Kavarna Rock Fest 201023-25.07.2010г. - стадион "Калиакра"
Started by Metal Heart, яну 09 2010 21:14
569 replies to this topic
Posted 13 март 2010 - 11:02
Ozzy понеже виждам че си навътре с нещата знаеш ли до кога някъде ще разберем всички участници?
Posted 13 март 2010 - 11:17
Дано и тази година има нещо, което да ме накара да отида!
Както се случи за Слеър и Ин Флеймс и миналата година за Дрим Театър и Синик!
Както се случи за Слеър и Ин Флеймс и миналата година за Дрим Театър и Синик!
"- Тук времето е относително - каза демонът." - Нийл Геймън.
Posted 13 март 2010 - 11:55
Зная че не е по темата, но до момента сме 36 човека, които ще пътуваме за Чехия. Билета за всичките дни си взехме по 50Е. Ако хората искат да видят Михаел Киске и другите ... да не го очакват в Каварна... сори.
What am i supposed to do when the sky begins to fall ?
Posted 13 март 2010 - 12:07
Аз ще съм доволен и на половината от тези:
TARJA
ACCEPT
SABATON
ANNIHILATOR (Can)
QUEENSRŸCHE (USA)
GAMMA RAY (Ger)
MASTERPLAN (Ger)
AXEL RUDI PELL (Ger)
EPICA (Nl)
BEHEMOTH (Pol)
PRIMAL FEAR (Ger)
MIKE TERRANA (USA)
DESTRUCTION (Ger)
LACRIMOSA (Ger/Swi
HOLY HELL (USA)
BLOODBOUND (Swe)
METALFORCE (Ger)
TARJA
ACCEPT
SABATON
ANNIHILATOR (Can)
QUEENSRŸCHE (USA)
GAMMA RAY (Ger)
MASTERPLAN (Ger)
AXEL RUDI PELL (Ger)
EPICA (Nl)
BEHEMOTH (Pol)
PRIMAL FEAR (Ger)
MIKE TERRANA (USA)
DESTRUCTION (Ger)
LACRIMOSA (Ger/Swi
HOLY HELL (USA)
BLOODBOUND (Swe)
METALFORCE (Ger)
Posted 13 март 2010 - 12:37
Satyr, on Mar 12 2010, 21:15, said:
Искра надежда е, ако ти кажа, че минавайки под прозореца на сградата на общината в Каварна съм чул неясен разговор, според който евентуално може да има фест.
Случаят не е такъв. Казвам твърдо и заставам зад думите си с възможно най-голямата тежест (току-що изядох четири сандвича):
И ТАЗИ ГОДИНА ЩЕ ИМА "КАЛИАКРА РОК ФЕСТ"
Случаят не е такъв. Казвам твърдо и заставам зад думите си с възможно най-голямата тежест (току-що изядох четири сандвича):
И ТАЗИ ГОДИНА ЩЕ ИМА "КАЛИАКРА РОК ФЕСТ"

Ще е супер, ако се потвърди информацията за DORO - от 7 години не съм я гледала, а тя определено си заслужава

Като гледам, даже съм налучкала и приблизителните дати... Дано позная и за Cranberries, че са ми стара тръпка

It's in your heart, it's in my soul, in your own reality
Vanquish the pain
Don't want to see it fail!
Vanquish the pain
Posted 13 март 2010 - 12:50
Тази година можем да предположим, че Сони е дошъл като изненада за КРФ и няма да има добро представяне, но се съмнявам догодина да допуснат подобна грешка. А ако изместят феста да е края на юли или началото на август т.е. месец и половина след Сони, то пак ще има популация и за там

Opeth (3), TSO (2), Roger Waters (4)
Posted 13 март 2010 - 12:50
Ето че почнахте да говорите за групите, за които витаят слухове
Трябваха ви само няколко дни да се посъбуди темата
Аз доволен. Ще се пъна да отида само за един ден до Румъния да гледам и там Дъ Биг Фор, че да останат средства и свободно време и за Каварна тази година.

