Jump to content

Sofia Rocks, powered by Sonisphere Festival22-23.06.2010, ст. "Васил Левски"

592 replies to this topic

#361 BeerMe

бирена фея

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 863 posts

Posted 26 юни 2010 - 20:39

Не знам за Уориърите, но Харвестърите, след 2 гледания на записа, през цялото време на ВСИЧКИ групи, висяха като сополи на загражденията(да ме прощавате за израза). Някой по-нагоре каза, че не знаели кой е Дейв Мъстейн и смятам да го подкрепя с 2 ръце.
3 групи преди Металика - велики! Ни вопъл, ни стон, те просто си видяха там, дори едната дама си подпираше брадичката да не заспи на Мегадет.

Преди да ме накълнете, само ще кажа, че харесвам изключително много Металика, но ме е срам от такива ТРУ(ТРЮ/True/Whatever) фенове. Свирят ти едни от най-големите групи в света и ти стоиш като........(цензура)........Много ме е яд.... :D

#362 Jorko_Beliata

кюре

• Енориаши
  • PipPip
  • 132 posts

Posted 26 юни 2010 - 20:44

View PostOverhate, on Jun 26 2010, 21:20, said:

Неприемливо ми се струва някакъв неизвестен хуй, който е мъж само по форуми (за непрочелите, ще уточня, че става дума за друг форум, никой да не се чувства нападнат), да прави изказване от типа "аз съм по-добър от тоя", насочено към един от най-популярните и обичани метъл солокитаристи в историята на метъла въобще.
Единственият българин, който може би може да си позволи подобно изказване, за мен, е Николо Коцев, тъй като той е постигнал нещо със свиренето си, макар и малко на световния фон.

Колкото и "смешно" да се стори на някои хора това изказване, поне беше направено от човек, който си е сложил линк към музиката в подписа. След което разни дечурлига с доказани способности на начинаещи се сцепиха да му се отяждат. Напълно достатъчно ми е, че съм виждал изпълнения само на един човек от форума, който многократно надминава Кърк като музикант (ама няма да му правя реклама като казвам кой е), и съвсем не е световно известен, за да приема че нивото на Хамет не е кой знае колко високо. И те така...
Има нещо, заради което всички биографици на Блек Сабат заслужават да бъдат побити на колове, оставени докато гаргите им гризат карантиите:
Защо всички говорят за "Времето с Ози" и "Времето след Ози"?! В историята на Сабат съществува времето "Преди ДИО" и "Времето след ДИО". Самия ДИО е безпрецедентен и вечен.

#363 Overhate

архиепископ

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 508 posts

Posted 26 юни 2010 - 20:52

Jorko_Beliata, ти верно, че пишеш и там :D

Аз също съм си сложил линк към музиката в подписа там, както и 90% от юзърите.
Тигърът, учудващо този път, се изказа много точно - оня тип вероятно свири вкъщи и си записва на компа или свири в някоя квартална бандичка в малки клубчета пред 30 човека, от които 28 познава лично - не мисля, че това му дава право да прави такива изказвания.
От оня форум има наистина един китарист, който издава много добри солови албуми, ама не знам някога изобщо дали е свирил на живо, да не говорим, че със сигурност не му се е налагало да търпи 20 години егоистични деспоти като Хетфийлд и Улрих. :D А и той никога не би направил такова изказване, дори и да го мисли.

Edited by Overhate, 26 юни 2010 - 20:56 .

Останал сам, прегърнах здрача
Изгубил се, открих нощта
На твоя гроб не ще да плача
Пред твоя кръст не ще скърбя

#364 Тигър

кардинал

• Тамплиери
  • PipPipPipPipPip
  • 1998 posts

Posted 26 юни 2010 - 20:55

Говорите за форума на muzikant.org, предполагам. Кой е този китарист?
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.

Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”

#365 Overhate

архиепископ

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 508 posts

Posted 26 юни 2010 - 20:57

Кой е този китарист?

