L. A. GUNS в Каварна6.05.2010, Градски площад
Started by Satyr, фев 10 2010 07:50
21 replies to this topic
Posted 10 февруари 2010 - 17:08
Satyr, on Feb 10 2010, 07:50, said:

It's in your heart, it's in my soul, in your own reality
Vanquish the pain
Don't want to see it fail!
Vanquish the pain
Posted 01 март 2010 - 10:52
I don't know how I managed it...
Posted 01 март 2010 - 14:05
Хем я има новината, хем Ози ти още не си сложил датата в подписа си?
Аз понякога така се ориентирам за датите на концертите, които смятам да посетя - от твоя подпис! Благодарности за което!
Чудя се ако съберат още 1-2 класни групи за почивните дни тогава - направо се вдигам и отивам на море!

Аз понякога така се ориентирам за датите на концертите, които смятам да посетя - от твоя подпис! Благодарности за което!

Чудя се ако съберат още 1-2 класни групи за почивните дни тогава - направо се вдигам и отивам на море!

Posted 27 април 2010 - 09:48
Значи с приятелката ще пътуваме от Варна към Каварна за концерта на L.A. Guns и евентуално ще имаме две свободни места в колата. Тръгваме на 06.05 по някое време (но не по-късно от 17:00) от Варна. Само предупреждавам, че ако искате да се приберете веднага след концерта обратно към Варна ще трябва да си търсите друг транспорт защото ние ще спим в Шабла и ще се прибираме на следващия ден около (или малко след) обяд.
Ако има желаещи нека ми пишат на лична да се разберем

ПИСУК!
Posted 27 април 2010 - 10:04
А, ти вече и приятелка ли имаш? Ей, до вчера се мотаеше под масата и чакаше някой да те взема на ръце. Кога порасна...
Posted 27 април 2010 - 10:06
Моля, поста на Svil да се изтрие заради offtopic

ПИСУК!
Posted 27 април 2010 - 10:15
Svil, on Apr 27 2010, 11:04, said:
А, ти вече и приятелка ли имаш? Ей, до вчера се мотаеше под масата и чакаше някой да те взема на ръце. Кога порасна...

I don't know how I managed it...
Posted 27 април 2010 - 10:31
Трябваше да предупредите от вчера и щях да измисля нещо по въпроса.
Posted 27 април 2010 - 10:39
whiplash159, on Apr 27 2010, 10:48, said:
Само предупреждавам, че ако искате да се приберете веднага след концерта обратно към Варна ще трябва да си търсите друг транспорт защото ние ще спим в Шабла.

Хаххаа, това звучи като сюжет за скеч на Бени Хил.
1. Зарязваш печеното агне и тръгваш на концерт.
2. Стигаш, гледаш слушаш нещо, дето не е това, което е.
3. Няма с кво да се прибереш.
4. Премръзнал като мастия кибичиш някой да те качи на стоп и около главата ти кръжат печени агнешки ребърца.
Култово изживяване.
Уиплаш, а ако не искаме да се прибираме веднага след концерта ше ни вземеш ли към Шабла да помогнем с агнето и ракиите

Posted 27 април 2010 - 11:18
didogun, on Apr 27 2010, 11:39, said:
Здрасти,
Драго ми е, че писа и че осведоми всички ни за познанията си по отношение на големия Бени Хил. Аз лично се чувствам духовно обогатен от този пост. Благодаря ти. Денят ми вече е някак по-смислен.
Иначе аз мога да изброя поне три случая, в които аз съм имал нужда от транспорт само в едната посока към дадена дестинация, където има концерт. Мога да изброя поне още двайсет случая, в които мои познати са имали подобна нужда защото примерно вече са си уредили спане на въпросното място, но обществения транспорт не им е удобен. Ако това по някакъв начин ти звучи комично проблемът не мисля, че е в мен. Това, което съм предложил е ясно и всеки е свободен да пише ако го устройва. Ако местата си останат свободни ще качим и стопаджии...
И още нещо: ако съм решил да ходя на концерт на някоя група въобще не ме е еня, че някой мисли, че тя не е това, което е, тъй като прекрасно знам какво отивам да гледам.
ПИСУК!
Posted 27 април 2010 - 11:54
didogun, on Apr 27 2010, 11:39, said:
1. Зарязваш печеното агне и тръгваш на концерт.

2. Стигаш, гледаш слушаш нещо, дето не е това, което е.

3. Няма с кво да се прибереш.
4. Премръзнал като мастия кибичиш някой да те качи на стоп и около главата ти кръжат печени агнешки ребърца.

Vanquish the pain
Vanquish the pain
Posted 27 април 2010 - 23:03
whiplash159, on Apr 27 2010, 10:48, said:
Значи с приятелката ще пътуваме от Варна към Каварна за концерта на L.A. Guns и евентуално ще имаме две свободни места в колата. Тръгваме на 06.05 по някое време (но не по-късно от 17:00) от Варна. Само предупреждавам, че ако искате да се приберете веднага след концерта обратно към Варна ще трябва да си търсите друг транспорт защото ние ще спим в Шабла и ще се прибираме на следващия ден около (или малко след) обяд.

ПИСУК!
Posted 29 април 2010 - 09:40
Уиплаш,
Тези неща ги написах на майтап, братле. Без грам негативни чувства. Ако съм причинил нерви, моля да бъда извинен.
Метално сърце,
12-19 градуса посред нощ на 06 Май до морето - вярваш ли си... а мръвка на мегданя има, ако дадеш парички, от ония кебапченца и кюфтенца дето БАН ти трябва за да разгадае състава им.
Тези неща ги написах на майтап, братле. Без грам негативни чувства. Ако съм причинил нерви, моля да бъда извинен.
Метално сърце,
12-19 градуса посред нощ на 06 Май до морето - вярваш ли си... а мръвка на мегданя има, ако дадеш парички, от ония кебапченца и кюфтенца дето БАН ти трябва за да разгадае състава им.
Edited by didogun, 29 април 2010 - 09:42 .
Posted 29 април 2010 - 10:00
didogun, on Apr 29 2010, 10:40, said:
Метално сърце,

Явно никога не си ходил на концерт на площада в Каварна и си пишеш наизуст...
Vanquish the pain
Vanquish the pain
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users