Jump to content

Roger Waters - The Wall Tour2010/2011

742 replies to this topic

#621 Scardust

архиепископ

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 623 posts

Posted 02 май 2011 - 17:29

Разорих се ;) :yes: :yes:
What am i supposed to do when the sky begins to fall ?

#622 Ozzy

All England Lawn Tennis Club Single Handed Champion of the World

• Тамплиери
  • PipPipPipPipPip
  • 9476 posts

Posted 03 май 2011 - 08:26

"Technical Problems With Roger Waters 2nd Oslo Show: For the first time on Roger Waters Wall tour, technical problems have briefly stopped a show. It happened on 1 May at the Telenor Arena, Oslo, Norway when the 'Hotel Room' failed to open. Roger stumbled around on the stage in darkness until a spotlight managed to pick him out. He then launched into ad lib telling the packed crowd funny stories and generally filled in time. They were unable to rectify the problem, so improvisation was the order of the day!"
Видео 1
Видео 2
Видео 3
I don't know how I managed it...

#623 Ozzy

• Тамплиери
  • PipPipPipPipPip
  • 9476 posts

Posted 03 май 2011 - 08:34

Ето така се ходи на концерт на Roger Waters! ;)

#624 marillion

I'm a Marquee veteran...

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 6135 posts
  • Interests:Progressive Rock

Posted 03 май 2011 - 08:45

View PostOzzy, on May 3 2011, 09:34, said:

Ето така се ходи на концерт на Roger Waters! :yes:

;)
18.06.2017 - Phil Collins
19.06.2017 - Phil Collins
15.07.2017 - U2
13.10.2017 - marillion

#625 marooned

епископ

• Енориаши
  • PipPipPip
  • 324 posts

Posted 03 май 2011 - 09:49

Обявена е вече официално датата за Гърция - 08.07.2011.

Не е понеделник, нито вторник, а е петък ;)

Датата съвпада със Sofia Rocks, но без никакви колебания ще посъветвам хората, които смятат да отидат до Атина, че няма място за чудене.
"Големият брат наблюдава всички и Роджър във всеки един момент е готов да извади шмайзера и да разстреля непослушните" :yes: :yes:

Ако пък е планирано и посещение на Bon Jovi в Букурещ на 10.07.2011, то тогава доста километри ще трябва да бъдат изминати от Атина до Букурещ :D
"He is an Ocean! I am just a fish in a pond!"
Carlos Santana about Miles Davis

"Fear builds walls!"
Roger Waters

"When the house is rocking, don't bother knocking!"
Stevie Ray Vaughan

#626 Ugly

епископ

• Енориаши
  • PipPipPip
  • 295 posts

Posted 03 май 2011 - 10:52

"Не е понеделник, нито вторник, а е петък"

Вторник е.

Къде обаче се загубиха 6 и 7 юли, а се появи само 8 юли.

#627 Scardust

архиепископ

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 623 posts

Posted 03 май 2011 - 10:55

Хора, ако някой ще поръчва билети за Атина да се обажда !!! ;)
What am i supposed to do when the sky begins to fall ?

#628 Ugly

епископ

• Енориаши
  • PipPipPip
  • 295 posts

Posted 03 май 2011 - 11:09

За съжаление за 8 ще имам проблем с домочадието и сега започваме преговори, на кой концерт ще се ходи.

#629 glimpse

послушник

• Енориаши
  • Pip
  • 46 posts

Posted 03 май 2011 - 11:17

View Postmarooned, on May 3 2011, 10:49, said:

Ако пък е планирано и посещение на Bon Jovi в Букурещ на 10.07.2011, то тогава доста километри ще трябва да бъдат изминати от Атина до Букурещ :yes:

Ние сме така, вече имаме билети и резервиран апартамент в Букурещ.....доста път ще минем в юлската жега, но ако се наложи да пропусна което и да е от двете много ще ме е яд ;)
Сега го мислим как да стане.
When I was a child, I caught a fleeting glimpse, out of the corner of my eye...

#630 Ozzy

• Тамплиери
  • PipPipPipPipPip
  • 9476 posts

Posted 03 май 2011 - 11:29

Е, какво толкова има да го мислиш? Чак пък толкова много не са километрите. На 9-ти тръгвате от Атина и за цял ден си минавате безпроблемно 800 км. и сте си в София. Спиш и на 10-ти тръгваш сутринта - до Букурещ се взима за 5-6 часа безпроблемно (под 400 км. са).

View PostUgly, on May 3 2011, 11:52, said:

Къде обаче се загубиха 6 и 7 юли, а се появи само 8 юли.
Навсякъде до сега втора, трета и т.н. дати се обявяваха когато първата се разпродаде. Предполагам, че така ще процедират и тук - ще изчакат да се разпродаде концерта на 8-ми юли и ще обявят втора дата за Атина.

#631 Ugly

епископ

• Енориаши
  • PipPipPip
  • 295 posts

Posted 03 май 2011 - 11:38

"Навсякъде до сега втора, трета и т.н. дати се обявяваха когато първата се разпродаде."

Съгласен, но ако добре си спомням 8 не беше обявена до сега.

#632 Ozzy

• Тамплиери
  • PipPipPipPipPip
  • 9476 posts

Posted 03 май 2011 - 11:55

Е, че то допреди седмица нищо за Атина не беше обявено.

#633 Ugly

епископ

• Енориаши
  • PipPipPip
  • 295 posts

Posted 03 май 2011 - 12:00

Знам, че е така, но се чудя, ако се обяви втора дата надолу ли ще е или ще е следваща.

