Roger Waters - The Wall Tour2010/2011
Started by Ozzy, апр 10 2010 18:43
742 replies to this topic
Posted 01 май 2011 - 09:50
Чета и се чудя как пък един не се изказа критично за концертите на Уотърс! Има нещо гнило в тая работа! Не ми се чини нормално и читаво едно такова всеобщо преклонение !
Posted 01 май 2011 - 09:55
Значи или не четеш като хората:
Или трябва да отидеш на концерт на Roger Waters и да видиш къде точно е гнилото. Друг вариант не се сещам.
duende, on Apr 19 2011, 14:52, said:
Концертът от турнето Dark side... беше с КЛАСИ над The Wall tour.
I don't know how I managed it...
Posted 01 май 2011 - 11:08
Всъщност, аз не знам доколко коректно е да се сравнява този тур с който и да е било друг на Роджър. Тук става дума за концептуално представление, което, както вече няколко пъти подчертах, излиза извън рамките на рок музиката и обединява почти всички познати изкуства в едно. Вярно е, че концепцията присъства и при The Dark Side Of The Moon, но все пак тогавашното турне включва и странични композиции и в този смисъл нещата са доста по-различни. Сега говорим за 100% концептуално шоу, което е съсредоточено единствено и само върху произведението на живота за Роджър Уотърс. Единственото, което лично на мен ми липсва в това представление, е продължението The Final Cut. Ако зависеше само от Роджър, нямам съмнение, че днес той би инкорпорирал целият The Final Cut в The Wall и тогава действително щеше да се получи нещо грандиозно. Разбира се, говоря чисто субективно, все пак съм един от малцината фенове, които обожават The Final Cut...
18.06.2017 - Phil Collins
19.06.2017 - Phil Collins
15.07.2017 - U2
13.10.2017 - marillion
19.06.2017 - Phil Collins
15.07.2017 - U2
13.10.2017 - marillion
Posted 01 май 2011 - 18:56
Ozzy, on May 1 2011, 10:34, said:
Криза имало в Гърция... Държавата била пред фалит... Сега ще видите два солд аут концерта 

А това неодобрение стана направо демонстративно, когато кепето започна да говори злорадо за рязане на глави и стъпкването им в калта, нищо че - или по-скоро, още повече поради факта, че са се накичили със сиви цилиндери. Това, доколкото лорд Ходсдън можеше да проследи мисълта му, беше начинът, по който би действал Сталинг в Москва, а което е добро за Сталинг, признаваше си открито кепето, бе добро и за него.
Posted 01 май 2011 - 20:07
foreigner, on May 1 2011, 19:56, said:
В рамките на максимум два дена заради всички чужденци, които ще искат да видят Уотърс и Гилмор на една сцена и то в атмосфера подобна на Live in Pompeii... точно заради което и цените са толкова надути, ясно откъде нашите промоутъри се учат на номерца
И аз оставам аут, за съжаление...

Гилмор няма да се появи точно в Гърция. Уотърс ще прави филм и едва ли точно за филма ще замени с Гилмор своя китарист(та дори само за една песен). Ако се появи изобщо ще е някъде в Англия според мен...
When I was a child, I caught a fleeting glimpse, out of the corner of my eye...
Posted 01 май 2011 - 23:23
Всъщност всичко зависи от това дали Гилмор ще е съгласен негово изпълнение да бъде включено в ДВД на Уотърс. Ако не друго, ще е интересно да видим до каква степен са заровили томахавките (или по-скоро са спрели да вирят гребени) двамата големи

А това неодобрение стана направо демонстративно, когато кепето започна да говори злорадо за рязане на глави и стъпкването им в калта, нищо че - или по-скоро, още повече поради факта, че са се накичили със сиви цилиндери. Това, доколкото лорд Ходсдън можеше да проследи мисълта му, беше начинът, по който би действал Сталинг в Москва, а което е добро за Сталинг, признаваше си открито кепето, бе добро и за него.
Posted 02 май 2011 - 07:22
Те и в Лондон ще снимат ДВД

Posted 02 май 2011 - 07:54
"Всъщност всичко зависи от това дали Гилмор ще е съгласен негово изпълнение да бъде включено в ДВД на Уотърс."
"А може би е точно обратното..."
И двамата сте прави, трябва желание (съгласие) и от двете страни. Просто трябва да седнат на ракия и салатка и да си махна гребените.
"А може би е точно обратното..."
И двамата сте прави, трябва желание (съгласие) и от двете страни. Просто трябва да седнат на ракия и салатка и да си махна гребените.
Posted 02 май 2011 - 14:57
foreigner, on Apr 30 2011, 21:00, said:
Във вторник пускат официалния пресрилийз (а май и самите билети) за шоуто в Атина, ще бъде в амфитеатъра в Епидавър, най-евтините билети са по 150 евро... на печелившите честито 

Мястото е Olympic Sports Hall. Цените са 55, 65, 88 и 145 EUR.
Ето и причините, поради които Waters е избрал това място за запис на концерта (преведено е с Гугъл-преводач):
"1. Доброто място, което напълно отговаря на нуждите на по-голямата продукция на стената LIVE и на специфичните изисквания на филми за дистрибуция на филми и разпространението в Blu-Ray.
2. В гръцкото общество, което го впечатли и го победи с ентусиазма му, когато преди няколко години, се завръща в Атина, по-специално в Terra Vibe Park, като част от турнето "The Dark Side Of The Moon"."

Posted 02 май 2011 - 15:12
"Ти ми напомняш за вица: "Не било компютри, а било компоти. И нямало да ги изнасяме, а сме щели да ги внасяме. И не за Япония, а от Русия.""
Пак сме в играта. Силно се учудих за анфи театъра, като се има предвид, че целия таван на залата е в техника.

Пак сме в играта. Силно се учудих за анфи театъра, като се има предвид, че целия таван на залата е в техника.
Posted 02 май 2011 - 15:13
Ози, къде е оригинала на това което си цитирал? В сайта на Уотърс няма нищо за билетите и датите
Posted 02 май 2011 - 15:15
glimpse, on May 2 2011, 16:13, said:
Ози, къде е оригинала на това което си цитирал? В сайта на Уотърс няма нищо за билетите и датите
ПИСУК!
Posted 02 май 2011 - 15:17
От сайта на промоутъра. Но там всичко е на гръцки.
Схемата на залата пък е от фейсбук страницата на турнето - Уиплаш зорко я следи и е видял там потвърждение за концерта.
Схемата на залата пък е от фейсбук страницата на турнето - Уиплаш зорко я следи и е видял там потвърждение за концерта.

Posted 02 май 2011 - 15:20
Posted 02 май 2011 - 15:41
Ozzy, on May 2 2011, 15:57, said:
Ти ми напомняш за вица: "Не било компютри, а било компоти. И нямало да ги изнасяме, а сме щели да ги внасяме. И не за Япония, а от Русия."

Posted 02 май 2011 - 16:02
Само не знам как точно ще стане това със забраната за пушене в залата, като се има предвид, че гърците държаха първото място в тази дисциплина в ЕС и палят цигара от цигара. По последни данни ние май сме ги задминали и вече сме водачи.
Posted 02 май 2011 - 16:06
Как смятате, дали това означава, че Гилмор ще се появи на шоуто в Атина?
Posted 02 май 2011 - 16:15
Аз лично се съмнявам. Някъде бях чел, че Ръджър споменава, че ще е в Лондон, но не казваше на кой точно концерт за да е изненада. Като присъединяването може да е и само за изпълнение на “Comfortably Numb”.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users