Jump to content

AC/DC в София14.05.2010г. - Национален стадион "Васил Левски"

446 replies to this topic

#361 BeerMe

бирена фея

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 863 posts

Posted 14 май 2010 - 14:00

View Postincarnate, on May 14 2010, 14:58, said:

Преди тръгване, една интересна гледна точка: http://ivofranz.blog.bg/novini/2010/05/14/...ylgariia.545212 B)

Амин сине! :worship:

#362 Тигър

кардинал

• Тамплиери
  • PipPipPipPipPip
  • 1998 posts

Posted 14 май 2010 - 14:14

Тоя троши фаянс на общо основание.
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.

Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”

#363 Javor

кардинал

• Тамплиeри
  • PipPipPipPipPip
  • 1411 posts

Posted 14 май 2010 - 14:21

Преди тръгване, една интересна гледна точка: http://ivofranz.blog.bg/novini/2010/05/14/...ylgariia.545212 B)
Три пъти ура за този другар :worship: И приятно изкарване на всички на концерта - задължително по една бира в негова чест да пиете :P Много поздрави и на РОГАТИЯ от мен - аз така и не спечелих безплатен билет за това сатанинско сборище, па токът не ме влече по принцип(бил той прав или променлив).

#364 Minstrel in the Gallery

Too Old To Rock'N'Roll, Too Young To Die!

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 592 posts

Posted 14 май 2010 - 14:46

Сега ми казаха /от несигурен източник/, че освен световно известната, мега-хипер-ултра-гига-междугалактическата група Конкурент, щяло да има поне още 1 подгряваща група преди AC/DC ... Някой знае ли нещо повече по въпроса, защото след час отивам към стадиона, та да се подготвя психически и за други неприятни изненади /ако са като Емо Анчев и Ко. ..../ ... :worship:

#365 Abadon

приятел на Чубака

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 577 posts

Posted 14 май 2010 - 14:49

Преди тръгване, една интересна гледна точка: http://ivofranz.blog.bg/novini/2010/05/14/...ylgariia.545212 ;)
:worship: B) :P
това е капката която преля чашата. реших се, ще посетя концерта :metal: :metal: :metal:
Знаете ли че ...

Мириса на пламъка от запалката мирише на изгорели косми от носа.

#366 dani1948

епископ

• Енориаши
  • PipPipPip
  • 421 posts

Posted 14 май 2010 - 14:53

Преди тръгване, една интересна гледна точка: http://ivofranz.blog.bg/novini/2010/05/14/...ylgariia.545212 :worship:
B)
When a Man Lies He Murders
Some Part of the World
These Are the Pale Deaths Which
Men Miscall Their Lives
All this I Cannot Bear
to Witness Any Longer
Cannot the Kingdom of Salvation
Take Me Home

#367 dani1948

епископ

• Енориаши
  • PipPipPip
  • 421 posts

Posted 14 май 2010 - 14:59

Айде колеги, приятно прекарване на всички! Аз се запътвам към това сатанинско сборище :worship:
When a Man Lies He Murders
Some Part of the World
These Are the Pale Deaths Which
Men Miscall Their Lives
All this I Cannot Bear
to Witness Any Longer
Cannot the Kingdom of Salvation
Take Me Home

#368 hendy

manowarrior

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 530 posts

Posted 14 май 2010 - 15:20

i'm on the highway to hell, хахаха , интересно четиво :P
приятно изкарване на всички днес!!!! :worship: B)

#369 whiplash159

The Grim Squeaker

• Тамплиери
  • PipPipPipPipPip
  • 2593 posts

Posted 14 май 2010 - 15:30

Преди тръгване, една интересна гледна точка: http://ivofranz.blog.bg/novini/2010/05/14/...ylgariia.545212 :worship:
От отзивите под въпросното писание:

П.П. Чакам с интерес коментара Ви предшестващ концерта на Slayer лятото!
B) :P ;)
ПИСУК!

