Jump to content

Roger Waters - The Wall Tour2010/2011

742 replies to this topic

#701 Minstrel in the Gallery

Too Old To Rock'N'Roll, Too Young To Die!

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 592 posts

Posted 28 септември 2011 - 14:10

А ето какво прави чичко Роджър в свободното си време <_<

Колумбийската звезда Шакира се събра с китариста на Пинк Флойд Роджър Уотърс, но съвсем не за музикален проект. Двамата купили карибски остров на стойност 16 милиона долара. Те имат план да превърнат дивия остров в луксозен резорт за СПА и почивки.

Островът се намира северно от Бахамите и по проект ще прютява милионери, решени да си почиват както подобава. Певицата и китаристът искат напълно да преосмислят идеята за туризъм като построят няколко къщи за почивка, които ще имат собствен плаж, както и няколко хотела по бреговете.

Островът Bonds Cay има 5 плажа, 3 залива, както и няколко водопада. Шакира и Роджър имат план на острова да се помещава и уединено място за артисти, което ще приютява художници и галерии с не толкова комерсиални произведения на изкуството.

Халал да им е :D

#702 Ozzy

All England Lawn Tennis Club Single Handed Champion of the World

• Тамплиери
  • PipPipPipPipPip
  • 9476 posts

Posted 28 септември 2011 - 14:19

Харчи моите парички... <_<
I don't know how I managed it...

#703 foreigner

cream puff

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 1436 posts

Posted 29 септември 2011 - 09:37

Адски силно се надявам това последното (което донякъде ме лиши от сън тази нощ <_< ) да е някаква НЕновина в стил Уикенд... Сериозно, ако точно Роджър тръгне да прави подобни простотии, оставам без единствения си бог :D
А това неодобрение стана направо демонстративно, когато кепето започна да говори злорадо за рязане на глави и стъпкването им в калта, нищо че - или по-скоро, още повече поради факта, че са се накичили със сиви цилиндери. Това, доколкото лорд Ходсдън можеше да проследи мисълта му, беше начинът, по който би действал Сталинг в Москва, а което е добро за Сталинг, признаваше си открито кепето, бе добро и за него.

#704 Ozzy

• Тамплиери
  • PipPipPipPipPip
  • 9476 posts

Posted 29 септември 2011 - 09:51

Големите звезди, които имат ужасяващо много пари, да не правят инвестиции, правилно ли те разбирам? Ако ги държат в банка и много много не им обръщат внимание са богове, а ако направят някаква инвестиция не са... Няма логика.

#705 Velvet Thorns

jedi knight

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 599 posts
  • Interests:paradise lost | doom metal | death metal | stoner metal | sludge metal | progressive metal | black metal | gothic metal | scandinavian metal | drone metal | post metal | industrial metal | cyber erotica | photography | body modification

Posted 29 септември 2011 - 12:09

хаха Шакира и Роджър - make babies already!
а по въпроса дали ако имаш ужасяващо много пари най-доброто, което можеш да направиш с тях е инвестиции, за да получиш още повече пари... и то пък точно през 2012... според мене логичното е да ги използваш за някви обществени ползи... не е като да няма нужда по света...
in my head this all is in my head this all is in my head this all is in my head this all is in my head...

#706 marillion

I'm a Marquee veteran...

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 6135 posts
  • Interests:Progressive Rock

Posted 29 септември 2011 - 12:10

Предполагам, тя заради бизнес-партньора на Роджър реагира така... :worship:

От друга страна, всеки му на тези години подобен партньор, казвам аз... :worship:
18.06.2017 - Phil Collins
19.06.2017 - Phil Collins
15.07.2017 - U2
13.10.2017 - marillion

#707 Ozzy

• Тамплиери
  • PipPipPipPipPip
  • 9476 posts

Posted 29 септември 2011 - 12:18

View PostVelvet Thorns, on Sep 29 2011, 13:09, said:

според мене логичното е да ги използваш за някви обществени ползи
Мислиш ли, че повечето от свръх богатите хора не правят подобни неща? Правят и то много, но в повечето случаи не искат да се шуми за това.

