Jump to content

AC/DC в София14.05.2010г. - Национален стадион "Васил Левски"

• You cannot reply to this topic
446 replies to this topic

#321 didogun

кюре

• Енориаши
  • PipPip
  • 133 posts

Posted 13 май 2010 - 10:16

Хора, имам билет за продаване от 130 лв. пред сцена вдясно (откъм страната на Малкълм). Един човек от тайфата е възпрепятстван да дойде.

Ако някой прояви интерес 0888 975 538

#322 incarnate

епископ

• Енориаши
  • PipPipPip
  • 427 posts

Posted 13 май 2010 - 10:45

[quote name='BeerMe' date='May 13 2010, 06:51 ' post='63937']
В Ивентим има билети за front of stage, което ще рече, че и по магазините се продават още.

Благодаря, питанката беше от брат ми, пратил съм го където трябва :lol:
...And through the window in the wall
Comes streaming in on sunlight wings
A million bright ambassadors of morning
And no one sings me lullabies
And no one makes me close my eyes
So I throw the windows wide
And call to you across the sky

#323 dani1948

епископ

• Енориаши
  • PipPipPip
  • 421 posts

Posted 13 май 2010 - 10:59

Айде, не остана :lol:
When a Man Lies He Murders
Some Part of the World
These Are the Pale Deaths Which
Men Miscall Their Lives
All this I Cannot Bear
to Witness Any Longer
Cannot the Kingdom of Salvation
Take Me Home

#324 Locust

послушник

• Енориаши
  • Pip
  • 32 posts

Posted 13 май 2010 - 12:18

Posted Image

Пазарът реагира светкавично :lol:

#325 BeerMe

бирена фея

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 863 posts

Posted 13 май 2010 - 12:26

View PostLocust, on May 13 2010, 13:18, said:

Пазарът реагира светкавично :D

Хахаха то днес нали е и Спасовден, та дори и църквата разрешава боядисването на яйца(малко на умряло ама кво да правиш). :lol:

#326 man on a mission

Sixx

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 963 posts

Posted 13 май 2010 - 12:36

Ако изсвирят Smoke On The Water обаче равни няма да имат.И силно се съмнявам, че "басистът" им Яшко ще излезе трезвен на сцената.Тоя човек сутрин пие по една бутилка водка за разсънване.Но нали David Анчев ще е там - той ще оправи положението :rolleyes:
What we need right now, is a miracle on earth
Let out hearts cry out, so our voices can be heard
Let us walk away together
From the never ending rain,
'Til the sun will shine for all of us again

#327 eXasis

послушник

• Енориаши
  • Pip
  • 39 posts

Posted 13 май 2010 - 13:18

Софиянци, бихте ли ни предложили места за паркинг във възможно най-голяма близост до стадиона? :rolleyes: Знам, че в София е пълна лудница по пътищата и без концерти, камо ли сега... Откъдето и да го погледна, все ми излиза, че пак ще трябва да се дават най-малко 30-40лв. за обикаляне из градския хаус. Но няма да е лошо да споделите вашите предложения. Благодаря!

#328 BeerMe

бирена фея

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 863 posts

Posted 13 май 2010 - 13:31

Бих предложила подземният паркинг на НДК(3), 2лв. на час, дори отчитат на 30мин. Иначе около пл.Славейков (книжния пазар 1 и 2) платени паркинги бол, въпроса е колко ще има места - цена 3лв. на час, ако закъснееш и 1мин. плащаш цял час.

Прикачих и карта, само за входа на подземния не съм 100% сигурна дали от точно там се влизаше, ако може още някой да потвърди... :rolleyes:

Attached Files

• Attached File  map.jpg   285,11K   26 downloads

Edited by BeerMe, 13 май 2010 - 13:50 .

#329 dani1948

епископ

• Енориаши
  • PipPipPip
  • 421 posts

Posted 13 май 2010 - 13:40

View PosteXasis, on May 13 2010, 14:18, said:

Софиянци, бихте ли ни предложили места за паркинг във възможно най-голяма близост до стадиона? :rolleyes: Знам, че в София е пълна лудница по пътищата и без концерти, камо ли сега... Откъдето и да го погледна, все ми излиза, че пак ще трябва да се дават най-малко 30-40лв. за обикаляне из градския хаус. Но няма да е лошо да споделите вашите предложения. Благодаря!
Другият вариант е да се пробваш в района на хотел Плиска и надолу... Има адски много малки улички, все на някоя ще си намериш място. А оттам до стадиона е 15-20 мин, има и автобуси...
When a Man Lies He Murders
Some Part of the World
These Are the Pale Deaths Which
Men Miscall Their Lives
All this I Cannot Bear
to Witness Any Longer
Cannot the Kingdom of Salvation
Take Me Home

#330 Joacim

епископ

• Енориаши
  • PipPipPip
  • 194 posts

Posted 13 май 2010 - 14:22

Колко часа затварят вратите на стадиона ? :rolleyes:

#331 Minstrel in the Gallery

Too Old To Rock'N'Roll, Too Young To Die!

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 592 posts

Posted 13 май 2010 - 16:27

View Postdani1948, on May 13 2010, 14:40, said:

Другият вариант е да се пробваш в района на хотел Плиска и надолу... Има адски много малки улички, все на някоя ще си намериш място. А оттам до стадиона е 15-20 мин, има и автобуси...

