Roger Waters - The Wall Tour2010/2011
Started by Ozzy, апр 10 2010 18:43
742 replies to this topic
Posted 07 юни 2010 - 14:02
Залата е "Palasio De Los Deportes" в Мадрид, и не е никак, ама никак малка

. . . And Justice For All
Posted 07 юни 2010 - 14:52
какво е гълъбарник?
Posted 07 юни 2010 - 15:15
deluxworld, on Jun 7 2010, 15:02, said:
Залата е "Palasio De Los Deportes" в Мадрид, и не е никак, ама никак малка 

Аз се замислям за Барселона - Palau Sant Jordi

Но така или иначе и за двете дати няма пуснати билети...
Интересното е че самолетните билети за Мадрид са двойно по-скъпи...
П.П. Все още обмисляме варианта за гълъбарника, а и според схемата не е най-отдалеченото място, а по-снимките разбирам че ще имаме прекрасна панорама от там

Edited by Scardust, 07 юни 2010 - 15:17 .
What am i supposed to do when the sky begins to fall ?
Posted 07 юни 2010 - 15:19
Странно, миналата година бях на Металика в Мадрид и самолетните билети не бяха чак толкова скъпи

. . . And Justice For All
Posted 07 юни 2010 - 17:02
Честито на печелившите, докато се моткахме изкупиха местата и на 'Гълъбарника'

Posted 07 юни 2010 - 19:05
Обявиха втора дата в Холандия и гледам, че билетите front of stage са страшно евтини - 76 евро, така че, мамка му - ОТИВАМ И НА ДВЕТЕ! В момента най-добрата ми приятелка е в процес на поръчване на билетите за 8-ми, когато мине присейла на тези за 9-ти, купуваме и за нея!
А - Хенди, в една зона ще сме

А - Хенди, в една зона ще сме

А това неодобрение стана направо демонстративно, когато кепето започна да говори злорадо за рязане на глави и стъпкването им в калта, нищо че - или по-скоро, още повече поради факта, че са се накичили със сиви цилиндери. Това, доколкото лорд Ходсдън можеше да проследи мисълта му, беше начинът, по който би действал Сталинг в Москва, а което е добро за Сталинг, признаваше си открито кепето, бе добро и за него.
Posted 07 юни 2010 - 19:12
супер!!!! ще се пробвам и аз да ида и на двете
така и така ще бием път

Posted 07 юни 2010 - 19:16
И ние поръчваме за 09.04 , но аз ще гледам да си намеря и за 08.
hendy !!!

Posted 07 юни 2010 - 19:25

Posted 07 юни 2010 - 20:02
Не, тия за 8-ми били изчерпани, така че имаме само за 9-ти...
Дано на 8-ми пред залата някой продава...

А това неодобрение стана направо демонстративно, когато кепето започна да говори злорадо за рязане на глави и стъпкването им в калта, нищо че - или по-скоро, още повече поради факта, че са се накичили със сиви цилиндери. Това, доколкото лорд Ходсдън можеше да проследи мисълта му, беше начинът, по който би действал Сталинг в Москва, а което е добро за Сталинг, признаваше си открито кепето, бе добро и за него.
Posted 07 юни 2010 - 20:06
Хора, по погрешка взехме два билета отгоре, Front of Stage 09.04 - 83 Евро идват си тука гланцираните хартийки в София.
Някой да иска ?
Някой да иска ?

Posted 07 юни 2010 - 20:21
Защо 83??? Не са ли по 75,90??
Posted 07 юни 2010 - 20:36
foreigner, on Jun 7 2010, 21:21, said:
Защо 83??? Не са ли по 75,90??
Хартийките пристигат за 35 Евро до България и имаш 3 Е на билет 'такса' .
САМО Да кажа , че билетите паднаха от продажба светкавично

Posted 07 юни 2010 - 20:54
Какво е това 35 евро - доставка? Нашите са електронни.
Posted 07 юни 2010 - 21:59
Мерси, Ози!!
Аз няма да си навличам още почерпки, че вече имам една към Уиплеша
Аз няма да си навличам още почерпки, че вече имам една към Уиплеша

Edited by foreigner, 07 юни 2010 - 21:59 .
Posted 08 юни 2010 - 08:57
Ozzy, on Jun 7 2010, 22:50, said:
Поели сте напълно неоправдан риск.
Защо да е риск? Билетите са застраховани. А като разделиш 35 Евро на 7 човека не е кой знае колко скъпо.
Предпочитам го пред варианта - принтиран лист хартия

1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users