Jump to content

Kavarna Rock Fest 201023-25.07.2010г. - стадион "Калиакра"

569 replies to this topic

#521 Abadon

приятел на Чубака

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 577 posts

Posted 30 юли 2010 - 19:22

View Postviolator, on Jul 30 2010, 18:00, said:

Отчисленията се правят в процент от приходите. A макар сумата от продажба на билети да е основен, съвсем не е единствен приход от едно търговско мероприятие, на което се изпълняват музикални произведения - обект на авторско право.

Казано с две думи - за организатора приходи има и от концерти, за които не се продават билети. Така наречените "безплатни". :yes:
хах
искаш да кажеш че освен % за билетите искат и % от кибапчитата и бирата
ми те ша искат и от мене пари следващият път когато запаля звездолета до Каварна и кача още 3-ма и им искам по 30 кинта за гориво, макар че пътя ми е излезнал 80 да речем и съм с 10 отгоре
Знаете ли че ...

Мириса на пламъка от запалката мирише на изгорели косми от носа.

#522 Тракторист-камикадзе

послушник

• Енориаши
  • Pip
  • 44 posts

Posted 30 юли 2010 - 23:50

View PostAbadon, on Jul 30 2010, 20:22, said:

ми те ша искат и от мене пари следващият път когато запаля звездолета до Каварна и кача още 3-ма и им искам по 30 кинта за гориво, макар че пътя ми е излезнал 80 да речем и съм с 10 отгоре

Затова автомобилите са оборудвани с радио. Ти да си чист, пък радиостанциите нека се оправят с Мюзикаутор :yes:

Edited by Тракторист-камикадзе, 30 юли 2010 - 23:51 .

#523 didogun

кюре

• Енориаши
  • PipPip
  • 133 posts

Posted 01 август 2010 - 21:18

Абе кво стана с мотоциклетя?

#524 Стефан Николов

кюре

• Енориаши
  • PipPip
  • 147 posts

Posted 02 август 2010 - 07:46

View Postdidogun, on Aug 1 2010, 22:18, said:

Мда, и аз това се чудя кво ли стана :yes:

#525 BeerMe

бирена фея

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 863 posts

Posted 02 август 2010 - 08:33

След дългия дебат за Мюзикаутор някой няма ли все пак да напише и впечатления от фестивала?

За мен организацията тази година беше на много добро ниво, никъде не сме имали никакви проблеми. Взехме си още предния ден гривните и след това само през охраната, дори не ни претърсваха.

Подборът на групи също беше страхотен, макар и не всички да са ми любими, но самото изживяване беше на светлинни години по-добро от мин. година. Успяхме да се снимаме с една голяма част от групите и то дори не на сайнинг сешъните, а на самата ограда до сцената.

Изключвайки Анаялейтър последната вечер, за мен денят беше вторият!

Благодарности на Лауд Консъртс, община Каварна и Цонко , които направиха седмицата ми в Каварна незабравима! :yes:

#526 andro

послушник

• Енориаши
  • Pip
  • 48 posts

Posted 02 август 2010 - 17:26

View Postdidogun, on Aug 1 2010, 22:18, said:

Е, как какво става? Още не са ми го дали. :harhar:

#527 HeathenHeart

The Art of Lore

• Тамплиeри
  • PipPipPipPipPip
  • 2139 posts

Posted 02 август 2010 - 23:59

View PostBeerMe, on Aug 2 2010, 09:33, said:

След дългия дебат за Мюзикаутор някой няма ли все пак да напише и впечатления от фестивала?
Мислех да напиша, но като видях безкрайния дебат кой пие-кой плаща, реших, че няма смисъл.
Hedniska Blod

#528 Mor-Rioghain

bean sídhe

• Енориаши
  • PipPipPip
  • 451 posts

Posted 04 август 2010 - 19:51

На тези юнаци, разбира се, им е харесало, но не можаха ли да изберат по-подходяща дата! :harhar:
Don't mistake lack of talent for genius.

#529 Blacky

Дунавски вълк

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 1005 posts

Posted 08 август 2010 - 15:22

Атанас Дернев от Граф Игнатиево спечели мотора „Харлей Дейвидсън” от томболата на „Каварна рок фест 2010”
- Община Каварна
...I can hear the silence,
see invisible emptiness...
Pasi Koskinen

#530 BeerMe

бирена фея

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 863 posts

Posted 09 август 2010 - 06:09

Да му е честита машината, със здраве да си го кара и най-вече безаварийно :)

#531 Velvet Thorns

jedi knight

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 599 posts
  • Interests:paradise lost | doom metal | death metal | stoner metal | sludge metal | progressive metal | black metal | gothic metal | scandinavian metal | drone metal | post metal | industrial metal | cyber erotica | photography | body modification

Posted 23 август 2010 - 20:55

Ледeната кралица разтопи Каварна

много смешно, как разни хора пишат без понятие да имат :rolleyes:
in my head this all is in my head this all is in my head this all is in my head this all is in my head...

