Scardust, on Jun 25 2010, 11:39, said:

Sofia Rocks, powered by Sonisphere Festival22-23.06.2010, ст. "Васил Левски"
Started by MESHUGGAH, юни 22 2010 06:38
592 replies to this topic
Posted 25 юни 2010 - 10:54
Както и да е, темата не е за Меноуор, а въпреки това постовете назад са в пълно противоречие на твърденията ти с Ози.
What we need right now, is a miracle on earth
Let out hearts cry out, so our voices can be heard
Let us walk away together
From the never ending rain,
'Til the sun will shine for all of us again
Posted 25 юни 2010 - 10:58
man on a mission, on Jun 25 2010, 11:54, said:
Аз мразя Steve Vai

I don't know how I managed it...
Posted 25 юни 2010 - 10:59
Тигър, on Jun 25 2010, 11:43, said:
Ако не беше това мнение, надали щях да се изкажа в тази тема повече. Ози, не че нещо, обаче това не е коментар на човек, който някога е харесвал групата, а на човек, който ги обвинява за нервния си стомах.
@Нещото, което си е забравило запетаята в никнейма
Сега, съжалявам, нали, обаче хич не ми допада по този начин да се нападат музиканти, които харесвам. Това не е аргументация, а злоба и простотия. Сори за силните думи. Харесваш ги - добре. Не ги харесваш - пак добре, живеем в свободна страна. `айде обаче да не ме окачествяваш като човек с отклонения и да не ми обясняваш кое е досадно или не, да не ми казваш кое е безумно сценично поведение и кое не е, и като цяло да не правиш опити да ми променяш мнението, а? `айде да не се опитваш да ми вмениш на мен, лично, и на всички, които харесват групата и ще ти прочетат мненийцето, че група, която харесваме, е недоразумения. Запази си мислите за себе си и или коментирай изпълнението им, или не ги коментирай изобщо.
-----
@Нещото, което си е забравило запетаята в никнейма
Сега, съжалявам, нали, обаче хич не ми допада по този начин да се нападат музиканти, които харесвам. Това не е аргументация, а злоба и простотия. Сори за силните думи. Харесваш ги - добре. Не ги харесваш - пак добре, живеем в свободна страна. `айде обаче да не ме окачествяваш като човек с отклонения и да не ми обясняваш кое е досадно или не, да не ми казваш кое е безумно сценично поведение и кое не е, и като цяло да не правиш опити да ми променяш мнението, а? `айде да не се опитваш да ми вмениш на мен, лично, и на всички, които харесват групата и ще ти прочетат мненийцето, че група, която харесваме, е недоразумения. Запази си мислите за себе си и или коментирай изпълнението им, или не ги коментирай изобщо.
-----
Аз не видях да говори конкретно на теб. Всеки има право на мнение. На мен ми омръзна до болка да чета защитни речи. Не сме в съда. Кой бил хейтър, кой само мрънкал, кой не знам какво още. В крайна сметка един форум съществува като такъв точно за комуникация и излагане на възгледи. Е не може всички да имат твоите. Хайде ти, ако обичаш, малко да поспреш със съветите към останалите. Не знам дали само аз го усещам така, но все пак не може да даваш непрекъснато акъл как точно трябва да се пише. И аз не одобрявам много мнения и стил на изказване, но това си е мой проблем и го запазвам за себе си.
The mind is its own place, and in itself
Can make a Heav'n of Hell, a Hell of Heav'n
What matter where, if I be still the same?
Posted 25 юни 2010 - 11:00
dav, on Jun 25 2010, 11:51, said:
Присъединявам се безусловно. Особено Into Glory Ride и Hail to England са страхотни албуми. След Kings of Metal обаче нещата ставата непоносимо помпозни и групата се первърна в трупа буфосинхронисти. (Лично мнение)
Чакай малко, искаш да кажеш че The Triumph of Steel е слаб албум и е помпозен?
28 минутната концепция за Илиядата ?
Химна на всички радиостанции в Германия в продължение на години Metal Warriors ?
Мощна и емблематична Ride The Dragon ?
Spirit Horse of The Cherokee пък ми е една от най-любимите песни.
Класиките The Power of Thy Sword и Demon's Whip са непоносимо помпозни? Наистина ли?
И да стигнем до песента писана за един умиращ фен... песента, която искаш да кажеш че никога не си харесвал и никога не те е раздвижила отвътре. Master of The Wind ?
Мисля, че периода за който трябва да говорим е след Лаудър...там нещата тръгват в друга посока, според много хора, а до малка известна степен и според мен - грешна.
What am i supposed to do when the sky begins to fall ?
Posted 25 юни 2010 - 11:04
Най-сетне прозрях защо са били поканени Manowar на фестивала - за да изместят интернет препирните от Metallica

