Jump to content

Sofia Rocks, powered by Sonisphere Festival22-23.06.2010, ст. "Васил Левски"

592 replies to this topic

#401 Ozzy

All England Lawn Tennis Club Single Handed Champion of the World

• Тамплиери
  • PipPipPipPipPip
  • 9476 posts

Posted 27 юни 2010 - 11:25

View PostWicked Child, on Jun 27 2010, 11:30, said:

Друг е въпросът, че преди години Du Hast звучеше във всяка чалготека
Ама ние това нямва откъде да го знаем, защото по чалготеки не ходим ;)

сега не знам дали е така, щото не съм ходил
Е, като отидеш следващия път, драсни тук, че да знаем дали още е така ;)
I don't know how I managed it...

#402 Jorko_Beliata

кюре

• Енориаши
  • PipPip
  • 132 posts

Posted 27 юни 2010 - 11:43

View Postdidogun, on Jun 26 2010, 21:32, said:

Това обаче няма как да е дело на мениджмънта на Улрих и Хетфийлд, след като тук фигурира и групата на Мъстейн.

Всъщност, не е точно така. И 22-ри изобщо не е прецедент - Мегадет "откриват" за Металика още през 93-та в Англия, Milton Keynes Bowl Festival. Интересното е че тогава Мъстейн заявява "The ten years of bullshit is over between Metallica and Megadeth!", което комай не се случва... ;)
Да видим накъде "ще тръгнат" изказванията след Сонисфиър и Клането. ;)
Има нещо, заради което всички биографици на Блек Сабат заслужават да бъдат побити на колове, оставени докато гаргите им гризат карантиите:
Защо всички говорят за "Времето с Ози" и "Времето след Ози"?! В историята на Сабат съществува времето "Преди ДИО" и "Времето след ДИО". Самия ДИО е безпрецедентен и вечен.

#403 Svil

кардинал

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 3368 posts

Posted 27 юни 2010 - 12:48

View PostWicked Child, on Jun 27 2010, 11:30, said:

И сега какво? Аз пък, както и още доста хора, мога да кажа "с чисто сърце", че Manowar правят смазваща музика, сиреч музика, която ме смазва. И какво, докъде я докарваме? А твърдението, че Manowar не са кой знае какви музиканти, е смехотворно.
А самият факт, че Рамщайн звучат почти по същия начин наживо, както на студийните си записи, показва, че или са невероятни виртуози, или просто не си дават толкова зор и не се опитват да дадат най-доброто от себе си, когато правят музика. Друг е въпросът, че преди години Du Hast звучеше във всяка чалготека - сега не знам дали е така, щото не съм ходил. Или, че на стадиона имаше и бая чалгари, дошли единствено заради Рамщайн, без дори да са чували другите групи. Една кукличка даже ми се молеше да я пусна пред мен, щото да види Рамщайн наживо й било мечта от детството.
Почваш да ми лазиш много сериозно по нервната система с тъпотиите си!

#404 Metal Heart

silent water(s)

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 1399 posts

Posted 27 юни 2010 - 13:06

Много ми хареса подписа на един потребител във форума на muzikant.org:

Американски форум: Питаш и ти отговарят

Руски форум: Питаш и теб те питат

Български форум: Питаш и всички започват да ти обясняват колко си тъп
Колко истина, събрана само в три реда... Дано някой все пак се усети, че заяждането не е основната цел на един форум и темата за най-голямото метъл събитие, провело се на наша земя, заприлича на нещо различно от това, което е в момента ;)
It's in your heart, it's in my soul, in your own reality
Vanquish the pain
Don't want to see it fail!

#405 Wicked Child

послушник

• Енориаши
  • Pip
  • 49 posts

Posted 27 юни 2010 - 13:29

View PostSvil, on Jun 27 2010, 13:48, said:

Почваш да ми лазиш много сериозно по нервната система с тъпотиите си!
Лелее, колко си внушителен! Нали знаеш, че през никъде не ми е за нервната ти система. На теб, от друга страна, явно доста ти пука за моите тъпотии, щом ги взимаш толкова навътре. ;)

#406 Depositus Cordis

I might be a dog

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 593 posts

Posted 27 юни 2010 - 13:45

Не знам вече за какво спорите, на мен доволната усмивка на Том Ярая още ми топли душата ;)

#407 Envy

Not Telling

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 2409 posts

Posted 27 юни 2010 - 13:48

View PostWicked Child, on Jun 27 2010, 14:29, said:

Лелее, колко си внушителен! Нали знаеш, че през никъде не ми е за нервната ти система. На теб, от друга страна, явно доста ти пука за моите тъпотии, щом ги взимаш толкова навътре. ;)
Дразниш... Много...

По темата - добър фест се получи. От това, което успях да гледам, най-силно ме изкефиха Alice in Chains. Stone Sour стояха добре на сцената (съдейки по една песен), Slayer - също. Хедлайнърите и в двата дни показаха недвусмислено, че напълно заслужават да бъдат звездите на вечерта. Anthrax и Megadeth, както и българските групи, ги изтървах, за съжаление. На Manowar си излязох.

#408 man on a mission

Sixx

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 963 posts

Posted 27 юни 2010 - 13:50

Към Wicked_Child :
Махни се или спри с простотиите сам докато е време.Не се ебавай точно със Svil.Слушай си цирковите герои и приеми фактите.Теб никой до сега не те е нападнал, нали? Айде slow down малко...
What we need right now, is a miracle on earth
Let out hearts cry out, so our voices can be heard
Let us walk away together
From the never ending rain,
'Til the sun will shine for all of us again

#409 Satyr

Администратор

• Велики Магистри
  • PipPipPipPipPip
  • 7533 posts

Posted 27 юни 2010 - 13:54

Ето и един повод да се върнем на достойнствата на фестивала:

http://www.katehizis...ws.php?id=15517

Събрани в едно връзки към двата ни подробни репортажа и ОСЕМ фотогалерии с почти 500 снимки от "Sofia Rocks".

