Kavarna Rock Fest 201023-25.07.2010г. - стадион "Калиакра"
Started by Metal Heart, яну 09 2010 21:14
569 replies to this topic
Posted 30 март 2010 - 15:53
А защо фестивалът си е сменил името?
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
Срещнах милиони хора
Блог
The Painting
Posted 30 март 2010 - 16:04
Тигър, on Mar 30 2010, 16:53, said:
А защо фестивалът си е сменил името?
WeRock.bg - сайт за Праведна музика
Posted 30 март 2010 - 16:31
Black Heart, on Mar 30 2010, 16:11, said:
И на мене не ми се вярва да има някой след Accept 

foreigner said:
Прави ми впечатление, че тази година Цонко се е съобразил изцяло с вечните мрънканици на всички - фестът не се припокрива със студентски сесии, през уикенда е, групите са доста и има достатъчно траш biggrin.gif Значи трябва да се появи наистина силна конкуренция, за да се пораздвижат малко нещата smile.gif
свят - широк, мненията очевидно са изключително поляризирани ... на мен лично са ми интересни някой от нещата от 2ри и 3ти ден, като впечатление наистина прави присъствието на SoDoM и Kreator, ако наистина Destruction може да се прибавят това ще е култовото траш лято в БГ .. за което спокойно трашарите от цял свят ще могат да завиждат

Don't let yourself get attached to anything you are not willing to walk out on in 30 seconds flat if you feel the heat around the corner.
Posted 30 март 2010 - 17:00
stormbringer, on Mar 30 2010, 17:31, said:
това ще е култовото траш лято в БГ

А това неодобрение стана направо демонстративно, когато кепето започна да говори злорадо за рязане на глави и стъпкването им в калта, нищо че - или по-скоро, още повече поради факта, че са се накичили със сиви цилиндери. Това, доколкото лорд Ходсдън можеше да проследи мисълта му, беше начинът, по който би действал Сталинг в Москва, а което е добро за Сталинг, признаваше си открито кепето, бе добро и за него.
Posted 30 март 2010 - 17:00
23 юли
Leave's Eyes
Epica
Doro
Tarja
Atrocity
24 юли
Korpiklaani
--- (предстои да бъде обявено)
Sodom
Kreator
25 юли
Voivod
Primal Fear
Anihilator
Accept
ей това пише в З-Рок, така че май групите ще бъдат във втория ден...
Leave's Eyes
Epica
Doro
Tarja
Atrocity
24 юли
Korpiklaani
Sodom
Kreator
25 юли
Voivod
Primal Fear
Anihilator
Accept
ей това пише в З-Рок, така че май групите ще бъдат във втория ден...
Posted 30 март 2010 - 17:12
страхотен лайн-ъп! агонизирам от щастие в момента! Korpiklaani !!!! Kreator!!! Epica!!!!
там съм!
там съм!
Posted 30 март 2010 - 18:10
foreigner, on Mar 30 2010, 17:00, said:
дано следващото е прогресив, че иначе ще ръждясам

миналата година какво и беше кеф ти дрийм тятар, азия, марильон и още знайни и незнайни прогресари. много почнахте да си позволявате вие прогресарите през година да бъде вашто, амаха
Знаете ли че ...
Мириса на пламъка от запалката мирише на изгорели косми от носа.
Мириса на пламъка от запалката мирише на изгорели косми от носа.
Posted 30 март 2010 - 18:31
Abadon, on Mar 30 2010, 19:10, said:
aй, ай, ай защо пък точно прогресив. не може ли да е хеви или дет или пънк или пък дори глем
миналата година какво и беше кеф ти дрийм тятар, азия, марильон и още знайни и незнайни прогресари. много почнахте да си позволявате вие прогресарите през година да бъде вашто, амаха

А това неодобрение стана направо демонстративно, когато кепето започна да говори злорадо за рязане на глави и стъпкването им в калта, нищо че - или по-скоро, още повече поради факта, че са се накичили със сиви цилиндери. Това, доколкото лорд Ходсдън можеше да проследи мисълта му, беше начинът, по който би действал Сталинг в Москва, а което е добро за Сталинг, признаваше си открито кепето, бе добро и за него.
Posted 30 март 2010 - 20:05
Феста ще стане супер според мен, много групи, повече от прилични цени, даже Корпиклаани
Стягайте се за Каварнене!
П.П. Кажете няква готина палатка 2-3 местна

Стягайте се за Каварнене!

П.П. Кажете няква готина палатка 2-3 местна

Posted 31 март 2010 - 00:13
Според мен ще сте една шепа хора, но който харесва няма да му пука
Posted 31 март 2010 - 07:40
Ха, на сайта на Sodom пише, че Каварна е в Румъния, а на Kreator ни няма изобщо.

Omnia mea mecum porto
Posted 31 март 2010 - 09:38
Abadon, on Mar 30 2010, 19:10, said:
или пък дори глем
Е за глем гласувам с две-три-четири ръце!

Иначе интересни имена ще гостуват в Каварна, но финансово няма как да издържа, още повече че съм замислил една разходка с колата до Букурещ на 18.06.2010г. за концертче от турнето на Аеросмит /вероятно финално турне, че чичко Стивън не е добре вече .../ и за Каварна няма да стигне парата ...

Posted 31 март 2010 - 12:26
http://www.trud.bg/A...rticleId=431609 Само заглавието, четах ама..."Креатор" ужас...а пък във хартиения вариант има снимка на праймъл фиър, и пише цитирам "Петимата от Праймъл Фиър ще инжектират качествен бленд от траш, пауър и хеви метъл право в мозъците на меломаните" ! Не съм много запознат с творчеството им, ама траш при тях не съм чувал.
Posted 31 март 2010 - 12:32
В една статия бяха писали за групата ManoVar и басиста й Джой Демао, все пак... Какво да се очаква от такива?
Света аз цял обходих
Срещнах милиони хора
Блог
The Painting
Срещнах милиони хора
Блог
The Painting
Posted 31 март 2010 - 12:32
Стефан Николов, on Mar 31 2010, 13:26, said:
За пета поредна година в Каварна като от рог на рок изобилието ще се изсипе мръсна дузина тежки банди за традиционния летен фестивал.
На 24 юли Каварна попада в центъра на покварата и страхотната музика с концерти на “Содом” и “Креатор”.

Edited by Metal Heart, 31 март 2010 - 12:34 .
It's in your heart, it's in my soul, in your own reality
Vanquish the pain
Don't want to see it fail!
Vanquish the pain
Don't want to see it fail!
Posted 31 март 2010 - 12:53
Такива кой им, казал, че са журналисти, най-малкото да пишат на музикална тематика, не говоря само за рок/метъл музика. Сульо и Пульо, с вуйчо поп, чичо владика се мислят за големи капацитети. И Annihilator, по един странен за мене начин са го написали

Edited by Стефан Николов, 31 март 2010 - 12:55 .
Posted 31 март 2010 - 13:00
Леко офтопик, обаче принципно съм доста против транскрибирането на английски имена на групи на кирилица, понеже в сто процента от случаите написаното изглежда смехотворно. "Анайалейтър"...
Света аз цял обходих
Срещнах милиони хора
Блог
The Painting
Срещнах милиони хора
Блог