#370 Javor

кардинал

• Тамплиeри
  • PipPipPipPipPip
  • 1411 posts

Posted 14 май 2010 - 15:36

За Slayer е ясно:

Posted Image

#371 wiktory

empathy

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 1079 posts

Posted 14 май 2010 - 15:36

тоя кукумицин изби и фауната: )))

Edited by wiktory, 14 май 2010 - 15:36 .

#372 pepa angelova

епископ

• Енориаши
  • PipPipPip
  • 171 posts

Posted 14 май 2010 - 23:38

Беше абсолютно размазващо изживяване. Останах без глас. А стадиончето ни се пръскаше по шевовете. Можеше да се постараят повече с пропускателния режим. Костваше ни 1 час да влезем на стадиона. Току що гледах новините на бтв на запис и представителката на организаторите обясни как, ако имало струпване на входовете, колегите щели да информират хората с мегафони кои КПП-та са свободни. Дрън-дрън. Нямаше нищо подобно. След 30 мин чакане, сами се ориентирахме към съседния.
Но това вече го забравям. След такъв концерт, най-малко ми се мисли за неуредиците.
Айде наздраве, тази нощ не може да се спи!!!

#373 foreigner

cream puff

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 1436 posts

Posted 15 май 2010 - 02:41

Ааскиткдсххер,н,нсрв;йвлйкскйфбйкзк!!!!!!!! :worship: B) :P ВЕЛИКО!!! Ето това беше концертът, който трябваше да гледам миналата година... или по-скоро публиката, с която трябваше да го съпреживея! Беше уникално, сцепих се напълно, глас няма да имам до Сонисфиър, а в края на For Those About to Rock Браян ме посочи и ми изпя "We Salute You", така че ако съм се сторила твърде неадекватна на някого след концерта, имаше си причина :metal: :lol: Невероятно изживяване!!!!!
Абе... АС/ДС в България най-накрая се случи. Всичко друго казано или написано е просто излишно.

И за да не е без хич: абе на кой гений от екипа им му е хрумнало да повдигне подиума, не виждах абсолютно нищо от лявата половина на сцената, Малкълм го видях само на видео стена :metal:
А неадекватността на стюардите надмина дори моята следконцертна... "Къде е вход 16, кое е КПП 9" - "Ми не знам". Когато ни провериха на КПП-то и ни оставаше да минем само входовете (сами трябваше да се ориентираме къде са), ни спряха на самия подстъп при 16-ти и ни казаха, че нямали достатъчно хора в момента, за да ни проверяват, затова сме трябвало да изчакаме :metal: Съответно под напора на идващите зад нас и за да не ни смажат, просто пометохме нещастните охранителчета, чудно ми е как някой не пострада. ;)
А това неодобрение стана направо демонстративно, когато кепето започна да говори злорадо за рязане на глави и стъпкването им в калта, нищо че - или по-скоро, още повече поради факта, че са се накичили със сиви цилиндери. Това, доколкото лорд Ходсдън можеше да проследи мисълта му, беше начинът, по който би действал Сталинг в Москва, а което е добро за Сталинг, признаваше си открито кепето, бе добро и за него.

#374 Ozzy

All England Lawn Tennis Club Single Handed Champion of the World

• Тамплиери
  • PipPipPipPipPip
  • 9476 posts

Posted 15 май 2010 - 07:06

Репортаж и около 60 снимки - тук
I don't know how I managed it...

#375 BeerMe

бирена фея

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 863 posts

Posted 15 май 2010 - 08:14

Преди всичко, уникално шоу! Изключителни професионалисти и големи музиканти. Каквото и да се каже за концерта ще е малко. Ние отидохме много рано(към 17ч) и влизането беше безпроблемно. Направи ми впечатление, че много хора дойдоха в последния момент, като имаше и такива, които претендираха за местата си в 20.50ч! Според мен огранизацията беше много добра, на излизане ни отне точно 5 мин.

Онзи "шибаняк" изобщо няма кво да го коментираме, публиката достатъчно добре му показа, че за 5 пари не става, за което получи не един и два средни пръста + освиркване.

