Ozzy, on Sep 29 2011, 10:51, said:
Големите звезди, които имат ужасяващо много пари, да не правят инвестиции, правилно ли те разбирам? Ако ги държат в банка и много много не им обръщат внимание са богове, а ако направят някаква инвестиция не са... Няма логика.
Никога не ме е било еня колко пари има Уотърс (както и който и да е друг) или как си ги харчи, не съм от феновете, които се вълнуват как, видиш ли, групата и ЕМИ "доят верните почитатели с постоянни преиздания", не съм идолопоклонник и въобще не ме интересува кой от любимите ми творци какъв е и как се държи в личния си живот. В случая обаче това е човекът, сътворил най-любимата ми музика и най-докосващите душата ми текстове, и точно този творец, станал ми любим заради песни като Dogs, човек, изказал позицията си в песен като Money, да тръгне да отваря карибски курорт за богаташи - ами обикновен смъртен съм, имам си своите слабости и това нещо удря по оголен нерв. И да, хич нямаше да ме е грижа, ако ставаше дума за който и да било от другите ми любими музиканти. Майната й на цялата логика.
Edited by foreigner, 29 септември 2011 - 20:23 .