Аз нищо няма да кажа за Шоуто, защото нямам коментар. Аз съм човек който винаги отива на такива места с ГОЛЕМИ ОЧАКВАНИЯ и най-често оставам разочарован... повярвайте ми - няма ТОЛКОВА ГОЛЕМИ ОЧАКВАНИЯ, които да се сравняват с това на което станахме свидетели...
ЗА БОГА, БРАТЯ, ОТИДЕТЕ ВИЖТЕ THE WALL FUCKING ROGER WATERS SHOW!
Съжалявам за капса... не мога да изряза и капка от това което се случи с мен там... безсилен съм.
Хвърлих поглед на някакви мнения за апарати, детектори и паркиране:
- В Загреб на U2 двата дена минавах през различни входове и нямаше никъде метални детектори. Влязох с доста сериозна машинка за снимане.Canon S9.
- Ако нямате запазено парко-място определено ЩЕ имате проблем с паркирането в Загреб. И не забравяйте да си платите, защото там къртят предните номера.
- На концерта в Холандия на 9-ти, един приятел едвам-едвам успя да влезне с една сапунерка Сони, която беше по-едра и имаше сменяеми филтри, които проверяващия помисли за обективи ли, не зная. Беше доста трудно да го убедим, че не е про. Може да имате проблеми с DSLR-и демек.
Определено съм доволен от факта, че се уредихме с ВИП местата в ложата на Будапещския концерт... заслужава си да се види и цялата картинка. Не че ми беше зле Роджър да минава на 2-3 метра, да ни поглежда, да ни сочи с пръст че пушим джоинт и да прави отрицания на нашите кръстосани провокативни ръце
Edited by Scardust, 12 април 2011 - 14:11 .