Които и групи да поканят тази година със сигурност ще се ходи, а колкото по-добри групи, толкова по-добре.
Kavarna Rock Fest 201023-25.07.2010г. - стадион "Калиакра"
Started by Metal Heart, яну 09 2010 21:14
569 replies to this topic
Posted 10 март 2010 - 09:08
Предимството на Sonisphere може да са групите, които ще свирят, но Каварна е място, където освен на фестивала се ходи и заради морето и бирата, които се леят от сутрин до вечер. Трудно мога да сравня 2 дни на стадиона с 1 седмица на море(или 3 дни, който както си избере).
Които и групи да поканят тази година със сигурност ще се ходи, а колкото по-добри групи, толкова по-добре.
Posted 10 март 2010 - 09:30
BeerMe, on Mar 10 2010, 09:08, said:
където освен на фестивала се ходи и заради морето и бирата, които се леят от сутрин до вечер
I don't know how I managed it...
Posted 10 март 2010 - 09:34
Баце, не можеш да отречеш, че за повечето софиянци, морето е идея фикс. Като наближи лятото и полудявате. Съгласен съм с г-н Петров, че и на фестовете по брега повечето фенове са столичани, ама признайте, че и морето има много голям процент влияние в това 
Бирата е ясна, ама да си удариш студена биричка след плажа, ехе... с панирани рапани и цаца
Бирата е ясна, ама да си удариш студена биричка след плажа, ехе... с панирани рапани и цаца
Posted 10 март 2010 - 09:37
BeerMe, on Mar 10 2010, 09:34, said:
Друго си е да опънеш кокал на кръчметата пред стадиона. 
Svil, on Mar 10 2010, 09:34, said:
Баце, не можеш да отречеш, че за повечето софиянци, морето е идея фикс. Като наближи лятото и полудявате. Съгласен съм с г-н Петров, че и на фестовете по брега повечето фенове са столичани, ама признайте, че и морето има много голям процент влияние в това 
I don't know how I managed it...
Posted 10 март 2010 - 09:41
Ozzy, on Mar 10 2010, 09:37, said:
Ако "кръчметата" за които говориш са тези, за които се сещам, то това е последното място във вселената, на което си мечтая да "опъна кокал".
Че кой казва нещо различно?! Така е разбира се... Просто си мисля, че никой не се вдига от на майната си до на майната си щото там имало бира
Че кой казва нещо различно?! Така е разбира се... Просто си мисля, че никой не се вдига от на майната си до на майната си щото там имало бира
Не ме разбра, бирата и морето са просто бонус към феста. Идеята ми беше, че много хора съчетават ходенето на море с Калиакра рок фест.. както и да е...Бира имам и в хладилника ако става въпрос.
И да, прави си на море в Каварна по друг повод не бих отишла ако не бяха концертите. Дори последната година спахме в Балчик, защото плажа в каварна е ужасен.
Edited by BeerMe, 10 март 2010 - 09:42 .
Posted 10 март 2010 - 09:44
Ако концертите ги нямаше, последното място за което ще се сетят софиянци или които и да са отивайки на море е Каварна. 
Posted 10 март 2010 - 10:03
Просто си мисля, че никой не се вдига от на майната си до на майната си щото там имало бира 
Само дето концерти в Трявна няма. Което не е непременно недостатък.
Иначе, жива бира има и на много места в София, тях също посещавам с кеф, дори и едно в Бургас открих. Но на север от Варна положението с бирата е критично. Няма нищо качествено, извън стандартните бири, налични във всеки магазин, плюс наливната бълвоч на и пред стадиона. Та, ако има нещо, с което Каварна да наваксва, това определено е БИРАТА.
Освен това, живата бира има много малка трайност и дори и в хладилен камион, не мога да си нося такава с мен за повече от ден-два
WeRock.bg - сайт за Праведна музика
Posted 10 март 2010 - 13:19
Satyr, on Mar 10 2010, 10:03, said:
Иначе, жива бира има и на много места в София, тях също посещавам с кеф, дори и едно в Бургас открих.
кое е това чудотворно място в бс ако споделиш
аз съм по твърдите питиета по принцип, освен ако няма изобилие от Guinness или нещо баварско, но за жива бира .. ще се дам
иначе Созопол би бил чуден за концерти ..
а Каварна не само за Софиянци не би била място за почивка и плаж, ако нямаше концерти .. до преди Дио през 2005, за мен и повечето ми приятели от Бургас, Каварна беше .. нещо като Албания - "някъде в другият край на балканите (в случая черноморието), където не смятам, че някога ще стигна"
Don't let yourself get attached to anything you are not willing to walk out on in 30 seconds flat if you feel the heat around the corner.
Posted 10 март 2010 - 13:33
Аз пък съм ходил в Каварна още през 90-те, беше за един 8-ми декември. Цялата област беше като заспала. Всъщност бяхме някъде в Шабла, но минахме през Каварна. Едва намерихме работещ магазин за хранителни стоки и то през деня. Но пък в кръчмето дето бяхме каква рибена супа ядохме, и до сега си я спомням...
Posted 10 март 2010 - 13:44
[quote name='stormbringer' date='Mar 10 2010, 13:19 ' post='61746']
На площад "Св. св. Кирил и Методий" има една кръчма, на която не помня името, но предлага жива бира. Намира се срещу механа "Банско"
На площад "Св. св. Кирил и Методий" има една кръчма, на която не помня името, но предлага жива бира. Намира се срещу механа "Банско"
Posted 10 март 2010 - 14:10
Belbo, on Mar 10 2010, 13:44, said:
Мда точно на площада се намира, като идваш от посока Александровска се пада в дясно, до Търговския център. Няма как да го пропуснеш то си пише с големи букви "Жива Бира"
Posted 10 март 2010 - 14:14
Svil, on Mar 10 2010, 13:33, said:
Аз пък съм ходил в Каварна още през 90-те, беше за един 8-ми декември. Цялата област беше като заспала. Всъщност бяхме някъде в Шабла, но минахме през Каварна. Едва намерихме работещ магазин за хранителни стоки и то през деня. Но пък в кръчмето дето бяхме каква рибена супа ядохме, и до сега си я спомням...
Posted 10 март 2010 - 14:17
Малките градчета си имат собствено очарование, не знам дали е чак толкова за добро, това че Цонко ги оправи. Е да, живнаха икономически, но да видим, докога и колко ...
Posted 10 март 2010 - 14:51
Svil, on Mar 10 2010, 14:17, said:
Малките градчета си имат собствено очарование, не знам дали е чак толкова за добро, това че Цонко ги оправи. Е да, живнаха икономически, но да видим, докога и колко ...
Цонко е един от най-обичаните кметове в България точно по тази причина, че съживи леко града. Миналата година говорихме с един дядо, който беше може би на 85+ години и дори той одобряваше подобни събития като Калиакра Рок Фест. Човека каза, че хората са доволни, има работа по време на фестивалите, изкарват някой лев, какво им трябва повече на местните. Най-много се радваше, че метълите били кротки и не създавали проблеми
2 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users