Jump to content

Sofia Rocks, powered by Sonisphere Festival22-23.06.2010, ст. "Васил Левски"

592 replies to this topic

#321 Ozzy

All England Lawn Tennis Club Single Handed Champion of the World

• Тамплиери
  • PipPipPipPipPip
  • 9476 posts

Posted 26 юни 2010 - 14:18

View PostSatyr, on Jun 26 2010, 15:10, said:

Ами, да. Нали обичаш да разсъждаваш. Хайде поръзсаждавай спрямо времето в програмата - колко най-логично е да свирят Менъуор, ако са обявени за 19:15, а след тях - в 21:00 са Рамщайн. И като разсъждаваш - разсъждавай за пренареждане на сцената, озвучаването, декорите и десетките пироефекти и фойерверки на Рамщайн, които са пъти по-сложни от тези например на Металика. И т. н.
Именно. Нека наистина ПОРАЗСЪЖДАВАМЕ. Колко според вас се отрежда на Меноуар да свирят, след като трябва да се качат на сцената в 19:15, а Рамщайн са обявени за 21:00? Не е ли логично да е един час до 20:15, за да могат след това техниците на Рамщайн за около 45 минути да направят всичко необходимо за тяхното шоу, което в цялата си основа е базирано на сцената, пироефектите, осветлението, огньовете и т.н.? И не ми казвайте, че 45 минути е много за оправянето на сцената, защото Рамщайн излезнаха в около 21:15, демек тези 45 минути дори не са достатъчни.
I don't know how I managed it...

#322 Satyr

Администратор

• Велики Магистри
  • PipPipPipPipPip
  • 7533 posts

Posted 26 юни 2010 - 14:20

View PostТигър, on Jun 26 2010, 15:01, said:

Ди Майо не си нарича феновете "воини" с цел да им се подиграе.

View PostOzzy, on Jun 26 2010, 15:10, said:

Нито пък аз.
Хм, аз пък не съм убеден. Няма спор, че по света Менъуор имат много фенове. Няма спор и че мнозина от тях са, да не ги наречем "слаботелесни" (че може да се разтълкува обидно), но - индивиди с възслаба, скромна физика. Да наречеше такива хора "воини" си е чиста подигравка и нищо друго :russian_roulette:
WeRock.bg - сайт за Праведна музика

#323 Black_Wolf

послушник

• Енориаши
  • Pip
  • 5 posts

Posted 26 юни 2010 - 14:25

View PostSatyr, on Jun 26 2010, 15:14, said:

Това е просто. Защото "селянин" като обида се е наложила от десетилетия насам и се използва масово.
А "уорирър", хм, откога ли... Ами, може би от днес :russian_roulette:
Просто е,да. И двете носят негативен смисъл, едното е от години,другото от днес. Разбира се,тази разлика е толкова съществена,че някак си нямам право да се обидя. И това обяснение тук автоматично затрива всички, които по-горе обясняваха,че не я ползват като обида. Всъщност е все тая някой си дето дори не го познвам в някакъв си форум как ще нарече мен или други хора,които слушат дадена група. По-жалкото е,че има такива,които го правят. Просто е,да - аз съм уориър (ама в най-лошата му форма),а вие сте едни хора,които елементарно се заяждат, обиждат,иронизират и осмиват други хора,които имат наглостта да харсеват нещо,което на вас не ви се харесва. От двете алтернативи - предпочитам да бъда уориър :blush:

#324 Rebel

Dein Negativ

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 745 posts

Posted 26 юни 2010 - 14:27

View PostBlack_Wolf, on Jun 26 2010, 15:09, said:

И като тегля чертата излиза,че аз ,уориъра, съм изкарала супер, за сметка на тия,дето все нещо не им наред, нещо не им по вкуса...да се чуди човек как сте изтърпели там...трябва и парите да ви върнат и повече никакви такива събития, освен,ако не САМО на любимата група (е,дано пък тогава звука е идеален, листата е по ваш вкус, говори се точно толкова,колкото ви се иска, няма проблемис охрана,пускането и т.н.).

