Jump to content

Roger Waters - The Wall Tour2010/2011

742 replies to this topic

#501 Depositus Cordis

I might be a dog

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 593 posts

Posted 12 април 2011 - 12:02

View Posthendy, on Apr 11 2011, 22:27, said:

so true!!! :lol: :lol: :harhar:

и за да не съм съвсем голословна, ето и моите снимки:
https://picasaweb.google.com/hendy.gretel/R...nhem0809042011#

първата вечер снимах с гсм и от далеч, втората с апарат и от близо :blink: снимките с гсма съм ги сложила накрая на албума, не са кой знае какво, но за мащаб :)
Яки снимки, много тъмнотия е било за снимане със сапунер като гледам инфото :)
Едни от колеги фотофорума са тръгнали, ако вкарат някой голям апарат може и да има по-добри попадения.

#502 foreigner

cream puff

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 1436 posts

Posted 12 април 2011 - 12:59

Просто буферът е много голям и ако снимаш със светкавица, всичко излиза тъмно; без светкавица - мазня. Вчера обаче успях да се позиционирам ТОЧНО в средата на първи ред и направих чуднички снимки (особено предвид това, че снимах със сапунерка и без светкавица), ще качвам като се върна в България :lol:

Колкото до колегите - не знам в Загреб как е, но в Холандия конфискуваха всички професионални или полупрофесионални камери и фотоапарати, после пред "гардеробите" за получаването им имаше страхотни опашки.
А това неодобрение стана направо демонстративно, когато кепето започна да говори злорадо за рязане на глави и стъпкването им в калта, нищо че - или по-скоро, още повече поради факта, че са се накичили със сиви цилиндери. Това, доколкото лорд Ходсдън можеше да проследи мисълта му, беше начинът, по който би действал Сталинг в Москва, а което е добро за Сталинг, признаваше си открито кепето, бе добро и за него.

#503 hendy

manowarrior

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 530 posts

Posted 12 април 2011 - 13:23

мен въобще не ми погледнаха раницата едната вечер... можех да си вкарам какъвто искам апарат, ама не ми беше това целта :lol: мащабите на това шоу са толкова грандиозни, че е много трудно да се уловят с каквато и да е камера :lol:

#504 marillion

I'm a Marquee veteran...

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 6135 posts
  • Interests:Progressive Rock

Posted 12 април 2011 - 13:29

View Posthendy, on Apr 12 2011, 14:23, said:

мащабите на това шоу са толкова грандиозни, че е много трудно да се уловят с каквато и да е камера :lol:

+1 :lol:

Още по-ясна представа за мащаба на шоуто, човек придобива ако гледа представлението от подходяща дистанция - миксът между аудио-визуални ефекти и случващото се на сцената е поразителен за човешките сетива и в случая съм убеден, че не става дума за нормална фенска реакция, а за абсолютната реалия...
18.06.2017 - Phil Collins
19.06.2017 - Phil Collins
15.07.2017 - U2
13.10.2017 - marillion

#505 Scardust

архиепископ

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 623 posts

Posted 12 април 2011 - 13:40

Аз нищо няма да кажа за Шоуто, защото нямам коментар. Аз съм човек който винаги отива на такива места с ГОЛЕМИ ОЧАКВАНИЯ и най-често оставам разочарован... повярвайте ми - няма ТОЛКОВА ГОЛЕМИ ОЧАКВАНИЯ, които да се сравняват с това на което станахме свидетели...
ЗА БОГА, БРАТЯ, ОТИДЕТЕ ВИЖТЕ THE WALL FUCKING ROGER WATERS SHOW! :lol: :harhar: :blink:

Съжалявам за капса... не мога да изряза и капка от това което се случи с мен там... безсилен съм. :)

Хвърлих поглед на някакви мнения за апарати, детектори и паркиране:
- В Загреб на U2 двата дена минавах през различни входове и нямаше никъде метални детектори. Влязох с доста сериозна машинка за снимане.Canon S9.
- Ако нямате запазено парко-място определено ЩЕ имате проблем с паркирането в Загреб. И не забравяйте да си платите, защото там къртят предните номера.
- На концерта в Холандия на 9-ти, един приятел едвам-едвам успя да влезне с една сапунерка Сони, която беше по-едра и имаше сменяеми филтри, които проверяващия помисли за обективи ли, не зная. Беше доста трудно да го убедим, че не е про. Може да имате проблеми с DSLR-и демек.

