Jump to content

Kavarna Rock Fest 201023-25.07.2010г. - стадион "Калиакра"

569 replies to this topic

#101 NWOBHM

кюре

• Енориаши
  • PipPip
  • 57 posts

Posted 10 март 2010 - 14:51

View PostBeerMe, on Mar 10 2010, 09:41, said:

И да, прави си на море в Каварна по друг повод не бих отишла ако не бяха концертите. Дори последната година спахме в Балчик, защото плажа в каварна е ужасен.

Плажа на Балчик пък да не е много по-добър от този на Каварна? Спах там миналата година и бях много разочарован.

#102 BeerMe

бирена фея

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 863 posts

Posted 10 март 2010 - 14:57

View PostNWOBHM, on Mar 10 2010, 14:51, said:

Плажа на Балчик пък да не е много по-добър от този на Каварна? Спах там миналата година и бях много разочарован.

Ако си ходил на плаж до Морска гара - голяма грешка. :) Ние ходихме на едно малко и освен нас нямаше живо пиле, което не беше никак зле. Пред алтернативата да се ходи на плаж в Каварна, Балчик си е направо супер. Разбира се тук не става дума за класация на плажове, защото и на Шкорпиловци е по-хубаво ама е дълеко :P

#103 Spectator

послушник

• Енориаши
  • Pip
  • 25 posts

Posted 10 март 2010 - 15:00

Явно докато няма новини за тазгодишния фест, в темата ще се хортува основно за градчето, плажа (подобието) и неговите трудови хора ;) .
Съвсем вярно е, че до преди 7-8 години Каварна беше едно замряло (да не кажа направо умряло) в летаргия градче, където освен че трудно можеше да си намери човек препитание, нямаше и къде едно пиенЬе и йеденЬе кат хората да направи на заведение. Лятос туристите (ако въобще имаше такива) бяха или някои бедни роднини от дълбоката провинция или случайно заблудили се хора по Северното черноморие. Такова мъртвило за морски град едва ли може да си представите :P , особено сравнено със сегашните лета (не че извън концертите е кой знае какво май...). Ако не друго, Цонко поне върна живота в градчето и накара вместо 5% от България да знае къде се намира, това да са 95%. Евала за което :) . Но както се казва - много хубаво, може да не е на хубаво, дано не се пресоли манджата, ами всичко да се прави с мярка, че колелото се върти - днес си горе, утре - долу.
А това , че повечето от вас не знаят къде е Крапец - това всъщност е големият му плюс. Едно от последните диви и неурбанизирани места по морето и може би една от най-широките плажни ивици. Да видим до кога...
Абе има си и Северното Черноморие своето очарование, ама не е за всеки, не е и като на юг... ;)

#104 Стефан Николов

кюре

• Енориаши
  • PipPip
  • 147 posts

Posted 10 март 2010 - 15:06

Ами така е то в Крапец май и GSM-те нямат обхват (Което е много добре ! :) ), а иначе не знам какво е това мълчание около КРФ, и кой ще докарат, а времето си лети.

#105 Джуджето_GIMLY

анонимен човеколюбец

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 1378 posts

Posted 10 март 2010 - 15:46

View PostСтефан Николов, on Mar 10 2010, 15:06, said:

Ами така е то в Крапец май и GSM-те нямат обхват (Което е много добре ! :P )
2005 си имаха :)
Кироо, бегай оттука, оти че те изпапурчим с копачо!

#106 Harvy Pen

послушник

• Енориаши
  • Pip
  • 22 posts

Posted 10 март 2010 - 15:57

View PostAvitohol, on Mar 9 2010, 23:45, said:

Мисля си, че тазгодишното забавяне на каквато и да било информация за фестивала в Каварна не се дължи просто на това, че организаторите се опитват да "отвърнат на удара" на София. Не бих се учудил ако по-сериозните причини са свързани с финансирането.