Добрият или самохвалният? :D
Изгубил се, открих нощта

#366 Jorko_Beliata

кюре

• Енориаши
  • PipPip
  • 132 posts

Posted 26 юни 2010 - 21:07

Добрият. :D Другият - ясно кой е. :D
Има нещо, заради което всички биографици на Блек Сабат заслужават да бъдат побити на колове, оставени докато гаргите им гризат карантиите:
Защо всички говорят за "Времето с Ози" и "Времето след Ози"?! В историята на Сабат съществува времето "Преди ДИО" и "Времето след ДИО". Самия ДИО е безпрецедентен и вечен.

#367 Metal Heart

silent water(s)

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 1399 posts

Posted 26 юни 2010 - 21:16

Ето едно скорошно интервю, от което стават ясни доста неща - предмет на спора за Manowar в тази тема:

Относно шоуто в София, което беше много яко всъщност, но и много кратко...

Благодаря!

... имаше фенове, които съжаляваха, че не успяхте да забиете някои от най-яките си парчета.

Някои от организаторите на Sonisphere Festival поставиха под въпрос дали Manowar са въобще толкова значима банда в България..

Това са глупости.

Да, знам. И просто им казах: „Добре ще видите. Като изляза на сцената ще питам хората кого са дошли да видят“. Затова ги попитах три пъти, за да гарантирам, че няма място за такъв въпрос. Беше страхотно. Имаше много страхотни моменти на сцената онзи ден.
Нека всеки сам прецени дали Joey DeMaio си измисля или има доза истина в това, което е казал. Защото наистина имаше нещо гнило в това точно Manowar да напуснат скоропостижно сцената, без да са се сбогували с публиката, за която са направили толкова много :D Поне според мен. Така и липсата на логото им на тениските за фестивала получава някакво обяснение...

Edited by Metal Heart, 26 юни 2010 - 21:20 .

It's in your heart, it's in my soul, in your own reality
Vanquish the pain
Don't want to see it fail!

#368 man on a mission

Sixx

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 963 posts

Posted 26 юни 2010 - 22:09

View PostJoey, on Jun 26 2010, 14:16, said:

Manowar бяха на сцена ЕДИН ЧАС, за НЕРАЗБРАЛИТЕ ПОВТАРЯМ ЕДИН ЧАС!!!!!!!!
Уориъри, не мрънкЯйте за отпуснатото време на фестивала на цирковата трупа.Що не питате brother of steel Paul McCartney с бившата му група (untrue) The Beatles за един час колко музика щяха да изсвирят? Аз ще ви помогна - ДВА/2 албума (по избор).
What we need right now, is a miracle on earth
Let out hearts cry out, so our voices can be heard
Let us walk away together
From the never ending rain,
'Til the sun will shine for all of us again

#369 Jorko_Beliata

кюре

• Енориаши
  • PipPip
  • 132 posts

Posted 26 юни 2010 - 22:15

View Postman on a mission, on Jun 26 2010, 23:09, said:

Уориъри, не мрънкЯйте за отпуснатото време на фестивала на цирковата трупа.Що не питате brother of steel Paul McCartney с бившата му група (untrue) The Beatles за един час колко музика щяха да изсвирят? Аз ще ви помогна - ДВА/2 албума (по избор).

That's so true! :D :D :D :haha: :haha:

#370 Wicked Child

послушник

• Енориаши
  • Pip
  • 49 posts

Posted 26 юни 2010 - 22:18

Сега какво, тръгнахме на открито плюене по групите ли? Щото на втория ден вярно имаше банда, която разчита повече на цирка, отколкото на качествената музика, но това не бяха Manowar.

#371 Overhate

архиепископ

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 508 posts

Posted 26 юни 2010 - 22:23

View PostWicked Child, on Jun 26 2010, 23:18, said:

Сега какво, тръгнахме на открито плюене по групите ли? Щото на втория ден вярно имаше банда, която разчита повече на цирка, отколкото на качествената музика, но това не бяха Manowar.

