За Manowar-всеки има правото да слуша каквото си иска и каквото му харесва.Аз далеч не съм 13 годишна, но мога да кажа, че Manowar ме изпълват страшно много.Досега съм била и на трите им концерта в България и мога да кажа, че двата самостоятелни бяха прекрасни.Да, много хора плюят, че били позьори, че правели стойки, че били смешни и т.н. и т.н., тяхно право си е.Но не мога да приема на сериозно такова мнение от някой, който не е бил на стадиона, когато същата тази позьорска група с простички текстове изпя химна на страната на родния език.Най-малкото заради жеста, който направиха към българската публика, заслужават уважение ако не друго.Истината е, че и на двата им концерта в Каварна направиха прекрасен контакт с публиката, Ерик се справи страхотно с вокалите и през цялото време пееше на едно много сериозно ниво, а усещането да изпеят за първи път "Короната и пръстена" на българска земя беше неземно.За мен лично онази простичка реч на български на Джоуи или българския химн, който Ерик пее ми действат много повече от колкото каквито и да било огньове, фойерверки и т.н. и т.н. Разбира се, че всеки си има право на мнение, но в крайна сметка нужно ли е да се наричат феновете на една група "хора с отклонения", а самата група да бъде нападана по доста груб и искрено глупав начин.Изказвайте си мнението-живеем в свободна държава, но няма нужда да бъде толкова грубо-не демонстрира особена интелигентност.Нищо лично към никого.Само лично мнение.
И само още няколко реда по темата Manowar.Понеже прочетох доста мнение, че не са се държали провесионално.Съжалявам, но ако има група, която да се е държала непрофесионално, то това е Rammstein, а не Manowar.Немците са заявили, че искат да гледат второто полувреме от мача, и затова видиш ли Manowar няма да свирят повече.В сетлиста им е имало още 4-5 песни + българския химн.А пък и самите Rammstein свириха много по-малко от колкото се очакваше по същата причина.
Толкова от мен.
`Айде със здраве.
Edited by Iron Maiden, 26 юни 2010 - 00:30 .