U.D.O., on Mar 27 2010, 14:44, said:
на същото мнение съм
по принцип се кефя еднакво и на големите и на малките групи
разликата при мерн е само в това , коя група е по-любима, а не там ще има много народ, брей какво голямо име и т.н.
естествено, че не продажбите опеделят вкуса, но като правиш по-голям фестивал, търсиш някое по-голямо име ... все пак, трябва да продаваш повече билети ... а за сравнение - Heaven&Hell, Manowar, Motorhead, Dream Theater, Scorpions, Blind Guardian, Motley, Alice Cooper, Slayer .. само от последните 3 години, без да връщаме по-назад, със сигурност привличат много повече публика от Sodom, Doro и Primal Fear ... не е '91 и няма да има 12000 на Sodom ... все пак реално това са групи които в Сф правят, хайде да не кажа "клубни" участия ... ама участия пред 3-цифрена бройка зрители ... а открит фестивал за 500 души някак си не ми се вързва ... едва ли за Primal Fear ще сме повече хора от колкото бяхме на Gamma Ray последно (било то и първи концерт за едните, и 4ти за другите в БГ) .. - около 800 човека ... като почти всички от тях са били от Сф .. малко бяхме лудите които пропътувахме БГ .. а колко от СФ ще се вдигнат за да отидат до Каварна за 4ти (толкова ли станаха) концерт на Содом? особено при положение, че им се предлагат ежемесечни (че и по-чести) концерти от подобен калибър в града + т.нар. "големи" концерти .. които също зачестяват?
и като чета и по-нагоре мненията:
Първия път когато гледах Gamma Ray бяха с Ралф, невероятен глас, но надали ще се вдигна само за него до Каварна.
това ми беше идеята ... а не, че понеже Металика са продали над 100 мил албума и значи, че трябва да ми/ви/ни харесват повече от чичо Том
и изписвайки всичко това, нямам предвид, че това също няма да е хубав концерт/фестивал, НО няма да е "Големият Юбилеен Калиакра Рок Фест"
Edited by stormbringer, 27 март 2010 - 15:45 .
Don't let yourself get attached to anything you are not willing to walk out on in 30 seconds flat if you feel the heat around the corner.