Jump to content

Kavarna Rock Fest 201023-25.07.2010г. - стадион "Калиакра"

569 replies to this topic

#341 Стефан Николов

кюре

• Енориаши
  • PipPip
  • 147 posts

Posted 07 юни 2010 - 08:00

View PostSatyr, on Jun 6 2010, 17:56, said:

И като лек офтопик, но не съвсем, да направим една аналогия.
Искам да попитам всички "неверници", макар че тук май такива вече не останаха :metal:, които "не вярват", че Katehizis.com датира от август 2001 г. и съответно скоро ще навърши 9 години:

Дали по същата логика сега ще твърдят, че "Kavarna Rock Fest" не е петият пореден такъв фестивал? :metal: :metal:

Какво имаме - смяна на името и смяна на основния организатор. От "Kaliakra" стана "Kavarna" и промоутърът вече не е "Joker Media", а са "Loud Concerts". Така, както сайтът ни си смени името и уебадреса, но оставайки почти същият. Е, мамини сладки, бягайте сега при Цонко и при "Loud Concerts" да им обяснявате, че "Kavarna Rock Fest 2010" не е пети, а първи такъв фестивал :metal:

Ама искам да гледам :harhar:
И като се има в предвид, че половината Жокер медиа, вече е Loud Concerts (който още миналата година в Каварна имаха транспаранти и т.н), Феста, мястото всичко останало си е същото :metal:

P.S. Извинявам се, че ми е малко неформулирана мисълта, но се надявам се да ме разберете ;)

Edited by Стефан Николов, 07 юни 2010 - 08:02 .

#342 whiplash159

The Grim Squeaker

• Тамплиери
  • PipPipPipPipPip
  • 2593 posts

Posted 08 юни 2010 - 07:35

В три поредни седмици в предаването "От другата страна" Мартин Николов интервюира Мартин Стоянов ("Loud Concerts") като всяко едно интервю е за всеки един отделен ден на "Каварна Рок Фест". Снощи е било предаването касаещо втория ден (24.07) и сам шефа на промоутърската компания е споделил, че NEVERMORE e трябвало да свирят на фестивала и единствената причина това да не стане е несъответствие в програмата на бандата и летните й почивки между концертите.

Другата седмица, в понеделник (14.06) ще бъде разговорът за третия ден от феста.
ПИСУК!

#343 Digger

епископ

• Енориаши
  • PipPipPip
  • 430 posts

Posted 08 юни 2010 - 08:42

View Postwhiplash159, on Jun 8 2010, 08:35, said:

В три поредни седмици в предаването "От другата страна" Мартин Николов интервюира Мартин Стоянов ("Loud Concerts") като всяко едно интервю е за всеки един отделен ден на "Каварна Рок Фест". Снощи е било предаването касаещо втория ден (24.07) и сам шефа на промоутърската компания е споделил, че NEVERMORE e трябвало да свирят на фестивала и единствената причина това да не стане е несъответствие в програмата на бандата и летните й почивки между концертите.

Другата седмица, в понеделник (14.06) ще бъде разговорът за третия ден от феста.

...но основно е натежал фактът, че е трябвало да останат четири дни у нас..., а самите Destruction се съгласили буквално за три минути :yes:)))

#344 Стефан Николов

кюре

• Енориаши
  • PipPip
  • 147 posts

Posted 08 юни 2010 - 08:44

View PostDigger, on Jun 8 2010, 08:42, said:

...но основно е натежал фактът, че е трябвало да останат четири дни у нас..., а самите Destruction се съгласили буквално за три минути :yes:)))
Те Destructiоn тука на квартал го обърнаха, не знам вече за кой път идват, 4 или 5-ти :yes:))

#345 Digger

епископ

• Енориаши
  • PipPipPip
  • 430 posts

Posted 08 юни 2010 - 08:46

View PostСтефан Николов, on Jun 8 2010, 09:44, said:

Те Destructiоn тука на квартал го обърнаха, не знам вече за кой път идват, 4 или 5-ти :yes:))

