Posted 24 август 2010 - 09:24
И това е доста "добро" (пак от същия "вестник"):
Accept се забраниха сами
Най-големите хедлайнери на Каварна рок фест - групата ACCEPT, се забраниха сами. Лично те наредиха в комплекса "Каварна апартамент" да не звучи тяхната музика. Слушайте си каквото искате, само не и нас, вече ме боли главата от ACCEPT, заяви лидерът на бандата Волф Хофман пред "Стандарт". Причината беше, че хотелът, където са настанени, е пълен с германци, англичани, руснаци и румънци, които разпознаха на секундата легендарните металисти и ги накацаха като комари край Дунав. Край басейна се стигна до компромисното решение да се слуша White snake. Покрай тях и мен ме опознаха, пошегува се новият вокалист на бандата Марк Торнильо, преди да скочи в басейна, опакован в гума за ТИР. През това време Волф ту влизаше, ту излизаше от апартамента си, раздвоен между една, както винаги прекрасна българка, и една ставаща за всичко румънка, ама баси гаджето! Накрая надделя жена му, която също е тук, ама я заболя стомах. Тук се наложи "Стандарт" да помага и чрез колеги от други медии осигури на дамата ентерол. На нея й мина, но на Волф не му мина и заедно с Марк тръгнаха да гонят Михаля из Каварна.