Posted 13 март 2010 - 14:11
darata, on Mar 13 2010, 12:07, said:
Аз ще съм доволен и на половината от тези:
QUEENSRŸCHE (USA)

А това неодобрение стана направо демонстративно, когато кепето започна да говори злорадо за рязане на глави и стъпкването им в калта, нищо че - или по-скоро, още повече поради факта, че са се накичили със сиви цилиндери. Това, доколкото лорд Ходсдън можеше да проследи мисълта му, беше начинът, по който би действал Сталинг в Москва, а което е добро за Сталинг, признаваше си открито кепето, бе добро и за него.
Posted 13 март 2010 - 16:25
Ако ще започваме да даваме заявки... Е няма по-добро място за Моторхед

Posted 13 март 2010 - 18:22
На мен ми е останала искрица надежда за Кис.

Posted 13 март 2010 - 18:44
antubis, on Mar 13 2010, 12:50, said:
Тази година можем да предположим, че Сони е дошъл като изненада за КРФ и няма да има добро представяне, но се съмнявам догодина да допуснат подобна грешка. А ако изместят феста да е края на юли или началото на август т.е. месец и половина след Сони, то пак ще има популация и за там 

Относно изненадата - не мисля, че организаторите на Калиакра Рок Фест не са знаели доста преди нас за Сонисфиъра. В едно интервю на миналогодишния фест организаторът беше казал, че вече работят за следващото (т.е. тазгодишното) издание. Забавянето в обявяването на групите си го обяснявам с по-късното му провеждане тази година, съобразено със Сонисфиъра, естествено

It's in your heart, it's in my soul, in your own reality
Vanquish the pain
Vanquish the pain
Posted 14 март 2010 - 11:28
Малко е съмнително да видим всичките групи от Чехия в комплект и тук, но да видим

Edited by Journeyman, 14 март 2010 - 11:30 .
www.etarfans.org
Posted 14 март 2010 - 12:22
преди няколко (8) години, хитрите ни промотъри бяха направили концерти на Dream Theater и Slayer&Halford в един и същи ден в София, а тогава концерти от този ранг нямаше всеки месец, да не говорим, че бяха първи гостувания на всички тях в БГ и си бяха сериозни събития ... така, че казано честно нищо не може да ме учуди по отношение - кое, кога и какво съвпада ... за всеки случай преди да обявят поне нещо официално всички коментирани за Каликра групи са в сферата на пожеланията
Don't let yourself get attached to anything you are not willing to walk out on in 30 seconds flat if you feel the heat around the corner.
Posted 14 март 2010 - 23:33
Днес си мислех, коя група би ме накарала да отида до Каварна без да се замислям. Освен напълно откачената идея за Savatage, Rhapsody of Fire бяха излъчени като победител. Преди 3 години, когато Manowar бяха на турне с тях и Holyhell много се разочеровах, че не дойдоха и те и донякъде бях доволен от факта че не дойдоха - докато Holyhell изпълняваха Wings of Destiny ( ако се не лъжа ) бяхме много малко хората, които се надвиквахме с вокалистката. Rhapsody of Fire имат нов албум, нов label ( Nuclear Blast ) и дори да не са сред таз годинишните участници на КРФ, не бива да бъдат изпускани ако имат турне ( а те ще имат ).
Posted 15 март 2010 - 13:08
antubis, on Mar 14 2010, 23:33, said:
Освен напълно откачената идея за Savatage...
Е изчакай поне да се съберат

Posted 15 март 2010 - 13:17
Андоне, според теб кой Крис мислиш имам предвид... имам 2 на 2 м. огромен плакат с Мемориалната китара на К. Олива....
Posted 15 март 2010 - 14:02
Scardust, on Mar 15 2010, 13:17, said:
Андоне, според теб кой Крис мислиш имам предвид... имам 2 на 2 м. огромен плакат с Мемориалната китара на К. Олива....
Откъде имаш такъв плакат?

На концерта на Circle на Зак му светнаха очите като видя дисковете ми на Sava, които исках да подпише. Каза: "Oh, Savatage ... "

1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users