...харесва им на хората - феновете - фенове, парите - пари, купонът - купон! За какво още може да мечтае една група? :yes:

#346 Vaskes

Contemplator

• Енориаши
  • PipPipPip
  • 178 posts
  • Interests:Post-punk, Industrial, Gothic Rock, Punk, New Wave, Rock'n'Roll, Orchestral, Instrumental, Experimental

Posted 08 юни 2010 - 21:54

View PostDigger, on Jun 8 2010, 09:46, said:

...харесва им на хората - феновете - фенове, парите - пари, купонът - купон! За какво още може да мечтае една група? :)
То парите колко да са пари... Ама пак със сигурност са повече отколкото в Сърбия, където два пъти ги ментят някакви пишман-организатори. :)
There's a devil crawling along your floor

#347 Depositus Cordis

I might be a dog

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 593 posts

Posted 25 юни 2010 - 16:17

Айде един месец остана само :harhar:

#348 MESHUGGAH

епископ

• Енориаши
  • PipPipPip
  • 375 posts

Posted 25 юни 2010 - 16:45

View PostDepositus Cordis, on Jun 25 2010, 17:17, said:

Айде един месец остана само :harhar:
Наближава, верно! :D Ше се сцепимееееее! :) :D :metal:
METAL RELIGION

#349 vasil

послушник

• Енориаши
  • Pip
  • 7 posts

Posted 26 юни 2010 - 21:51

Ще има ли монитори на сцената тази година? Последният път когато присъствах на фестивала нямаше

#350 Тигър

кардинал

• Тамплиери
  • PipPipPipPipPip
  • 1998 posts

Posted 27 юни 2010 - 00:16

То досега май изобщо не е имало, пък и надали ще се съберат повече от 5000 човека наведнъж на стадиона в който и да е от трите дни, така че би трябвало да можеш да си достатъчно близо.
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.

Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”

#351 satanicart

епископ

• Енориаши
  • PipPipPip
  • 420 posts

Posted 28 юни 2010 - 15:23

View PostСтефан Николов, on Jun 8 2010, 09:44, said:

Те Destructiоn тука на квартал го обърнаха, не знам вече за кой път идват, 4 или 5-ти ;)))

Всеки си знае за себе си, но лично аз нямам нищо против да ходя на концерт на Destructiоn всяка седмица ;) А иначе това ще бъде петият им концерт в България.

#352 Стефан Николов

кюре

• Енориаши
  • PipPip
  • 147 posts

Posted 28 юни 2010 - 15:38

View Postsatanicart, on Jun 28 2010, 16:23, said:

Всеки си знае за себе си, но лично аз нямам нищо против да ходя на концерт на Destructiоn всяка седмица ;) А иначе това ще бъде петият им концерт в България.
Ми аз лично, ще ги гледам за 4-ти път от общо 5 нямам оплаквания ;)
Чакам я тая Каварна като 13-та заплата ;)

View PostТигър, on Jun 27 2010, 01:16, said:

То досега май изобщо не е имало, пък и надали ще се съберат повече от 5000 човека наведнъж на стадиона в който и да е от трите дни, така че би трябвало да можеш да си достатъчно близо.
На единия концерт на Скорпионс (май беше първия в Каварна) имаше опънати платна и на тях доста добре си се виждаше, но и сцената не беше на обичайното място, където е сега. Беше монтирана срещу пейките.