Що бе, аз също си изкарах супер. И понеже е уж правило да се плюе и по Металика - е защо никой не го прави този път. Логично - защото бяха страхотни. Искам да кажа, че (освен разбира се ако не си с убеждението, че в този форум виреят умопомрачени дебили, на които дай им да плюят) за да отправя критика даден човек, тя се базира на нещо. Ако прочетеш по-внимателно в началото, ще видиш, че всеки един от нас е посочил кое го е зарадвало и кое намира за претупано и разочароващо. Толкоз от мен, както казах, нямам нерви да споря с радиото.
The mind is its own place, and in itself
Can make a Heav'n of Hell, a Hell of Heav'n
What matter where, if I be still the same?

#325 Svil

кардинал

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 3368 posts

Posted 26 юни 2010 - 14:28

Само докато чета тая тема и ме заболява главата. Ужас.

#326 Overhate

архиепископ

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 508 posts

Posted 26 юни 2010 - 14:30

Ааа, моля, моля - не просто "уориър", а "тру уориър ъв стийл :russian_roulette:

понеже е уж правило да се плюе и по Металика - е защо никой не го прави този път

Как бе, в едни други форуми четох мнения колко зле бил Кърк Хамет и как некой си (автора на мнението) бил по-добър китарист от него :blush:
Останал сам, прегърнах здрача
Изгубил се, открих нощта
На твоя гроб не ще да плача
Пред твоя кръст не ще скърбя

#327 Rebel

Dein Negativ

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 745 posts

Posted 26 юни 2010 - 14:30

View PostOverhate, on Jun 26 2010, 15:29, said:

Ааа, моля, моля - не просто "уориър", а "тру уориър ъв стийл :haha:

:russian_roulette: :blush: :haha:
The mind is its own place, and in itself
Can make a Heav'n of Hell, a Hell of Heav'n
What matter where, if I be still the same?

#328 Davidian

епископ

• Тамплиeри
  • PipPipPip
  • 361 posts

Posted 26 юни 2010 - 14:51

View PostOverhate, on Jun 26 2010, 15:30, said:

Как бе, в едни други форуми четох мнения колко зле бил Кърк Хамет и как некой си (автора на мнението) бил по-добър китарист от него :russian_roulette:

Аз лично не виждам нищо невъзможно, в никакъв случай смешно, в това изказване.

#329 Overhate

архиепископ

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 508 posts

Posted 26 юни 2010 - 14:56

Аз виждам доста, но както и да е :russian_roulette:
Изгубил се, открих нощта

#330 TEMPOS

кюре

• Енориаши
  • PipPip
  • 59 posts

Posted 26 юни 2010 - 15:11

По мое впечатление, което е на базата на много коментари с приятели и познати или колеги, дошли на феста, повечето групи са се представили супер и са доволни (което поддържам и аз), а например, че Металика са свирили след забиването (Am I evil) с другите групи, според мен не е никаква драма, в крайна сметка това е фестивал, Металика обявяват, че ще има изпълнение с останалите, всички се кефят здраво и след това пак се обръщат към феновете си и свирят последните песни.

Къде е проблемът не е ясно, в крайна сметка всяка от бандите има определено време кога да свири и фактът, че Металика въобще правят крачката да свирят с другите банди, е достатъчен сам за себе си.

#331 Wicked Child

послушник

• Енориаши
  • Pip
  • 49 posts

Posted 26 юни 2010 - 15:36

О, повярвай, за Металика крачката далеч не е толкова голяма. Напротив, може да се каже по-скоро, че така си начесват самочувствието - "Хаха, вижте, наркоманчето Мъстейн, дето го изхвърлихме, Слейър и Антракс свирят преди нас и то - доста по-малко". Разбира се, това е, ако искаме да сме гадни и черногледи.

#332 TEMPOS

кюре

• Енориаши
  • PipPip
  • 59 posts

Posted 26 юни 2010 - 15:42

Реално, ако искаме да сме гадни и черногледи е така, обаче на наш терен, насред София, ни идват най-добрите банди и остава нещо за което после ще можем да кажем- "еееееееее, спомняш ли си когато на Васил Левски Голямата четворка свириха заедно, а?"
На фона на монументалната кретeния в държавата (не коментирам в какви аспекти) това ми се струва наистина голямо!

Edited by TEMPOS, 26 юни 2010 - 15:52 .

#333 Wicked Child

послушник

• Енориаши
  • Pip
  • 49 posts

Posted 26 юни 2010 - 15:49

Не бе, аз не казвам, че е лошо. Техните причини да го направя мен не ме греят - дали ангел е проговорил на Джеймс в съня му или му е минало през акъла, докато сере, няма значение. Просто отбелязвам, че освен финансовите облаги, имат и значителни "морални" такива и затова "крачката" не е толкова голяма. На Мъстейн му е било много по-трудно примерно да свири преди Слейър и Металика.