#634 marillion

I'm a Marquee veteran...

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 6135 posts

Posted 03 май 2011 - 12:06

Само мога да пожелая на хората пътуващи до Атина с лични автомобили късмет с гръцките протести през юли. През септември буквално минахме през иглени уши между две от националните им стачки, съпътствани от обичайните блокади на магистралата Солун - Атина. Самото пътуване от София до Атина е доста изморително, лично аз го разделих с преспиване в Солун и на отиване и на връщане. Не казвам, че е невъзможно да се измине за един ден, но имайте предвид, че от въпросните 800 км, магистрални са едва 250-300 км. Късмет на всички, аз след едно посещение в Атина, съм се заклел в този град повече да не стъпвам. Единствено бих направил изключение за някой голям концерт на група или артист, които не съм гледал на живо от рода на Ролинг Стоунс или Брус Спрингстийн и за които знам, че няма шанс да видя някъде по-близо около София...
15.07.2017 - U2
13.10.2017 - marillion

#635 Ugly

епископ

• Енориаши
  • PipPipPip
  • 295 posts

Posted 03 май 2011 - 12:10

"аз след едно посещение в Атина, съм се заклел в този град повече да не стъпвам"

И аз така, но защото Гърция не ме кефи, за да бия толкова път. Но в случая имам желание, но дата ще ми създаде проблеми.

#636 Ozzy

• Тамплиери
  • PipPipPipPipPip
  • 9476 posts

Posted 03 май 2011 - 13:29

View PostUgly, on May 3 2011, 13:00, said:

Знам, че е така, но се чудя, ако се обяви втора дата надолу ли ще е или ще е следваща.
Мисля си, че ще е 7-ми. Все пак последния концерт преди това е в Милано на 4-ти юли.

#637 Depositus Cordis

I might be a dog

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 593 posts

Posted 03 май 2011 - 23:10

View Postmarillion, on May 3 2011, 13:06, said:

Само мога да пожелая на хората пътуващи до Атина с лични автомобили късмет с гръцките протести през юли. През септември буквално минахме през иглени уши между две от националните им стачки, съпътствани от обичайните блокади на магистралата Солун - Атина. Самото пътуване от София до Атина е доста изморително, лично аз го разделих с преспиване в Солун и на отиване и на връщане. Не казвам, че е невъзможно да се измине за един ден, но имайте предвид, че от въпросните 800 км, магистрални са едва 250-300 км. Късмет на всички, аз след едно посещение в Атина, съм се заклел в този град повече да не стъпвам. Единствено бих направил изключение за някой голям концерт на група или артист, които не съм гледал на живо от рода на Ролинг Стоунс или Брус Спрингстийн и за които знам, че няма шанс да видя някъде по-близо около София...

Абе не съм много съгласен, по Нова Година ходих с колата.
Вечерта около 8 вечерта тръгнах от София и със спирания и без да си давам зор в 5 сутринта бях в Атина(775км). Магистралата е 400+ километра от по-малко от 500км Солун-Атина, а другия път навсякъде е приличен. За стачките съм съгласен, там е непредвидимо. И верно магистралата си им е магистрала, но пък и Солун-Атина струва ~20Е тол такси. Ама и в Атина вече не са останали гърци...

#638 marillion

I'm a Marquee veteran...

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 6135 posts

Posted 04 май 2011 - 09:08

Аз не разбрах с кое точно не си съгласен? Казваш че си тръгнал от София в 8 вечерта и си пристигнал в Атина в 5 сутринта. Това прави точно 9 часа пътуване за 800 км. Същото разстояние по магистрали в Западна Европа се взема за около 6 часа. Относно изчисленията ти за магистралните километри между Солун и Атина съм силно скептичен. Не повече от половината разстояние е с готова магистрала. Веднага след отбивката за Олимп в посока Атина следва голям планински участък без магистрала. По-нататък положението е подобно, сравнително кратки магистрални участъци се редуват с нормален път, спомни си какво е положението около град Ламия. Съгласен съм, че нормалните пътища на гърците са много по-добри от нашите, но ограничението си е 90 км/ч и няма как да наваксаш загубата на време. Иначе точно 19.80 евро в едната посока са тол-таксите, тук разминаване нямаме с теб. Като цяло разстоянието до Атина е съотносимо с разстоянието до Загреб, но до хърватската столица се пътува по-бързо и далеч по-комфортно...
15.07.2017 - U2
13.10.2017 - marillion

#639 Depositus Cordis

I might be a dog

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 593 posts

Posted 04 май 2011 - 20:11

Казвам, че при тръгване рано сутрин не е проблем и пътуването не е толкова изморително поне за мен, пътищата дори и немагистрални навсякъде са добри. И като имам предвид, че не съм си давал зор значи, че по тази хубава трилентова магистрала карах с около 90-110км/ч. За сравнение ~1000 км до Одеса ми се сториха 2 пъти по-тежки.

Солун-Атина 502 km wich 419 km on motorways - от сайта viamichelin. И са дигнали таксите с 1.40Е заради това, че им свършили парите в държавата.
Ако е от сега за сам човек бих се огледал за самолет - 1 час и си там.

#640 Ozzy

• Тамплиери
  • PipPipPipPipPip
  • 9476 posts

Posted 04 май 2011 - 20:16

View PostDepositus Cordis, on May 4 2011, 21:11, said:

Ако е от сега за сам човек бих се огледал за самолет - 1 час и си там.
165 Евро, ако билетът се вземе сега. С България Еър - други компании не съм проверявал.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users