Jump to content

Scorpions в София25.10.2010г. - стадион "Академик - Плиска"

• You cannot reply to this topic
349 replies to this topic

#161 antubis

непослушник

• Тамплиери
  • PipPipPipPip
  • 773 posts

Posted 08 октомври 2010 - 08:42

@Ozzy - да не си говорител на Artbg? Аз също подкрепям Artbg като организатори, но има нещо гнило в цялата работа.

По Z-Rock, бате Харо дава изказване, че Майне е болен от вторник и че причината да няма концерт в Гърция е "Отлетял за Германия, за да се консултира с личния си лекар веднага, но не е било възможно да се върне в Атина навреме за концерта." Ако приемем, че снемането на текста е 1:1 с изказването, то причината да няма концерт е липсата на Майне, който е здрав, но не може да дойде в Гърция.

Няколко часа по-късно се казва, че всъщност на Майне му трябват 7/10 дена да се възстанови, което от вторник си е до другия вторник.

Какво става с хората от провинцията, а и от други държави, които са планирали всичко (хотели, транспорт, отпуска)? Ами с тези, които пък не могат да дойдат на новата дата (други събития, неудобен ден)? Концерта е отменен, по една или друга причина и трябва да дадат възможност да се върнат билетите. Стратегията на Artbg и Z-Rock да продължават да рекламират масово концерта е много объркваща за мен. В края на октомври няма да е по-топло от сега. Гърците могат и в зала да си направят концерта - ние не можем. Ами ако и мениджмънта на Скорпионс и Артбг не се разберат и концерта остане за догодина?

Спекулативни въпроси, без голямо значение, но колкото и да уважавам Артбг, имам чувството, че нещо се покрива.
Opeth (3), TSO (2), Roger Waters (4)

#162 Envy

Not Telling

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 2409 posts

Posted 08 октомври 2010 - 08:53

Така е, има нещо гнило в цялата работа... Според мен истинският виновник е Станишев... Най-добре да дойдат танковете!

P.S. Сериозно, стига конспирации. Концерт ще има - остава само да резберем кога, а това ще стане съвсем, ама наистина съвсем скоро. В случая никой няма интерес да лъже хората, най-малкото организаторите.

#163 Metal Heart

silent water(s)

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 1399 posts

Posted 08 октомври 2010 - 08:58

Очаквайте скоро подробна информация за новата дата и начините за връщане на билети, за тези, които желаят да го направят.
От новината за отлагането на концерта на сайта на Eventim.
It's in your heart, it's in my soul, in your own reality
Vanquish the pain
Don't want to see it fail!

#164 Ozzy

All England Lawn Tennis Club Single Handed Champion of the World

• Тамплиери
  • PipPipPipPipPip
  • 9476 posts

Posted 08 октомври 2010 - 09:00

View Postantubis, on Oct 8 2010, 09:42, said:

Аз също подкрепям Artbg като организатори, но има нещо гнило в цялата работа.
Има нещо гнило в главите ви и в начина ви на мислене. Ето това е гнилото -_-

View PostMetal Heart, on Oct 8 2010, 09:58, said:

Очаквайте скоро подробна информация за новата дата и начините за връщане на билети, за тези, които желаят да го направят.
Леле... И пари за билети ще връщат на тези, на които няма да им е удобна новата дата? Какво им става на тия промоутъри?! Има нещо гнило в цялата работа... :D
I don't know how I managed it...

#165 antubis

непослушник

• Тамплиери
  • PipPipPipPip
  • 773 posts

Posted 08 октомври 2010 - 09:24

View PostOzzy, on Oct 8 2010, 10:00, said:

Има нещо гнило в главите ви и в начина ви на мислене. Ето това е гнилото :D

Има нещо в начина, по който като майка орлица защитаваш събитие, където не знаеш всичките факти. Аз също не ги знам и затова пак ще повторя, че говоря чисто фигуративно.

Това, че ще връщат парите на недоволните, дори не трябва да се прокламира. Това е нормален начин за работа в подобни ситуации.

#166 antubis

непослушник

• Тамплиери
  • PipPipPipPip
  • 773 posts

Posted 08 октомври 2010 - 09:36

По Z-Rock казаха, че Артбг ще се постараят да не съвпада с други събития. Дано! По-късно ще има изказване на Харо.

#167 Ozzy

• Тамплиери
  • PipPipPipPipPip
  • 9476 posts

Posted 08 октомври 2010 - 09:38

View Postantubis, on Oct 8 2010, 10:24, said:

Има нещо в начина, по който като майка орлица защитаваш събитие, където не знаеш всичките факти.
Естествено, че ще ги защитавам. Всеки, който бива нападан напълно неоснователно, заслужава да бъде защитаван.

говоря чисто фигуративно.
Аз също. И?

Това, че ще връщат парите на недоволните, дори не трябва да се прокламира. Това е нормален начин за работа в подобни ситуации.
Абе аз продължавам да твърдя, че щом ще връщат пари на желаещите, значи ТРЯБВА да има нещо гнило... Няма причина просто ей така да връщат... Нещо има :D

Току що по ЗиРок казаха, че преговорите за новата дата се водят така, че да НЯМА съвпадение с УАСП. И това ми намирисва... Нещо гнило има -_-

#168 antubis

непослушник

• Тамплиери
  • PipPipPipPip
  • 773 posts

Posted 08 октомври 2010 - 09:46

Преекспонираш нещата и честно казано, не си забавен.

"Няма да има концерт", "Ще има концерт 100%", "Няма да има концерт" ... това е гнилото.

