прилича на Оливер, но не вярвам да е той. В "Ориент 33", изглежда, наистина е бил само Тил.

Ето още един, който "има" проблеми със зрението :harhar:

#469 Rebel

Dein Negativ

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 745 posts

Posted 28 юни 2010 - 08:35

Последните постове могат да се преместят директно в "Хумор и забава" :harhar: Аз от своя страна не виждам никаква проява на комплекси, най-после нещо забавно отклони разговора от споровете за Manowar, за което безкрайно се радвам :harhar:
The mind is its own place, and in itself
Can make a Heav'n of Hell, a Hell of Heav'n
What matter where, if I be still the same?

#470 BeerMe

бирена фея

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 863 posts

Posted 28 юни 2010 - 08:46

Ей все хубавци са коментирали последно :harhar: На какво попаднах днес - Шок и Ужас!

Edited by BeerMe, 28 юни 2010 - 08:53 .

#471 Overhate

архиепископ

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 508 posts

Posted 28 юни 2010 - 09:26

Till за мен олицетворява истинският метъл - идва за концерт, чука на поразия, изпънява сета си и изчезва към нова порция "чукане и бягане".

Че той жив брадър ъв стийл, бе. Ся разбирам проблема на Де Майо - ревнува :harhar:
Останал сам, прегърнах здрача
Изгубил се, открих нощта
На твоя гроб не ще да плача
Пред твоя кръст не ще скърбя

#472 Svil

кардинал

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 3368 posts

Posted 28 юни 2010 - 10:25

View PostBeerMe, on Jun 28 2010, 09:46, said:

На какво попаднах днес - Шок и Ужас!
Мдам, положението с родната журналистика винаги е било трагично, не само в музикалната, а като цяло.

#473 Змей Горянин

стъписващо зъл

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 892 posts

Posted 28 юни 2010 - 10:39

View PostSatyr, on Jun 27 2010, 14:54, said:

Еееее, това няма нищо общо с онова, което чувах аз от трибуните. :)

Между другото нормално ли е звукът толкова да изостава, докато стигне до трибуните, че да се разминава с картината с едно половин секунда?

За питането към публиката колко хора били дошли специално за Manowar - вече споменах (или си го помислих само), че ми прилича на реакция на ощипана госпожица. Сега се оказва, че Manowar са го направили за да натрият носа на организаторите. Но това си е чиста манипулация, защото каквото и да попиташ на английски българската публика, особено ако е многочислена, получаваш отговор възторжено "Йееееее!". Да беше попитал "Колко от вас не са тук заради Manowar?". :harhar:
Бил съм на концерти, на които групи, предполагам свикнали да свирят пред англоезична публика, са питали на шега "Искате ли да си ходим?" и като чуят овчето "Йееее!" са се сконфузвали :crying:

За хубавите метълки - има и такива, но вече сме ги заели :harhar:

Много ми хареса един коментар, не ми се търси и цитира в момента, в който се каза, че Металика и Manowar са групи, след новините за които винаги има много обсъждания, придружени с хейтърство. Но е факт, че за Металика почти няма отрицателни коментари в тази тема, което означава, че са се представили на ниво (този път дори и аз и Сатир предполагам, сме останали приятно изненадани от сетлиста), за разлика от някои други. Това го споменавам само мимоходом, без да искам да отпочвам нови спорове и нападки, които ми дойдоха малко множко да чета сега. Харесва ми и сдържаното и интелигентно поведение на доста от Manowar феновете, които тук виждам за първи път, и се надявам, че ако погледнат малко по-глобално над форума, ще видят, че хората които пишат, тук не живеят за да псуват Manowar, и че в много други теми бихме имали какво да си кажем, без да се навлиза в крайно противопоставяне.
... Through dreams I influence mankind...

#474 Боби Стефанов

кюре

• Енориаши
  • PipPip
  • 96 posts

Posted 28 юни 2010 - 10:59

View PostЗмей Горянин, on Jun 28 2010, 11:39, said:

За хубавите метълки - има и такива, но вече сме ги заели :harhar:
А, точно! И хич не са малко. :harhar:

Между другото нормално ли е звукът толкова да изостава, докато стигне до трибуните, че да се разминава с картината с едно половин секунда?

На мен пък ми се стори, че картината на видеостените изоставаше то звука. Не знам, имаше разминаване, но според мен е било някъде по оборудването по трасето.
Блажени са полегналите.