Posted 25 юни 2010 - 11:07
Javor, on Jun 25 2010, 12:04, said:
Най-сетне прозрях защо са били поканени Manowar на фестивала - за да изместят интернет препирните от Metallica

@Тигре, за човек, който не беше на стадиона, се палиш твърде много. Нямаш право, разбираш ли? Аз бях там, в качеството си на "малък" фен на Manowar. Останах излъган и разочарован. Ти очевидно си "голям" техен фен и няма никакво извинение за отсъствието ти, независимо какво си предчувствал. Не си ти човека, който може да каже на Нещото как и къде да пише. Спри се просто. Изявите ти в този форум станаха досадни и еднообразни.
Edited by Svil, 25 юни 2010 - 11:10 .
Posted 25 юни 2010 - 11:08
Svil, on Jun 25 2010, 12:07, said:
Само дето този път Metallica няма за какво да ги пипнеш 

A-a, как ще няма, не си ли чел по форумите, че Кърк си е мажел солата, а Ларс си е бъркал барабаните.

Останал сам, прегърнах здрача
Изгубил се, открих нощта
На твоя гроб не ще да плача
Пред твоя кръст не ще скърбя
Изгубил се, открих нощта
На твоя гроб не ще да плача
Пред твоя кръст не ще скърбя
Posted 25 юни 2010 - 11:09

Напълно съгласен, бяха в страхотна кондиция ! Дори не ме интересува дали са го направили заради записа и излъчването, направиха незабравимо представление - факт !

Posted 25 юни 2010 - 11:09

Ей сега стана тя каквато стана

The mind is its own place, and in itself
Posted 25 юни 2010 - 11:10
Scardust, on Jun 25 2010, 12:00, said:
Чакай малко, искаш да кажеш че The Triumph of Steel е слаб албум и е помпозен?
Химна на всички радиостанции в Германия в продължение на години Metal Warriors ?
Класиките The Power of Thy Sword и Demon's Whip са непоносимо помпозни? Наистина ли?
И да стигнем до песента писана за един умиращ фен... песента, която искаш да кажеш че никога не си харесвал и никога не те е раздвижила отвътре. Master of The Wind ?
Мисля, че периода за който трябва да говорим е след Лаудър...там нещата тръгват в друга посока, според много хора, а до малка известна степен и според мен - грешна.

Posted 25 юни 2010 - 11:11
Rebel, on Jun 25 2010, 12:09, said:
Ей сега стана тя каквато стана
От това следва, че Manowar има - голям си хейтър значи 

Изложих се яко...
Overhate, on Jun 25 2010, 12:08, said:
A-a, как ще няма, не си ли чел по форумите, че Кърк си е мажел солата, а Ларс си е бъркал барабаните. 

Posted 25 юни 2010 - 11:13

та те са организатори на фестивала
как можаха. то не са безмислебни гривни, охранители които крадът перца, Слеър нямат място защото са скучни и Том не си клати главата, на Алис вокала им е негър, Меновар трябва да са хедлайнери не само на този фест ами на всички, на Мегадет валя градушка. мога да изброявам и още ако искаш
Знаете ли че ...
Мириса на пламъка от запалката мирише на изгорели косми от носа.
Мириса на пламъка от запалката мирише на изгорели косми от носа.
Posted 25 юни 2010 - 11:14
Abadon, on Jun 25 2010, 12:13, said:
е как да няма
как можаха. то не са безмислебни гривни, охранители които крадът перца, Слеър нямат място защото са скучни и Том не си клати главата, на Алис вокала им е негър, Меновар трябва да са хедлайнери не само на този фест ами на всички, на Мегадет валя градушка. мога да изброявам и още ако искаш
Култ, няма ли тема за Форумен Фолклор, мисля че имаме победител

Posted 25 юни 2010 - 11:15
Нещото което вие в нощта, on Jun 25 2010, 00:02, said:
Със сигурност това е група, която или обичаш или мразиш...
Е що пък да е със сигурност. Нито ги обичам, нито ги мразя. Омраза е силна дума. Не я хвърляй така лекомислено в употреба.
Някои хора започнаха да правят предположения за догодина. Аз лично не съм привърженик на фестовете. Предпочитам 4 концерта на 4 групи. По този начин и лайфа става лайф, и на теб не ти се налага да търпиш нещо, което не харесваш, докато чакаш нещото, заради което си отишъл. Публиката също е по-хомогенна. Единственият плюс е, че цената идва по-тънка, но и продуктът, който получаваш е по-скопен.
Posted 25 юни 2010 - 11:15
Abadon, on Jun 25 2010, 12:13, said:
е как да няма