Вариант е в района на Полиграфическия комбинат, улиците "Иван Асен II", "Ракитин" и още много други в района, но е хубаво да се знае, че самата "Иван Асен II" е синя зона до 18:30 и ще трябва да пращате СМС-и, защото иначе ще дойде Паяка ...

П.С: Сега прочетох старата статия за Конкурент и в офиса ме гледат странно - не могат да разберат защо се хиля и не мога да спра да се смея :harhar: ОТ сайта на Конкурент мога само да цитирам следното :

БТР и Конкурент, двете най-добри български рок групи
- учудва ме това, че не пишат, че те са най-добрата бг група, а добавят и БТР към сметките ... :rolleyes: Тази вечер, освен АС/ДС, ще поръчам по интернет, че назнайвам английски, разни дискове на Конкурент от по 100 и кусур евра, за да си обогатя колекцията, че само дискове на Конкурент нямам, пък те са мега-вселенска-междупланетарна и извънконтинентална група Номер 1 :metal:

#332 ping_pong_bitches

star sucker

• Енориаши
  • PipPipPip
  • 270 posts

Posted 13 май 2010 - 16:46

AC/DC съвсем умишлено са след Конкурент - необходимо е някой да охлажда след най-добрите! Не може просто така всичко да свърши, когато пулсът на тъплата ще е минимум по 180 всеки :rolleyes:

#333 Carlsberg

епископ

• Енориаши
  • PipPipPip
  • 219 posts

Posted 13 май 2010 - 16:54

До 18:30 е малко тегаво паркирането около блока ми(бл.240 срещу първо рпу),но все пак места има.От Гео Милев до Стадиона са около 20 мин пеша(даже са много)ако се минава по Иван Асен.Имате в предвид че шип проход е синя зона и често има паяци,но в пресечките отзад(визирам посока улица Гео Милев)е "фрий".Също така има и платен паркинг между Жендов и зала Универсиада(но все пак си е въпрос на вкус).
Шанса да ви изчезне нещо в района на 1-во е малък но все пак съществува.Лично откакто се помня несъм чувал.Не оставяйте нищо изглеждащо интересно на видно място,шанса някое хлапе да го поиска е голям.

В района около първо до плиска са около 4-5 мин нормално ходене.От там може да хванете който автобус мине до орлов мост(това не е много удачен вариант в пикови часове и особенно ако има мероприятия на стадиона).

Edited by Carlsberg, 13 май 2010 - 16:56 .

#334 pepa angelova

епископ

• Енориаши
  • PipPipPip
  • 171 posts

Posted 13 май 2010 - 19:07

И тази вечер в новините "обещаха" хубаво време за утре - единствения ден без валежи тази седмица, така казаха. Това си е страшен късмет.
За подгряващата група - до скоро говореха от бандата на Тома, че те ще подгряват. Бяха почти сигурни, че ще са те. Какво е станало не знам, сигурно промоутъра избира след като Конкурент ще бъдат и в Букурещ !?

#335 Ugly

епископ

• Енориаши
  • PipPipPip
  • 295 posts

Posted 13 май 2010 - 19:20

К`во Ви пука кой ще подгрява?

#336 Carlsberg

епископ

• Енориаши
  • PipPipPip
  • 219 posts

Posted 13 май 2010 - 19:25

View PostUgly, on May 13 2010, 20:20, said:

К`во Ви пука кой ще подгрява?

Е 30 мин да се издържат тия е малко.....мазохизъм не мислиш ли?

#337 gellllle

епископ

• Енориаши
  • PipPipPip
  • 373 posts
  • Interests:Progressive Rock

Posted 13 май 2010 - 19:39

Аз си мислех че ще ни подгряват The Answer както беше в Белград,ама уви,ще трябва да ги понесем тия смешници,Важното е че след тва ще се размажем-дано времето да се смили над нас да не вали!!

#338 Ahti

кюре

• Енориаши
  • PipPip
  • 68 posts

Posted 13 май 2010 - 19:42

Каква разлика само.Като се сетя, че преди година ми свираха на масата в Болярката, а сега да подгряваш на AC/DC. Просто ракетно изтрелване. :rolleyes: Иначе смятам, че конкурент струват повече от Тома и неговата "банда". Просто тоя тип винаги ми е бил страшния позор.

P.S. Адското размазване пожелавам на всички утре!!!
For those about to Rock...

#339 Ugly

епископ

• Енориаши
  • PipPipPip
  • 295 posts

Posted 13 май 2010 - 19:50

"Е 30 мин да се издържат тия е малко.....мазохизъм не мислиш ли?"

Слушал съм доста по-големи бездарници и честно казано не мога да разбера тази истерия.

Относно тези които ще идват от провинцията с коли и се чудят къде да паркират, бих им препоръчал да се съобразят с метрото и да паркират някъде в близост до метро станция. Ако паркирате на 3-4 спирки от стадиона, с метрото ще стигнете за 6-8 минути до стадиона. За съжаление при излизане от концерта ще стане трудно придвижването с какъвто и да е транспорт и най-лесно ще се придвижва пеша.

#340 Ugly

епископ

• Енориаши
  • PipPipPip
  • 295 posts

Posted 13 май 2010 - 20:17

Според прогнозата тук, по време на концерта ще е предимно ясно, дано са познали.

3 user(s) are reading this topic

0 members, 3 guests, 0 anonymous users