#475 Jorko_Beliata

кюре

• Енориаши
  • PipPip
  • 132 posts

Posted 28 юни 2010 - 11:24

View PostБоби Стефанов, on Jun 28 2010, 11:59, said:

На мен пък ми се стори, че картината на видеостените изоставаше то звука. Не знам, имаше разминаване, но според мен е било някъде по оборудването по трасето.

Изоставаше. И аз това забелязах. Затова си гледах изпълнителите направо на сцената пред мен. :harhar:

Бре Змей, какъв лош звук на Слаер? :harhar: Че аз от всичките първия ден тях най-добре чувах (освен Chemical Warfare).
Има нещо, заради което всички биографици на Блек Сабат заслужават да бъдат побити на колове, оставени докато гаргите им гризат карантиите:
Защо всички говорят за "Времето с Ози" и "Времето след Ози"?! В историята на Сабат съществува времето "Преди ДИО" и "Времето след ДИО". Самия ДИО е безпрецедентен и вечен.

#476 Тигър

кардинал

• Тамплиери
  • PipPipPipPipPip
  • 1998 posts

Posted 28 юни 2010 - 11:45

Но това си е чиста манипулация, защото каквото и да попиташ на английски българската публика, особено ако е многочислена, получаваш отговор възторжено "Йееееее!". Да беше попитал "Колко от вас не са тук заради Manowar?".
Той ги попита и на български, все пак.
За другото, общо взето, се съгласявам. А и не ми се спори отново.
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.

Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”

#477 Ozzy

All England Lawn Tennis Club Single Handed Champion of the World

• Тамплиери
  • PipPipPipPipPip
  • 9476 posts

Posted 28 юни 2010 - 12:04

Скоростта на звука е 343 метра в секунда. От там нататък знаейки на колко метра си бил от сцената, сметни с колко горе-долу е закъснявал звука при теб :harhar:
I don't know how I managed it...

#478 Stat1c

King Nothing

• Енориаши
  • PipPipPip
  • 174 posts

Posted 28 юни 2010 - 12:37

(с фалцет) А може ли и аз да кажа нещо?
1. За Ден 1 няма какво да кажа, само суперлативи с малки резерви за Сссссссслееееееееееейъъъъъъъър, но това си е субективна работа ;)
2. Като цяло на Ден 2 има повече неща за коментиране: Меноуор колкото и да ги уважавам трябва да призная, че направиха една прекрасна излагация! Някой по-горе спомена, че са се държали като ощипани девойки, което си е самата истина. Видиш ли, не им е даден шанс да направят нов 5 часов концерт, където ще имат време за всичкото пъчене и перчене по сцената. Стоун Сауър и Алис бяха убийствено яки, аз лично с удоволствие ще им отида на самостоятелни концерти (дано да има такива). Рамщайн пък бяха е*ахти якия завършек на е*ахти якия фест!!! Принципно въобще не ги харесвам, но направиха страхотно шоу! Една приятелка ми каза, че в Лондон били 10 пъти по-зле и даже претупали сета още повече ;)

#479 Blacky

Дунавски вълк

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 1005 posts

Posted 28 юни 2010 - 12:39

View PostOzzy, on Jun 28 2010, 13:04, said:

Скоростта на звука е 343 метра в секунда. От там нататък знаейки на колко метра си бил от сцената, сметни с колко горе-долу е закъснявал звука при теб ;)
Абсолютно нормално е, аз го усетих на практика още преди 2 г. на Металика. Така и сега го усетих. Но не ми прави впечатление. За звука оплаквания нямам, само от вятъра, който от време на време го разнасяше някъде встрани ;) А не е като да нямаше вятър ;)
...I can hear the silence,
see invisible emptiness...
Pasi Koskinen

#480 Overhate

архиепископ

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 508 posts

Posted 28 юни 2010 - 12:44

Аз пък, честно казано, не разбирам защо много хора окачествяват чак толкова крайно представянето на Маньовър - "излагация", "провал" и т.н.
Единственото тъпо беше, че свириха кратко и малко странно приключиха. Иначе самото им представяне си беше съвсем нормално.
Останал сам, прегърнах здрача
Изгубил се, открих нощта
На твоя гроб не ще да плача
Пред твоя кръст не ще скърбя

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users