Sofia Rocks, powered by Sonisphere Festival22-23.06.2010, ст. "Васил Левски"
Started by MESHUGGAH, юни 22 2010 06:38
592 replies to this topic
Posted 27 юни 2010 - 23:20
Тука зачекваш много болезнена тема, която е за маса в кръчма в тесен кръг, а не за открит форум.

Останал сам, прегърнах здрача
Изгубил се, открих нощта
На твоя гроб не ще да плача
Пред твоя кръст не ще скърбя
Изгубил се, открих нощта
Posted 27 юни 2010 - 23:22
didogun, on Jun 28 2010, 00:18, said:
А мен пък ме тормози въпросът: Защо 90% от метълките в България са такива грозотии и най-вече с наднормено тегло (меко казано)?
Това и аз винаги съм се питала, сериозно, ама наистина не му е тук мястото.
The mind is its own place, and in itself
Can make a Heav'n of Hell, a Hell of Heav'n
What matter where, if I be still the same?
Posted 27 юни 2010 - 23:23
didogun, on Jun 28 2010, 00:18, said:
А мен пък ме тормози въпросът: Защо 90% от метълките в България са такива грозотии и най-вече с наднормено тегло (меко казано)?
Без да мога да дам еднозначен отговор на този въпрос, ще продположа, че в този неоспорим факт може би се крие и разковничето на въпроса какво са привили Тил и Оливър в "Ориент 33"...

Ние ще влезем в забравата
с поредния номер и код.
с поредния номер и код.
Posted 27 юни 2010 - 23:25
Нещото което вие в нощта, on Jun 28 2010, 00:23, said:
Без да мога да дам еднозначен отговор на този въпрос, ще продположа, че в този неоспорим факт може би се крие и разковничето на въпроса какво са привили Тил и Оливър в "Ориент 33"...
Може би просто са искали да отидат на място, където има млади и симпатични полуголи момичета, а са преценили, че стриптийз баровете не са толкова подходящи...

Тук мога да изпростея тотално и да ти отговоря, че можеха да дойдат в нас в такъв случай, но подозирам, че ще ми затвориш устата, като ми кажеш, че нито съм толкова млада, нито толкова симпатична

The mind is its own place, and in itself
Posted 27 юни 2010 - 23:38
Абе честно да ти кажа и при уейвърките е така? Не е май това причината, как може музикалните предпочитания на един човек да са продиктувани от размера на задника му и неумолимата стрелка на кантара...
Posted 27 юни 2010 - 23:39
Защо повечето хубавелки са чалгарки? хххх
Не че на феста не се видяха и страшни мацки(имаше една доста сладка качила се на нещо като кубинки с 20 см подметка
))) )
Не че на феста не се видяха и страшни мацки(имаше една доста сладка качила се на нещо като кубинки с 20 см подметка

Posted 27 юни 2010 - 23:42
как може музикалните предпочитания на един човек да са продиктувани от размера на задника му и неумолимата стрелка на кантара...
Музикалните предпочитания се формират в тийн-годините. До голяма степен при повечето хора, освен някои ярки индивидуалисти, те са силно повлияни от средата.
Като си сдухан, грозен и дебел няма начин да влезеш в съответната "елитна" среда, освен ако баща ти не е много богат. И по неволя влизаш в някоя от "аутсайдерските" среди. За съжаление, метъл средите сред наш'те тийнове са предимно аутсайдерски.
Изгубил се, открих нощта
Изгубил се, открих нощта
Posted 27 юни 2010 - 23:43
Каквито метълите, такива и метълките. Ако сериозно намирате онези, другите, "дами" за привлекателни, сериозно ви съчувствам.
Мислех, че е напълно ясно, че нямам предвид продължителността. Стори ви се, че в Сърбия са свирили по-добре, с повече желание, ли? Защото и аз ходя на концерти именно заради групите, даже техническата част изобщо не ме интересува толкова, затова останах дори по-доволна от Sonisphere, отколкото очаквах.
Онзи на снимките наистина ужасно прилича на Оливер, но не вярвам да е той. В "Ориент 33", изглежда, наистина е бил само Тил. И не че се впечатлявам кой къде ходи в личното си време, но беше крайно неуместно Рамщайн да се озоват в някакви чалгаджийници, поради каквато и да било причина, докато толкова много техни верни фенове са оставени само с мечтата да им кажат едно "Здрасти".
От друга страна, всички видяхме какво следва, когато идолите ни идват "у нас"...
Сигурно и орязването на сетовете може да се обясни с това...
Ozzy, on Jun 27 2010, 12:17, said:
Демек - изпуснала си между 30 и 40 минути.
Онзи на снимките наистина ужасно прилича на Оливер, но не вярвам да е той. В "Ориент 33", изглежда, наистина е бил само Тил. И не че се впечатлявам кой къде ходи в личното си време, но беше крайно неуместно Рамщайн да се озоват в някакви чалгаджийници, поради каквато и да било причина, докато толкова много техни верни фенове са оставени само с мечтата да им кажат едно "Здрасти".
От друга страна, всички видяхме какво следва, когато идолите ни идват "у нас"...

