Jump to content

Kavarna Rock Fest 201023-25.07.2010г. - стадион "Калиакра"

569 replies to this topic

#301 Metal Heart

silent water(s)

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 1399 posts

Posted 21 май 2010 - 09:25

Тази година ще се мре :worship: :worship: :worship:
It's in your heart, it's in my soul, in your own reality
Vanquish the pain
Don't want to see it fail!

#302 Стефан Николов

кюре

• Енориаши
  • PipPip
  • 147 posts

Posted 21 май 2010 - 09:39

Страшно траш лято, ще се мре !

#303 Mor-Rioghain

bean sídhe

• Енориаши
  • PipPipPip
  • 451 posts

Posted 21 май 2010 - 10:39

View PostMetal Heart, on May 21 2010, 10:25, said:

Тази година ще се мре
... от скука... :worship: (е, поне половината групи на феста си заслужават присъствието).
Don't mistake lack of talent for genius.

#304 Metal Heart

silent water(s)

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 1399 posts

Posted 21 май 2010 - 10:45

Имах предвид четворката в София и тройката в Каварна. Винаги ще има и такива, на които няма да им пука за това - няма проблем, стойте си вкъщи :worship:
It's in your heart, it's in my soul, in your own reality
Vanquish the pain
Don't want to see it fail!

#305 Стефан Николов

кюре

• Енориаши
  • PipPip
  • 147 posts

Posted 21 май 2010 - 10:57

View PostMetal Heart, on May 21 2010, 10:45, said:

Имах предвид четворката в София и тройката в Каварна. Винаги ще има и такива, на които няма да им пука за това - няма проблем, стойте си вкъщи :worship:
+ 1, който не му харесва, не ходи, не хаби време и нерви, пести пари, и не на последно място - не пише излишни злъчни коментари. Аз нямам проблеми с по горните фактори и се кефя на 90% от бандите за това смятам да изкарам поредната запомняща се Каварна :worship:

Edited by Стефан Николов, 21 май 2010 - 10:58 .

#306 Mor-Rioghain

bean sídhe

• Енориаши
  • PipPipPip
  • 451 posts

Posted 21 май 2010 - 11:06

Разбрах идеално. Бих понесла всички седем групи най-малкото наистина без да ми пука, с изключение на Destruction, които олицетворяват всичко, което ме дразни в траша. Толкова предсказуемо и "популистко" решение е било да ги добавят, но няма да им позволя да ме откажат от това да видя музиканти, които съм очаквала толкова дълго. И да не ми се оплаква после никой, че нямало публика на поредния концерт.
Просто изразявам искреното си мнение, надявам се да не е проблем?
Така че, подготвяйте се за инвазия в скоро време! :worship:
Don't mistake lack of talent for genius.

#307 Blacky

Дунавски вълк

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 1005 posts

Posted 21 май 2010 - 11:16

View PostMor-Rioghain, on May 21 2010, 12:06, said:

Destruction, които олицетворяват всичко, което ме дразни в траша.
Хах, това все едно аз го написах. :worship: Което също не ме отказва да видя останалите групи.
...I can hear the silence,
see invisible emptiness...
Pasi Koskinen

#308 Стефан Николов

кюре

• Енориаши
  • PipPip
  • 147 posts

Posted 21 май 2010 - 11:43

View PostMor-Rioghain, on May 21 2010, 11:06, said:

Така че, подготвяйте се за инвазия в скоро време! :worship:
Аз за тая инвазия се подготвям от както са обявени групите :worship:

#309 didogun

кюре

• Енориаши
  • PipPip
  • 133 posts

Posted 22 май 2010 - 19:27

Destruction ще послужат на бая народ да отдъхне и да пийне биричка като гледам. Предният им лайв в Каварна премина пред 2 маршрутки публика.
Но виж, виртуоз като Джеф Уотърс, който на мен лично ми е голям мерак да видя и чуя на живо, не е за изпускане.
Загубил съм им дирите на Annihilator преди бая години, но тая група май направи 2 топ-албума в началото на кариерата си и след това не е давала повод за шумотевица.

Наскоро гледах и новия клип на Accept - Teutonic Terror. Тоя Марк Торнийо голямо гласище изкара. Дядо се раздаде на каварненската сцена преди години, да видим сега новия как ще се представи. Волф Хофман е в перфектна форма, един от най-добрите китаристи, свирил в Каварна според мен.

Edited by didogun, 22 май 2010 - 20:01 .

#310 BeerMe

бирена фея

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 863 posts

Posted 23 май 2010 - 07:17

View Postdidogun, on May 22 2010, 20:27, said:

Но виж, виртуоз като Джеф Уотърс, който на мен лично ми е голям мерак да видя и чуя на живо, не е за изпускане.
Загубил съм им дирите на Annihilator преди бая години, но тая група май направи 2 топ-албума в началото на кариерата си и след това не е давала повод за шумотевица.

Новият албум определено си заслужава, ако все още не си го слушал. На мен Annihilator са ми най-големият мерак тази година в Каварна, надявам се да разцепят мрака. :crying:

#311 Vaskes

Contemplator

• Енориаши
  • PipPipPip
  • 178 posts
  • Interests:Post-punk, Industrial, Gothic Rock, Punk, New Wave, Rock'n'Roll, Orchestral, Instrumental, Experimental

Posted 23 май 2010 - 10:07

Аз доста се бях разколебал дали да ходя до Каварна, но именно заради Дестръкшън ще направя всичко възможно да отида. С тях прослушах траш и до днес са ми най-любимата траш група, заедно с Тестамент.

