Jump to content

Kavarna Rock Fest 201023-25.07.2010г. - стадион "Калиакра"

• You cannot reply to this topic
569 replies to this topic

#381 Joacim

епископ

• Енориаши
  • PipPipPip
  • 194 posts

Posted 14 юли 2010 - 09:14

И тая година ще бъде култ ,още първия ден се стоварвам там и няма мърдане :worship:

#382 Svil

кардинал

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 3368 posts

Posted 14 юли 2010 - 09:32

View PostФайона, on Jul 14 2010, 09:24, said:

Никво трю не съм. Аз съм сноб от класа. :worship:
Аз си държа на удобствата. Хотел, баня поне 2 пъти на ден, нормална храна поне на закуска и на обед. Вечерята е ясно, че е на крак, на стадиона. Така, че и аз не съм трю :worship:

#383 Florimel

архиепископ

• Тамплиери
  • PipPipPipPip
  • 642 posts

Posted 14 юли 2010 - 09:56

View PostSvil, on Jul 13 2010, 21:15, said:

Това е много изкушаващо предложение. Да взема да посетя фестивала ли :worship:

Ми защо пък не? :worship: Както знаем, преживяванията на един фестивал далеч не се изчерпват с ходенето на концерти ;)

#384 Depositus Cordis

I might be a dog

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 593 posts

Posted 14 юли 2010 - 10:21

Абе не знам... в лагера винаги става нещо, срещаш всякакви познати(и непознати) и си е култ за мен, дори и горичката в която не расте трева :worship:
Е не е като първия път когато бях с още 2ма с по една тениска на гърба 3те дни и спахме на пейката във входа на Цонко Цонев едната вечер :worship:
Е тогава не знаехме, ама към 3 през нощта се отваря вратата на входа, влиза Цонко, гледа ни и каза "Здравейте момчета" и си продължи към асансьора.

#385 Svil

кардинал

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 3368 posts

Posted 14 юли 2010 - 10:57

View PostFlorimel, on Jul 14 2010, 10:56, said:

Ми защо пък не? :worship: Както знаем, преживяванията на един фестивал далеч не се изчерпват с ходенето на концерти ;)
Така е. Следващия път ще посетя Каварна без придружители, че да не се налага да се съобразявам с тях и да опитам от всички фестивални радости ;)
Тази година уви, пропускам :worship:

#386 Joacim

епископ

• Енориаши
  • PipPipPip
  • 194 posts

Posted 14 юли 2010 - 11:46

View PostDepositus Cordis, on Jul 14 2010, 11:21, said:

Абе не знам... в лагера винаги става нещо, срещаш всякакви познати(и непознати) и си е култ за мен, дори и горичката в която не расте трева ;)
Е не е като първия път когато бях с още 2ма с по една тениска на гърба 3те дни и спахме на пейката във входа на Цонко Цонев едната вечер :worship:
Е тогава не знаехме, ама към 3 през нощта се отваря вратата на входа, влиза Цонко, гледа ни и каза "Здравейте момчета" и си продължи към асансьора.
И ти ли си го правил тоя номер ;) Само,че аз не бях във входа на Цонко..първата вечер спах на някаква пейка на центъра на града и другите две бях в палатковия лагер.Усетих напълно фестивалната атмосфера :worship:

#387 Depositus Cordis

I might be a dog

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 593 posts

Posted 14 юли 2010 - 12:09

View PostJoacim, on Jul 14 2010, 12:46, said:

И ти ли си го правил тоя номер ;) Само,че аз не бях във входа на Цонко..първата вечер спах на някаква пейка на центъра на града и другите две бях в палатковия лагер.Усетих напълно фестивалната атмосфера :worship:
Да де, тия пейки добре, ама едната вечер задуха вятър и не беше оферта. Това беше преди 3 години като бяха Моторхед, оттогава сме с палатки :worship:

#388 Javor

кардинал

• Тамплиeри
  • PipPipPipPipPip
  • 1411 posts

Posted 14 юли 2010 - 12:14

View PostФайона, on Jul 14 2010, 09:24, said:

Никво трю не съм. Аз съм сноб от класа. ;)
Аз съм нещо средно между сноб и трю. Имам си палатка, надуваем матрак, компресорче на 12 волта да не се мъча да надувам като идиот :worship: Само с походна баня и кенеф не съм оборудвал колата. По белите фестивали има такива удобства в палатковите лагери, но в Каварна още ще ги почакаме :worship:

#389 BeerMe

бирена фея

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 863 posts

Posted 14 юли 2010 - 14:22

View PostJavor, on Jul 14 2010, 13:14, said:

Аз съм нещо средно между сноб и трю. Имам си палатка, надуваем матрак, компресорче на 12 волта да не се мъча да надувам като идиот :worship: Само с походна баня и кенеф не съм оборудвал колата. По белите фестивали има такива удобства в палатковите лагери, но в Каварна още ще ги почакаме :worship:

Тези соларните душове не вършат ли работа? Вярно, че само 20л, но пак е по-добре от мокри кърпички ;)

За тоалетна, ето моето предложение, което е за еднократна употреба:

Posted Image

Този картонен кенеф е със сменяеми торбички, предлага се в различни разцветки, включително и камуфлажна, да си го криете в Каварненския лес ;)

Edited by BeerMe, 14 юли 2010 - 14:25 .