Edited by Mor-Rioghain, 27 юни 2010 - 23:44 .
Don't mistake lack of talent for genius.
Posted 27 юни 2010 - 23:45
От друга страна, всички видяхме какво следва, когато идолите ни идват "у нас".
То зат'ва в библията пише да не си правите идоли и кумири, покайте се, грешници

Изгубил се, открих нощта
Изгубил се, открих нощта
Posted 27 юни 2010 - 23:53
^ Sinner - You are the scapegoat betrayed by your nation ...

Posted 27 юни 2010 - 23:53
Mor-Rioghain, on Jun 28 2010, 00:43, said:
Каквито метълите, такива и метълките. Ако сериозно намирате онези, другите, "дами" за привлекателни, сериозно ви съчувствам.
Не знам какъв смисъл влагаш в "онези другите дами", но те не са непременно със сребристи колани на които пише "SEX", каубойски ботуши до коленете, прашки, които се подават една педя над дънките и т.н. традиционни атрибути. Едно обикновено облечено момиче изглежда много по-секси от една размъкната метълка с мешка на гърба и кубинки посред лято. Единствените метълки, които правят изключение са goth мацките...
Ние ще влезем в забравата
с поредния номер и код.
с поредния номер и код.
Posted 27 юни 2010 - 23:56
Overhate, on Jun 28 2010, 00:45, said:
То зат'ва в библията пише да не си правите идоли и кумири, покайте се, грешници 

"...На това що е под и над земята не му се кланяй и служи.Помни..."(не е достоверно 1 към 1,но беше нещо от сорта)
В същия ред бих казал,защо вие грешници,символизирате рогатия а с онзи гнусен,долен и позорен поздрав,а?!
Хахахах овърхейт това наистина беше добро

Posted 28 юни 2010 - 00:01
Нещото което вие в нощта, on Jun 28 2010, 00:53, said:
Не знам какъв смисъл влагаш в "онези другите дами", но те не са непременно със сребристи колани на които пише "SEX", каубойски ботуши до коленете, прашки, които се подават една педя над дънките и т.н. традиционни атрибути.
Нещото което вие в нощта, on Jun 28 2010, 00:53, said:
Единствените метълки, които правят изключение, са goth мацките...
Posted 28 юни 2010 - 00:04
Грозотии добре, съгласен съм. Ама що в комплект с това задължително трябва да са и 80-100 кила сланини? Еми да не се тъпчат толкова с хамбургери ве, маамустара.... Метълът е естетично изкуство, кофти впечатление създаваме така. Ей го преди месец операторчето на AC/DC се чуди и със свещ търси из целия стадион коя мадама да покаже на екраните, 9 от 10-те му попадения бяха абсолютни стръвници...
Posted 28 юни 2010 - 00:13
От опит ти казвам, че се срещат и симпатични момичета, слушащи рок/метъл. Те не бият на очи, не носят и посочените вече традиционни атрибути. НО не се разхождат и с черни тениски (освен на концерт), мръсни дънки и почти скъсани кубинки.
Трябва сам да си ги откриеш. Нали знаеш поговорката, че куче, което лае, не хапе.
Трябва сам да си ги откриеш. Нали знаеш поговорката, че куче, което лае, не хапе.

So, take me with you,
Take me far away,
We'll ride the wind across the sky...
Spread your wings and you will see,
You control your destiny,
So Sailing Ships
Don't pass you by ...
Take me far away,
So Sailing Ships
Don't pass you by ...
Posted 28 юни 2010 - 00:21
Е аз точно за на концерти говоря. То е ясно, че в ежедневието в ден днешен единици са дори и мъжете, които се носят с металургиите, кво остава за жените. Не е като едно време, когато беше вървежно.
Posted 28 юни 2010 - 00:26
didogun, on Jun 28 2010, 01:21, said:
Е аз точно за на концерти говоря. То е ясно, че в ежедневието в ден днешен единици са дори и мъжете, които се носят с металургиите, кво остава за жените. Не е като едно време, когато беше вървежно.
Е по твоите думи аз тогава живея в друга държава.Около хотел Плиска се носят орди

Posted 28 юни 2010 - 00:26
Сега пък зависи в коя част на залата/стадиона си ти.
Защото някои от момичетата, които имам предвид, са ми казвали, че много рядко ходят на концерти (или ако ходят, си купуват билет за секторите със седалки) заради навалицата, заради това, че някой ще ги бутне, сръга и т.н.
Звучи странно, но е факт.
P.S. Далеч не са и малко хората в пълна бойна метълска униформа.
Защото някои от момичетата, които имам предвид, са ми казвали, че много рядко ходят на концерти (или ако ходят, си купуват билет за секторите със седалки) заради навалицата, заради това, че някой ще ги бутне, сръга и т.н.
Звучи странно, но е факт.
P.S. Далеч не са и малко хората в пълна бойна метълска униформа.

Edited by Sailing Ships, 28 юни 2010 - 00:28 .
So, take me with you,
Take me far away,
So Sailing Ships
Don't pass you by ...
Take me far away,
So Sailing Ships