Който не е бил, той е изпуснал много! Страхотни снимки сте направили, аз имам 20тина, не исках да си развалям кефа от шоуто в цъкане с камерата :worship:

Ще се видим на Sonisphere!

#376 Envy

Not Telling

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 2409 posts

Posted 15 май 2010 - 08:38

Атмосфера - уникална.

Публиката - великолепна. И поведението й по време на концерта, и мексиканската вълна преди шоуто, и настроението, и... всичко. Перфектна.

Организацията - чудесна. Влязохме за около минута (към 18:30), спокойно се настанихме на загражденията отпред, накрая излязохме за не повече от пет минути.

Охраната - про. През цялото време момчетата си вършеха работата адекватно и светкавично.

AC/DC ( :worship: ) - war machines. Никога не съм бил фен на музиката им, но снощи ме отнесоха безапелационно. Страхотни музиканти, абсолютни професионалисти... Богчета.

Конкурент (с извинение) - yawn machines. Тотално излишна "вятърна група", ако трябва да перифразирам един от безумните им текстове. Времето им, за което така отчаяно молят вече четвърт век, отдавна е изтекло.

Концертът като цяло... Да, като че ли напълно заслужено бе рекламиран като "Концертът на годината".

#377 Depositus Cordis

I might be a dog

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 593 posts

Posted 15 май 2010 - 08:57

Ей ама супер си беше концерта, въпреки че доста от нас вече сме гледали същото турне :metal:
Ако не трябваше и да сме на работа днес...

View Postwhiplash159, on May 14 2010, 16:30, said:

От отзивите под въпросното писание:

B) :P ;)
Аз го писах тва за Слеър :worship:

#378 whiplash159

The Grim Squeaker

• Тамплиери
  • PipPipPipPipPip
  • 2593 posts

Posted 15 май 2010 - 09:00

View PostDepositus Cordis, on May 15 2010, 09:57, said:

Аз го писах тва за Слеър :worship:
Сетих се по името над коментар B)
ПИСУК!

#379 Minstrel in the Gallery

Too Old To Rock'N'Roll, Too Young To Die!

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 592 posts

Posted 15 май 2010 - 09:39

View PostEnvy, on May 15 2010, 09:38, said:

Атмосфера - уникална.

Публиката - великолепна. И поведението й по време на концерта, и мексиканската вълна преди шоуто, и настроението, и... всичко. Перфектна.

Организацията - чудесна. Влязохме за около минута (към 18:30), спокойно се настанихме на загражденията отпред, накрая излязохме за не повече от пет минути. - е, аз излизах от терена повече от половин час, но ... няма значение, след това преживяване!

Охраната - про. През цялото време момчетата си вършеха работата адекватно и светкавично.

AC/DC ( :worship: ) - war machines. Никога не съм бил фен на музиката им, но снощи ме отнесоха безапелационно. Страхотни музиканти, абсолютни професионалисти... Богчета. - Голям фен на музиката им съм и се размазах от кеф снощи!!!

Конкурент (с извинение) - yawn machines. Тотално излишна "вятърна група", ако трябва да перифразирам един от безумните им текстове. Времето им, за което така отчаяно молят вече четвърт век, отдавна е изтекло.

Концертът като цяло... Да, като че ли напълно заслужено бе рекламиран като "Концертът на годината".

Почти съгласен! И бих добавил - озвучаване - страхотно!!! Светлинни и визуални ефекти - супер! Въпреки, че знаех какво да очаквам, концерта беше наистина страхотен!!! B)

#380 Rebel

Dein Negativ

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 745 posts

Posted 15 май 2010 - 09:49

И аз не мога да се оплача от организацията, съвсем безпроблемно си влязох и даже се добрах до предни позициии на ограждението, а това за човек, който не е кой знае какъв фен си е жива ирония :worship: Иначе беше веселба, няма две мнения по въпроса B)
The mind is its own place, and in itself
Can make a Heav'n of Hell, a Hell of Heav'n
What matter where, if I be still the same?

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users