Kavarna Rock Fest 201023-25.07.2010г. - стадион "Калиакра"
Started by Metal Heart, яну 09 2010 21:14
569 replies to this topic
Posted 21 май 2010 - 09:25
Тази година ще се мре
It's in your heart, it's in my soul, in your own reality
Vanquish the pain
Don't want to see it fail!
Vanquish the pain
Posted 21 май 2010 - 09:39
Страшно траш лято, ще се мре !
Posted 21 май 2010 - 10:45
Имах предвид четворката в София и тройката в Каварна. Винаги ще има и такива, на които няма да им пука за това - няма проблем, стойте си вкъщи
It's in your heart, it's in my soul, in your own reality
Vanquish the pain
Vanquish the pain
Posted 21 май 2010 - 10:57
Metal Heart, on May 21 2010, 10:45, said:
Имах предвид четворката в София и тройката в Каварна. Винаги ще има и такива, на които няма да им пука за това - няма проблем, стойте си вкъщи 
Edited by Стефан Николов, 21 май 2010 - 10:58 .
Posted 21 май 2010 - 11:06
Разбрах идеално. Бих понесла всички седем групи най-малкото наистина без да ми пука, с изключение на Destruction, които олицетворяват всичко, което ме дразни в траша. Толкова предсказуемо и "популистко" решение е било да ги добавят, но няма да им позволя да ме откажат от това да видя музиканти, които съм очаквала толкова дълго. И да не ми се оплаква после никой, че нямало публика на поредния концерт.
Просто изразявам искреното си мнение, надявам се да не е проблем?
Така че, подготвяйте се за инвазия в скоро време!
Просто изразявам искреното си мнение, надявам се да не е проблем?
Така че, подготвяйте се за инвазия в скоро време!
Don't mistake lack of talent for genius.
Posted 22 май 2010 - 19:27
Destruction ще послужат на бая народ да отдъхне и да пийне биричка като гледам. Предният им лайв в Каварна премина пред 2 маршрутки публика.
Но виж, виртуоз като Джеф Уотърс, който на мен лично ми е голям мерак да видя и чуя на живо, не е за изпускане.
Загубил съм им дирите на Annihilator преди бая години, но тая група май направи 2 топ-албума в началото на кариерата си и след това не е давала повод за шумотевица.
Наскоро гледах и новия клип на Accept - Teutonic Terror. Тоя Марк Торнийо голямо гласище изкара. Дядо се раздаде на каварненската сцена преди години, да видим сега новия как ще се представи. Волф Хофман е в перфектна форма, един от най-добрите китаристи, свирил в Каварна според мен.
Но виж, виртуоз като Джеф Уотърс, който на мен лично ми е голям мерак да видя и чуя на живо, не е за изпускане.
Загубил съм им дирите на Annihilator преди бая години, но тая група май направи 2 топ-албума в началото на кариерата си и след това не е давала повод за шумотевица.
Наскоро гледах и новия клип на Accept - Teutonic Terror. Тоя Марк Торнийо голямо гласище изкара. Дядо се раздаде на каварненската сцена преди години, да видим сега новия как ще се представи. Волф Хофман е в перфектна форма, един от най-добрите китаристи, свирил в Каварна според мен.
Edited by didogun, 22 май 2010 - 20:01 .
Posted 23 май 2010 - 07:17
didogun, on May 22 2010, 20:27, said:
Новият албум определено си заслужава, ако все още не си го слушал. На мен Annihilator са ми най-големият мерак тази година в Каварна, надявам се да разцепят мрака.
Posted 23 май 2010 - 10:07
Аз доста се бях разколебал дали да ходя до Каварна, но именно заради Дестръкшън ще направя всичко възможно да отида. С тях прослушах траш и до днес са ми най-любимата траш група, заедно с Тестамент.
Какво толкова в тях ви дразни?
И най-вече, как може въобще да има нещо в траша, което да ви дразни?!
There's a devil crawling along your floor
Posted 23 май 2010 - 10:17
Джеф Уотърс е находката на фестивала...изобщо не вярвах,че ще ги видя някога и изведнъж БАМ !! Корпиклани също са изненада за мен..ама каквото и да си говорим тройката няма равна.Шмиър,Том и Миле на една сцена...колкото и да се мрънка,че Desctruction били еди какви си,еди що си ,аз ще ида и на тях ще си откача главата !! Hail Kavarna !!
Posted 23 май 2010 - 18:05
Vaskes, on May 23 2010, 11:07, said:
Чак да дразнят Destruction едва ли. На мен не ми допадат, понеже имам чувството, че като свирят, особено на живо все едно излизат на работа както селскостопански работници с мотиките на нивата. Нещо ми липсва живеца при тях и са доста праволинейни. Гледал съм ги и с такова впечатление съм останал.
Kreator пък са първата голяма траш-банда която съм гледал на живо в далечната 1992 май беше в Спортната зала във Варна. Изнесоха жесток лайв с невероятен звук. За сравнение концерта на Megadeth и Blind Guardian в Универсиада смятам, че бяха с по-кофти саунд - а той си беше доста добър. Kreator тогава ме удариха в корема и Миле и компания едва се измъкнаха от сцената след 4-5 биса.
Posted 23 май 2010 - 19:23
Vaskes, on May 23 2010, 11:07, said:
А това неодобрение стана направо демонстративно, когато кепето започна да говори злорадо за рязане на глави и стъпкването им в калта, нищо че - или по-скоро, още повече поради факта, че са се накичили със сиви цилиндери. Това, доколкото лорд Ходсдън можеше да проследи мисълта му, беше начинът, по който би действал Сталинг в Москва, а което е добро за Сталинг, признаваше си открито кепето, бе добро и за него.
Posted 24 май 2010 - 17:54
Последния път в София не беше голяма публиката, но пък в конкретния случай Голямата тройка звучи доста по-впечатляващо от Содом, Криейтър и някой друг и според мен ще привлекат хора с този ход.
There's a devil crawling along your floor
Posted 24 май 2010 - 18:20
На мен ми е много странно, че чета толкова много отрицателни мнения за Destruction. Аз пък винаги съм ги харесвал. Live without sence беше първото, което чух от тях и страшно ме накефи. И до ден днешен с голям кеф си го слушам 
Уви тази година Каварна за мен няма да има. Финансите не позволяват. А толкова ми се гледаха Annihilator...
Уви тази година Каварна за мен няма да има. Финансите не позволяват. А толкова ми се гледаха Annihilator...
Posted 25 май 2010 - 08:52
didogun, on May 23 2010, 19:05, said:
Kreator пък са първата голяма траш-банда която съм гледал на живо в далечната 1992 май беше в Спортната зала във Варна. Изнесоха жесток лайв с невероятен звук. За сравнение концерта на Megadeth и Blind Guardian в Универсиада смятам, че бяха с по-кофти саунд - а той си беше доста добър. Kreator тогава ме удариха в корема и Миле и компания едва се измъкнаха от сцената след 4-5 биса.
2 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users