Jump to content

Kavarna Rock Fest 201023-25.07.2010г. - стадион "Калиакра"

• You cannot reply to this topic
569 replies to this topic

#541 whiplash159

The Grim Squeaker

• Тамплиери
  • PipPipPipPipPip
  • 2593 posts

Posted 24 август 2010 - 09:43

View PostEnvy, on Aug 24 2010, 10:38, said:

През това време Волф ту влизаше, ту излизаше от апартамента си, раздвоен между една, както винаги прекрасна българка, и една ставаща за всичко румънка, ама баси гаджето!
Ето това е то точност и безпристрастност при отразяване на фактите. Цялата философия на журналистиката събрана в едно изречение. Да живее авторовият гений способен да постигне подобна стегната синтезираност.
ПИСУК!

#542 Svil

кардинал

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 3368 posts

Posted 24 август 2010 - 09:45

Що бе, идеята е добра. А и не е нужно някой конкретно да се занимава. Условията ще са към цитирания текст да има задължително линк с източника и друго задължително условие да не се коментира, защото бързо ще станат много страниците и ще трябва да се открива нова тема :rolleyes:

#543 Satyr

Администратор

• Велики Магистри
  • PipPipPipPipPip
  • 7532 posts

Posted 24 август 2010 - 09:51

Неведнъж ми е идвала идеята за такава колекция. Но се боя, че почти всички от най-ценните неща от пред-Интернет ерата са безвъзвратно загубени :rolleyes:
WeRock.bg - сайт за Праведна музика

#544 Minstrel in the Gallery

Too Old To Rock'N'Roll, Too Young To Die!

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 592 posts

Posted 24 август 2010 - 11:42

На секундата бих изпратил като предложение ето това:

- http://www.blitz.bg/article/20168 - интервю с неподражаемия бонвиван и секс-символ Емо "Конкурента" Анчев - един от най-големите рок'едн'рол шибаняци в нашата страна :harhar: :rolleyes: Тоталната олигофрения си е сериозно психично заболяване и не трябва да се толерират подобни статии, интервюта и тем-подобни глупости, а да се изпратят интервюирания и интервюиращия на психиатър за освидетелстване ... :worship:

#545 Тигър

кардинал

• Тамплиери
  • PipPipPipPipPip
  • 1998 posts

Posted 24 август 2010 - 12:14

Би ми било интересно да видя интервю с Анчев, където да не се държи като олигофрен. Сериозно.
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.

Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”

#546 whiplash159

The Grim Squeaker

• Тамплиери
  • PipPipPipPipPip
  • 2593 posts

Posted 24 август 2010 - 12:25

Би ми било интересно да прочета интервю с Анчев, в което се говори за музика... :rolleyes:
ПИСУК!

#547 Minstrel in the Gallery

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 592 posts

Posted 24 август 2010 - 16:07

А на мен би ми било интересно да прочета изказване на психиатъра, който лекува Анчев, какво лечение е наложено на Емо и защо последния не го спазва ... :rolleyes:

Edited by Minstrel in the Gallery, 24 август 2010 - 16:08 .

#548 Sailing Ships

Soldier Of Fortune

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 1423 posts

Posted 24 август 2010 - 19:01

Що за простотии са това ... в цялата публикация?!

За в бъдеще да очакваме и интервю с игуаната на Emil Coveranchev, която ще разказва за подвизите в семейното ложе на стопанина си ли? :rolleyes:
So, take me with you,
Take me far away,
We'll ride the wind across the sky...
Spread your wings and you will see,
You control your destiny,
So Sailing Ships
Don't pass you by ...

#549 didogun

кюре

• Енориаши
  • PipPip
  • 133 posts

Posted 25 август 2010 - 09:11

Много се точехте да го освирквате на ДиСи, ама само аз и още няколко лоялни трашъри деряхме гърла против тая измет. Половината стадион го аплодираше, нереза му ниеден...

#550 Satyr

Администратор

• Велики Магистри
  • PipPipPipPipPip
  • 7532 posts

Posted 25 август 2010 - 09:30

^ +1
WeRock.bg - сайт за Праведна музика

#551 deluxworld

епископ

• Енориаши
  • PipPipPip
  • 152 posts

Posted 25 август 2010 - 09:48

View Postdidogun, on Aug 25 2010, 10:11, said:

Много се точехте да го освирквате на ДиСи, ама само аз и още няколко лоялни трашъри деряхме гърла против тая измет. Половината стадион го аплодираше, нереза му ниеден...