Впрочем, интересно ми е защо никой не се подиграва с израза "the Metallica family", който чухме към десетина пъти по време на концерта им.

Edited by Wicked Child, 26 юни 2010 - 15:59 .

#334 mutant

кюре

• Енориаши
  • PipPip
  • 71 posts

Posted 26 юни 2010 - 16:09

Едно време тия клоуни ми бяха любимата група - великия тру уориър Де Майо ако беше толкоз велик и толкоз тру вобще нямаше да се появи на една сцена с диско група кат Rammstein. Явно за "кралете" е по важно обаче хазната да е пълна и то без много зор отколкото да спазват "тру законите си" който пропагандират налево надесно.

А това че некой си бил свирил след Megadeth или след Am i evil вобще не мога да го коментирам.Целото шоу се прави с една цел - правене на пари и който носи най-много пари има най големи привилегии ясно е че това не са нито мегадет (заради които бях там) нито slayer nito antrax. Кой къв компромис бил направил етц. Нема тука компромиси излизаш свириш зимаш пачката ако не те устройва си намираш друга работа.

#335 Wicked Child

послушник

• Енориаши
  • Pip
  • 49 posts

Posted 26 юни 2010 - 16:18

Щом си бил там заради Megadeth, много добре знаеш, че за Мъстейн нещата никога не са стояли по тоя начин. Освен ако караниците му с Металика и Слейър всъщност не са умели ходове, целящи да накарат фанатичните фенове на двете групи да намразят Megadeth и да не си купуват новите им албуми. Което за Мъстейн, който според теб си гледа икономически интерес, е супер изгодно.

#336 Svil

кардинал

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 3368 posts

Posted 26 юни 2010 - 16:26

Нещо се пообърка май, Мъстейн се кара с Металика, а техните фенове не си купуват албумите им, малко нонсенс се получи.

#337 Overhate

архиепископ

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 508 posts

Posted 26 юни 2010 - 16:30

Aбе щом се е навил да свири в т'ва турне Мъстейн, значи има някаква изгода, предполагам най-вече финансова. На стари години емоциите поутихват и почват да мислят за пенсионния си план хората :russian_roulette:
Изгубил се, открих нощта

#338 mutant

кюре

• Енориаши
  • PipPip
  • 71 posts

Posted 26 юни 2010 - 16:31

View PostWicked Child, on Jun 26 2010, 16:18, said:

Щом си бил там заради Megadeth, много добре знаеш, че за Мъстейн нещата никога не са стояли по тоя начин. Освен ако караниците му с Металика и Слейър всъщност не са умели ходове, целящи да накарат фанатичните фенове на двете групи да намразят Megadeth и да не си купуват новите им албуми. Което за Мъстейн, който според теб си гледа икономически интерес, е супер изгодно.

Караниците са си караници парите са си пари. Преди известно време Ларс каза че не е възможно да се случи нещо като the big four но ето го че се случи начи караниците явно могат да бъдат забравени - как са забравени - ами явно с общ интерес къв е тоя интерес сети се ти.

#339 Моридин

послушник

• Енориаши
  • Pip
  • 22 posts

Posted 26 юни 2010 - 16:35

Разпрата Megadeth - Metallica я е имало преди двайсет години. Тя, както и "конфликтите" със Слейър са безумно раздути от и за пресата, както и самите фенове. Естествено, може тези хора да не са си приятни помежду си, но това не е причина за някаква война между тях.

Всички останали схеми са просто "филмация".

P.S. По време на излизането на Endgame Мъстейн директно твърдеше в интервюта, че никога не би свирил преди Metallica и че концерт на Четворката е невъзможен. Ако "войната" не беше просто медиен шум, той щеше да изпълни заканите си да не стъпва на една сцена с Metallica и Slayer.

Edited by Моридин, 26 юни 2010 - 16:53 .

#340 Wicked Child

послушник

• Енориаши
  • Pip
  • 49 posts

Posted 26 юни 2010 - 16:44

Мхм - както казах, той има изключителна полза от това да настройва фанатичните фенове на Металика и Слейър срещу себе си.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users