whiplash159, on May 4 2010, 15:28, said:
AC/DC в София14.05.2010г. - Национален стадион "Васил Левски"
Started by Ozzy, дек 15 2009 20:02
446 replies to this topic
Posted 04 май 2010 - 16:47
Мисли положително: лятната им обиколка започва от София. Току-виж решили да върнат "Riff Raff" отново за тази част от турнето 
А това неодобрение стана направо демонстративно, когато кепето започна да говори злорадо за рязане на глави и стъпкването им в калта, нищо че - или по-скоро, още повече поради факта, че са се накичили със сиви цилиндери. Това, доколкото лорд Ходсдън можеше да проследи мисълта му, беше начинът, по който би действал Сталинг в Москва, а което е добро за Сталинг, признаваше си открито кепето, бе добро и за него.
Posted 05 май 2010 - 20:49
Кога ще излезне информация за подгряващите групи? Остава малко повече от седмица.
Posted 05 май 2010 - 23:01
foreigner, on May 4 2010, 15:47, said:
От твоята клавиатура в божиите уши! 
и да махат и да слагат, аз май ще продавам билет
до началото на следващата седмица ще обявя със сигурност, за сега още се надявам да стане чудо и да дойда ...
Don't let yourself get attached to anything you are not willing to walk out on in 30 seconds flat if you feel the heat around the corner.
Posted 06 май 2010 - 12:17
И последно, знае ли се колко билета са продадени до момента? Предполагам около 50000, което е крайно недостатъчно за да бие рекорда на Мадона от моналата година. Ужас!!!
Edited by Joey, 06 май 2010 - 12:18 .
Insane in my brain
Posted 07 май 2010 - 15:12
То и аз продавам моя за фен зона ляво за 110 лева ,за да си взема друг..ама на ,едва ли ще има желаещи
Posted 07 май 2010 - 18:15
Joacim, on May 7 2010, 15:12, said:
То и аз продавам моя за фен зона ляво за 110 лева ,за да си взема друг..ама на ,едва ли ще има желаещи
Ще бъде купон и масака,другото каквото и да си говорим са бели кахъри.Пожелавам на всички НЕЗАБРАВИМО ИЗЖИВЯВАНЕ!!!
Пред сцената за да знам че ако ми прилошее от емоций няма да мога да падна
Posted 07 май 2010 - 22:09
Ааа не съм видял че съм дал отговор в предишния ми пост(а не виждам опция за редакция,можеби съм къорав ><)
Извинявам се за неуместния отговор,който съм дал по-повод поста на човека преди мен.
оффтопик:Бройте ли дните а?!Урочасвам ви(пък и себе си)с добра листа,неземен купон и не на последно място културни фенове(мейд ин булгерия де тук винаги има такива)за да не развалят кефа!!!
Извинявам се за неуместния отговор,който съм дал по-повод поста на човека преди мен.
оффтопик:Бройте ли дните а?!Урочасвам ви(пък и себе си)с добра листа,неземен купон и не на последно място културни фенове(мейд ин булгерия де тук винаги има такива)за да не развалят кефа!!!
Posted 07 май 2010 - 22:36
When a Man Lies He Murders
Some Part of the World
These Are the Pale Deaths Which
Men Miscall Their Lives
All this I Cannot Bear
to Witness Any Longer
Cannot the Kingdom of Salvation
Take Me Home
Some Part of the World
Men Miscall Their Lives
All this I Cannot Bear
to Witness Any Longer
Take Me Home
Posted 08 май 2010 - 21:55
dani1948, on May 7 2010, 23:36, said:
Това означава че хората не обръщат внимание кое,къде и как поставят от време на време(преумора+нерви+няколко бири).
А в момента се опитвам да не заспя на клавиатурата,и пак не знам дали съм поставил всичко както трябва.
И на последно място,Ама толкова ми е чуждо да пиша на пс-то на кирлица че направо срам ме хваща.Не е ли си е химикалката на белия лист не ми го хвали че имаме хубава азбука!
Edited by Carlsberg, 08 май 2010 - 22:00 .
Posted 09 май 2010 - 09:21
Carlsberg, on May 8 2010, 22:55, said:
И на последно място,Ама толкова ми е чуждо да пиша на пс-то на кирлица че направо срам ме хваща.Не е ли си е химикалката на белия лист не ми го хвали че имаме хубава азбука!
I don't know how I managed it...
Posted 09 май 2010 - 09:38
А на мен ми се проваля концерта
Остава ми свободен билет за дясната фен зона, ако иска някой да се възползва...
Остава ми свободен билет за дясната фен зона, ако иска някой да се възползва...
Posted 10 май 2010 - 12:18
Имам неприятна новина... Около 50 хиляди души ще се наслаждават в продължение на 40 минути на Конкурент, преди да видят AC/DC
Posted 10 май 2010 - 12:21
Ozzy, on May 10 2010, 13:18, said:
Имам неприятна новина... Около 50 хиляди души ще се наслаждават в продължение на 40 минути на Конкурент, преди да видят AC/DC

When a Man Lies He Murders
Some Part of the World
Men Miscall Their Lives
All this I Cannot Bear
to Witness Any Longer
Take Me Home
Some Part of the World
Men Miscall Their Lives
All this I Cannot Bear
to Witness Any Longer
Take Me Home
Posted 10 май 2010 - 12:21
Грешиш - благодарение на телекомуникациите от 4-то поколение не само на стадиона ще могат да им се наслаждават
Специално за тях, може и от пето поколение комуникации да има, за да могат и извън Слънчевата система да се запознаят с признатата по цял свят група
Posted 10 май 2010 - 12:30
Също така дочувам, че Конкурент ще подгряват AC/DC и в Румъния
Posted 10 май 2010 - 12:42
Jesus Christ
What we need right now, is a miracle on earth
Let out hearts cry out, so our voices can be heard
Let us walk away together
From the never ending rain,
'Til the sun will shine for all of us again
Let out hearts cry out, so our voices can be heard
Let us walk away together
From the never ending rain,
'Til the sun will shine for all of us again
Posted 10 май 2010 - 12:49
Javor, on May 10 2010, 13:21, said:
Специално за тях, може и от пето поколение комуникации да има, за да могат и извън Слънчевата система да... 
чуят тая песен на бъдещето наречена 'Дай ми време...', ама според мен няма живо същество с уши което не я е чувало вече...
What am i supposed to do when the sky begins to fall ?
Posted 10 май 2010 - 12:58
Ако някой изпитва непреодолимото желание да ми подари или да ми продаде на символична цена билет за концерта на AC/DC, да не се притеснява да ми пише или да ми се обади!
Знаете ли че ...
Мириса на пламъка от запалката мирише на изгорели косми от носа.
Мириса на пламъка от запалката мирише на изгорели косми от носа.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users