Скре4? :D
Изгубил се, открих нощта

#372 man on a mission

Sixx

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 963 posts

Posted 26 юни 2010 - 22:29

View PostWicked Child, on Jun 26 2010, 23:18, said:

Ааа, забравих че Бързовар са синоним на качествена музика.Прости ми братко, do not pinish the poor boy :D

#373 Jorko_Beliata

кюре

• Енориаши
  • PipPip
  • 132 posts

Posted 26 юни 2010 - 22:31

Стиа бе, за по един час Мегадет, Среър и Антракс свириха средно по 10-11 парчета, какво пречеше да се изрине бас солото и да се съкрати (подчертавам - ДА СЕ СЪКРАТИ) речта малко?! Много добре знам, че Менуор си падат по дълги сценични разтягания, но предвид ограниченията които всички групи на фестивала имаха можеха и да го карат по-стегнато.

#374 didogun

кюре

• Енориаши
  • PipPip
  • 133 posts

Posted 26 юни 2010 - 22:33

Одобрявам критиките към Manowar, но само донякъде. Далеч съм от мисълта да ги наричам с обидни и ехидни епитети. Тук обаче не си направи Демайо сметката правилно. Такъв тип шоу, с игра с публиката, момичетата на късмета, дълги бас-сола, речи, химни, армагани и захарни петлета за дечурлигата върви за самостоятелните им концерти.

Manowar са група, която знае, че може да разчита на здрав съпорт в България т.е. можем да се досетим, че я бат Цонко в Каварна я Гришата в Ловеч пак ще ги поканят и пак ще има мегдан за техния си тип концерт и рекорди.

Защо му е на Демайо да се опитва да приватизира славата и вниманието на фест, в който участват такива имена. Защо му е вечно да опитва да се изкарва по по най. Рекорди, Гинеси, Минеси ...... еми и 10 часа да свириш, гъза си да съдереш - по-голям от това което си, няма да станеш.

#375 man on a mission

Sixx

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 963 posts

Posted 26 юни 2010 - 22:38

А бе едно нещо не спира да ме гложди напоследък.Относно трибютчето на Manowar за Dio.Ами ако не дай си Боже утре се спомине Boy George на него нема ли да му спретнат едно признание.Даже си представям как Eric Adams припява "Do you really want to hurt me", а басита се провиква от сцената "Почивай...в...мир...братко...".

#376 Svil

кардинал

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 3368 posts

Posted 26 юни 2010 - 22:43

View Postman on a mission, on Jun 26 2010, 23:38, said:

А бе едно нещо не спира да ме гложди напоследък.Относно трибютчето на Manowar за Dio.Ами ако не дай си Боже утре се спомине Boy George на него нема ли да му спретнат едно признание.Даже си представям как Eric Adams припява "Do you really want to hurt me", а басита се провиква от сцената "Почивай...в...мир...братко...".
Не си прав, за Майкъл Джексън не издадоха трибют :D

#377 Jorko_Beliata

кюре

• Енориаши
  • PipPip
  • 132 posts

Posted 26 юни 2010 - 22:45

Е тва вече е тъпо. А и освен Дио Джоуи спомена за кончината на един човек, който общо взето беше известен само на приятелите си. Доколкото разбрах "от кухнята" - без никой да му се е молил. Просто щото човека е бил фен. И аз се замислих дали не преиграват с трибюта за Дио, но споменаването на първия на концерта ме кара да мисля, че не е така.

#378 Barbarian_Brothers

послушник

• Отлъчени
  • Pip
  • 42 posts

Posted 26 юни 2010 - 22:47

Kво си затормозявате живота с безмислени спорове бе хора. Това че хейтърчетата са превзели интернет пространството и по-специално този форум не означава, че в реалния живот е така. То си пролича на концерта, ако вие сте 50-100 човека, то "warrior"-те бяха 50 000. Имаше и хора дошли от щатите и други страни заради тях.
Вместо да ми разсъждавате на поста гледайте това (не е свързано с групата):

#379 Svil

кардинал

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 3368 posts

Posted 26 юни 2010 - 22:49

Стига ве човече, на стадиона нямаше повече от 40 000 души и смея да твърдя, че голяма част от тях не бяха там заради Manowar. Хайде да не почвате и вие като кумирите си да преувеличавате нещата.

#380 man on a mission

Sixx

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 963 posts

Posted 26 юни 2010 - 22:50

View PostBarbarian_Brothers, on Jun 26 2010, 23:47, said:

"warrior"-те бяха 50 000.
:D :D :D В цял свят (сумарно) сигурно са толкова.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users