Това, че ще връщат пари на недоволните, е в реда на нещата. А това, че ще се постараят да не съвпада датата с друг концерт е похвално и е достойно за уважение.

#169 Ozzy

• Тамплиери
  • PipPipPipPipPip
  • 9476 posts

Posted 08 октомври 2010 - 09:56

View Postantubis, on Oct 8 2010, 10:46, said:

"Няма да има концерт", "Ще има концерт 100%", "Няма да има концерт" ... това е гнилото.
Това е гнилото ЗА ТЕБ. Защото ти не знаеш какво са им казвали на Арт от мениджмънта на групата и какви разговори са провеждали във въпросните 24 часа, за които говорим. Сигурен съм, че ако знаеше, нямаше да говориш за гнили неща.

#170 dani1948

епископ

• Енориаши
  • PipPipPip
  • 421 posts

Posted 08 октомври 2010 - 09:59

Не, има нещо гнило, това е ясно :D

Може би идеята да ги направят с W.A.S.P. в един ден не е толкоз лоша. Scorpions свирят в 19:00-21:00 на стадиона, от 22:00 до 00:00 W.A.S.P. забиват в залата. Така хем ще гледаме и двете групи, хем ще можем да се стоплим по перфектен начин -_-

Ако в края на Октомври има концерт на Scorpions трябва да се почерпим здраво. Това е моето мнение B)
When a Man Lies He Murders
Some Part of the World
These Are the Pale Deaths Which
Men Miscall Their Lives
All this I Cannot Bear
to Witness Any Longer
Cannot the Kingdom of Salvation
Take Me Home

#171 antubis

непослушник

• Тамплиери
  • PipPipPipPip
  • 773 posts

Posted 08 октомври 2010 - 10:01

Така е. За мен е! И?

#172 Ozzy

• Тамплиери
  • PipPipPipPipPip
  • 9476 posts

Posted 08 октомври 2010 - 10:05

View Postantubis, on Oct 8 2010, 11:01, said:

Така е. За мен е! И?
Ами нищо... Говориш за нещо и изказваш мнение, без да знаеш всички факти. Това е. Няма друго. Няма драма.

#173 antubis

непослушник

• Тамплиери
  • PipPipPipPip
  • 773 posts

Posted 08 октомври 2010 - 10:09

Имам право да си изказвам мнението свободно. Задавам въпроси, критикувам, но не съм изпадал в крайности.

Причината да започна да пиша толкова много е, че забелязах, че ти се опитваш да налагаш твоето мнение върху всеки пост, който се различава от твоя. Всеки си има виждане по въпроса, всеки има право да вярва на един и да не вярва на друг.

#174 Ozzy

• Тамплиери
  • PipPipPipPipPip
  • 9476 posts

Posted 08 октомври 2010 - 10:12

View Postantubis, on Oct 8 2010, 11:09, said:

Причината да започна да пиша толкова много е, че забелязах, че ти се опитваш да налагаш твоето мнение върху всеки пост, който се различава от твоя.
Няма такова нещо. Аз също имам свое мнение по въпроса и го изказвам. Както и изразявам несъгласие с безпочвени обвинения и търсене на теле под вол.
Но както казах - няма драма.
Нека изчакаме след малко какво ще кажат организаторите по ЗиРок и би трябвало поне малко да се поизяснят нещата.

#175 antubis

непослушник

• Тамплиери
  • PipPipPipPip
  • 773 posts

Posted 08 октомври 2010 - 10:19

Няма драма :D

24, 25, 26 Октомври - това са евентуалните дати. Брей - преди гърците -_-

#176 Ozzy

• Тамплиери
  • PipPipPipPipPip
  • 9476 posts

Posted 08 октомври 2010 - 10:20

24, 25 или 26-ти - това са датите, за които се преговаря. Най-вероятната от тях е 25-ти. Скоро щяло да се разбере. Друго интересно не казаха.

View Postantubis, on Oct 8 2010, 11:19, said:

Брей - преди гърците :D
Причината да сме преди гърците е само една - да не се получи съвпадение с УАСП.

#177 antubis

непослушник

• Тамплиери
  • PipPipPipPip
  • 773 posts

Posted 08 октомври 2010 - 10:24

Супер! Да се надяваме, че и гърците си нямат УАСП или нещо такова по това време :D

#178 Ozzy

• Тамплиери
  • PipPipPipPipPip
  • 9476 posts

Posted 08 октомври 2010 - 10:26

Имат - на 29-ти. Ама това нас първо не ни вълнува и второ, ако концертът в София е на 25-ти, в Атина спокойно може да е на 27-ми или 28-ми. Така и гърците няма да имат дублиране.

#179 Metal Heart

silent water(s)

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 1399 posts

Posted 08 октомври 2010 - 10:31

View PostOzzy, on Oct 8 2010, 11:20, said:

24, 25 или 26-ти - това са датите, за които се преговаря. Най-вероятната от тях е 25-ти. Скоро щяло да се разбере. Друго интересно не казаха.
Надявам се да е последната, понеделникът е адски неудобен ден :D Но каквото - такова.
It's in your heart, it's in my soul, in your own reality
Vanquish the pain
Don't want to see it fail!

#180 antubis

непослушник

• Тамплиери
  • PipPipPipPip
  • 773 posts

Posted 08 октомври 2010 - 10:33

Хмм ... гръцките промоутъри и те на лапат мухите. И те ще искат да не им съвпадат датите, а в условията на пазарна икономика - печели винаги по-голямото потребление. Дали това е в България или в Гърция не знам :D

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users