Какво толкова в тях ви дразни? :)
И най-вече, как може въобще да има нещо в траша, което да ви дразни?! :rolleyes:
There's a devil crawling along your floor

#312 Joacim

епископ

• Енориаши
  • PipPipPip
  • 194 posts

Posted 23 май 2010 - 10:17

Джеф Уотърс е находката на фестивала...изобщо не вярвах,че ще ги видя някога и изведнъж БАМ !! Корпиклани също са изненада за мен..ама каквото и да си говорим тройката няма равна.Шмиър,Том и Миле на една сцена...колкото и да се мрънка,че Desctruction били еди какви си,еди що си ,аз ще ида и на тях ще си откача главата !! Hail Kavarna !!

#313 didogun

кюре

• Енориаши
  • PipPip
  • 133 posts

Posted 23 май 2010 - 18:05

View PostVaskes, on May 23 2010, 11:07, said:

Какво толкова в тях ви дразни? :)
И най-вече, как може въобще да има нещо в траша, което да ви дразни?! :rolleyes:

Чак да дразнят Destruction едва ли. На мен не ми допадат, понеже имам чувството, че като свирят, особено на живо все едно излизат на работа както селскостопански работници с мотиките на нивата. Нещо ми липсва живеца при тях и са доста праволинейни. Гледал съм ги и с такова впечатление съм останал.

Kreator пък са първата голяма траш-банда която съм гледал на живо в далечната 1992 май беше в Спортната зала във Варна. Изнесоха жесток лайв с невероятен звук. За сравнение концерта на Megadeth и Blind Guardian в Универсиада смятам, че бяха с по-кофти саунд - а той си беше доста добър. Kreator тогава ме удариха в корема и Миле и компания едва се измъкнаха от сцената след 4-5 биса.

#314 foreigner

cream puff

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 1436 posts

Posted 23 май 2010 - 19:23

View PostVaskes, on May 23 2010, 11:07, said:

Какво толкова в тях ви дразни? :rolleyes:
Мен лично самите Дистръкшън не ме дразнят изобщо, дразни ме това, че ги канят за 160-ти път на фона на много други групи, които не са свирили и веднъж тук, а не биха били чак такъв организаторски риск :rolleyes: Както и да е, на това ми негодувание не му е мястото тук, но ще се подготвям специално за секцията "промоутърски издънки" в годишната класация :)
А това неодобрение стана направо демонстративно, когато кепето започна да говори злорадо за рязане на глави и стъпкването им в калта, нищо че - или по-скоро, още повече поради факта, че са се накичили със сиви цилиндери. Това, доколкото лорд Ходсдън можеше да проследи мисълта му, беше начинът, по който би действал Сталинг в Москва, а което е добро за Сталинг, признаваше си открито кепето, бе добро и за него.

#315 Vaskes

Contemplator

• Енориаши
  • PipPipPip
  • 178 posts
  • Interests:Post-punk, Industrial, Gothic Rock, Punk, New Wave, Rock'n'Roll, Orchestral, Instrumental, Experimental

Posted 24 май 2010 - 17:54

Последния път в София не беше голяма публиката, но пък в конкретния случай Голямата тройка звучи доста по-впечатляващо от Содом, Криейтър и някой друг и според мен ще привлекат хора с този ход. :)
There's a devil crawling along your floor

#316 Svil

кардинал

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 3368 posts

Posted 24 май 2010 - 18:20

На мен ми е много странно, че чета толкова много отрицателни мнения за Destruction. Аз пък винаги съм ги харесвал. Live without sence беше първото, което чух от тях и страшно ме накефи. И до ден днешен с голям кеф си го слушам :)
Уви тази година Каварна за мен няма да има. Финансите не позволяват. А толкова ми се гледаха Annihilator...

#317 Depositus Cordis

I might be a dog

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 593 posts

Posted 25 май 2010 - 08:52

View Postdidogun, on May 23 2010, 19:05, said:

Kreator пък са първата голяма траш-банда която съм гледал на живо в далечната 1992 май беше в Спортната зала във Варна. Изнесоха жесток лайв с невероятен звук. За сравнение концерта на Megadeth и Blind Guardian в Универсиада смятам, че бяха с по-кофти саунд - а той си беше доста добър. Kreator тогава ме удариха в корема и Миле и компания едва се измъкнаха от сцената след 4-5 биса.
Blind Guardian бяха във Фестивална и звука наистина беше зле, особено първите 2 песни. От тогава се бях зарекъл да не стъпвам във Фестивална...

#318 Satyr

Администратор

• Велики Магистри
  • PipPipPipPipPip
  • 7532 posts

Posted 25 май 2010 - 17:18

Плакатът:

Posted Image
WeRock.bg - сайт за Праведна музика

#319 ExPLOiT3D

послушник

• Енориаши
  • Pip
  • 31 posts

Posted 25 май 2010 - 18:47

NO WAY <_<

#320 Carlsberg

епископ

• Енориаши
  • PipPipPip
  • 219 posts

Posted 25 май 2010 - 19:33

View PostExPLOiT3D, on May 25 2010, 19:47, said:

Емиии този който го е писал,или е бил на много водки(шмъркотици?),или незнае как се пише,или никога не е чувал за Кававарна(каварма?^^).

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users