#532 Blacky

Дунавски вълк

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 1005 posts

Posted 24 август 2010 - 07:23

Пиян да бях, друсан и прегазен от стадо мамути, пак бих написал по-добър репортаж, при все че съм абсолютен литературен некадърник. Ужас. А това:

Дио - The Chance Are On
- хахахахахаха :rolleyes:
...I can hear the silence,
see invisible emptiness...
Pasi Koskinen

#533 Svil

кардинал

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 3368 posts

Posted 24 август 2010 - 07:44

Тоя Кристианчо дето го е писал това да вземе да се самоубеси и да изчезне безкрайно. Баси идиота недоклатен. Правописни грешки във всяко изречение. Фактологични грешки. Поне имената на песните и групите да беше видял някъде как се пишат правилно. И барабаниста си има име. Не е толкова трудно да се намери как се казва, ако не го знаеш и да го напишеш. Дееба и идиотите дето вземат пари без да разбират и грам от това, което вършат. :rolleyes:

View PostVelvet Thorns, on Aug 23 2010, 21:55, said:

Ледeната кралица разтопи Каварна

много смешно, как разни хора пишат без понятие да имат :harhar:
То не е смешно, трагично е и жалко...

#534 Envy

Not Telling

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 2409 posts

Posted 24 август 2010 - 09:15

View PostSvil, on Aug 24 2010, 08:44, said:

То не е смешно, трагично е и жалко...
Меко казано... Все си мислех, че съм чел какви ли не идиотии, но този "репортаж" определено ми взе акъла.
А най-страшното е, че някой "редактор" е дал на този човечец да пише. И после същите тези "журналисти" и "новинари" ще ми пуснат поредната статия колко неграмотно било подрастващото поколение, видиш ли - за разлика от тях...

#535 Satyr

Администратор

• Велики Магистри
  • PipPipPipPipPip
  • 7532 posts

Posted 24 август 2010 - 09:21

И пак "Стандарт". Жалко, че няма колекция от подобни издънки, вече съм почти сигурен, че тази газета би била номер едно :rolleyes:
WeRock.bg - сайт за Праведна музика

#536 Envy

Not Telling

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 2409 posts

Posted 24 август 2010 - 09:24

И това е доста "добро" (пак от същия "вестник"):

Accept се забраниха сами

Най-големите хедлайнери на Каварна рок фест - групата ACCEPT, се забраниха сами. Лично те наредиха в комплекса "Каварна апартамент" да не звучи тяхната музика. Слушайте си каквото искате, само не и нас, вече ме боли главата от ACCEPT, заяви лидерът на бандата Волф Хофман пред "Стандарт". Причината беше, че хотелът, където са настанени, е пълен с германци, англичани, руснаци и румънци, които разпознаха на секундата легендарните металисти и ги накацаха като комари край Дунав. Край басейна се стигна до компромисното решение да се слуша White snake. Покрай тях и мен ме опознаха, пошегува се новият вокалист на бандата Марк Торнильо, преди да скочи в басейна, опакован в гума за ТИР. През това време Волф ту влизаше, ту излизаше от апартамента си, раздвоен между една, както винаги прекрасна българка, и една ставаща за всичко румънка, ама баси гаджето! Накрая надделя жена му, която също е тук, ама я заболя стомах. Тук се наложи "Стандарт" да помага и чрез колеги от други медии осигури на дамата ентерол. На нея й мина, но на Волф не му мина и заедно с Марк тръгнаха да гонят Михаля из Каварна.

#537 Svil

кардинал

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 3368 posts

Posted 24 август 2010 - 09:29

Особено последната част за Волф Хофман и жените е връх на простотията. Ай сиктир, всички вестници в България е крайно време да се забранят!

#538 Satyr

Администратор

• Велики Магистри
  • PipPipPipPipPip
  • 7532 posts

Posted 24 август 2010 - 09:32

Краят просто НЕ Е истина :rolleyes:

View PostSvil, on Aug 24 2010, 10:29, said:

Особено последната част за Волф Хофман и жените е връх на простотията. Ай сиктир, всички вестници в България е крайно време да се забранят!
Да се забранят сами!
WeRock.bg - сайт за Праведна музика

#539 Envy

Not Telling

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 2409 posts

Posted 24 август 2010 - 09:38

View PostSatyr, on Aug 24 2010, 10:21, said:

Жалко, че няма колекция от подобни издънки...
Да вземем да направим, а? :harhar: Примерно в отделна тема във форума. Със сигурност ще стане огромна. :rolleyes:

P.S. Майтапя се, а и не ми се занимава. Предпочитам да гоня Михаля, опакован в гума за ТИР - ще съм баси гаджето!

#540 Стефан Николов

кюре

• Енориаши
  • PipPip
  • 147 posts

Posted 24 август 2010 - 09:41

View PostEnvy, on Aug 24 2010, 10:38, said:

Да вземем да направим, а? :harhar: Примерно в отделна тема във форума. Със сигурност ще стане огромна. :rolleyes:

P.S. Майтапя се, а и не ми се занимава. Предпочитам да гоня Михаля, опакован в гума за ТИР - ще съм баси гаджето!
Винаги ще е актуална, със постоянните издънки на вестниците...

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users