Определено съм доволен от факта, че се уредихме с ВИП местата в ложата на Будапещския концерт... заслужава си да се види и цялата картинка. Не че ми беше зле Роджър да минава на 2-3 метра, да ни поглежда, да ни сочи с пръст че пушим джоинт и да прави отрицания на нашите кръстосани провокативни ръце :) :lol:

Edited by Scardust, 12 април 2011 - 14:11 .

What am i supposed to do when the sky begins to fall ?

#506 Ozzy

All England Lawn Tennis Club Single Handed Champion of the World

• Тамплиери
  • PipPipPipPipPip
  • 9476 posts

Posted 12 април 2011 - 16:56

Чудесни снимки! Ще те помоля да ми пратиш някои в реален размер на мейла. Ще ти го пратя на лична.

Наздраве от Загреб! Времето топло, бирата студена - какво му трябва повече на човек :lol:
I don't know how I managed it...

#507 marillion

I'm a Marquee veteran...

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 6135 posts
  • Interests:Progressive Rock

Posted 12 април 2011 - 18:09

View PostOzzy, on Apr 12 2011, 17:56, said:

Наздраве от Загреб! Времето топло, бирата студена - какво му трябва повече на човек B)

Да, поне по едно карловечко точено да пийнете и за нас, които много обичаме Загреб и благородно ви завиждаме... :wub:
18.06.2017 - Phil Collins
19.06.2017 - Phil Collins
15.07.2017 - U2
13.10.2017 - marillion

#508 McVicar

кюре

• Енориаши
  • PipPip
  • 70 posts

Posted 12 април 2011 - 18:26

View PostSeaborn, on Apr 11 2011, 20:53, said:

Аз бях с още 8 души група, зад мен на влизане имаше българско семейство, така че потвърждавам за минимум 14 души в Барселона (с McVicar и Dobri). B)

+ жена ми = 15 :wub:

#509 Jurisprudent

Joydivisionist.

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 2374 posts
  • Interests:- progressive rock, hardrock, heavy metal, thrash&death metal, alternative, wave/darkwave, gothic, post-punk, industrial, jazz, jazz rock, fusion, blues

Posted 12 април 2011 - 20:12

View PostOzzy, on Apr 12 2011, 16:56, said:

Наздраве от Загреб! Времето топло, бирата студена - какво му трябва повече на човек :wub:

Един Roger Waters + The Wall B)
Plus Ultra.

"This world is totally fugazi."

"We will always be so much more human than we wish to be."

"From the Stars back to our Cities"

Jazz fusion audio centre

1001 albums online

#510 foreigner

cream puff

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 1436 posts

Posted 12 април 2011 - 21:00

Едни три снимки от мен :wub:

Attached File  Capture.JPG   59,79K   78 downloads
Attached File  P4120010.JPG   46,16K   70 downloads Attached File  P4120011.JPG   39,81K   61 downloads

Питах Дейв дали ще има удължение на турнето през 2012-та и той отговори, че още не било сигурно и зависело от Роджър, но има такива планове и ако се осъществят, обезателно ще има дата в Гърция. На което му казах, че от август ще имаме чудесна зала, напълно подходяща за случая B)
А това неодобрение стана направо демонстративно, когато кепето започна да говори злорадо за рязане на глави и стъпкването им в калта, нищо че - или по-скоро, още повече поради факта, че са се накичили със сиви цилиндери. Това, доколкото лорд Ходсдън можеше да проследи мисълта му, беше начинът, по който би действал Сталинг в Москва, а което е добро за Сталинг, признаваше си открито кепето, бе добро и за него.

#511 hendy

manowarrior

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 530 posts

Posted 12 април 2011 - 22:53

View Postmarillion, on Apr 12 2011, 13:29, said:

+1 B)

Още по-ясна представа за мащаба на шоуто, човек придобива ако гледа представлението от подходяща дистанция - миксът между аудио-визуални ефекти и случващото се на сцената е поразителен за човешките сетива и в случая съм убеден, че не става дума за нормална фенска реакция, а за абсолютната реалия...

съгласна съм, но това да си най-отпред също е незаменимо... затова и исках два концерта :) best of both worlds.
другия месец турнето пак се завърта близо до мен, не знам дали ще устоя да не отида още веднъж, хихи :wub:

View Postforeigner, on Apr 12 2011, 21:00, said:

Едни три снимки от мен :D

Attachment Capture.JPG
Attachment P4120010.JPG Attachment P4120011.JPG

Питах Дейв дали ще има удължение на турнето през 2012-та и той отговори, че още не било сигурно и зависело от Роджър, но има такива планове и ако се осъществят, обезателно ще има дата в Гърция. На което му казах, че от август ще имаме чудесна зала, напълно подходяща за случая :D

уау!!!! ти си нашта гордост!! :lol:
супер яко :)

View PostOzzy, on Apr 12 2011, 16:56, said:

Чудесни снимки! Ще те помоля да ми пратиш някои в реален размер на мейла. Ще ти го пратя на лична.