View Postmarillion, on Sep 29 2011, 13:10, said:

Предполагам, тя заради бизнес-партньора на Роджър реагира така... :P
Че какво му е на този бизнес-партньор? :worship: И ако не е той, кой да е за да е всичко ОК? Гилмор? :D

View Postmarillion, on Sep 29 2011, 13:10, said:

От друга страна, всеки му на тези години подобен партньор, казвам аз... :worship:
И не само на тези години B)

#708 marillion

I'm a Marquee veteran...

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 6135 posts

Posted 29 септември 2011 - 13:44

Още американски дати през 2012 г. и DVD през ноември, 2012 г.?
15.07.2017 - U2
13.10.2017 - marillion

#709 Ozzy

• Тамплиери
  • PipPipPipPipPip
  • 9476 posts

Posted 29 септември 2011 - 14:55

^
Ето още малко подробности по този въпрос:

"Roger Waters has confirmed in interview that he will be taking his sensational Wall Tour back to the USA. Roger has told rollingstone.com that he intends to bring the tour back to the USA in 2012. Roger is planning on hitting the cities he missed first time around (Austin gets a mention) as well as baseball stadiums in a few big cities. He said "But we want to base the tour around Saturday nights in baseball stadiums. As we speak, I'm at my office working on an outdoor version of the show." Roger also confirmed that they have already done light tests at Fenway Park, Wrigley Field and Yankee Stadium and it works fine. He also said that "They' are trying to get me to go back to Europe next year, but I think I'll be completely cooked by the end of July next year." (which indicates to us that the USA leg will be sometime between late March (after the South American leg concludes) and July.
This may be Waters' last big tour. "I'm not sure I want to go out and do the greatest hits again", he says. "Which just sucks. What I love to do is theater in a rock & roll context. I think if I did any more in the future, it might well be smaller."

#710 foreigner

cream puff

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 1436 posts

Posted 29 септември 2011 - 20:22

View PostOzzy, on Sep 29 2011, 10:51, said:

Големите звезди, които имат ужасяващо много пари, да не правят инвестиции, правилно ли те разбирам? Ако ги държат в банка и много много не им обръщат внимание са богове, а ако направят някаква инвестиция не са... Няма логика.
Никога не ме е било еня колко пари има Уотърс (както и който и да е друг) или как си ги харчи, не съм от феновете, които се вълнуват как, видиш ли, групата и ЕМИ "доят верните почитатели с постоянни преиздания", не съм идолопоклонник и въобще не ме интересува кой от любимите ми творци какъв е и как се държи в личния си живот. В случая обаче това е човекът, сътворил най-любимата ми музика и най-докосващите душата ми текстове, и точно този творец, станал ми любим заради песни като Dogs, човек, изказал позицията си в песен като Money, да тръгне да отваря карибски курорт за богаташи - ами обикновен смъртен съм, имам си своите слабости и това нещо удря по оголен нерв. И да, хич нямаше да ме е грижа, ако ставаше дума за който и да било от другите ми любими музиканти. Майната й на цялата логика.

Edited by foreigner, 29 септември 2011 - 20:23 .

А това неодобрение стана направо демонстративно, когато кепето започна да говори злорадо за рязане на глави и стъпкването им в калта, нищо че - или по-скоро, още повече поради факта, че са се накичили със сиви цилиндери. Това, доколкото лорд Ходсдън можеше да проследи мисълта му, беше начинът, по който би действал Сталинг в Москва, а което е добро за Сталинг, признаваше си открито кепето, бе добро и за него.

