Sofia Rocks, powered by Sonisphere Festival22-23.06.2010, ст. "Васил Левски"
Started by MESHUGGAH, юни 22 2010 06:38
592 replies to this topic
Posted 26 юни 2010 - 12:31
Мхм. А ти знаеш, че са имали точно един час, щото го пишеше къде...?
И пак казвам, че всичките тия неща им бяха в сетлиста. Явно това ти убягва.
Posted 26 юни 2010 - 12:38
Wicked Child, on Jun 26 2010, 13:31, said:
Мхм. А ти знаеш, че са имали точно един час, щото го пишеше къде...?
Пишеше го в програмата на феста, Manowar стартираха интрото си навреме и се прибраха навреме!!! Коя част от това ти е неясна?
Edited by Joey, 26 юни 2010 - 12:38 .
Insane in my brain
Posted 26 юни 2010 - 12:39
Нито звука, нито сетлиста, нито поведението и "оригиналността" им. Manowar се издъниха. (точка)
Не ги мразя, просто не видях нищо интересно и ново. Радвам се, че са избрали тук да поставят рекорди, да ни пеят химна, да говорят на български, но този път концертът не им се получи - факт, независимо защо.
Не ги мразя, просто не видях нищо интересно и ново. Радвам се, че са избрали тук да поставят рекорди, да ни пеят химна, да говорят на български, но този път концертът не им се получи - факт, независимо защо.
Posted 26 юни 2010 - 12:39
Wicked Child, on Jun 26 2010, 13:18, said:
Следователно е станало нещо непредвидено

Иначе, отговора на твоя въпрос е ето точно тук:
Joey, on Jun 26 2010, 13:29, said:
Крайно време е да приемете, че Manowar осраха дадения им един час с безумно интро, безумно 5 минутно завършване на първата им песен, 15 минутно пъчене и позиране за сметка на свиренето!!! Никой не им е виновен, че са "Кралете на метъла"!!!!

I don't know how I managed it...
Posted 26 юни 2010 - 12:44
Като стана дума за часове и спазване на графика, някой може ли да даде резумно обяснение на някои неща, които се случиха на фестивала:
1. На първия ден българската група излезе с около половин час по-рано, след това Антракс се появиха преди обявения за тях час и една част от феновете им не успя да ги гледа? Металика слязоха от сцената в 23,30 ч.
2. Българската група излезе по-късно от обявеното, останалите се движеха с леко закъснение, а Рамщайн приключиха в 22,45 ч?
И още нещо, не беше ли едно от правилата на форума да не се обиждат феновете на която и да е група и защо трябваше да се нарушава добрия тон ТОЧНО в тази тема
1. На първия ден българската група излезе с около половин час по-рано, след това Антракс се появиха преди обявения за тях час и една част от феновете им не успя да ги гледа? Металика слязоха от сцената в 23,30 ч.
2. Българската група излезе по-късно от обявеното, останалите се движеха с леко закъснение, а Рамщайн приключиха в 22,45 ч?
И още нещо, не беше ли едно от правилата на форума да не се обиждат феновете на която и да е група и защо трябваше да се нарушава добрия тон ТОЧНО в тази тема

It's in your heart, it's in my soul, in your own reality
Vanquish the pain
Don't want to see it fail!
Vanquish the pain
Posted 26 юни 2010 - 12:50
На мен като (не толкова)страничен наблюдател другите въпроси са ми по-интересни, обаче.
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
Срещнах милиони хора
Блог
The Painting
Posted 26 юни 2010 - 12:54
Което не ги прави по-малко интересни.
Света аз цял обходих
Срещнах милиони хора
Блог
The Painting
Срещнах милиони хора
Блог
The Painting
Posted 26 юни 2010 - 12:54
Я дайте насам тая официална програма на феста. Щото аз видях график само за първия ден, а при положение, че Рамщайн свириха по-малко от Металика, то или те не са спазили въпросната програма, или тя не е била същата.
Posted 26 юни 2010 - 12:57
Тигър, on Jun 26 2010, 13:54, said:
Което не ги прави по-малко интересни.
На мен примерно не са ми интересни. Защото теле не търся, а и явно, за разлика от теб, аз всичко, което касае феста вече съм си го изяснил. И неизвестни за мен няма. Ясно ми е и кои се представиха блестящо, и кои се представиха средно, и кои се насраха. Също така съм си изяснил и защо всеки се е представил по съответния начин. А пък ти търси телета