Posted 25 юни 2010 - 11:20
Ozzy, on Jun 25 2010, 11:58, said:
Я па ти! Ти си първия, който виждам да пише такова нещо. За "не харесвам Steve Vai" съм чел много, ама "Аз мразя Steve Vai"?! Що тъй, бе? Какво ти е направил Вея, той е добър човечец 

What we need right now, is a miracle on earth
Posted 25 юни 2010 - 11:50
BeerMe, on Jun 25 2010, 10:50, said:
Мдааам, все още ни мислят за мръсни и вмирисани клошари с кубинки
Такова нещо като футбол в България не съм забелязала да има, само някви ритнитопковци се шматкат по тревата. И като споменах тревата се радвам, че е жива, че щяха да ревът 1 седмица после, като след концерта на баба Мадона.

Батето /Господ здраве да му дава/: Левски и ЦСКА? Тия с кво се занимават? МУХАХАХАХАХАХХ

Posted 25 юни 2010 - 11:56
Здравейте, приятели! Цяла сутрин чета коментарите , препирни и спорове - кои са били зле, добре, как е трябвало да се държат групите на сцената и т.н. и т.н. Наистина ли толкова разглезени са българските фенове? Та само преди няколко години такива концерти и фестивали бяха само в мечтите ни. Относно Manowar - хората са доказана група, имат много фенове, има страшно много хора, които ги обичат. Не разбирам защо толкова се плюят както те, така и феновете им ( бяха наричани селяни из разни постове и с други иронични и насмешливи епитети, то дори и "мръднали"). Ок, кефиш се на нещо, слушай си го , като не ти харесват Manowar или някоя друга група - разходи се, иди си купи бира или пък си стой вкъщи и си слушай каквото искаш и харесваш. Това е фестивал, групи много, ще е цяло чудо всичко да е точно по твой вкус, не е концерт по желание. А каквито са ми спомените от онзи ден - имаше наистина много хора, които пяха с Manowar, които се радваха, че ги виждат...така че не разбирам защо за някои хора тук те не са били на мястото си. Ами и аз не харесвам някои групи там, не ги слушам..е,и? Не се вторачвам в това, което не харесвам, а се радвам на това, което слушам, харесвам, обичам и съм искала да видя и чуя. Другото го оставям на феновете, които за друго са отишли и толкоз. Ама дай да плюем, вместо да се радваме, че такова грандиозно събитие се случва именно тук. Manowar и на български проговориха, химна ни изпълниха, почетоха подобаващо както Дио, така и един съвсем обикновен и неизвестен българин и техен голям фен. Имаха и заигравка с публиката, на мен лично това ми допада (спомням си след други концерти се е коментирало - "е, тия па излезнаха, изпяха си песните и си тръгнаха, еба ти дърварите..." Нали, то угодия няма за наш народ). Аз се радвам, че ги видях пак. И още 17 пъти да дойдат още 17 пъти ще ида. Ако ще да съм "мръднала ,за да ги слушам" или пък съм "селянка, която се блъска и вика Е тва са Меноуоор братооо".

Posted 25 юни 2010 - 12:13
@Тигре, за човек, който не беше на стадиона, се палиш твърде много. Нямаш право, разбираш ли? Аз бях там, в качеството си на "малък" фен на Manowar. Останах излъган и разочарован. Ти очевидно си "голям" техен фен и няма никакво извинение за отсъствието ти, независимо какво си предчувствал. Не си ти човека, който може да каже на Нещото как и къде да пише. Спри се просто. Изявите ти в този форум станаха досадни и еднообразни.
А Metallica има за какво да ги пипнеш, обаче не е нищо важно. Тоя път, за разлика от 2008, гласът на Хетфийлд звучи подобаващо, макар да е далеч от върховата си форма. Да, де, съдя по запис и за двата пъти, наистина, но това, което чух сега, беше доста по-добре.
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
Posted 25 юни 2010 - 12:41
man on a mission, on Jun 25 2010, 11:54, said:
Аз мразя Steve Vai и никога няма да ме чуеш да кажа нещо хубаво за него.
За първи път чувам някой да мрази Стив Вай... Принципно омразата не е харен фийлинг, ама не знам какво трябва да накара когото и да било да мрази такъв уникален китарист и много мил и любезен човек. Не разбирам, чесно, заклеам се

1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users