#711 Abadon

приятел на Чубака

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 577 posts

Posted 29 септември 2011 - 23:07

View Postforeigner, on Sep 29 2011, 21:22, said:

Никога не ме е било еня колко пари има Уотърс (както и който и да е друг) или как си ги харчи, не съм от феновете, които се вълнуват как, видиш ли, групата и ЕМИ "доят верните почитатели с постоянни преиздания", не съм идолопоклонник и въобще не ме интересува кой от любимите ми творци какъв е и как се държи в личния си живот. В случая обаче това е човекът, сътворил най-любимата ми музика и най-докосващите душата ми текстове, и точно този творец, станал ми любим заради песни като Dogs, човек, изказал позицията си в песен като Money, да тръгне да отваря карибски курорт за богаташи - ами обикновен смъртен съм, имам си своите слабости и това нещо удря по оголен нерв. И да, хич нямаше да ме е грижа, ако ставаше дума за който и да било от другите ми любими музиканти. Майната й на цялата логика.
така ви се пада проклети прогресари :worship: :worship: :P
ами си представи ако любимите ти музиканти бяха КISS или Меtallica
Знаете ли че ...

Мириса на пламъка от запалката мирише на изгорели косми от носа.

#712 Ozzy

• Тамплиери
  • PipPipPipPipPip
  • 9476 posts

Posted 30 септември 2011 - 07:46

^
:worship:

#713 Scardust

архиепископ

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 623 posts

Posted 04 октомври 2011 - 13:28

View Postforeigner, on Sep 29 2011, 21:22, said:

да тръгне да отваря карибски курорт за богаташи - ами обикновен смъртен съм

Не мисля че си разбрала напълно идеята :unsure:
What am i supposed to do when the sky begins to fall ?

#714 Ozzy

• Тамплиери
  • PipPipPipPipPip
  • 9476 posts

Posted 14 октомври 2011 - 15:15

"NINTH BUENOS AIRES SHOW ANNOUNCED, PRESALE STARTS NOW

Now, this is really something! Roger and The Wall Live just keep on breaking records in Buenos Aires! An unprecedented ninth date, on March 20, 2012, has just been added to the tour."

:)

#715 marillion

I'm a Marquee veteran...

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 6135 posts

Posted 14 октомври 2011 - 15:44

Само да отбележа, този път говорим за стадион! :)

Имам чувството, че латиносите масово са изтеглили ипотечни кредити и само чакат да се обяви нова дата, за да си купят още един билет за шоуто... :metal:
15.07.2017 - U2
13.10.2017 - marillion

#716 marillion

I'm a Marquee veteran...

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 6135 posts

Posted 14 октомври 2011 - 16:02

Сега погледнах капацитета на River Plate Stadium (бивш Estadio Monumental) в Буенос Айрес. Говорим за 57 921 души по време на футболен мач... :)

Сега може да умножавате по девет...
15.07.2017 - U2
13.10.2017 - marillion

#717 Ozzy

• Тамплиери
  • PipPipPipPipPip
  • 9476 posts

Posted 14 октомври 2011 - 16:35

^
По време на концерт капацитетът е много по голям:

- David Bowie Sound+Vision Tour was held in September 29, 1990. He sold more than 81,900 tickets from one only show

- During his Dangerous World Tour, Michael Jackson performed 3 sold-out concerts in October 8th, 10th and 12th, 1993, in front of 300,000 spectators

А сега умножавай по 9 :)

#718 marillion

I'm a Marquee veteran...

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 6135 posts

Posted 14 октомври 2011 - 16:46

Имало сериозна финансова криза в Аржентина, казват, ех да имаше подобна криза и у нас... :)
15.07.2017 - U2
13.10.2017 - marillion

#719 violator

Malloy

• Тамплиери
  • PipPipPipPipPip
  • 2234 posts

Posted 14 октомври 2011 - 16:47

View PostOzzy, on Oct 14 2011, 17:35, said:

more than 81,900 tickets from one only show

3 sold-out concerts 300,000 spectators

А сега умножавай по 9 :)

Който толкова народ събира,
той ортак ще бъде на Шакира. Posted Image
-----------------------------------------
Слушай силно!

#720 Ozzy

• Тамплиери
  • PipPipPipPipPip
  • 9476 posts

Posted 14 октомври 2011 - 20:00

Дали ортак й е - това не знам,
Но ако аз бях Родж, дупЕто щях да ям. :)

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users