Sofia Rocks, powered by Sonisphere Festival22-23.06.2010, ст. "Васил Левски"
Started by MESHUGGAH, юни 22 2010 06:38
592 replies to this topic
Posted 27 юни 2010 - 18:16
Мегагрупите вече почти всички се извървяха. Освен Stones, Red Hot, Bon Jovi, комай другите вече сме ги гледали всичките.
Posted 27 юни 2010 - 18:22
Е да, но опитът показва, че винаги пълнят стадиона, независимо, че са идвали много пъти

Posted 27 юни 2010 - 18:44
Поне ако е такъв тип група, да е от неидвалите... ето, Аеросмит ни пропуснаха, а биха били яки хедлайнъри. И пак казвам - TOOL (макар и не като хедлайнър...)!!!

Edited by foreigner, 27 юни 2010 - 18:45 .
А това неодобрение стана направо демонстративно, когато кепето започна да говори злорадо за рязане на глави и стъпкването им в калта, нищо че - или по-скоро, още повече поради факта, че са се накичили със сиви цилиндери. Това, доколкото лорд Ходсдън можеше да проследи мисълта му, беше начинът, по който би действал Сталинг в Москва, а което е добро за Сталинг, признаваше си открито кепето, бе добро и за него.
Posted 27 юни 2010 - 18:48
То нямаше ли отделна тема за тия работи?
Още един опит:
Какви са тия слухове за скандал между Менуор и организаторите на Сонисфиър? Има ли нещо потвърдено?

Още един опит:
Какви са тия слухове за скандал между Менуор и организаторите на Сонисфиър? Има ли нещо потвърдено?
Има нещо, заради което всички биографици на Блек Сабат заслужават да бъдат побити на колове, оставени докато гаргите им гризат карантиите:
Защо всички говорят за "Времето с Ози" и "Времето след Ози"?! В историята на Сабат съществува времето "Преди ДИО" и "Времето след ДИО". Самия ДИО е безпрецедентен и вечен.
Защо всички говорят за "Времето с Ози" и "Времето след Ози"?! В историята на Сабат съществува времето "Преди ДИО" и "Времето след ДИО". Самия ДИО е безпрецедентен и вечен.
Posted 27 юни 2010 - 19:07
За скандал не знам, но ето сетлиста на Manowar от Турция, където също не са били хедлайнъри и пак е имало реч (за соло не знам):
Manowar
Brothers of Metal
Call to Arms
Kings of Metal
Warriors of the World
Thunder in the Sky
House of Death
Heaven and Hell
Hail and Kill
Black Wind Fire and Steel
Manowar
Brothers of Metal
Call to Arms
Kings of Metal
Warriors of the World
Thunder in the Sky
House of Death
Heaven and Hell
Hail and Kill
Black Wind Fire and Steel
Posted 27 юни 2010 - 19:29
Пък аз да питам, някой има ли (или виждал ли е галерия с) клипчета и снимки от All nightmare long, когато показваха първата редица? По-точно когато първото знаме се развя по-очевидно, тъкмо преди втория припев. Знам, че после ще се видя в ДВД-то, но освен на кадър с мен, много бих се радвал на кадър с мен на видеостената.
Засега само на едно клипче в ютуб се разпознах.
По друга тема: Това някой виждал ли го е другаде или са си свободни съчинения? Клоня към второто, ама знае ли човек...

По друга тема: Това някой виждал ли го е другаде или са си свободни съчинения? Клоня към второто, ама знае ли човек...
Блажени са полегналите.
Posted 27 юни 2010 - 19:39
Ми, едва ли нещата са били точно така. Едно на ръка, че е безкрайно тъпо чалготека, която така или иначе си има една определена маса хора, която я посещава, да си прави реклама за метъли... А и 150 000 лв. не са малко пари. Може да е имало нещо такова, но самата банда не мисля, че е получила каквото и да е. По-скоро някой Ганьо е видял възможност освен редовния си хонорар като аниматор на групата (ако такива неща са имали) да намаже и още няколко хиляди, без реално да си има проблеми.
Posted 27 юни 2010 - 20:34
Абсолютно и аз си мисля, че някой е съзрял чудесната възможност да заработи малко допълнително, а от своя страна на Рамщайн даже сигурно им е било забавно да видят за какви моми и какви нрави иде реч, макар че ми става тъжно като се представя коментарите по между им какъв Ориент сме само

Posted 27 юни 2010 - 20:39
Само аз ли виждам единствено Till на снимките? Какви Rammstein?
Posted 27 юни 2010 - 21:05
ping_pong_bitches, on Jun 27 2010, 21:39, said:
Само аз ли виждам единствено Till на снимките? Какви Rammstein?
А това неодобрение стана направо демонстративно, когато кепето започна да говори злорадо за рязане на глави и стъпкването им в калта, нищо че - или по-скоро, още повече поради факта, че са се накичили със сиви цилиндери. Това, доколкото лорд Ходсдън можеше да проследи мисълта му, беше начинът, по който би действал Сталинг в Москва, а което е добро за Сталинг, признаваше си открито кепето, бе добро и за него.
Posted 27 юни 2010 - 21:10
А, има и още, някъде по не знам какви си форуми ги бяха изтипосали всичките хубавци!
Posted 27 юни 2010 - 23:04
Нещото което вие в нощта, on Jun 27 2010, 23:54, said:
Леки проблеми... Оливър Ридл също се вижда на някои снимки.
Да си имам проблемите

И все пак се съмнявам в твърдението ти за Oliver

Edited by ping_pong_bitches, 27 юни 2010 - 23:11 .
Posted 27 юни 2010 - 23:07
Цялата тая дискусия за мен само показва изключителните комплекси, които присъстват в уж възвишената "рок-общност".

Останал сам, прегърнах здрача
Изгубил се, открих нощта
На твоя гроб не ще да плача
Пред твоя кръст не ще скърбя
Изгубил се, открих нощта
На твоя гроб не ще да плача
Пред твоя кръст не ще скърбя
Posted 27 юни 2010 - 23:12
ping_pong_bitches, on Jun 28 2010, 00:04, said:
Да си имам проблемите
Кой какво прави извън работно време си е негов проблем, нали така? 

Ставаше въпрос за проблеми със зрението. Или с познания как изглеждат членовете на дадена група... А, че си е тяхна работа е повече от ясно. Още повече, че за хората в Германия, чалгата със сигурност не може да предизвика такава неприязън както у нас, въпреки огромното количество турски и сръбски емигранти, които имат в страната си и покрай които със сигурност имат известен досег с подобен тип музика.
Ние ще влезем в забравата
с поредния номер и код.
с поредния номер и код.
Posted 27 юни 2010 - 23:14
Overhate, on Jun 28 2010, 00:07, said:
Цялата тая дискусия за мен само показва изключителните комплекси, които присъстват в уж възвишената "рок-общност". 

Няма да забравя как в ранния следобед на първия ден на Сонисфиъра по едно време почна да се говори само за това. Даже ми се обаждаха по телефона, за да ми съобщят "супер сензационната" новина и т. н. Все едно не предстоеше да гледаме Anthrax, Megadeth, Slayer и Metallica на една сцена, а беше по-важно къде са ходили Рамщайн на предната вечер.
На нашия сайт напълно съзнателно и отговорно НЕ излезе новина за клубните приключения на Рамщайн в София.
WeRock.bg - сайт за Праведна музика
Posted 27 юни 2010 - 23:18
А мен пък ме тормози въпросът: Защо 90% от метълките в България са такива грозотии и най-вече с наднормено тегло (меко казано)?
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users