Posted 26 юни 2010 - 13:01
Wicked Child, on Jun 26 2010, 13:54, said:
Я дайте насам тая официална програма на феста. Щото аз видях график само за първия ден, а при положение, че Рамщайн свириха по-малко от Металика, то или те не са спазили въпросната програма, или тя не е била същата.
Я се върни сега по-нагоре и прочети:
http://forums.katehizis.com/index.php?s=&a...ost&p=66678
И се надявам, че повече няма да питаш защо Рамщайн са свирили по-малко от Металика. Правилният ти въпрос от тук нататък трябва да бъде: "Защо Рамщайн свирят съкратен сетлист по време на фестивалните си участия (в това число и у нас), за разлика от концертите по време на самостоятелното си турне."

Posted 26 юни 2010 - 13:01
Wicked Child, on Jun 26 2010, 13:54, said:
Ами програмата е раздаваха на входа, всеки който имаше малко желание, можеше да си я вземе.
Insane in my brain
Posted 26 юни 2010 - 13:03
Не разбирам за какви телета става въпрос, защото единственото, което исках да кажа е, че ако е имало график (няма начин да е нямало!) и ако той е същият, който пуснахте на сайта, то той не се е спазил.
Edited by Metal Heart, 26 юни 2010 - 13:08 .
It's in your heart, it's in my soul, in your own reality
Vanquish the pain
Vanquish the pain
Posted 26 юни 2010 - 13:05
Ozzy, on Jun 26 2010, 14:01, said:
Ти изобщо четеш ли какво се пише във форума или само си пишеш каквото ти дойде на ум?!?!
И се надявам, че повече няма да питаш защо Рамщайн са свирили по-малко от Металика. Правилният ти въпрос от тук нататък трябва да бъде: "Защо Рамщайн свирят съкратен сетлист по време на фестивалните си участия (в това число и у нас), за разлика от концертите по време на самостоятелното си турне."

Posted 26 юни 2010 - 13:08
В последните дни с пълна сила ми се изясни смисълът на израза "да спориш с радиото".
The mind is its own place, and in itself
Can make a Heav'n of Hell, a Hell of Heav'n
What matter where, if I be still the same?
Can make a Heav'n of Hell, a Hell of Heav'n
What matter where, if I be still the same?
Posted 26 юни 2010 - 13:16
Wicked Child, on Jun 26 2010, 14:05, said:
Което не отговаря на въпроса колко е било предвидено да свирят Manowar, а само обяснява, че за Рамщайн е било предвидено по-малко време. Освен ако не смяташ, че това в линка всъщност е официална програма. Щото на мен не ми прилича на такава.
Абе, мен!!!!!????? Manowar бяха на сцена ЕДИН ЧАС, за НЕРАЗБРАЛИТЕ ПОВТАРЯМ ЕДИН ЧАС!!!!!!!! Това е отреденото им време. Как го използват си е тяхна работа!!!!! Стигна ли най-накрая тази информация до централната ти нервна система?
Insane in my brain
Posted 26 юни 2010 - 13:16
Metal Heart, on Jun 26 2010, 14:03, said:
Не разбирам за какви телета става въпрос, защото единственото, което исках да кажа е, че ако е имало график (няма начин да е нямало!) и ако той е същият, който пуснахте на сайта, то той не се е спазил.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users