Нещото което вие в нощта, on Jun 25 2010, 00:02, said:
Относно Manowar - може да ви се стори пресилено, но според мен човек трябва да има леки отклонения, за да харесва тези циркаджии. Би било прекрасно да забранят на тази група да участва на фестивали. Нека да си правят самостоятелни концерти от по 5-6 часа, но по-добре да спестят тази невероятна досада на всички, които не са им фенове. Със сигурност това е група, която или обичаш или мразиш, но цялата тази епичност, безумно сценично поведение и костюми на фона на доста еднообразни песни може да те накара да се издрайфаш.

Гррррр И само като се замисля, че са обмисляли вариант да поканят Ник Кейв и не са го направили, защото не се вписвал стилово във феста...

Човекът поне прави музика и то каква! за разлика от тези недоразумения...
Ако не беше това мнение, надали щях да се изкажа в тази тема повече. Ози, не че нещо, обаче това не е коментар на човек, който някога е харесвал групата, а на човек, който ги обвинява за нервния си стомах.
@Нещото, което си е забравило запетаята в никнейма
Сега, съжалявам, нали, обаче хич не ми допада по този начин да се нападат музиканти, които харесвам. Това не е аргументация, а злоба и простотия. Сори за силните думи. Харесваш ги - добре. Не ги харесваш - пак добре, живеем в свободна страна. `айде обаче да не ме окачествяваш като човек с отклонения и да не ми обясняваш кое е досадно или не, да не ми казваш кое е безумно сценично поведение и кое не е, и като цяло да не правиш опити да ми променяш мнението, а? `айде да не се опитваш да ми вмениш на мен, лично, и на всички, които харесват групата и ще ти прочетат мненийцето, че група, която харесваме, е недоразумения. Запази си мислите за себе си и или коментирай изпълнението им, или не ги коментирай изобщо.
-----
Иначе, сега загледах записа от първия ден и леко съжалявам, че не го посетих, но... Бтв, някак ми е странно човек, който се кефи на Slayer, да ми обяснява чий външен вид е нелеп при наличието на Кери Кинг. Нищо против човека, де, страхотен китарист и интервюто, което даде за сайта, е интересно, обаче грижливо сплетена огромна брада и цял ръкав от пирони, дето как не му пречеше да свири не знам, ми се класират някъде около външния вид на Джийн Симънс, що се отнася до нещо, което не бих причинил на собствената си външност. Същото важи и за сценичното облекло на доста метъли и рокаджии, Manowar включително. `щото е сценично облекло, !@#. Мястото му е на сцената и ако на достатъчно хора им харесва, значи си е изпълнило функцията.