Наздраве от Загреб! Времето топло, бирата студена - какво му трябва повече на човек B)

разбира се, само ми прати бележка кои :) :)

и наздраве!!!!

#512 Ozzy

All England Lawn Tennis Club Single Handed Champion of the World

• Тамплиери
  • PipPipPipPipPip
  • 9476 posts

Posted 13 април 2011 - 22:47

:unsure:
I don't know how I managed it...

#513 martin66

послушник

• Енориаши
  • Pip
  • 3 posts

Posted 13 април 2011 - 23:32

ВЕЛИКО, РАЗТЪРСВАЩО, НЕЗАБРАВИМО......
заслужаваше си 32 годишното чакане...

снимки и клипове от 2 метра от Роджър по-късно...

#514 Svil

кардинал

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 3368 posts

Posted 14 април 2011 - 06:23

View PostOzzy, on Apr 13 2011, 23:47, said:

:harhar:
Нещо си кръстосал погледа май :unsure:

#515 Jurisprudent

Joydivisionist.

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 2374 posts
  • Interests:- progressive rock, hardrock, heavy metal, thrash&death metal, alternative, wave/darkwave, gothic, post-punk, industrial, jazz, jazz rock, fusion, blues

Posted 14 април 2011 - 07:52

View PostOzzy, on Apr 13 2011, 23:47, said:

:harhar:

Не трябва ли да е " :unsure:"
Plus Ultra.

Jazz fusion audio centre

1001 albums online

#516 Svil

кардинал

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 3368 posts

Posted 14 април 2011 - 07:57

View PostJurisprudent, on Apr 14 2011, 08:52, said:

Не трябва ли да е " :unsure:"
Чакай да се осъзнае какво се е случило :harhar:

#517 Jurisprudent

Joydivisionist.

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 2374 posts

Posted 14 април 2011 - 08:09

View PostSvil, on Apr 14 2011, 08:57, said:

Чакай да се осъзнае какво се е случило ;)
Той ако е така след всеки от трите концерта...брой за какво става въпрос... :unsure:

Да, ей тая картинка е най-добра: :harhar: Зяпнал в изумление

Edited by Jurisprudent, 14 април 2011 - 08:10 .

Plus Ultra.

Jazz fusion audio centre

1001 albums online

#518 Dobri

кюре

• Енориаши
  • PipPip
  • 79 posts

Posted 14 април 2011 - 18:29

Чак сега се сетих да кача видеото ми от Барселона. От Another Brick... Pt. 1 до края на Another Brick... Pt. 2:

http://www.vbox7.com/play:86b9fa54

Бяхме на първи ред на балкона, така че ми дойде гениалнота идея да включа фотоапарата ми на видеозапис и просто да го оставя на парапета пред нас. За това няма трептене и местене на кадъра.

#519 antubis

непослушник

• Тамплиери
  • PipPipPipPip
  • 773 posts

Posted 14 април 2011 - 21:09

В мен бушуват микс от емоции.

1. Потрес - не мисля, че ми е беден концертния опит, но видяното ме върна в първи клас.
2. Депресия - професионализъм, който аз надали ще достигна в това, което правя
3. Яд - НЯМА БИЛЕТИ ЗА КОНЦЕРТИТЕ В МИЛАНО!!!!

Снимки от концерта нямам, но по-късно ще кача снимки от прекрасния Загреб.
Opeth (3), TSO (2), Roger Waters (4)

#520 aiwara

послушник

• Енориаши
  • Pip
  • 12 posts

Posted 15 април 2011 - 09:26

За спектакъла няма да говоря, нека не развалям удоволствието на тези, които тепърва им предстои да го видят. :angry3:

Аз се радвам, че видях нещо, което остава завинаги в спомените и ще мога да разказвам за него на децата и внуците ми. ;)
Така както баща ми е разказвал на мен за това вълшебство, наречено Пинк Флойд. :harhar: На мен ми беше и тъжно, и хубаво... Преставям си какво му е било на него, след като ми е казвал, че вече не слуша Флойд, защото му навяват твърде много носталгия по онези времена. Както той каза:
"Днес видях последната голяма група (е, не е Флойд, но...), която ми оставеше да видя."

Изпълнена мечта. :wacko:

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users