#390 Стефан Николов

кюре

• Енориаши
  • PipPip
  • 147 posts

Posted 14 юли 2010 - 14:24

View PostBeerMe, on Jul 14 2010, 15:22, said:

Тези соларните душове не вършат ли работа? Вярно, че само 20л, но пак е по-добре от мокри кърпички :worship:

За тоалетна, ето моето предложение, което е за еднократна употреба:

Posted Image
В Кауфланд в Бургас бяха пуснали на промоция къмпинг душове (8 лв. бройката), до изчерпване на количествата...и на 2-рия ден нямаше нищо...бяха свършили.

#391 Javor

кардинал

• Тамплиeри
  • PipPipPipPipPip
  • 1411 posts

Posted 14 юли 2010 - 14:37

Шит бокса е идеен :worship: Може да си помисля по въпроса за нещо такова :worship: ;)

#392 Joacim

епископ

• Енориаши
  • PipPipPip
  • 194 posts

Posted 14 юли 2010 - 14:57

Аз па си разчитам на добрата стара горичка край лагера :worship: или на химическите тоалетни

#393 Стефан Николов

кюре

• Енориаши
  • PipPip
  • 147 posts

Posted 14 юли 2010 - 15:04

View PostJoacim, on Jul 14 2010, 15:57, said:

Аз па си разчитам на добрата стара горичка край лагера :worship:
Внимавайте с горичката, от време на време се намират заспали индивиди там :worship:

#394 swatata

послушник

• Енориаши
  • Pip
  • 9 posts

Posted 14 юли 2010 - 16:58

А аз искам нещо да попитам.Каква е разликата между поканата и нормалния 3-дневен билет и дали въобще има някаква разлика.

#395 Satyr

Администратор

• Велики Магистри
  • PipPipPipPipPip
  • 7532 posts

Posted 14 юли 2010 - 16:59

Ако поканата е също тридневна - разлика няма никаква. Тридневните покани трябва да се разменят за гривни пред входа на стадиона също като билетите.
WeRock.bg - сайт за Праведна музика

#396 swatata

послушник

• Енориаши
  • Pip
  • 9 posts

Posted 14 юли 2010 - 17:02

Да аз това го видях.Доста добре са го направили 1 ден преди концерта да се разменят за да няма като Сонисфер чакаш 100 часа за гривна и изпускаш една или две групи заради лоша организация.Тъкмо като пристигна на 22-ри отивам слегам си я и си обикалям града :worship:

#397 Svil

кардинал

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 3368 posts

Posted 14 юли 2010 - 17:26

Ще ме извиняваш, но на Сонисфиъра организацията беше 6. В 12 на обед нямаше никакви опашки. Към 3 също :worship:

#398 Soulbound

послушник

• Енориаши
  • Pip
  • 27 posts

Posted 14 юли 2010 - 18:39

View PostSvil, on Jul 14 2010, 18:26, said:

Ще ме извиняваш, но на Сонисфиъра организацията беше 6. В 12 на обед нямаше никакви опашки. Към 3 също :worship:

Което не е вярно, защото бях в три часа на опашката пред палатката и си отвисях поне 40 минути, докато се чекна за гривната за 2та дни- след като влязох първите песни вече бяха инту дъ паст....
За контакти търсете разклонители...

#399 Svil

кардинал

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 3368 posts

Posted 14 юли 2010 - 18:42

Не знам на коя опашка сте били всички, аз и двата дни до към 4 и нещо бях до Езерото Ариана и не видях някой да чака повече от 10 минути. Дори втория ден бях придружител на едно девойче и то буквално само мина без да чака никой преди нея и си взе гривната. Това към 16:30 и нямаше абсолютно никой.

#400 Soulbound

послушник

• Енориаши
  • Pip
  • 27 posts

Posted 14 юли 2010 - 18:57

Ами говорим за входа от към А сектор - 3-лентова опашка на която дкато се чекнеш и вече са рилийзнали нов албум...
За контакти търсете разклонители...

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users