П.С. А от тук нататък ненужни препирни и коментари към тях ще бъдат изтривани.

Edited by Satyr, 27 юни 2010 - 14:09 .

WeRock.bg - сайт за Праведна музика

#410 Joey

Psychosocial

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 868 posts

Posted 27 юни 2010 - 15:04

Относно снимките, който е качил Сатир: Браво!!! Има няколко десетки много, ама много добри попадения!

За феста каквото имах да кажа, го казах. Гледам, че спорeд анкатата, която сте пуснали едва 5% не са харесали фестивала. Значи има надежда, хаха!!! Аз вече гледам към следващата година, към почти сигурното хедлайнерство на Iron Maiden и десетките други, надявам се много силни групи, който ни очакват 2011!!!

Cheeers!! ;) ;)

Edited by Satyr, 27 юни 2010 - 16:33 .

Insane in my brain

#411 didogun

кюре

• Енориаши
  • PipPip
  • 133 posts

Posted 27 юни 2010 - 16:56

Защо толкова сте се надъхали за Мейдън за догодина? При последната им визита останах доста разочарован. За тяхната класа и възможности си беше близо до отбиване на номера.

Има 1 година време..... дано Sepultura се съберат в оригиналния си състав ;)

Иначе, ако се подходи с по-широк и либерален кръгозор крайно време е в България да цъфнат Bon Jovi, Red Hot, Linkin Park. Все групи, които биха напълнили стадиона...

#412 Overhate

архиепископ

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 508 posts

Posted 27 юни 2010 - 17:07

Айде без последните само ;)
Останал сам, прегърнах здрача
Изгубил се, открих нощта
На твоя гроб не ще да плача
Пред твоя кръст не ще скърбя

#413 didogun

кюре

• Енориаши
  • PipPip
  • 133 posts

Posted 27 юни 2010 - 17:15

Е то не може всичко да е по твой вкус. Пусни малко гювеч и ти.

#414 Overhate

архиепископ

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 508 posts

Posted 27 юни 2010 - 17:22

Аз пускам, ма нали говорим за рок фестивал все пак, а не за МТВ поп с китари ;)
Останал сам, прегърнах здрача
Изгубил се, открих нощта
На твоя гроб не ще да плача
Пред твоя кръст не ще скърбя

#415 jugulator

епископ

• Енориаши
  • PipPipPip
  • 165 posts

Posted 27 юни 2010 - 17:46

За догодина - ако не се заложи на групи, които със сигурност биха събрали публика за националния стадион, ме съмнява, че фестът ще се проведе на него. Трябва да е или една голяма като Bon Jovi, Aerosmith или нещо от сорта, или доста голямо и разнородно количество по-малки банди. Аз лично нямам представа и наблюдения дали самата марка Сонисфиър допуска хедлайнер да е по-комерсиална банда от този тип или се залага само на метъл банди, каквито гледам, че са хедлайнери по всички държави на този фест тази година. За миналата си спомням, че пак бяха Металика в повечето страни. Т.е. при положение, че някаква част от Металика, ако не се лъжа, държи правата за феста, дали те биха заложили на банда от типа на Bon Jovi?

#416 ping_pong_bitches

star sucker

• Енориаши
  • PipPipPip
  • 270 posts

Posted 27 юни 2010 - 17:47

View PostOverhate, on Jun 27 2010, 18:22, said:

Аз пускам, ма нали говорим за рок фестивал все пак, а не за МТВ поп с китари ;)

Ние се смеем, но през 2009-та пинкин ларк са били Главни

#417 didogun

кюре

• Енориаши
  • PipPip
  • 133 posts

Posted 27 юни 2010 - 17:53

Linkin Park правят много здрава музика, така че факта че са от младата вълна да не ви подвежда. Здрава бичкия са, верно малко по-модерна и комерс, но в никакъв случай не са лигльовци.

#418 Svil

кардинал

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 3368 posts

Posted 27 юни 2010 - 17:53

За България само имена като Мейдън, Бон Джови, Аеросмит и от техния калибър гарантират напълване на цял стадион. Линкин Парк не. Нека си спомним какво се случи миналата година с Лимп Бизкит, които в родината си пълнят стадиони. Тук беше фиаско.
Колкото до Мейдън, на мен са ми голяма любов, но изпитвам известно съмнение за това как ще се представят, при положение, че 2007-ма на хедлайнерски концерт доста ме разочароваха. На фестивал, където представянето е ограничено във времето, не ми се мисли какво би било.

#419 didogun

кюре

• Енориаши
  • PipPip
  • 133 posts

Posted 27 юни 2010 - 18:04

На мен лично концерт на Брус Дикинсън би ми бил доста по-голяма тръпка от концерт на Мейдън. Но думата ми беше, че трябва и на младостта да се дава път - 3 doors down, Il Nino, Heavenly... на фестивална сцена, защо пък не.

#420 Svil

кардинал

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 3368 posts

Posted 27 юни 2010 - 18:06

View Postdidogun, on Jun 27 2010, 19:04, said:

На мен лично концерт на Брус Дикинсън би ми бил доста по-голяма тръпка от концерт на Мейдън. Но думата ми беше, че трябва и на младостта да се дава път - 3 doors down, Il Nino, Heavenly... на фестивална сцена, защо пък не.
Това е чудесно, но отсъства голямото име, което да напълни стадиона. Аз лично нямам против да видя нови групи, но те са за малка зала. Българските промоутъри не обичат да канят такива.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users