Roger Waters - The Wall Tour2010/2011
Started by Ozzy, апр 10 2010 18:43
742 replies to this topic
Posted 20 януари 2011 - 09:41
Има ли хора, които ще ходят до Загреб с автомобил и имат едно свободно място?
Opeth (3), TSO (2), Roger Waters (4)
Posted 20 януари 2011 - 10:24
"Na purviq koncert puskaha na6a folklorna muzika prez intermision-a i sled kraq ,a na vtoriq koncert samo nakraq"

"Има ли хора, които ще ходят до Загреб с автомобил и имат едно свободно място? "
Лично аз мисля да ползвам някоя от организираните екскурзии, тези дни ще реша коя точно.

"Има ли хора, които ще ходят до Загреб с автомобил и имат едно свободно място? "
Лично аз мисля да ползвам някоя от организираните екскурзии, тези дни ще реша коя точно.
Edited by Ugly, 20 януари 2011 - 10:26 .
Posted 20 януари 2011 - 13:26
Явно по време на турнето в щатите, в антрактите, е използвана българска фолклорна музика. Имам потвърждение за същото и за един от концертите в Лос Анджелис, но бях забравил да го спомена в темата...
18.06.2017 - Phil Collins
19.06.2017 - Phil Collins
15.07.2017 - U2
13.10.2017 - marillion
19.06.2017 - Phil Collins
15.07.2017 - U2
13.10.2017 - marillion
Posted 23 януари 2011 - 15:55
Здравейте и от мен. Също търся съмишленици за пътуване до Загреб, хич не ми се ходи сам. Ако има сродни души да пишат тук моля.
Луната няма тъмна страна, в същност, цялата луна е тъмна...
Posted 02 февруари 2011 - 09:20
Ugly, on Feb 2 2011, 09:06, said:
Лично аз съм се ориентирал към тази
Мисля, че най-добра (като съотношение цена-екстри) е тази на Tour4Fun. Там са две нощувки със закуска. Пътува се през деня. Включена е разбира се и туристическа обиколка на Загреб. Цената е 300 кинта (без билета за концерта).
I don't know how I managed it...
Posted 02 февруари 2011 - 10:19
Четвърти концерт в Париж - този е на 1-ви юли.
I don't know how I managed it...
Posted 02 февруари 2011 - 12:24
"Два пъти се пътува през нощта. Мразим нощни пътувания."
Така е, но мен никога не са ме притеснявали (нощните преходи). Почти винаги когато аз карам пътувам нощно време. По тоя начин се връзва най-добре с работата ми. Ако успее да се организира и екскурзия до Плитвичките езера ще стане още по-добре.
Така е, но мен никога не са ме притеснявали (нощните преходи). Почти винаги когато аз карам пътувам нощно време. По тоя начин се връзва най-добре с работата ми. Ако успее да се организира и екскурзия до Плитвичките езера ще стане още по-добре.
Posted 02 февруари 2011 - 13:11
"И друг път съм го писал тук - ако имаш подобна възможност изобщо не се колебай!"
В случая не зависи от мен (а от останалите участници в екскурзията). За да се организира такава екскурзия до Плитвичките езера, ще трябва още 19 човека да се съгласят. Ако бях със собствен транспорт този проблем нямаше да го има.
В случая не зависи от мен (а от останалите участници в екскурзията). За да се организира такава екскурзия до Плитвичките езера, ще трябва още 19 човека да се съгласят. Ако бях със собствен транспорт този проблем нямаше да го има.
Posted 02 февруари 2011 - 14:05
Ozzy, on Feb 2 2011, 10:19, said:
Четвърти концерт в Париж - този е на 1-ви юли.

А това неодобрение стана направо демонстративно, когато кепето започна да говори злорадо за рязане на глави и стъпкването им в калта, нищо че - или по-скоро, още повече поради факта, че са се накичили със сиви цилиндери. Това, доколкото лорд Ходсдън можеше да проследи мисълта му, беше начинът, по който би действал Сталинг в Москва, а което е добро за Сталинг, признаваше си открито кепето, бе добро и за него.
Posted 02 февруари 2011 - 14:08
Аз ще съм със собствен транспорт - голяма кола - но още не смея да обявявам "конкурс" за местата в колата, защото нищо не се знае. Принципно мислех да направя една обиколка на Хърватия /Дубровник, Сплит, Риека, Загреб, Плитвишките езера/, Черна Гора, Босна и Херцеговина и сръбско за 12 дни, но май се оказва, че екскурзията ще пропадне....
Когато със сигурност се изяснят нещата ще пиша тук, за да се разберем с желаещите да пътуваме заедно до Загреб и да видим дали ще измислим и нещо допълнително ... Ако обаче ми дадат отпуска, то тогава ще пиша, за да обявя, че не трябва да се разчита на мен за пътуването до Загреб ...

Posted 03 февруари 2011 - 18:46
A билетите не са ли разпродадени вече?
Posted 03 февруари 2011 - 23:24
нещо, което забелязах днес на официалния сайт на Родж - и 6-те концерта в Лондон ще бъдат филмирани!!!
Според мен това доста сваля шансовете появата на Дейвид да е някъде другаде...
има билети, доколкото видях... и много се изкушавам... но ще видим малко по-нататък дали ще останат ресурси и за там
Според мен това доста сваля шансовете появата на Дейвид да е някъде другаде...
има билети, доколкото видях... и много се изкушавам... но ще видим малко по-нататък дали ще останат ресурси и за там

Posted 05 февруари 2011 - 13:47
За сега не виждам друго освен екскурзиите,така,че ще проуча въпроса.
Posted 05 февруари 2011 - 17:03
След като проучих всички туристически оферти се спрях на tour4fun, наистина предлагат най-много при една и съща цена. Ако не тръгна с кола ще е с тази екскурзия. ЕДИН ПОЗДРАВ ЗА ВСИЧКИ. http://vbox7.com/play:e4f17d00
Edited by don Tony, 05 февруари 2011 - 17:56 .
Posted 05 февруари 2011 - 20:02
"След като проучих всички туристически оферти се спрях на tour4fun"
Ако искате да пътувате с тях е хубаво да проверите дали имат още места, защото бяха обявили, че екскурзия ще се проведе при 44 желаещи. В момента на сайта има надпис, че групата е потвърдена. Ако са се записали 44 души не знам още колко свободни места има в автобуса.
Ако искате да пътувате с тях е хубаво да проверите дали имат още места, защото бяха обявили, че екскурзия ще се проведе при 44 желаещи. В момента на сайта има надпис, че групата е потвърдена. Ако са се записали 44 души не знам още колко свободни места има в автобуса.
Posted 06 февруари 2011 - 16:50
Разбира се още вчера се обадих на телефона който е оставен в сайта им. Потвърдена група значи се пътува, и има записани и платили необходим минималенброй участници в екскурзията. Не питах колко свободни места са останали но казаха,че има доста.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users