#353 Файона

addicted to chaos

• Енориаши
  • PipPipPip
  • 212 posts

Posted 08 юли 2010 - 07:47

Някой да търси къде да спи?
Питам, защото приятелите ни няма да могат да дойдат и се оказахме с една резервирана излишна тройна стая. Сигурна съм, че собствениците лесно ще запълнят стаята ако им се обадя, че не я искам, но реших първо да се погрижа за съфорумниците. Така че ако сте трима възпитани и благоприлични трашъри, които пушат и пият умерено и си мият косите редовно, може да ми пишете на лична, да дам координати. Хотелчето е частно, готино и евтино. Има си и фитнес в мазата.
Omnia mea mecum porto

#354 Файона

addicted to chaos

• Енориаши
  • PipPipPip
  • 212 posts

Posted 08 юли 2010 - 16:00

Офертата вече не е валидна. :)
Omnia mea mecum porto

#355 Metal Heart

silent water(s)

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 1399 posts

Posted 09 юли 2010 - 08:53

На Sonisphere мръзнахме, в Каварна обаче ще мрем от жега :yes:

Най-топло според предварителните прогнози ще бъде на 23 и 24 юли. Тогава живакът в термометрите най-вероятно ще счупи рекордите от 2000 година, когато в Добрич на сянка бяха измерени 40,5°С.
"Месец юли по правило е един от най-топлите месеци в годината. Очаква се средната месечна температура да бъде 33 градуса", обясниха метеоролози.
Времето през юли ще радва любителите на морето, тъй като температурата на водата се очаква да бъде около 26 градуса. Живакът на термометрите във Варна няма да пада под 31, в Бургас и Несебър под 33, в Приморско ще бъде около 32, а в Каварна - 30°С.
От тук.
Поне морето е наблизо :)
It's in your heart, it's in my soul, in your own reality
Vanquish the pain
Don't want to see it fail!

#356 Blacky

Дунавски вълк

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 1005 posts

Posted 09 юли 2010 - 09:01

Хах, "Каварна" и "морето е наблизо" малко не ги възприемам правилно. Но пък, предвид моето отстояние от морето в момента, направо си е близо :yes:
...I can hear the silence,
see invisible emptiness...
Pasi Koskinen

#357 Metal Heart

silent water(s)

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 1399 posts

Posted 09 юли 2010 - 09:09

View PostBlacky, on Jul 9 2010, 10:01, said:

Хах, "Каварна" и "морето е наблизо" малко не ги възприемам правилно. Но пък, предвид моето отстояние от морето в момента, направо си е близо ;)
Така е, има-няма половин час на бърз ход от стадиона :yes:
Това ми е болна тема - морето ми е на пет минути пеша, а още не съм ходила на плаж :) Чакам да минат пороите и да ме пуснат в отпуска...
Vanquish the pain

#358 Svil

кардинал

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 3368 posts

Posted 09 юли 2010 - 09:18

View PostMetal Heart, on Jul 9 2010, 10:09, said:

Чакам да минат пороите и да ме пуснат в отпуска...
Това за пороите и по-горното твърдение за големите жеги си противоречат :)
Мене ми се струва, че това ще е най-студеното лято, което сме имали досега :yes:
По вероятно е в Каварна да ви удави, струва ми се...

#359 Metal Heart

silent water(s)

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 1399 posts

Posted 09 юли 2010 - 09:28

View PostSvil, on Jul 9 2010, 10:18, said:

Това за пороите и по-горното твърдение за големите жеги си противоречат ;)
Мене ми се струва, че това ще е най-студеното лято, което сме имали досега :)
По вероятно е в Каварна да ви удави, струва ми се...
Ами то заглавието в линка казва точно това - след като минат пороите (към 15 юли), ще настане жега. Склонна съм да им вярвам, в последно време горещина и хлад се редуват през седмица... Тъкмо напече и се наточиш за плажа и се излива пороен дъжд. Ненормално време :yes:
Vanquish the pain

#360 whiplash159

The Grim Squeaker

• Тамплиери
  • PipPipPipPipPip
  • 2593 posts

Posted 09 юли 2010 - 10:22

То тука (по северното Черноморие) до преди няколко дни го караше като тропическо време - до обяд пече, след обяд - вали. И това почти всеки ден в продължение на две седмици.
Но до Каварненския фест има повече от 14-15 дни, а до тогава времето може да се смени поне около десетина пъти.
ПИСУК!

4 user(s) are reading this topic

0 members, 4 guests, 0 anonymous users