marillion, on May 3 2011, 13:06, said:
Само мога да пожелая на хората пътуващи до Атина с лични автомобили късмет с гръцките протести през юли. През септември буквално минахме през иглени уши между две от националните им стачки, съпътствани от обичайните блокади на магистралата Солун - Атина. Самото пътуване от София до Атина е доста изморително, лично аз го разделих с преспиване в Солун и на отиване и на връщане. Не казвам, че е невъзможно да се измине за един ден, но имайте предвид, че от въпросните 800 км, магистрални са едва 250-300 км. Късмет на всички, аз след едно посещение в Атина, съм се заклел в този град повече да не стъпвам. Единствено бих направил изключение за някой голям концерт на група или артист, които не съм гледал на живо от рода на Ролинг Стоунс или Брус Спрингстийн и за които знам, че няма шанс да видя някъде по-близо около София...
Абе не съм много съгласен, по Нова Година ходих с колата.
Вечерта около 8 вечерта тръгнах от София и със спирания и без да си давам зор в 5 сутринта бях в Атина(775км). Магистралата е 400+ километра от по-малко от 500км Солун-Атина, а другия път навсякъде е приличен. За стачките съм съгласен, там е непредвидимо. И верно магистралата си им е магистрала, но пък и Солун-Атина струва ~20Е тол такси. Ама и в Атина вече не са останали гърци...