+1 Точиме се по форумите, и после на мястото на събитието си трайкаме :rolleyes:
. . . And Justice For All

#552 Minstrel in the Gallery

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 592 posts

Posted 25 август 2010 - 10:25

Абсолютно на всяка пауза освирквах "Конкурент" с цяло гърло! Но забелязах, че по-голяма част от публиката въобще не слушаха групата и въобще не им правеше вЧеПатление кой се опитва да подгрява и да свири на сцената ... Но Емо трябва да се лекува, това е задължително за него и за бъдещата му кариера ... :harhar:

#553 Svil

кардинал

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 3368 posts

Posted 25 август 2010 - 12:37

View Postdidogun, on Aug 25 2010, 10:11, said:

Форума не е представителна извадка на БГ обществото. И аз го освирквах, ама около мене 20 души танцуваха и му припяваха. Няма как да ги надвикам всичките. Уви, на концерти на групи от ранга на ДиСи винаги има едно 25-50% народ, дето е там за да може да каже, че е бил там, а не защото са фенове на стила или групата. Това са хора, музикално всеядни и каквото и да им поднесеш, ще се "кефят". Пък после ще разправят към "купон" е било.

#554 BeerMe

бирена фея

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 863 posts

Posted 25 август 2010 - 12:47

View PostSvil, on Aug 25 2010, 13:37, said:

Форума не е представителна извадка на БГ обществото. И аз го освирквах, ама около мене 20 души танцуваха и му припяваха. Няма как да ги надвикам всичките. Уви, на концерти на групи от ранга на ДиСи винаги има едно 25-50% народ, дето е там за да може да каже, че е бил там, а не защото са фенове на стила или групата. Това са хора, музикално всеядни и каквото и да им поднесеш, ще се "кефят". Пък после ще разправят към "купон" е било.

Не знам за присъстващите на ДиСи, ама ей на това аз му викам върла фенка. Снимката е от Каварна тази година, точно след Содом!

Attached Files

#555 Blacky

Дунавски вълк

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 1005 posts

Posted 25 август 2010 - 13:25

View PostBeerMe, on Aug 25 2010, 13:47, said:

ей на това аз му викам върла фенка.
С pass и гривна като на групите и техните екипи?
...I can hear the silence,
see invisible emptiness...
Pasi Koskinen

#556 whiplash159

The Grim Squeaker

• Тамплиери
  • PipPipPipPipPip
  • 2593 posts

Posted 25 август 2010 - 13:29

Това е Mad Buthcer-а под прикритие, бе :harhar:
ПИСУК!

#557 BeerMe

бирена фея

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 863 posts

Posted 25 август 2010 - 13:47

Не знам от екипа ли е или е най-старото Групи, което съм виждала, ама да доживеем и ние на нейните така да си ходим по фестивали :harhar:

#558 Тигър

кардинал

• Тамплиери
  • PipPipPipPipPip
  • 1998 posts

Posted 25 август 2010 - 17:33

View PostSvil, on Aug 25 2010, 13:37, said:

Тия двайсет души не са му виждали изцепките по интервютата, затова. Същите вероятно щяха да се кефят и да припяват много повече на БТР или Ахат, да речем, но пък на тях промоутърът не им е бил басист... Шанс...
Иначе аз си го казах и преди - харесвах ги доста повече, преди да ги видя наживо. Толкова брутална имитация на Deep Purple/Whitesnake просто няма как да не ме подразни.

Edited by Тигър, 25 август 2010 - 17:33 .

Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.

Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”

#559 Sailing Ships

Soldier Of Fortune

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 1423 posts

Posted 25 август 2010 - 18:26

View PostТигър, on Aug 25 2010, 18:33, said:

Тия двайсет души не са му виждали изцепките по интервютата, затова. Същите вероятно щяха да се кефят и да припяват много повече на БТР или Ахат, да речем, но пък на тях промоутърът не им е бил басист... Шанс...
Иначе аз си го казах и преди - харесвах ги доста повече, преди да ги видя наживо. Толкова брутална имитация на Deep Purple/Whitesnake просто няма как да не ме подразни.

Оттук произтича въпросът дали имаме наистина достойни български групи за подгряване - и като стилово сходство с чуждата банда, и като музикантски талант, и като човешки достойнства, ако щете.

Лично според мен такива биха могли да бъдат - Ахат, Б.Т.Р., Pantommind.

За Конкурент - Whitesnake ... гледай клиповете на "Върни се", "Не, не тръгвай" (извинявам се, ако бъркам заглавията). То бива, бива копиране от 1987 г. ("Here I Go Again", "Is This Love", "Still Of The Night"), не е истина.
So, take me with you,
Take me far away,
We'll ride the wind across the sky...
Spread your wings and you will see,
You control your destiny,
So Sailing Ships
Don't pass you by ...

#560 Dark

послушник

• Енориаши
  • Pip
  • 20 posts

Posted 25 август 2010 - 18:43

View PostMinstrel in the Gallery, on Aug 25 2010, 11:25, said:

Но забелязах, че по-голяма част от публиката въобще не слушаха групата и въобще не им правеше вЧеПатление кой се опитва да подгрява и да свири на сцената ...

И около мен беше така, а най- добре се понасяха когато им обърнеш гръб :harhar:

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users