И на мен така ми се струва, чувам че Джокер нямало да са замесени тази година, тоест няма кинти, ма кой знае :)
12.02. - PARADISE LOST
10.03. - МАШИНА ВРЕМЕНИ
08.04. - KATATONIA
06.05. - ANATHEMA
14.05. - AC/DC
22-23.06. - Sonisphere Festival

#107 Ozzy

All England Lawn Tennis Club Single Handed Champion of the World

• Тамплиери
  • PipPipPipPipPip
  • 9476 posts

Posted 10 март 2010 - 16:11

View PostHarvy Pen, on Mar 10 2010, 15:57, said:

И на мен така ми се струва, чувам че Джокер нямало да са замесени тази година, тоест няма кинти, ма кой знае :)
Кинтите в Каварна никога не са идвали ож Жокер, а от съвсем друго място :P
I don't know how I managed it...

#108 Стефан Николов

кюре

• Енориаши
  • PipPip
  • 147 posts

Posted 10 март 2010 - 16:22

View PostДжуджето_GIMLY, on Mar 10 2010, 15:46, said:

2005 си имаха :)
Язък, а щеше да е хубаво ако няма, тая година смятам да се замъкна до там ако има нещо готино в Каварна. На мене ми е навик от 2005 година, насам поне по 2 пъти да ходя до там, та защо без пречина да се отиде :P

#109 Scardust

архиепископ

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 623 posts

Posted 10 март 2010 - 17:41

Просто на фестивала до морето има някакъв чар...а и в това че пътуваш до там, опъваш палатката и си айляк 3 дена.
Плажа не е хубав, но става... с кола винаги можеш да се разкараш на няколко км до хубави места.

Аз се надявам групите да са някви гадни тая година, че да не фалирам... :) :P ;) макар че ще ми липсва фестивала и обстановката там. Надявам се Masters of Rock в Чехия да потуши поне малко липсата...
What am i supposed to do when the sky begins to fall ?

#110 jugulator

епископ

• Енориаши
  • PipPipPip
  • 165 posts

Posted 10 март 2010 - 18:39

Не знам дали е повдигана скоро тази тема във форума, но наскоро се сетих, че всеки път когато отида в Каварна и по концертите винаги бекстейдж и около бандите се подвизава един любим герой - Неди Крос. Освен това прави впечатление, че всяка година има немска банда, а минала година даже 3 в един ден. Та все си мисля, че този човек умишлено е държан в сянка с оглед народната любов към него след несъстоялия се Монстърс, но въпреки това, имам чувството, че ролята му продължава да е голяма, ако не и основна за организирането на почти всички събития в Каварна.

#111 Стефан Николов

кюре

• Енориаши
  • PipPip
  • 147 posts

Posted 11 март 2010 - 08:52

View Postjugulator, on Mar 10 2010, 18:39, said:

Не знам дали е повдигана скоро тази тема във форума, но наскоро се сетих, че всеки път когато отида в Каварна и по концертите винаги бекстейдж и около бандите се подвизава един любим герой - Неди Крос.
Той този ако наистина се подвизава бекстейдж, и го надушат може и да усети с пълна сила "Народната любов" :harhar:
Гнили домати, запъртъци и т.н. Сигурно ще ги сложат в графата "Забранени предмети" в билетите за концертите :)

#112 Тигър

кардинал

• Тамплиери
  • PipPipPipPipPip
  • 1998 posts

Posted 11 март 2010 - 14:52

Честно казано, напоследък взех да се съмнявам, че този фестивал изобщо ще се състои. Не мисля, че би издържал на конкуренцията на AC/DC и "Сонисфиър", особено пък в условията на криза.
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.

Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”

#113 Стефан Николов

кюре

• Енориаши
  • PipPip
  • 147 posts

Posted 11 март 2010 - 15:03

View PostТигър, on Mar 11 2010, 14:52, said:

Честно казано, напоследък взех да се съмнявам, че този фестивал изобщо ще се състои. Не мисля, че би издържал на конкуренцията на AC/DC и "Сонисфиър", особено пък в условията на криза.
Най-вероятно ще го има, НО няма да е толкова грандиозен като останалите. Все пак спокойно може да се организира концерт за 2000 3000 души, колкото биха отишли на по малък концерт. И пак ще кажат, че са правили КРФ.

#114 Ahti

кюре

• Енориаши
  • PipPip
  • 68 posts

Posted 11 март 2010 - 15:09

Не знам, аз пък други работи дочувам :harhar:

#115 Стефан Николов

кюре

• Енориаши
  • PipPip
  • 147 posts

Posted 11 март 2010 - 15:27

View PostAhti, on Mar 11 2010, 15:09, said:

Не знам, аз пък други работи дочувам :harhar:
Сподели :) във всеки слух (лъжа :) ) имало по зрънце истина. Мене се опитват ми промият мозъка, че бат Цонко казал "Пари няма, фест няма", ама не вярвам аз :)

#116 Javor

кардинал

• Тамплиeри
  • PipPipPipPipPip
  • 1411 posts

Posted 11 март 2010 - 15:33

View PostСтефан Николов, on Mar 11 2010, 15:27, said:

Сподели :) във всеки слух (лъжа :) ) имало по зрънце истина. Мене се опитват ми промият мозъка, че бат Цонко казал "Пари няма, фест няма", ама не вярвам аз :)
Ти ако знаеш на колко такива промивания се наслушах около Sonisphere след първоначалния ентусиазъм през Декември. :harhar:

#117 Стефан Николов

кюре

• Енориаши
  • PipPip
  • 147 posts

Posted 11 март 2010 - 15:53

View PostJavor, on Mar 11 2010, 15:33, said:

Ти ако знаеш на колко такива промивания се наслушах около Sonisphere след първоначалния ентусиазъм през Декември. :harhar:
До като не излязат и не кажат , не вярвам аз, че няма да има :)

#118 Metal Heart

silent water(s)

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 1399 posts

Posted 11 март 2010 - 16:06

А на сайта на фестивала http://www.kaliakrarockfest.com/ продължава да си седи

Очаквайте скоро подробности за
5th anniversary Kaliakra Rock Fest 2010
Трудно ми е да си представя, че точно за юбилейното издание ще кажат "няма да го бъде" :harhar:
It's in your heart, it's in my soul, in your own reality
Vanquish the pain
Don't want to see it fail!

#119 foreigner

cream puff

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 1436 posts

Posted 11 март 2010 - 19:41

Още преди месец ми се обади хазяинът ми от Каварна, за да ми каже, че тази година фест няма да има. Тогава не обърнах внимание, но вече започвам да се тревожа...
А това неодобрение стана направо демонстративно, когато кепето започна да говори злорадо за рязане на глави и стъпкването им в калта, нищо че - или по-скоро, още повече поради факта, че са се накичили със сиви цилиндери. Това, доколкото лорд Ходсдън можеше да проследи мисълта му, беше начинът, по който би действал Сталинг в Москва, а което е добро за Сталинг, признаваше си открито кепето, бе добро и за него.

#120 Harvy Pen

послушник

• Енориаши
  • Pip
  • 22 posts

Posted 11 март 2010 - 20:03

View Postforeigner, on Mar 11 2010, 19:41, said:

Още преди месец ми се обади хазяинът ми от Каварна, за да ми каже, че тази година фест няма да има. Тогава не обърнах внимание, но вече започвам да се тревожа...

И аз дочувам такива слухове от месец и повече, Жокер медиа се отказали, нещо се сдърпали с Цонко, не знам подробностти за съжаление, но поживьом увидим:blink:
12.02. - PARADISE LOST
10.03. - МАШИНА ВРЕМЕНИ
08.04. - KATATONIA
06.05. - ANATHEMA
14.05. - AC/DC
22-23.06. - Sonisphere Festival

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users