Относно Manowar - след изпълнението им ми стана ясно, че ще отнесат много критики и негативни мнения, но нещата могат да бъдат погледнати и по друг начин. Нека не забравяме, че тук говорим не за самостоятелен концерт, а за фестивал. Тоест, публиката е страшно разнородна и при това положение бандите избират понякога различен тип поведение, в смисъл, че всички тези речи и заигравки с публиката от страна на басиста и на вокалиста, въпреки ограниченото време, смея да твърдя си бяха съвсем на място. Реално това си е фест и никоя от останалите банди, включително и на предния ден, не предложи този тип фестивално-развлекателни да ги наречем, вдигащи настроението на масовката приоми

А според мен един фестивал не може да мине без тези неща. За много хора, които не са фенове на бандата, речта на български се стори страшно интересна, както и хвърлянето на фанелки и дискове от сцената, наливането с бира, както и останалите заигравки и стойки и пози. Видях с очите си около мен хора, които ги гледат за първи път колко бяха впечатлени и то положително. В крайна сметка това, за мен лично, са си начини за вдигане на градуса на едно подобно мероприятие, на което публиката и феновете са разнородни и са си част от шоуто. Някой си избират стегнато да забият 12 песни за час, други залагат на това, не виждам абсолютно нищо лошо.
Съгласен съм обаче с критиките относно начина на напускане на сцената. За другото - това са си Manowar, това е техния начин, това е тяхното поведение на сцената. Всичко е шоу и забавление, а мисля, че хората за това ходят на подобни фестове
wiktory, on Jun 24 2010, 19:48, said:
пич, няма смисъл от подобни постове